Maria

Maria – Billedet er malet af Peter Fich Christiansen

Maria – Billedet er malet af Peter Fich Christiansen

Maria

Billed af Maria


Verdensmoderen der til stadighed nænsomt giver af sin kærlighed til især lidende og svage grupper på jorden.

I tæt samarbejde med engleriget arbejder hun med den dybe medfølende kærlighed til menneskeheden.

I det tidlige Atlantis skal Maria have levet som præstinde i et Tempel, hvor hun bl.a. studerede healingskunsten og lærte at harmonisere chakraene så gennemstrømningen af lys flød ubesværet. Hun blev også indviet i opstandelsesflammens spiralenergi i hjertes gralsbæger.

Marie, som moder til Jesus, var født af forældre der levede som hengivne tjenere for fuldendelsen af Guds plan. De efterlevede mange af lærdomme og discipliner fra Essærernes fælleskab og skabte derved de rette betingelserne for at Jomfru Maria skulle fødes hos dem. En engel viste sig for dem og forkyndte den kommende fødsel af Maria ,og at Maria som jomfru ville bære Guds søn.

Der er mange vidnesbyrd om at Maria har åbenbaret sig, f.eks. for børn i Medjugorje, heraf et af budskaberne:

Kære børn.

Tillad kærligheden at komme ind i dit daglige liv. Vær åben for indstrømningen af kærlighed fra det høje. Bring denne kærlighed ind i din fysiske krop og brug den til at heale, regulere og balancere al kroppens indre arbejde. Føl at kærligheden kommer ind i dit hjerte og hjælper dig med at tilgive alle fortidens gamle smerter, vrede, fjendtlighed og krænkelser. De kan være døde strømme, eller de kan være holdt i live med din egen kærlighed og med din egen energi. Men alligevel kan de blive healet med kærlighed og med din tilgivelse. Ved at tilgive frigør du dig fra det gamle negative mønster og erstatter det med nyt og kærligt liv.

Begynd hver dag med den tanke og det mål at leve i kærlighed, i guddommelig kærlighed. Begynd hver dag med en bøn om at tilgive alle, også dig selv. Elsk, som Gud din skaber elsker alle uden undtagelse. Kærlighed kommer indefra og bliver så spredt ud til alle dem, du elsker. For at kunne elske andre, så begynd med at elske dig selv. Brug en hvilken som helst øvelse, rytme eller ord som kan hjælpe dig med at åbne for de kærlige tanker. Ved at begynde med dig selv, starter du med begyndelsen. I begyndelsen var vi alle skabt i kærlighed. Det er kærligheden, som regulerer og balancerer alle universets og Jordens indre arbejder. Lov dig selv at tale i kærlighed, tænke i kærlighed, føle kærlighed og være kærlig. På den måde bliver Guds kærlighed uddelt til alle, i hver en tanke.

Hvis der er en del af din krop som har brug for healing, elsk den til sundhed. Hvis der er et familiemedlem der føler sig uelsket, elsk vedkommende til harmoni. Hvis der er en del af dit liv der er ustabilt, elsk det til stabilitet. Hvor der er vrede, tillad kærligheden at bringe formildelse. Hvor der er misundelse, tillad kærligheden at bringe lighed. Hvor der er disharmoni, lad kærligheden bringe healing ind i situationen.

Allerede nu er der ingen del af din krop som er uden kærlighed. Hver eneste del af livet er blevet skabt i kærlighed, og det er kærlighed som regulerer, balancerer og harmoniserer. Intet andet har betydning end det, at du ligesom Gud elsker uden undtagelse og uden grænser. Husk altid at som en læser af mit budskab, så elsker jeg dig for din forståelse. Mine bønner er med dig hver dag.

Maria, Jesu moder.

(bragt i A. Lorentsens “Stjernemennesker og englemennesker, Borgen 1999)

Læs også uddrag fra James Twymans beretning om mødet med Maria i det tidligere Jugoslavien.