Solens portal indstrømning til Jorden – Solens dag

Sendt

Kanalisering af Sananda og Maria

Solens indstrømning til Jorden – Solens dag

Sananda Krist og Maria kanaliseret gennem Maluna Pedersen

Samsø den 3. juni 2015

maluna@fodpunktet.dk

Kanalisering af Sananda og Maria


Jeg er Sananda – Lysets Herre på Jorden – Solens kraft på Jorden og i Universet.

Jeg kommer til Jer alle Kære –  I dag –  I Lysets Velsignelse og i Jordens Velsignelse. Vær alle Hilset I Mit navn – Alt levende –  Også dyrene og planterne, vandet og Jorden selv.

Jeg står her midt imellem jer alle, jeg spreder mine arme ud og står fast som klippe samtidig med at jeg er Korset på Jorden og Korset i luften – i Himmelen. Jeg smiler til jer fordi det er STORT – Alt er så stort og smukt og lyst. Det LYS jeg viser jer alle nu er hvid gyldent og meget stærkt og varmt lys – dette lys healer jer, det mildner alle de kraftige energier og udstrålinger som har været, som har været nød til at være en form for noget transformation, noget forvandling af gamle energier, som ligesom skulle brændes væk, fortæres, helt specielt fra jordens overflade for at forgå, og for at ny og ren energi kan komme til og for at blive.

Det er en fantastisk energi og meget lys og let energi som nu har fået mere plads på selve Moder Jord og derfor også hos menneskeheden. Denne energi er mere ren, mere lys, mere klar og mere kærlighed – den er mere trofast i sin karakter, på den måde at den skal samle sammen kan man sige om den – Den skal også samle menneskene mere sammen i samhørighed, fællesskab og kærlighed.

Energien kommer også meget fra mig – fordi jeg Lysets Herre på Jorden – denne energi som jeg selv indeholder så meget af og derfor ønsker af hele mit hjerte skal gives videre og bo i jer menneskenes hjerter og krop og i jeres liv.

Det var ikke forkert da jeg sagde til jer tidligere , at I er mine børn og at I alle skal følge mig. Jeg gav nogle anvisninger til jer så i kan gå den rigtige vej, men I skal hver især selv finde jeres vej. Min vej er ikke jeres vej, det var min vej og jeg gik den og levede den ud, og stadig her som Jeg ER Sananda, mit Universelle navn i Den Ny Tidsalder, så går jeg stadig min egen vej, men jeg peger og guider hver eneste af jer for at vise jer Lysets Vej – Sjælens vej – Åndens vej.

Målet er ligesom at gå ligeud og nå det mål hver især har valgt i dette liv og får hver eneste inkarnation – og målet er Freden og Kærligheden – Der er ikke andet og det er det som er så stort.

Jeg står stadig i mit Kors, men nu midt midt i Jorden som et stort og fast kors og jeg står her i dette fantastiske milde hvide gyldne lys, hvor det hvide lys fylder mest i kontrasten, og det helt rene himmelske gyldne lys for lov at skinne igennem i sin form som er mest mildt, for at I skal føle den renhed, den mildhed som specielt skinner igennem. Der har været så meget smerte på jorden og hos mange af jer – indre smerte og dette er ved at forgå, det har haft sin tid, sit liv og sin funktion og denne energi behøves ikke længere. I skal se det som gamle historier igennem tid, som noget som skule leves ud for at gøres færdigt og for så hertil sidst brændes bort. I har båret jeres Kors med opløftet pande, ligesom jeg gjorde – og i har kunne klare tynget af jeres Kors, fordi I på et sjæls plan har vidst, hvad dette indebar – At I gjorde det, I vidste at der var en stor plan – Et mål der skulle nås – og dette er nu fuldbragt. Derfor denne meget  milde healing, og dette meget rene hvide lys med dette smukke rene gyldne lys i – Lyset her viser jer at en transformation er fuldbragt –  Er nu nået til enden.

Og jeg smiler og smiler og står stadig her midt i Jorden som Jordens store og kraftige Kors, for at fortælle jer at denne transformation ikke kun er sket i jer mennesker, men også i Moder Jord, det er helt fantastisk for nu kan hun også gå videre, som i mennesker kan gå videre af denne meget lyse smukke bro, som jeg viser jer går ud fra Jordens midte og videre ud i Himmelen, så alt det fysiske liv kan smeltes sammen med hele den åndelige dimension og derfor blive ET – Det er sket og det er fantastisk. I skal glæde jer og i skal være bevidste om denne Ny energi som vi alle i fællesskab på højere planer nu har skabt. Jeg er så stolt og vi er så stolte her på de Højere Planer – I Lyset.

Der er samtidig sket en Sol Indstrømning til selve jorden og alt livet på Jorden. Denne Sol Indstrømning nedfælder kraftigere energier af strømmen fra Gud. Disse energier er strømme eller ligesom portaler af kærlighed, som skal hjælpe til med, at der bliver større åbninger for fællesskab og samhørig på Moder Jord – Fællesskab og Troskab – det er den ny energi og som hun Moder Jord også behøver nu, fordi hun også er gået videre. Og prøv at lukke jeres øjne et øjeblik og vær helt stille – her vil I komme til at se hende  – Moder Jord smile i sin energi – smile til jer, men hun vil også takke jer for, at i har været med hende og at i har hjulpet – det er også fællesskab og trofasthed, at I har været en del af det.

Jeg Sananda er nu gået ud fra Jorden Midte hvor jeg var Korset og jeg står nu på denne smukke meget brede bro – midt ude på broen imellem livet på Jorden og livet i Himmelen, for at fortælle jer og for at vise jer, at det er NU forbindelse mellem de to steder virkelig er blevet sammensat, så det er vigtigt at I giver jer fri, at i giver jer hen, at i slipper alt det gamle som måske syndes stadig at fylde i jer, det er kun de gamle aftryk i stadig kan føle, kun aftryk for alt gammelt er væk og der er kommet ny plads til alt det nye og HELE.

Jeg smiler og smiler til jer, jeg lægger min hånd på jeres hoveder og velsigner jer, jeg sender alt min kærlighed ind I jeres hjerterum og jeg puster jer let hen over jeres ansigter med Gud brise for at I kan mærke mig og jeg viser jer, at når I ser den smukke lysegrønne farve for jeres indre blik, at I nettop kan gå ind i jeres hjerterum og hvile et øjeblik – hvile i freden og kærligheden og der vil I  møde mig.

Der vil komme mere fred på Jorden og i jeres liv, men se det kun som aftryk som mangler at blive renset helt væk – det vil varer lidt endnu, men det vil lykkes – Det er jo det som har været hele missionen med alle de kræfter vi hver især har brugt, med alt det arbejde vi har gjort i mørket, men for LYSET – OG JEG ER SÅ STOLT. Og de skal i også være – stolte.

Jeg vil slutte af med at der lige nu fra mine hænder flyver en masse smukke sommerfugle – De flyver ud af mine hænder og de vil flyve ned til hver enkelt af jer og sætte jer ud fra jeres Hjerte i påmindelse om, at I skal blive ved at gå ind i jeres Hjete Rum, måske mere end i har gjort nogensinde før – for I skal mærke nu og I skal blive meget mere bevidstgjorte om jeres Sjæls energi – I skal til at leve jeres Sjæls energi mere nu i Ny tid, end i lever jeres personligheds energi, og jeg hjælper og guider jer alle heri.

 

Jeg takker for at I lyttede, at I tog imod mig i dag d. 3 juni – 2015

Sananda bukker og siger: Vær Velsignet i min Navn, I min Kærlighed og i mit Lys.
Amen.


________________________________________________________________

Næring til det Ny Liv

Maria gennem Maluna Pedersen 27.06 2015

Jeg er Moder Maria – Jordens Gudinde – Jordens store Moder og Jordens feminine energi. Vær så hilset alle kære her på Jorden, hvor jeg står hos jer alle nu og hvor jeg og min gudommelige og derfor hellige energi er blandt jer alle. Fryd jer i min energi og i min glæde over vi alle er samlet her i dag – samlet her på jorden – Moder Jorden.

Jeg Maria står her midt i kloden og jeg står også langt udover jordens energi felt. Jeg står her i min mørkeblå kappe omkring mig – kappen med de dekorerede stjerner på. Og med denne kappe jeg bærer viser jeg jer også den fantastiske blå / grønne jord og med dens fantastiske gyldne skær af lys aura som kun bliver større og kraftigere i sit energi felt for hver dag som går. Kan I forestille jer et fantastisk syn dette er, med dette fantastiske lys show og udladningen som dette bidrager med.
Alt denne energi nærer Jorden, men går også ind i menneskets hjerter og nærer – næring til det Ny Liv – I Ny Tid som vi er trådt ind i.

Samtidig med alt dette viser jeg jer stjerne skibe fra det æteriske rum, som altid er med jer og omkring Jorden. Jeg nævner det for at I altid skal huske, at eksistens ikke altid kun handler om at det er mennesker som lever og har magten, som mange føler indeni sig, men vid at alt er meget større og vi er mange på flere planer, som er flettet sammen i større sammenhænge. – I et stort samarbejde – Vi er fællesskab – Brødre og søstre på Jorden og i Universet.
Mange af jer føler stor frygt i forhold til til disse forandringer som forekommer på Jorden i disse dage – alt det som i opfatter som kaos, død og ødelæggelse og som føles forfærdeligt og ødelæggende – det som I kalder for terror. Det er energi som er nød til at ske, for at det kan udrenses og dermed forlades. Opfat det kun som billeder, som I ser på imens I mærker følelserne i hjertet af det, og følelsen er skræmmende og giver angst og uro – læg ikke energi i det og dermed forlades det, da det ikke får næring.

Derfor begyndte jeg Maria at tale om stjerne skibene og fællesskabet, da vores rum brødre og søstre med deres energi hjælper til med at dirigerer lysets magt og energi mod mørkets magt og energi. Der er mørke og gammel jord karma som sådan som renses ud – gamle lag som fjernes fra jordens overflade og dermed renses og videreudvikles selve Jordens egen chakra system.

I skal se det som at alt den udvikling som står i selve Moder Jord er akkurat det sammen som forekommer i det enkelte menneske og at alt bliver bedre – at alle billederne bliver smukke, lysere og mere klarere mere end nogensinde, ligesom de milde og alligevel klare pastel farver som dermed vil komme til at føles beroligede i jer og dermed give klarhed hos jer, og dermed give jer den fred i alle hunger efter i jeres hjerter, dna og atomer.

Jeg står stadig i Jorden og jeg breder min fantastiske mørke blå kappe ud til siderne, som symbol på at jeg omfavner jer alle på Jorden med min Moder kærlighed, min velsignelse oh medfølelse af min feminine energi som kan få jeres hjerter til at smelte og derfor giver jer lov til at give jer hen i kun den rene kærligheds strøm som forløser og dermed smelter alt bort i jeres tårer. Når I giver jer hen og giver jer fri vil Jorden på samme tid og sted give sig hen og dermed få sin forløsning.
Alt Hænger sammen – Intet står alene eller for sig selv – Alt er ET.

Som alle blomsterne gror på Jorden, ligeså mange engle skarer er der, ligeså mange højtstående væsner er vi – Lysets Hierki, ligeså mange søstre og brødre fra Stjerne systemerne er der, ligeså mange karnerede sjæle i himmelen der er, ligeså mange inkarnerede sjæle bebor Moder Jord. Vi er så mange som vil Lysets og derfor denne Gyldne Aura – dette fantastiske Gyldne Aura omkring Jorden og som kun kan blive større og større for hver eneste dag og samtidig også får alle stjerne systemers Lys til at stige i deres egen frekvens, som menneskenes energi frekvens stiger.

Som Jeg Moder Maria stadig står med min mørkeblå kappe, som jeg nu breder ud til hver side af Jordens poler – kommer her nu skarer af engle ned fra hele Universets højder fra min højre side og i påmindelse til jer om, at disse er jeres bekyttere og hjælpere på alle planer og lige ned til det jordiske plan som til det højeste.
Som alle disse hvide duer, som jeg nu også viser jer kommer flyvene fra min venstre side af min kappe. Duerne de hvide smukke Guds fugle som samtidig symbolisere FREDEN på Jord og i menneskerne – og derfor i jeres hjerter.

Freden vil komme til jer og på jeres Jord, det er lovet fra vores FAR i himmelen – Vær derfor i Fred, også selvom billederne lige nu er skræmmende for jer.
Angst og frygt er sindets billeder og derfor ikke sande, så søg derfor ind i jeres hjerter – ind i sjæls energien og oplev billederne derfra og I vil opdage at hele verden pludselig forandres – Det er den Ny Tid.

Jeg samler nu energien i min mørkeblå kappe ind til mit midtpunkt og Jordens midtpunkt – og jeg folder igen mine hænder til bøn for alt det bedste for jer alle og for selveste Jorden også, imens alle engle skarer og alle de hellige duer flyver rundt om Jorden, sammen med og i fællesskab med disse smukke lyse stjerneskibe og væsener – i et stort fællesskab og samarbejde i beskyttelse for jer alle.

Vær velsignet i mit lys, i min kærlighed og i min medfølelse – Jeg er Moder Maria – jorden Moder og jeg står for medfølelse og den feminine energi – jeg har talt – Amen

maluna@fodpunktet.dk