Vi har meget travlt

Sendt

Kanalisering af Mira - Plejaderne

Vi har meget travlt

Kanaliseret gennem Valerie Donner den. 6.juni 2012

www.thegroundcrew.com

oversat af Tina Johannesen solenslys@live.dk

Kanalisering af Mira - Plejaderne

Velkommen, Jeg er Mira fra Plejadernes Høje Råd, og jeg er lige nu på en mission med Jordens Råd.

 

Som I nok kan forstå overvåger vi Jordens situation ganske nøje. Der sker så meget som I intet ved noget om. I får ikke meget at vide om hvad der faktisk foregår, fordi dem som kontrollere medierne ikke vil have, at I skal informeres. De fortsætter med at ville skabe en tilstedeværelse af frygt, så de kan holde jer under kontrol. På et tidspunkt vil der komme en bragende ændring i denne opførsel, for det I har brug for at vide vil blive fortalt. De vil ikke være i stand til at forhindre sandheden i at komme  frem.

 

I livet er sandhed en naturlig udstrømning af livets energier. I jordens tredje dimension er der blevet pillet ved disse naturlige energier, men på energetisk og sjæleligt niveau er alt kendt, også selvom det ikke kan udtrykkes. Når I er i de højere dimensioner vil I være telepatiske, og derved vil jeres kommunikation være forbedret. I vil altid være tuned ind på det I har brug for i jeres liv, kærlighed, sikkerhed og beskyttelse. Dette forklare også hvorfor I bliver velsignet med øget empati. Det hjælper jeres bevidsthedsniveau, og lærer jer mere, at følge den indre Gud.

 

Vi har rigtig travlt i Jordens Råd. Dag efter dag tager vi de mest vigtige beslutninger for Jordens fremtid og alt livet på det. Vi har fået en specifik opgave af vores Skaber om ,at tage vare på vigtige opgaver, og at sørge for at afholde katastrofer og store begivenheder fra at ske. Dette betyder ikke, at der ikke vil ske nogle store hændelser, for det vil der, men på grund af den presserende tid og Jordens betydning for alt liv, har vi fået til opgave at foretage beslutninger for det højeste gode for alle.

 

Vi tager vores arbejde alvorligt. Vi har det bedste samarbejde med alle involverede. Hvad enten det handler om teknologi eller astrologi, så støtter vi samarbejdet med alle begavede og talentfulde væsner for at fremme højnelsen af Jorden.

 

Det er Jordens skæbne at blive en kommende stjerne i himlen, og hun fortjener alt den assistance hun kan få, som er nødvendig for hendes udvikling. I fortjener den samme behandling. I er dybt elsket og sørget for udover alle grænser. Hvis I bare vidste hvilken omsorg, og hvilke detaljer der koncentreres om til jeres velbefindende, så ville I blive forbløffede.

 

Uden assistance fra jer, vores jordpersonale, ville vi ikke være hvor vi er nu i processen. Vi fortsætter med at bede jer om jeres input, også selvom I ikke er bevidst om det. Mange af jer arbejder sammen med os i Lysets mange verdener, så vel som i det indre af Jorden. I er konstant beskyttet, vejledt og elsket.

 

Vi beder jer give jer selv en smule lettelse i form af kærlighed, glæde, latter og lykke mens I flytter ind i de højere dimensioner i slutningen af 2012. Åben jeres hjerter for en større kærlighed og livstilfredshed. Jo højere I kommer jo højere kan vi tage jer med ind i de nye dimensioner af kærlighed, Lys og tanker. Som I tænker, så skaber I.

 

Vi elsker det når I søger efter os i jeres liv, kig efter os på jeres himmel og vent på at vi viser os. Vi er sammen med jer på mange måder, og I vil opdage dette i endnu større målestok i de tider der kommer.

 

Jeg er Mira med kærlighed og taknemmelighed fra Jordens Råd/Plejadernes Høje Råd.