Spirituel Opvågning Fokus på jorden

Sendt

Kanalisering af Mira - Plejaderne

Spirituel Opvågning Fokus på jorden

Kanaliseret gennem Valerie Donner den. 3. maj 2012

www.thegroundcrew.com

oversat af Tina Johansen

Kanalisering af Mira - Plejaderne

 

Kære Jordpersonale

Velkommen og velsignelser til jer alle. Jeg beder til, at I synes, at de nuværende energier er bløde og søde. Selvom livet kan være ret så kaotisk til tider, er dette en speciel mulighed for at benytte de værktøjer, som I har og til at udvikle andre. Der er en del astrologiske begivenheder på vej i de næste par måneder. D. 20. maj vil der være en solformørkelse, som vil kunne ses på USA´s vestkyst og i 18 stater. Jeg har i de sidste par måneder brugt bøn i en udpræget grad, og jeg har fundet ud af at bøn er healende, hjælpsom og powerfuld. Bøn virker.

Sidste weekend deltog jeg i New Living Expo i San Francisco. Jeg hørte Dannion Brinkley. Han overlevede tre nærdødsoplevelser inklusiv det at blive ramt af lynet to gang. Han var død i 28 minutter og vågnede, da han blev kørt ind i lighuset. En af hans bøger er ”Saved by the Light” (Reddet af Lyset). Det er en beskrivelse af, hvad der skete da han var på den anden side. Hans oplevelser gjorde, at han blev opmærksom på, hvad vores fremtid bringer, og hvad der sker med os når vi dør. Hans budskab var positivt og healende. Vores bevidsthed er ikke længere i den tredje dimension, og vi kan ikke gå tilbage.

Terri Cole Whittaker talte. Hun er en tidligere Unity-præst, som havde et succesfuldt TV-show i firserne. ”Når I er tunet ind på hvem I virkelig er, er I i det guddommelige flow.” ”Trivsel er evnen til at gå fremad med begejstring.” ” Sådan bruger I den guddommelige magi i jeres liv: Vær opmærksom på alt den magi som er i jeres liv. Jeres ønsker er jeres mål. Bed om det I ønsker. I må være villige til ikke at hænge fast i resultatet. Lad være med at indvillige i noget, som I ikke vil have skal manifestere sig. Vid at det er der. I har kun brug for at føle det.”

Geolog Greg Braden gav en strålende præsentation af hvad der sker i 2012. Hans nye bog hedder ”Deep Truth” (Dyb Sandhed). Han sagde, at vi når slutningen på en 5.000 år gammel cyklus d. 21. december 2012. Det er enden på vores gamle 3D overbevisninger og måder at leve på. Han dementerede fem videnskablige sandheder. Den vigtigste er Darwin teorien om at den stærkeste overlever. Ifølge Greg var princippet taget ud af kontekst, og var fra begyndelsen aldrig sand. Overlevelse sker gennem samarbejde, ikke konkurrence. Det er sådan livet vil være i den femte dimension.

Patti Cota Robles sagde fornylige på et internet kursus, at hvis I vil vide hvordan livet vil være efter d. 21. december 2012, skal I bare spørge en, som har haft en nærdødsoplevelse. Det vil være som himlen på Jorden.

Ifølge min nyelige erfaring, og efter at have lyttet til nogle kraftfulde og berømte lærere fra hele planeten, såvel som at kombinere mine egne følelser og læren fra Mestrene og andre, er der en følelse af, at det er presserende for os at få budskabet ud. Det er vigtigt at mennesker kender sandheden der kan sætte dem fri. Dette er også en del af det kald jeg fik sammen med min ven Noorah Hansen. Vi  laver en serie på fire internet kurser for at hjælpe jer med at ”Trancend these times of change in 2012”.

 

Et budskab fra Mira fra Plejadernes Høje Råd
gennem Valerie Donner, d. 03. maj 2012

Velkommen, Jeg er Mira. Jeg er glad for at tale til jer i dag.

Dette er travle tider for os alle. Vi har modtaget vores opfordring til at tage affære, og I er blevet informeret om, at I kan blive kaldet til at træde i aktion hvornår det skal være. Jeg har fortalt mine lyttere at de vil blive informeret om situationen ”efter behov”. Det betyder at tingene ændre sig konstant. Jeg er tættere på end nogensinde før eftersom jeg sidder i Jordens Råd på orlov fra Plejadernes Høje Råd. Dette sker når vi samler hele højnelsesstyrken: Vi har en massiv parade af skibe fra andre solsystemer parate. Der foregår en masse organisering, overvågning og indberetning som skal overvejes: Det der sker på Jorden er komplekst. Vores opgave sammen med jordpersonalet er vigtigt. Vi kan ikke udelade nogen som helst detaljer. Vi går videre med det der er nødvendigt at gøre.

I et kort budskab fortalte jeg jer, at menneskeheden lider af post hypnotisk stress. Hvis I overvejer længden af den tid som det meste af menneskeheden har sovet, vil I se behovet for medfølelse. Forestil jer at I, som resten af menneskeheden, er uinformeret omkring hvad der sker lige nu på planeten. Mange ser ud til at forstå at der sker ét eller andet, også selvom de kun lægger mærke til de ekstreme ændringer i vejret. Nogle er frygtsomme og tror at de skal dø d. 21. december 2012. Dette er grunden til at jeg fortæller jer, at jeres arbejde er ved at begynde. Først må I komme af med jeres egen frygt: Dette er yderst vigtigt. I kan ikke hjælpe andre hvis I selv lever i frygt: Det er op til jer. At stole på vores Skaber er en nødvendighed sammen med en smuk vision om hvor Jorden er på vej hen.

Jeres økonomiske bedring vil på ingen måde være som jeres spirituelle opvågning. Husk på at I er spirituelle væsner som har en menneskelig oplevelse. I har været afskåret fra jeres sande selv i alt for mange livstider. I levede i afskårethed. De fleste af jer troede på de programmer, som nu er ved at blive afbrudt. Jeres hjerner er ved at ændre sig, og dette hjælper jer også med at forstå mere af, hvad der er sandt. Hvis I tillader jer selv at slukke for de frygtbaserede medieprogrammer vil I hurtigere gå videre med at give slip på de gamle bånd. Jeres evne til skrapt at skelne er i forfronten af jeres forløb.

Spørg jer selv hvad der skal til for at I vågner spirituelt? Det vil være et massivt skifte for jer og Jorden. I er dem som opretholder denne afskårethed. Dette er grunden til at vi er afhængige af jer, så at den kritiske masse om Den Nye Jord tankegang kan få fodfæste. I har ikke råd til endnu en 3D tanke andet end at sige farvel til den, for den har ikke længere nogen hold på jer.

Jeres udvidelse af bevidstheden er nøglen til fremtiden. Hvis I tillader jer selv at føle den kærlighed og lykke som kommer fra Skaberen, vil I være i gode hænder. Når I kigger på himlen og ser os der vil I også blive klar over, at vi er med jer. I har intet at frygte. Bare ønsk os velkommen i jeres hjerter. Vi vil danse kærlighedens dans sammen.

Vi vil fortsætte med at informere jer efterhånden som det er nødvendigt. Vi vil alle fortsætte som vi bliver ledet til. Lige nu foreslår jeg at I fortsætter med jeres indre vejledning og anvisninger. Dette er kilden til jeres næste skridt og til hvordan vi vil kommunikere med jer.

Jeg forlader jer i kærlighed og i kraftfuld spirituel tilstedeværelse.
Jeg er Mira fra Plejadernes Høje Råd
Konklusion

Det spidser sig til for os jordpersonale. Budskaberne er de samme. Det er bydende nødvendigt at vi skal være mere til tjeneste. Når vi fortsætter med at udvide vores bevidsthed sammen med Jorden, vil vi blive vejledt på enhver mulig måde med hensyn til hvad vi skal gøre.

Lad os gøre vores arbejde så vi kan være en del af den største tid for planeten i hele skabelseshistorien. I er gode og endnu bedre end I tror. Vær i jeres hjerter og lad jeres hjerter lede jer på vej.

Velsignelser, kærlighed og lys fra mit hjerte til jeres.

Valerie Donner