Planen er klar

Sendt

Kanalisering af Sanat Kumara og Mira, Plejaderne

Planen er klar

Sanat Kumara og Mira, Plejaderne gennem Valerie Donner den 07. juni 2012

http://www.thegroundcrew.com

Oversat af Tina Johannesen, solenslys@live.dk

Kanalisering af Sanat Kumara og Mira, Plejaderne

Kære Jordpersonale

For 15 år siden gav Spirit mig navnet på min nye opgave. The Ground Crew Project (Jordpersonaleprojektet). Det var begyndelsen på denne hjemmeside og min forbindelse med jer. Igennem denne tid har jeg mødt mange dejlige Lysarbejdere som jer. Det har været en lang, og til tider, besværlig rejse. I 1997 troede nogle af os, at vi var klar til skiftet. Vi troede, at jordens ændringer var på i gang, at rumskibene ville komme, og at oplysning var lige om hjørnet. Vi var slet ikke klar over, at vi havde meget mere at lære og opleve i denne tredjedimensionelle verden. Vi var nødt til at blive stærkere, mere skrapsindige og fokuseret på vores formål med livet. Vi skulle lave grundarbejdet. Vi skulle samle jordpersonalet.

 

Denne højnelsesproces består af tusindvis af trin. I begyndelsen vidste vi ikke, at det ville tage os så lang tid at arbejde os igennem processen. Men nu er vi ved at være der. Virkningen er enorm. Vi føler virkningerne af alle de planetariske ændringer, de astrologiske ændringer, de sociale og økonomiske udfordringer, sundhedstilstande, forhold og finansielle problemer er store. Selvom fortiden er forbi har vi endnu ikke fundet fast fodfæste eller et gelænder at holde fast i. Det handler om tro, kærlighed, og om at være åben for nyt. Vi må have tillid til Kilden.

 

Det er utroligt hvad der er sket med mange af os. Formørkelserne, de sidste par dages venus/sol passage har ramt nogle af os på udfordrende måder. Har nogen af jer følt at I ikke havde jordforbindelse selvom I har fødderne på jorden? Har I haft problemer med at sove, lav energi, irritabilitet, følt at I kunne gemme jer under dynen, haft behov for at være stille, og haft problemer med bare at gøre noget som helst? Vores kroppe har brug for ro, og alligevel er dét nogle gange umuligt.

 

Som I nok husker er vi i et guddommeligt eksperiment. Sædvanligvis lever der ingen på en planet, når den foretager en højnelse. Denne gang er vi her, og vi får lov til at føle ændringerne på rigtige mange niveauer. Hvordan kunne den fysiske indvirkning blive fuldstændig planlagt? Tænk på hvor meget Lys og energi der er brug for, for at ændre bevidstheden på et sted som Jorden. Pyh jeg bliver helt træt bare ved at tænke på det.

 

Astrologisk set vil planeten venus ikke passere solen sådan her igen før år 2117. Vi vil ikke være her til at se dette. Planeterne fortæller os, at det er på tide at få den guddommelige feminine energi tilbage og afbalancere den med den guddommelige maskuline energi. Som forbedredelse til at leve i den fjerde og femte dimension fokusere vi på hjertet. Vi vil leve fra vores hjerter.

 

Selv-fokus, grådighed og konkurrence vil være passé. Disse måder at opføre sig på er ikke en del af den højere bevidsthed.

 

Budskab fra Sanat Kumara

Venus Sol passagen er en port ind til hjertet

Jeg tænkte, at jeg ville bede Sanat Kumara, som kaldes ”Den Gamle af Dage”, om at fortælle os om Venuspassagen. Han er fra Venus og er ansvarlig for Jordens højnelse, såvel som Venus’ højnelse. Dette er hvad han har at fortælle jer:

 

Velkommen. Jeg er Sanat Kumara. Jeg vil give jer en hurtig oversigt over de begivenheder som I føler. Nogle af jer er mere sensitive end andre. Energierne, som I føler, er del af en proces, som ændre jeres kroppe og jeres bevidsthed. Det er nødvendigt med mange cellulare og DNA ændringer for at I kan modtage gaverne og velsignelserne fra disse energier.

 

I har mange forskellige roller at spille i denne proces. Nogle af jer er transmittere af de højere bevidsthedsenergiers strøminger. Denne transmission må ske når I befinder jer i en Alpha bevidsthedstilstand; Derfor vil I befinde jer i en vågen bevidsthedstilstand. I meldte jer frivilligt til dette job, og vi undskylder for de udfordringer, som bliver krævet af jer.

 

Jeres hjerner bliver også omstruktureret. Noget af dette arbejde holder jer vågen. Mange af jer er følsomme overfor Nattens Lys. I skulle måske prøve at sove i mørke fordi Lyset kan også bidrage til at I ikke kan sove.

 

Tænk på hvad det betyder at være en del af ”Den Store Opvågning”. Vi fortæller jer dette fordi I allerede er vågen og hjælper med at vække masserne, som ikke forstår hvad der foregår på planeten. Det kræver en masse højere vibrationelle strøminger at bare de højere frekvenser.

 

Venuspassagen handler om at blødgøre hjertet og at tillade de guddommelige feminine energier at blive en del af den healende og drivende kraft for Lyset på Jorden. I har brug for at optage så meget af denne energi som muligt. Denne passage vil have en langtidseffekt på jer og også på Jorden. Vær modtagelig og fremkald den fulde integration af disse energier med hele jeres hjerte. Så snart I gør dette vil jeres situation forbedre sige på alle niveauer.

 

I føler måske at I ikke ved hvad I gør, men det gør I!. I har gjort dette mange gange og er godt uddannet. Det er kroppen, der er ny i denne proces. Vær åben og gør ikke modstand.

 

Tak for alt det gode arbejde I gør. Vi elsker og værdsætter jer rigtig meget. 

 

Et budskab fra Mira fra Plejadernes Høje Råd

gennem Valerie Donner, d. 06. juni 2012

 

Velkommen, Jeg er Mira fra Plejadernes Høje Råd tjenestegørende i Jordens Råd.

Planerne er klar. Strategierne for den menneskelige races højnelse er på plads. Jeg er glad for at kunne fortælle jer disse ord i dag. Vi har arbejdet flittigt for at kunne give jer denne meddelelse. Vi har måtte tage alvorligt fat på et utal af problemer for overhovedet at kunne komme med disse udtalelser. Det er vigtigt for jer at kende dette sande udsagn. Det betyder, at hvis I følger Lysets pile vil I være på vej. I vil også tage mange andre med jer.

Vores flåde af skibe omgiver jer og Jorden. Vi synes at det er nogle ret spændende tider at være en del af disse begivenheder. Vi har arbejdet med etablerede protokoller for Jordens højnelse. Vi er i fuld kommunikation med vores Skaber i denne proces. Det er her det sidste ord bliver givet på hvert eneste skridt på vejen.

De egensidige modsætter sig Lyset som altid, men med mere glødende energi. De er forstokket i deres negative fortsæt, men det er ikke lykkedes dem at få hold på Lyset, som er udvidet eksplosivt. Deres gamle frygtbaserede metoder virker ikke længere. Vi tager deres bestræbelser i stiv arm. Vi ser med glæde at sandheden kommer frem og bliver stillet til skue på nogle storartede måder.

 

Vores Plejadiske Kontakteam rækker ud efter jer i jeres drømme og på andre områder, for at forberede jer på jeres fremtidige arbejde. Vær venlig at vær tålmodig medens I venter på flere detaljer. Jeg forsikre jer for, at det arbejde som I skal lave vil være sjovt og opløftende. Det er også vigtigt arbejde, og jeg tror, at I allerede er klar over dette.

 

Tiden er inde til at I må være fuldt åbne overfor jeres sande arbejde. Vi har brug for at I arbejder sammen med os, og vi vil arbejde sammen på vidunderlige måder. Vi er fredsbevarende, og det er I også. Se ind i jer selv, se jer godt omkring, se ligegyldigt hvor I går hen, og find fred. Idet I ser menneskeheden kæmpe, når nogle mister det faste greb på det der havde værdi i den tredje dimension, da vil I erkende hvortil I skal sende jeres healende kærlighed og Lys. Dette vil hjælpe med at skabe fred.

 

Find tid til jer selv. Gør det bedste I kan. Vi er med jer på enhver mulig måde.

 

Jeg er Mira fra Plejadernes Høje Råd.

 

Konklusion

Vi bliver  hjulpet på alle måder efterhånden som vi fortsætter med vores højnelsesproces. Dette kan være udfordrende tider energimæssigt og fysisk, men jeg forsikre jer for, at vi er velsignet ud over alle grænser spirituelt.

Tak fordi I er en del af jordpersonalet og for at holde ud sammen med os. Jeg elsker jer alle.

Velsignelser, kærlighed og Lys

Valerie Donner