Fokus på jorden

Sendt

Kanalisering af Mira - Plejaderne

Fokus på jorden

Kanaliseret gennem Valerie Donner den. 31. marts 2012

www.thegroundcrew.com

oversat af Tina Johansen

Kanalisering af Mira - Plejaderne

Budskab fra Valerie Donner
D. 31. marts 2012

Kære Jordpersonale
På nuværende tidspunkt har mange af jer allerede læst min “Ground Crew News Flash” med den information, som jeg modtog d. 21. marts kanaliseret gennem Mira fra Plejadernes Høje Råd. Jeg blev overrasket, da hun sagde, at hun vil gå fra posten i Plejadernes Høje Råd, så hun kan give Jorden sin fulde opmærksomhed. Hun har en position i Jordens Råd som har topprioritet.

Selvom jeg ikke har nedskrevet hendes budskab fra d. 21. marts vil jeg nu kanalistere hende her i begyndelsen af min update, så hun kan fortælle jer det hun vil have at I skal vide. (Skulle I ikke have modtaget News Flashet kan I se det her).

Et budskab fra Mira fra Plejadernes Høje Råd
gennem Valerie Donner, d. 30. marts 2012

Velkommen, Jeg er Mira. Jeg er stadig medlem af Plejadernes Høje Råd, men på grund af de presserende tider på Jorden er jeg nu fuldt ud fokuseret på jer. Jeg har en afløser som vil overtage mit arbejde i Rådet indtil det er tiden for mig at vende tilbage til Plejadernes Høje Råd.

Denne ændring handler ikke om frygt. Den handler om jeres planets behov og om livet på Jorden. Som jeg tidligere har fortalt, er vi eksperter i opstigningsprocessen. Det er det, vi laver. Vi tager til forskellige planeter og hjælper dem i denne proces. Jorden er godt på vej til en højere bevidsthed. Vi er ikke det eneste planetare system, som er en del af Jordens Råd. Vi arbejder sammen med andre for at bane vejen for en ny måde at leve på – et dimensionelt spring.

Som processen skrider frem vil der ikke længere være behov for mange af de nuværende tredje dimensions måder at leve på, på jorden. Mangel vil være passé. Grådighed, bedrag, had, frygt, konkurrance, at tjene sig selv, krig, kontrol og mange andre negative måder at være på, vil skifte. Dette vil tillade energierne af kærlighed, at tjene andre, samarbejde, enhed, overflod, fred og store velsignelser at være fremherskende i jeres liv.

For nogle af jer vil femte dimensions måder at være på lyde som jeres eventyr. Jeg forsikre jer for, at sådan er det ikke. Men når en planet flytter sig fra de lave tredje dimensions frekvenser er der nogen, specielt dem som har haft kontrollen, som tager ekstraordinære metoder i brug for at bevare kontrollen. Dette er hvad der sker lige nu. Disse væsner trives på jeres frygt: Det bliver deres ultimative mål at have et jerngreb omkring jer. De er ikke interesseret i at hverken Jorden eller I stiger op.

Det er på grund af disse intriger, at jeg er fuldt optaget af processen på Jorden. Vi har alle mulige eksperter til at hjælpe jer med at hæve jer op over de nuværende udfordringer. Vi forstår at disse mørke strategier kan forekomme overvældende, men vi vil forsikre jer om, at sådan er det ikke. Vi vil hjælpe med at føre jer og Jorden ind i de højere energier. Dette er en flydende og kompliseret proces som fuldt ud er på plads.

Vi overvåger også Jordens fremskridt. Hun gør det godt men hun har stadig en masse udrensning og renselse at gøre. Forestil jer hvordan den skånselsløse mangel på respekt for Jorden har skabt ubalancer. Hun fortjener alt den kærlighed og opmærksomhed som vi kan give hende.

Jeg er her på grund af potentielle nye såvel som ikke-nye situationer. Disse potentialer kræver til tider hurtig aktion. Som en del af jordpersonalet kan der måske blive krævet at I går i aktion. Det meste af menneskeheden er stadig distraheret og sover. Vores flåder er omkring jer. Vores Skaber har taget højde for alle mulighederne. I vil vide hvad I skal gøre når tiden kommer.

Hen imod dette formål vil der ske mange ting i resten af året 2012, og flere år efter dette år. I får travlt. Dette kan være en sorgens og tabets tid fordi mange vælger at stige op fra den den anden side. Nogle har simpelthen bare ikke sunde kroppe, er bange for de høje energier eller føler sig fuldstændige på andre måder, så de vil foretage skiftet.

Hvilket valg der end vælges forsikre vi jer for at I vil se jeres kære igen. De vil være med jer. De vil blive sørget rigtig godt for og elsket, hvad enten de er i fysisk form eller ikke.

Vores Skaber er et kærligt og medfølende væsen. Selv om der vil blive forventet meget af jer vil meget mere blive givet jer. Der er mange fremragende væsner med jer og Jorden lige nu. Vi er kun et åndedrag væk. Se hvad der sker på himlen. Vær opmærksom på andres behov. Fokusér på kærlighed, ikke frygt. Vid at jeg er her for at tjene jer og Jorden i kærlighed og fred.

Jeg er Mira fra Plejadernes Høje Råd

Hvad sker der ellers?
Disse tider består af forandring og at i at finde sammen. Det bliver mere og mere tydeligt for mig at mennesker bliver bedt om at gå ud over sig selv på et utal af måder. Min bønneliste fortsætter med at blive længere og længere. Sammen med venner, familie og andre, som vi måske kender, bliver vi draget til at finde sammen for at bede for hinanden. Occupy-bevægelsen er bare ét eksempel på en unifiseringsproces. Mira og de andre medlemmer af vores rumfamilie er her. Selv gennem frygtelige uretfærdigheder hæver menneskehedens ånd sig for at korrigere den uret som der er blevet begået. Her i San Francisco Bay Area har vi fået en stor bølge af Internet kupon-firmaer, som hjælper mennesker til at få billigere service og som giver handel til dem, som har brug for det. Jeg ser dette som en måde for alle at finde sammen på for at hjælpe hinanden igennem disse udfordrende økonomiske tider. Der er altid kreative løsninger på problemer. Vi må ikke sidde fast i håbløsheden. Min veninde Noorah Hansen og jeg har i flere år arbejdet hver for sig, og blev fornylig guidet til sammen at tilbyde en teleklasse under overskriften “At hæve sig over disse tider med forandring i 2012, en multidimensionel tilgang til Selvopdagelse og Healing”, (“Transcend these Times of change in 2012, A Multi-dimensional approach to Self-discovery and Healing.”

Vi er ikke alene. Energierne fra den femte dimension handler om enhed. Efterhånden som vi finder måder at være kreative og hjælpsomme på i disse nye energier, vil vi tjene Det Højeste Gode. Vi har brug for at komme ud af føelsen af at sidde fast i den tredje dimensions begrænsende verden. Når vi favner det nye i kærlighed og lys vil vi manifestere ud over vores vildeste fantasier.

Thrive bevægelsen
For de af jer, der ikke har set “Thrive Movie” kan jeg varmt anbefale den. Det er en af de vigtigste film for menneskeheden, som er ved at vågne op. Nogle af os har kendt til informationen i filmen i lang tid men andre er måske ikke klar over det.

Fra d. 5. april 2012 kan I se “Thrive” gratis på: www.thrivemovement.com. Vær venlig at se hele filmen.

Konklusion
Mestrene, Ærkeenglene, rumfamilierne og alle Lysvæsnerne er med os nu. De er tættere på end nogensinde før. Menneskeheden kommer tættere på end nogensinde trods de falske fremståelser af adskillelse, frygt og negativitet, som vises i forfronten i medierne. Som jordpersonale ved vi, og kan føle, sandheden.

Vi er tættere end nogensinde på Moder Jord. Vi føler hendes smerte, skift og bølger af følelser. Vi retter os ind på hendes opstigelsesvej. Vi er på rette kurs med Lysets vej. Vi vil have masser af hjælp igennem forhindringerne forude.

Tak fordi I er en del af jordpersonalet og for at gøre det lysarbejde som har bragt os til dette hellige sted på Jorden.

Velsignelser, kærlighed og lys
Valerie Donner