Over 3. Dimension

Sendt

[testimonial company=”Kanalisering af plejaderne”  image=”http://spiritweb.dk/wp-content/uploads/2012/06/valeriedonner.jpg”]

Over 3. Dimension

Mira, Plejadernes Høje Råd gennem Valerie Donner 7. januar 2013

http://www.thegroundcrew.com

[/testimonial]

Vær hilset, Jeg er Mira.

 

Vi er til stede sammen med jer og Jorden, mens vi guider jer igennem til de højere energier. I hæver jer op over den typiske 3. dimensionel bevidsthed. Det kan vise sig at være fortid, næsten uden for rækkevidde. Det gamle vil blive endnu mere fjern jo mere I fortsætter jeres rejse med os.

 

Vi overvåger jeres fremskridt og jeres himmel. Vi stiller ind på Den Indre jords aktiviteter og frekvensen af den menneskelige bevidsthed. Fra vores synspunkt er der ingen tvivl om skiftet. Vi ser, at man går væk fra den tredje dimensions fundament, og fra det som har været velkendt. Planeten er i gang med en omvæltning. Det meste af menneskeheden benægter stadig dette faktum.

 

Som jordpersonale vil I være opmærksom på os omkring jer, og på himlen. Vi er til stede. Der er mange detaljer, der skal arbejdes på med Kilden og Jorden. Der foregår forhandlinger. Mørkets greb er ved at svækkes, og planeten er ved et vendepunkt.

 

Det betyder, at den kollektive bevidsthed af lys er stærkere end mørket. Vi beder jer om at fortsætte jeres spirituelle arbejde med meditation og bøn, for at hjælpe processen. Det vil ikke kræve en stor mængde energi for at nå det kritiske punkt. Selve livsenergierne leder hen imod dette, og jeres bevidsthed har også en indvirkning på energierne.

 

Forbliv jordbunden. Favn/tag imod det nye. Det I har ventet på er på vej til jer, og vil give jer en meget større glæde, fred og kærlighed end I kunne have drømt om.

 

Jeg er Mira, i kærlighed og tjeneste til jer og Jorden