I er foregangsmænd for ændringer

Sendt

[testimonial company=”Kanalisering af plejaderne”  image=”http://spiritweb.dk/wp-content/uploads/2012/06/valeriedonner.jpg”]

I er foregangsmænd for ændringer 

Mira, Plejaderne  gennem Valerie Donner maj 2014

http://www.thegroundcrew.com

[/testimonial]

Oversat af Savannah Johannesen

savannah.johannesen@gmail.com

 

Kære jordpersonale

Trækker I vejret lettere efter at vi kom igennem måneformørkelsen sidste måned, det store kors og alle de andre begivenheder her på det sidste? Da jeg tog det Kinesiske Astrologikursus den 1. februar, fortalte vores lærer Lu Ming os, at energierne fra 2013, slangens år, kunne fortsætte frem til 1. maj. Han nævnte at 2013 var et mærkeligt år og at videreførselen har gjort det mere udfordrende for mange af os.

Det er dog alt sammen en velsignelse. Har I opdaget, hvordan alle jeres emner er oppe og vende? Det eneste vi kan gøre er at gå igennem dem. Jeg har arbejdet på et meget stort emne og har opdaget, at noget, som jeg har troet på det meste af mit liv, var en stor løgn. Alt eksistere allerede i NU’et i kvantefeltet. Det handler kun om, hvor vi har vores fokus. I denne højere dimension (begyndelsen på fjerde dimension) manifesteres vores tanker ganske let. Hvis vi er ubevidste omkring vores tanker, vil vi fortsætte med at manifestere tinge, som vi altid har manifesteret. Det er af yderste vigtighed, at vi har vores opmærksomhed rettet mod vores tanker.

Hvordan har jeres kroppe det? Har nogen af jer småskavanker? Kan nogen af jer føle påvirkningerne af soludbrudene? Store soludbrud har en effekt på jordens magnetiske felt såvel som på vores eget magnetfelt. Nogle gange føler jeg deres påvirkning i mit hoved, og er nødt til at lægge mig ned. Det føles næsten som om at du ikke kan tænke.

Den 7. maj havde vi vores månedlige møde i Mesternes Klasse. Vi blev æret med besøg af Mester Hilliaron. Han er en kraftfuld healer. Vi modtog alle fredfyldte og kraftfulde healinger fra denne elskede mester. Dette er hvad han bad mig skrive ned og dele:

”Menneskene er ved at komme til et vendepunkt. Enten vender de sig mod Lyset eller også forlader de livet på jorden. Overvej at bruge alle de værktøjer I har, eller kender til, på jer selv og andre. Jeres bønner forstærkes. Stråler af healende farver er omkring jer. Tag ekstremt godt vare på jer selv. Forbliv jordbunden. Se på dyrene. Der er bedragere, som vil ændre den vej du går. De har intet at skulle have sagt. Skru ned for frygten i jeres sind. Lad mig hjælpe jer.

Vi arbejder på jeres hjerter. Vi fokusere på svigt. Dette er en af de mest udfordrende emner at heale på jorden. Lysarbejdere er så tillidsfulde at de ofte kommer i situationer, hvor de bliver svigtet. Kærlighed healer alt. Giv slip på det og lad mig hjælpe jer. Giv slip på svigten. Vores Skaber svigter jer aldrig. Forbliv tro mod jer selv. Svigt ikke jer selv eller lad jer selv blive led i en forkert retning. Dette må have en ende. I kender sandheden”

 

 Et budskab af Mira fra Plejadernes Højeste Råd

gennem Valerie Donner d. 9. maj 2014

oversættelse Savannah Johhannesen

I er foregangsmænd for ændringer

 

Velkommen, Jeg er Mira

 Jeg er stadig helt dedikeret til at arbejde med Jordens Råd og jordens højnelsesproces.

 Vi giver jer et stort knus fra vores Råd og fra Lysets riger. I har nærmest ingen idé om, hvor meget I arbejder sammen med os i Lysets Riger, og på vores skibe om natten i jeres drømme. Vi rådgiver jer, og I arbejder sammen med os i et team. I kommer og går, og vi nyder vores tid sammen med jer. Denne kommen og gåen er en del af det at lære hinanden at kende, og forstå, hvad der er brug for til jeres højnelse.

Disse enorme ændringer kan skabe problematiske tider for mange. Vi forstår godt, at nogle har store udfordringer, idet de ikke ved, hvad deres næste skridt skal være. Usikkerhed er en del af læreprocessen i at leve og have tillid i NU’et. Dette kræver tro og færdighed, og en dyb indre vished om, at alt vil løse sig i henhold til den Guddommelige Plan.

Integrationen af disse nye energier kræver stilhed og ro. At se efter svar i det ydre kan hjælpe men for største delen, er I nødt til at lære gennem det indre. Der foregår en enhedsproces, hvor I vil begynde at forstå, at ethvert levende væsen på planeten giver slip på det, som er illusorisk, for at kunne finde en harmonisk måde at leve livet på, på den Nye Jord.

De fleste mennesker ”ved” at tingene ændre sig men er ikke så bevidste, som vores jordpersonale. I er foregangsmænd for ændringer. Ofte får I lov til at møde emnerne før resten af befolkningen. I skiller jer ud, og I indvilligede i at være vejviserne.

Vær søde at huske på at I meldte jer frivilligt til denne mission. I har været igennem andre højnelser. Denne bestemte højnelse af jorden er den mest komplicerede, og alligevel har den den højest mulige hjælp fra hele skabelsen. Vi ser op til jer. I gør arbejdet.

Mange af os kommer og går fra jorden. Mange af os er til stede med jer. Vi har måtte lære at begå os for at kunne gøre vores arbejde, lige som I har måtte lære at begå jer i hele jeres levetid. Vi forstår, at det tager på jer men tænk på hvor meget I har lært.

Efterhånden som sandheden fortsætter med at blive afsløret vil illusionen blive revet væk. Dette vil tilvejebringe en ny virkelighed. Det vil generere fred, kærlighed, harmoni, enhed, hjerte, overflod og glæde. Skabelonen er allerede på planeten, og vi arbejder sammen om at rydde gamle energier af vejen, som ikke længere passer ind i den højere bevidsthed.

Gør det bedste I kan. Tage jer ekstremt godt af jer selv og vid at I manifestere Himlen på Jorden.