Forbliv Positive

Sendt

Kanalisering af Mira - Plejaderne

Forbliv Positive

Kanaliseret gennem Valerie Donner den. 6.juni 2012

www.thegroundcrew.com

oversat af Tina Johannesen solenslys@live.dk

Kanalisering af Mira - Plejaderne

Vær hilset, Jeg er Mira.

 

Her i Jordens Råd har vi haft travlt med at arbejde med de skiftende energier og store ændringer, som sker på og indeni Jorden. Vi observere det, som sker på tæt hold, og vi er altid klar med understøttende planer. Jorden er ved at blive mere ustabil, hvilket betyder, at alternativer er vigtige. Jorden selv føler de samme energier, som I følger – alt er svagt. Det der virkede som et stærkt fundament i den tredje dimension, er i ikke længere. Der fremkaldes forfald og uforudsigelighed. Dette kan føles foruroligende for de fleste, hvilket kunne forklare menneskehedens nuværende tilstand af usikkerhed.

 

Det bedste råd vi kan give jer lige nu er, at være optimistiske og sikre på, at I altid vil vide hvad I skal gøre ligegyldigt hvad der sker omkring jer eller i jeres liv. Denne tilstand af uvished er en del af bevidsthedshævelsen og de massive ændringer, som sker på jeres planet. Det tvinger én til at have tillid til Kilden og til at anerkende at I vil blive passet på og sørget for ligegyldigt hvad.

 

Energierne for 12-12-12 er enorme og vil åbne for at mange kan træde ind i Jordens felt af mange forskellige grunde. Der vil være et kommen og et gåen igennem denne port. Healing og store energiskifte, som vil påvirke Jordens generelle bevidsthed, vil begynde d. 12-12-12, og dette vil fortsætte frem til den 21-12-12 og derefter.

 

Der er intet at frygte ved disse store begivenheder. At være til stede i NU’et er vigtigt. At lytte og at være til stede er afgørende. At trække vejret og fokusere på det som sker omkring jer er nødvendigt. Stille stunder vil hjælpe jer med at forblive i kontakt med jeres indre vejledning. Forstå at disse ændringer ikke bliver gjort imod jer, men med jer, og vil tjene hver eneste af jer på den højest mulige måde.

 

Som jordpersonale har I hjulpet Jorden, og livet på Jorden, med at nå til dette afgørende punkt. Planeterne, stjernerne, solen, månen og indstillingerne har deres rolle i den plan der udfolder sig. Alt er organiseret i henhold til Skaberens vejledning, som en del af Den Guddommelige Plan.

 

I har opnået mere end vi forventede af jer. Det er på sin plads at ønske jer Tillykke. Vi er allerede begyndt på vores festeligheder, for jeres missioner er lykkedes, og I har stadig en fabelagtig fremtid foran jer.

 

Forbliv forbundet med jeres hjerter og med hinanden. Det er hvad vi beder jer om. Vid at I er en del af nogle komplicerede højnelsesenergier, som vil fortsætte i de næste par år. Nogle vil synes nemme, og andre kan være foruroligende. Sammen er vi et godt team af umådelig talentfulde individer, som kan og vil gøre hvad der er nødvendigt for at sikre Jordens fremtid, og alt liv på Jorden.

 

Vi elsker jer og respektere jer.

 

Jeg er Mira.