En besked fra Mira, Plejaderne

Sendt

[testimonial company=”Kanalisering af plejaderne”  image=”http://spiritweb.dk/wp-content/uploads/2012/06/valeriedonner.jpg”]

En besked fra Mira, Plejaderne 

Mira, Plejaderne  gennem Valerie Donner  8. marts 2014

http://www.thegroundcrew.com

[/testimonial]

Oversat af Savannah Johannesen

savannah.johannesen@gmail.com

Budskab fra Valerie Donner

Kære Jordpersonale

Mayaernes Kalender fortalte os den 21. december 2012, at livet, som vi har kendt det, ville ændre sig. Set i det perspektiv, hvordan har livet så ændret sig? For det første er vejret meget usædvanligt. Her i USA er den østlige halvdel af landet ramt af rekord kulde og sne. Den vestlige del af USA er ramt af seriøs tørke. Disse usædvanlige vejr fænomener viser sig over hele planeten.

Vi kan ikke forvente at tingene er som de har været, kan vi? Det være sig i forretninger, forhold, økonomi, mad, vand, tid, krig, vores prioriteter, ejendom, vores job, eller vores roller som lysarbejdere, gennemsigtighed, solen, vores kroppe, søvn, regeringer, hvor vi bor eller endda det, at have den viden, at 56 mennesker ejer 46 procent af pengene på denne planet. Sandheden kommer frem, og den kan ikke stoppes.

Ved en forsamling d. 6 marts med Foster og Kimberly Gamble fra ”the Thrive movement” (www.thrivemovement.com), fik jeg en masse informationer. (Nogle gange tror jeg, at mit hoved svømmer over med alt den information den indeholder. Jeg fortsætter med at lære, og at ”fordøje” det mens jeg spekulere over, hvordan vi kan ændre planeten). En af de vigtigste ting er, at vi faktisk er i Verdenskrig III, men det er ikke en krig med gevær, det er en finansiel krig. Gambler parret er optimistiske med hensyn til, at der vil komme et financielt gennembrud, som vil være til fælles gavn for hele verden. Ville det ikke bare være dejligt?

Ud fra at have observeret menneskers opførsel i min by og i San Francisco Bay området, virker det til at nogle mennsker opfører sig mærkeligt. De er enten ikke i deres kroppe, eller er overvældet af kaoset og energierne, eller også er de så distraheret, at de ikke er opmærksomme på, hvad de laver. Det virker som om, at der har været flere trafikuheld og flere mennesker er blevet syge. Hvordan ser det ud der hvor I bor?

Nogle af mine Lysarbejder venner føler, at de har brug for at være alene, og de vil ikke ud i energierne. Hvad gør I for at blive ved med at have jordforbindelse, være centreret og balanceret? Fortsætter I med jeres meditationer og øger I antallet af jeres bønner? Deltager I i kreative aktiviteter, forbinder I jer med andre Lysarbejdere, lytter I til musik, eller måske ser I flere programmer på internettet?

Måske flytter de store udfordringer, som vi har lige nu, os fremad ind i den højere dimension. Hvis vi havde det for nemt ville vi bare euforiske, og ville drive væk ind i De Højere Riger. Vi ville glemme, at vi har et arbejde, der skal gøres NU, og at der er brug for dem. Højnelsen kunne ikke ske uden alle de millioner af Lysarbejdere.

Vær søde at huske, at dette er en spændende tid at være her på Jorden på. Det er hvad vi har arbejdet på, dog har vi simpelthen brug for at vide hvad vores næste skridt er. Vi må hænge i et par år endnu, og så vil tingene begynde at falde til ro.

 

Et budskab fra Mira fra Plejadernes Høje Råd

d. 8. marts 2014

 

Vær hilset, Jeg er Mira:

Jeg tror, at de fleste er jer ved, at jeg arbejder i Jordens Råd for at assistere ved jordens højnelsesproces.

Vi er jeres observatører, jeres advokater, jeres lærer, jeres venner. Vi er med jer, og har været med jer fra begyndelsen og helt til enden. Vi hjælper jer på mange forskellige måder. Vi er med jer personligt, ikke kun i skyerne. Vi elsker det når I vinker til vores skibe og ønsker os velkommen med jeres hjerter og jeres smil. Dette opmuntre os til at forbinde os mere med jer.

Nogle af jer venter på ”den Store Begivenhed”. Vi ved, at I håber på, at det vil blive os der kommer en mass, eller at vi vil tage nogle af jeres lektier fra jer. Nu vel, det jeg vil fortælle jer om dette er, at I er i ”den Store Begivenhed” lige nu. Det er højnelsesprocessen. Hvis vi kom ned til jer en mass, eller hvis I blev holdt i mørke i 3 dage, det ville det meste af menneskeheden slet ikke kunne håndtere. I ved det allerede. Men at holde energierne oppe for at vi skal komme eller for andre massive spirituelle opvågninger er stadig altafgørende. Det er en del af jeres arbejde. Jeg beder jer om ikke at sætte jeres liv på stand by, men om at fortsætte jeres indre arbejde, og fortsætte med at åbne jeres hjerter. Fortsæt med at forbinde jer med andre i meditationer og bønner for planeten. Når I gør dette arbejde har det en større indvikning på bevidstheden end I aner.

Der er noget godt på vej til jer. Det vil lette noget af byrden og gøre store forskelle i jeres liv. Det vil gøre jer frie og hjælpe med at fjerne frygt. Frygt er en af de største hindringer til jeres højnelse og bevidsthed. Det er derfor, at mange af jer har udfordrdinger på det område. Husk på at frygt ikke eksistere i de højere dimensioner.

Vi kender jeres hjerter og jeres smukke ansigter. Som Jordpersonale er I velkomst signaler til os. Før I inkarnerede planlagde vi sammen med jer hvordan vi ville arbejde sammen i denne tid. I vil give jeres arbejde en ekstra tand. I vil opdage, at der vil komme skub for at få jer til at gøre noget anderledes og nyt. I vil blive guidet til at blive mere synlige.

Mange af jer er sammen med os i jeres drømme. Vi er i fuld gang med at finde ud af, hvad der er behov for at blive gjort. Hvis I vågner trætte har I måske været i et lange møde med os for at drøfte, hvad der er behov for at blive gjort på forskellige områder. Der ser I, vi arbejder allerede sammen. I ved hvem I er, og vi vil vise os for jer personligt når bevidstheden er rigtig.

Fortsæt med at være de funklende Lys på jorden. I gør en kæmpe forskel bare ved at være Lyset. Ha jeres øjne mod himlen og ha jeres hjerter åben overfor hinanden. Vi er én.

Jeg er Mira, i kærlig tjeneste

 Tanker omkring det finansielle

Det virker som om at mange mennesker er udfordret finansielt. En klient anbefalede en god, bog der omhandler penge. Den hedder ”A Happy Pocket Full of Money” af David Cameron Gikandi. Jeg er i gang med at læse den nu, og den er sjov at læse.

 

 Vi lider af finansiel ubalance her på planeten så det påhviler os at rense dette enme. Det faktum at så mange penge er i hænderne på så få, reflektere behovet for en omorganisering af pengene. Der er mere end nok penge til alle. Jeg kan ikke vente til magt og grådighed bliver en del af krønikken om, hvordan jorden engang var.

  Konklusion

Livet er ved at blive mere kaotisk, og mennesker opfører sig mærkeligt. Vi har brug for at forblive medfølende og positive, mens vi holder Lyset for vores højnelsesproces. Vi er nu i overtal. Vi har brug for at forblive forkuseret på denne sandhed. Husk at blive i NU’et.

 Vi har en overflod af hjælp fra vores rumfamilie og Lysets Riger.

 

 Velsignelser, kærlighed og Lys