Kom til mig!

Sendt

Kanalisering af Maria

Kom til mig!

Maria-energien gennem Johanna Shanti 6.maj 2015 

www.dengyldnesol.dk

Kanalisering af Maria

Kære alle mine børn!

Jeg ER Maria.

Moder Maria.

Jomfru Maria.

Det feminine moderaspekt.

En del af den nye feminine indstrømning.

Kald mig hvad du vil, det er ligegyldigt, når blot du kalder på min energi, min essens.

Jeg er kommet her i dag for at kalde dig ”hjem”. Hjem til dig.

Du tror du skal nå så mange ting, klare så mange ting, udrette så mange ting. Og du stresser dig selv og presser dig og skælder dig selv ud for at du ikke er god nok, eller ikke gør det ofte nok, eller godt nok. Så mange vrede ord du fortæller dig selv hver dag. Kære barn. Hold nu op med det.

Der ER ingen ”burde” eller ”skal” eller ”må”. Dit liv er som du bestemmer at det skal være. Der er igen faste linjer eller lagte veje for hvordan du skal træde, ingen grænser for hvad du skal gøre eller nå. Der er ingenting! Der er blot det som du og din sjæl gerne ønsker at forædle og opleve her og nu. I dette liv, som menneske og sjæl på jorden. Uanset forudsætninger og liv, så er DU herre over DIT liv. Du bestemmer hvordan du ønsker at opleve dit liv. Der er ingen grænser for hvad du kan. Det kan SE sådan ud, men det er blot en illusion, et blændværk.  Der Er ingen fastlagte rammer. Det var der en gang. Men båndene er sluppet, rebene er løsnet og ligger slappe på jorden. Du er fri at gå hvorhen du end ønsker. Det kan føles lidt usikkert, ja næsten umuligt, når I som mennesker, og måske har gjort det i mange generationer og inkarnationer, har fulgt den vej som blev lagt foran jer. På godt og ondt.

Den måde er for længst forbi. De nye børn ved det og kan fortælle dig det hvis du ønsker at lytte ( hun smiler).

Men rigtig mange af jer skal lære det.  I skal forandre jeres måde at tænke på og forholde jer til jer selv på. Det er lidt som at lære at gå igen. Det kræver lidt træning – men alle kan lære det. Det ligger i jeres nye gener. I jeres nye struktur. I har alt det I skal bruge og mere dertil.

Udfordringen for jer lige nu, kære børn, er at turde tage udfordringen op og vælge hvad i vil.

Lyt til dit hjerte hvad det hvisker til dig. Lyt til sangen indeni dig. Hvad synger den om? for når du hører den så ved du hvad du og din sjæl ønsker.  Og så er det blot at begynde at gå vejen. At tage de første gyldne skridt på DIN vej. Din rejse helt hjem til dig selv.

Der er mange måder du kan finde ind til dig selv på. Ingen er forkerte. Kun DU ved hvad der er bedst for dig. I er alle forskellige og fantastisk unikke. Fejr det! i stedet for at gøre jer til fjender med andre der ikke er som jer, fejr diversiteten og Guddommelighedens alle ansigter. Fejr forskellighederne i stedet. Det gør det nemmere for dig at tillade dig selv at være lige præcis sådan som Du er. Selvom det er at gå imod strømmen. Fejr dig selv fordi du er dig, og at du er her på jorden lige nu!

En af måderne er at rense det gamle væk og fejre dit nye jeg gennem mødet med mig. Mødet med din egen Maria energi.

Så kom til mig. Kom til min kilde.  Lad dig rense og heale for alt det der tynger dig og holder dig tilbage. Kom til mig og lad dig svøbe i min fantastiske kærlighedsenergi. Tillad dig at svømme i min kilde. Bogstaveligt og billedeligt talt. Jeg har mange kilder, store som små, rundtomkring på denne smukke Jord. Mærk om du føler dig kaldt til en af dem. Lige nu. Du kan måske se at jeg vinker til dig?

Vær hilset!

I velsignelser og kærlighed

Maria

______________________

DEN GYLDNE SOL  arrangerer Spirituelle Rejser til Lourdes i Frankrig . Næste rejse kan ses her på dette link Ny Tids Spirituelle Rejser.

Ny Tids Spirituelle rejser