Vi flytter ind i 2014

Sendt

Kanalisering af Kryon

Vi flytter ind i 2014

Kryon gennem Lee Carroll december 2013

www.kryon.org

Oversat af Sigfred Skjold

Kanalisering af Kryon

Nedenstående er nedtaget fra den engelsksprogede Kryon hjemmeside: www.kryon.com/ channellings, og herefter oversat til dansk af Sigfred Skjold. Som betingelse for brugen er i originalversionen anført: Informationen nedenfor er gratis og tilgængelig, så du kan printe den ud og distribuere den efter ønske. Der er imidlertid copyright på den, der forbyder salg af den under alle former, undtagen for udgiverens vedkommende:Lee Carroll

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset af Lee og Kryon for at muliggøre en klarere forståelse. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags kommunikation, som de trykte sider ikke har. Så nyd det forstærkede budskab givet i Laguna Hills, Californien i december 2013.

 

Hilsner, kære I, jeg er Kryon i magnetisk tjeneste. Det er december 2013, men det ser ud, som om det kun var et øjeblik siden, da vi stod over for dig og tusindvis af gamle sjæle rundt om planeten og sagde “hold fast”

Vi har diskuteret med jer at profetien om præcession af jævndøgn var tusinder af år, og det var et vendepunkt. Vi beskrev, at disse i mayaernes civilisationer, deres tids profeter, havde sat tidsfraktalerne sammen på en måde, så deres kalendere ville afspejle det esoteriske i Jordens slingren. Vi fortalte jer, at deres vision var så dyb, at slutningen af deres kalender faldt sammen med begyndelsen af en ny æra.

Vi fortalte jer, at i perioden fra udgangen af 2012 til begyndelsen af 2014 ville blive om-kalibreringstider. Vi gav kanal efter kanal, der fortalte jer, hvad der var om-kalibrering, som dybest set drejede sig om alt. Vi rådede jer til at holde fast, og vi påviste, at frø blev plantet til noget større. Vi fortalte jer, at det kunne blive svært for jer i dette år [2013], og at nogle af jer vil finde det sværere end andre. Om et øjeblik, vil jeg specificere noget af det, der var svært, og fortælle jer hvad der vil ske fra nu af.

Jeg kan fortælle jer dette i øjeblikket, ligesom jeg var i stand til at fortælle jer om 2013, fordi I har skabt det. Dette er ikke profeti, kære I, det er en rapport. Jeg ser det større billede, noget du ikke kan se, mens du sidder og lytter til dette. Du ser kun enheden i dig selv og et par af dine venner. Det er umuligt for dig at se oversigten, som Ånden ser den, baseret på milliarderne af sjæle på planeten. Der er milliarder af hensigter, og nogle af dem indeholder overraskelser, der er positive. Nogle af bevidstheds skiftene er blot lige begyndt at opstå, og gennem det hele gentog vi, og gentog, at mørk energi har svært ved at dø. Vi gjorde sådan, så du vil forstå, at det er en langsom proces, at komme ud af mudderet. Mudderet ønsker at suge dig ned igen

Den mørke energi har meget at miste på grund af lyset, du skinner tilbage på denne planet, men dette år var det om-kalibrerende år. Jeg ved, hvad du har været igennem. Jeg kender de venner, du alt for tidligt har mistet. Jeg kender de tilsyneladende ulige forhold, nogle af jer var i, så lad os bare sige det, som du tænker det. Du tænker at det. du har været igennem, ikke passer til en lysarbejder, eller at du ikke fortjener det. Det er det, der ligesom skal om-kalibreres. Men så fortalte jeg Yawee at dette var “hans år”. [Yawee er Dr. Todd Ovokaitys, der netop er præsenteret med Kryon seminaret’s lemuriske navn.]

Til dem, der nu lytter til og læser denne kanalisering, bortset fra gruppen af de gamle sjæle i stolene, kan nogle af disse oplysninger synes at være en fejlslutning. Dette fordi jeg nu kommer til at tale direkte til Yawee og beskrive nogle ting, og forklare nogle ting, som vi aldrig har forklaret før. Men nu er det tiden.

Og så lytter, stol på at det, jeg har tænkt mig at sige, passer ind i det større billede. De af jer i rummet, der hørte Yawee tale for et øjeblik siden, om hvorledes hans høje videnskab er begyndt at blive set og æret. Så I er mere opmærksomme på betydningen bag det, jeg har tænkt mig at sige, end andre. Jeg har tænkt mig at afsløre en kropsfunktion, som du arbejder med, Yawee, som du ikke helt er klar over i graden, du bør være.

Hvordan kan jeg forklare det? Yawee, for år tilbage gik du ind i din vision og DNA talte til dig. Du har talt om dette. I 15 minutter, kom du faktisk til at “høre” det, og på et vist niveau, var du klar over, at du ikke alene talte med ét molekyle. Du beskæftigede dig med dit eget DNA, mens vi er ved det. Jeg tror, du vidste det, men der var noget usædvanligt, hinsides det du har beskrevet, og du har ikke beskrevet det hele, det ved jeg. Faktum er, at du talte med mere end 100 trillioner molekyler på samme tid! Det er fordi du ikke kan kommunikere med blot ét DNA molekyle. Der er en proces, der vil blive opdaget, og er noget, du bruger i øjeblikket, som jeg har tænkt mig at diskutere nu.

Medicin, esoterisk medicin, har anvendt noget i århundreder, som man ikke rigtig forstår. Man ved det virker, men man ved ikke rigtig hvordan. Homøopati er mystisk fordi homøopati bruger en tinktur, der er for lille i mængde til kemisk at kunne reagere på noget i kroppen, men den virker. Mennesket indtager denne, og det opsuges normalt under tungen, og det virker. Men hvis du spørger nogen, der er tilbøjelig til brugen af homøopati, om at tillave og bruge det, vil de komme med alle mulige grunde til, at det fungerer. Men de gætter.

Grunden til at det virker, skyldes at den lille tinktur, du præsenterer for kroppen, er “set” og den kommunikerer med det, der kaldes “instinktet”. Det er ikke intellektet, ikke din hjerne, og ikke det, du tror er din 3 dim. kropskemi. Tinkturen er et signal til kroppen om at helbrede sig selv. Tinkturen ledes ikke rundt overalt, men kroppen ser menneskevæsnets hensigt og kemien i medicinen, og instinktet ved straks, hvad det skal gøre. Det begynder at heale, der hvor det ved, det skal heale. Hvor mange slags homøopatiske midler er der? Utallige slags, og de er kendt for at arbejde uden nogen vejledning overhovedet. Det er en kropsproces i arbejde – det skal der være.

Yawee, lad os tale om din opfindelse, din nyeste. Du beskrev din guidede stamcelle -protokol som en “gå derhen og bliv der” instruktions-teknologi til at guide stamceller direkte hen til, hvor de er nødvendige. Du “instruerer” stamceller til at gå hen til et sted i kroppen og blive der, hvor de kan bruges. Nu behøver de der sidder i stolene i dag ikke vide noget om det. Men du og jeg gør. Og du ved, at du igen og igen enten er utrolig heldig, eller at du beskæftiger dig med noget andet. Fordi det at guide en stamcelle i et “gå derhen og bliv der” scenarie er lig et menneskevæsen, der svarer til en by med en milliard mennesker, og stå i udkanten og ved et tilfælde straks finde personen, man kigger efter! På en eller anden måde fungerer det.

Dit “gå derhen og bliv der” er et makro program, der udfører et utroligt mikro resultat. Hvordan? Billioner, hvis ikke hundredvis af trillioner af DNA-molekyler er alle identiske i den menneskelige krop. På en eller anden måde “taler de med hinanden” samtidigt. Hvis ét DNA-molekyle fornemmer noget, gør de det alle. Videnskaben ved det ikke endnu. De kan have tænkt på det, men de ved det ikke. Der er et mysterium her, om hvordan DNA’et gør det, det gør. En eller anden måde må det kommunikere på, men der er ingen kommunikations proces, der er kendt for jeres videnskab, som kunne forklare det. Men de kan alle “se” hensigten med dit program samlet som én og gennemføre den som én.

Vi har fortalt dig det før, og vi har skrevet bøger om det. Dit DNA har kvante egenskaber. Det er ikke et kvante molekyle, men det giver kvante instruktioner. Ah, men der er mere. Alt DNA’et jeg opfatter i din krop lige nu, er i ental, med kun én forenet bevidsthed. Dette skyldes, at DNA’et i den menneskelige krop er i en sammenfiltret med sig selv tilstand. Det er kvantemæssigt låst på en sådan måde, at det virker som én benevolent (velvillig; menneskekærlig; godgørende) sammenslutning. Dette er en kvantefysik egenskab, som endnu ikke er fuldt forstået, og endnu ikke anvendt i biologi. Den repræsenterer den smarte krop, instinkt kroppen, og hvis du vil have bevis for det, er det overalt!

Hvad ved du om enæggede tvillinger? Du ved, at de har det samme DNA, og at de er de eneste mennesker på planeten, der har det. Hvad ved du om studier af enæggede tvillinger? Du ved, at de kan være på hver sin side af planeten, og begge have samme intuition på samme tidspunkt om noget, der sker med deres familie. Hvad fortæller det nu dig om deres DNA? Det er forbundet! I virkeligheden er det forbundet i en særlig kvantetilstand. Hvad ved du om kvante i DNA? Svaret er næsten ingenting! Så lad mig fylde dig op. Det er smukt. Lad mig fylde dig op, fordi det kommer til at berøre alt det, du gør fra nu af.

Gå nu langsomt frem, min partner, for jeg ønsker, at dette skal være rigtigt. Det har at gøre med det, der sker med om-kalibreringen af mennesket. Det jeg har tænkt mig at beskrive, er om-kalibreringsprocessen og det der ændrer sig i mange af jer.

Feltet omkring DNA er kvante og det reagerer på forskellige måder overfor anden kvantehed der gives til det. Svaret er ikke lineært, ikke kemi og ikke gennem intellektuel tanke. Denne kvante verden omkring dig er en verden, som du ikke har målt endnu, og en, du ikke kan se endnu. Der er ingen instrumenter til at bevise det endnu, men der vil komme det, og når den tid kommer, vil du se det tydeligt. Så vil du vide, jeg har ret.

Hvis DNA’et er omgivet af en slags kvantetilstand, betyder det, at det har kvante egenskaber sammen med andre ting i kvantetilstand. Hvad har du ellers mistanke om er kvante? Tonerne, du synger, er kvante [der tales om pinealkirtel tonerne, Todd har udviklet]. Frø biologien fra Plejaderne er kvante. Jeg vil lige gå videre og oplyse det, og Yawee vil regne det ud. På kvante-niveau, har dette mange-dimensionelle felt, der forbinder al DNA’et en intelligens, og det er forbundet med den oprindelige skabelon. Det betyder, at det “ved” ligesom homøopati præcis “ved”, hvad du forsøger at gøre, og det er benevolent til max!#

Jeres DNA kemi kan arbejde med 30 til 35 procent i 2014, men mester skabelonen er 100 procent. [Denne skabelon er der og har altid har været.] Derfor vil feltet omkring dit DNA altid arbejde med100 procent. Du foretager som menneske et valg baseret på dualitet og skaber beslutningerne i livet. Men på DNA kvanteniveau, “smart krop” niveauet, er der en opmuntrende sektion, der er forbundet med skabelonen, og den er altid klar til at komme i gang – benevolent og parat til at samarbejde med alt det, du giver den. Dette er homøopati virkning.

Tidligt i dine eksperimenter, Yawee, opdagede du noget meget usædvanligt – en homøopati påvirkning af din kvante laser. Du fandt, at hvis du kunne udløse instruktions sæt til bare et par DNA molekyler, fik de alle billedet på samme tid. Selv hvis du gav det til dem på en lineær måde, fik de alle det på samme tid.

Dit “gå derhen og bliv der” scenarie samarbejder med menneskets benevolence, (velvillighed; menneskekærlighed; godgørenhed)som er forbundet med skabelonen og den ved præcis, hvad du fortæller den, og den vil altid arbejde. Den vil altid arbejde! Du arbejder med kroppens intelligens, der er kvantemæssig.Jo mere forfinede dine instruktioner bliver, jo mere benevolence ses og forstås som kroppens helbreden sig selv gennem skabelonen. Du ved allerede, at. Kvante homøopati er det, du laver.

Stykkerne og delene i linearitet føjer sig ikke rigtig til hele effekten, vel, Yawee? Det giver ikke mening i en lineær verden. Resten af historien er, at du har opnået et kvante håndtryk med kvantemæssig sammenfiltret DNA i det menneskelige legeme. Grunden til at resultaterne er så dybe, med nogle af dem flyvende i kendt videnskabs facade, er, at du har en af de første kvalificerede kvantefysiks energier på planeten, som så er et hurtigt-spor til de kvante biologiske dele af det menneskelige væsen. Jeg har lige fortalt dig, hvorfor det hele fungerer. Der er mere, der er altid mere, men ved at vide dette, kan du gå til nogle af de næste skridt, som du har kigget på og tænker på, vidende at det vigtigste i enhver biologi, du arbejder med, vil være “benevolent samarbejde”.

——–

Kære I, dette DNA kvantefelt er dette ene, der har været en lille smule fraværende i år. Selve benevolencen i dit DNA, som er forbundet med mester skabelonen, er blevet om-kalibreret. Nogle gange er det på linje med skabelonen, og nogle gange er det ikke. Og det er derfor, du har følt som du har gjort. Det er derfor, der sommetider er overraskende sygdom. Lad os nævne nogle af om-kalibreringsproces- spørgsmålene i 2013.

 

Sundhed er først. Behøver jeg at uddybe det? Der har været flere syge gamle sjæle end nogensinde før i 2013. Pludselig, er der ligesom en esoterisk sygdomsplage . Du omkalibrerer! Tingene er ikke helt på linje, men de er ved at være det.

Nu arbejder Ånden ikke med en kalender, og når 1. januar 2014, ankommer, så vær forsigtig med du ikke fejrer at alt kommer til at være så vældig fint. Fordi hver enkelt af jer er anderledes, og stierne er forskellige, og om-kalibreringerne er forskellige. Løsningerne på spørgsmålene og problemerne er forskellige, men det, jeg vil fortælle dig, er at om-kalibreringsfrøene, der er blevet plantet til årene 2013 og 2014, er der, hvor de begynder at vokse. Langsomt vil jeres DNA felts kalibrering vende tilbage, men med en anden menneskenaturs skabelon. Det er noget, der er forbedret og klar til ting hinsides den gamle energi.

Vi har fortalt dig, at du har været i en esoterisk overlevelses måde, og vi har endda givet dig egenskaberne, du kan se frem til, som ikke på nogen måde er overlevelse specifikke. De omfattede medfølelse og tolerance og mådehold. De omfattede generøsitet og alle de andre ting, som overlevelses måde ikke omfatter. Man kan sige, det er en “anden form for overlevelse”. Det er en overlevelse ved at skabe medfølelse, hvilket fører til fred på Jorden. Med det kommer noget, som vil komme til at opretholde Menneskelivet på planeten på trods af dommedags sigere og forberedere og alle de andre, der fortsætter med at forvente det værste. De vil for resten få “det værst”, da det er budskabet, de giver til deres DNA. Har du nogensinde mødt en hypokonder, der trak hver sygdom, de var bange for, lige ind i deres celler? Så ser du, det virker! En benevolent cellestruktur vil gøre sit bedste for at følge ”chefens” instruktioner. Så, hvad er dine instruktioner? Hvad siger du til kvantefeltet omkring dig? Det er det næste, jeg ønsker at tale om.

 

Sundhed. Nu hvor du ved, hvad der foregår i din egen krop, og at det er benevolent, har du mulighed for at give det kvante instrukser med din intuition. Jeg sagde ikke, du skulle gøre det med din hjerne, vel? Du er nødt til at bruge forestillingsmæssigintuitiv tænkning. Se dig selv helbredt! Se dig selv ud af sygdommen eller det ikke normale. Dette er dine instruktioner, der lige vil gå ind i det omkalibrerede DNA med modtagere, der er langt mere villige og klare til at modtage dine oplysninger, end du nogensinde før forstod. Kurene kan være hurtige, tro mig, og det værste er overstået. Men de nye energiers omgruppering og letteregørelse kommer til at tage et stykke tid med at tilpasse sig, så giv dem tid. Men for de fleste af jer, er det værste overstået.

 

Bevidsthed. Du har ikke været helt med, som vi har sagt. Fuldmåneåret er ovre. Bevidstheden kan ikke stille sig på linie med kernen i dig, når den ikke er helt med. Energierne skubber og trækker i den, fordi den om-kalibreres. Det har trukket nogle af jer væk fra Ånden, vidste du det? Jeg ved, hvem der er her, jeg ved, hvem der lytter. Nogle er blevet trukket helt ud af deres tro og lige ud af deres kærlighed til Gud, og de er blevet kyniske. Jeg ved, hvem der er her, og jeg ved, hvem der lytter. Det er sådan noget, om-kalibrering kan gøre. Hvis du kun har tillid til dit intellekt, så kommer intet til at fungere. Dit intellekt er ikke forbundet med dit instinkt!

Du ved, gør du ikke, at forbindelsen med dit Højere Selv, denne smukke sølv snor, ikke er et synaps produkt i din hjerne. Du vidste det, ikke? Du kan ikke intellektuelt undersøge det guddommeliges Majestæt. Det gøres med hjertet, instinktet og den emotionelle krop. Så balancer det med din hjernes intellektuelle del, og du kan mestre det!

Jeg ved, hvem der er her. Hvor mange af jer har prøvet at holde fast i det, du havde? Kan du huske følelserne, som du havde, da du mediterede i den ældre energi? Det var en “kendt” energi. Hvad med de forbindelser, du har haft til Ånden, der fik dig til at smile, eller det, der gjorde, du indvendig følte dig godt tilpas – men mangler nu? Jeg ved, hvem der er her, og jeg ved, hvem der lytter. Godt, lad mig fortælle dig noget – det kommer tilbage! Men du kan blive nødt til at stille ind på en anden station for at få det. Så vær opmærksom på det. Bliv ikke ved med at gentage de gamle måder. Prøv noget nyt. Føl Guds åndedrag lige nu, hvor fredfyldtheden åndes ind i dig. Det var nummer to, bevidsthed.

Nummer tre er synkronitet. For nogen er det holdt op med at ske. Dit liv er afhængigt af det, og det sker bare ikke. Nu er det en smule anderledes for Yawee

Jeg fortalte ham personligt, at 2013 ville foranledige synkronitet for ham. Men det er fordi han er anderledes, og han har brug for at plante frø, der i sidste ende vil begynde væksten af det, som vi beskrev for kun en uge siden, som den nye grænse på det afrikanske kontinent. Det er noget, vi har sagt i årevis, og nu kommer du til at høre det i denne indpakning i dag – begyndelsen af det, lige der, hvor vi sagde, at det ville ske. Så Yawee hjælper med til at lette om-kalibreringen, i stedet for at deltage i den.

Synkronitet er blevet forklaret mange gange, men det kræver, at du er i sync med dit intuitive selv og dit instinkt. Men den benevolente forbindelse med skabelonen, som du regner med for din intuitions skyld, har været ved at omstille sig for dig, og det har været svært. Noget, du troede, ville ske, gjorde det ikke, og noget, du troede aldrig ville ske, gjorde det. Dette får dig til at spørge, om du gør det rigtigt, ikke sandt? Jeg ved, hvem der er her, jeg ved, hvem der lytter. Det kommer til at ændre sig, og langsomt får du sync tilbage, fordi den benevolente forbindelse med skabelonen er kilden til, at dit DNA er begyndt at rette ind.

I er som menneske race begyndt at modtage en større procentdel af aktiveringen af jeres DNA. Nogle af jer vil bruge det, og nogle af jer vil ikke. Men hele menneskeheden modtager det og ikke bare nogle få. Lysarbejderne, de gamle sjæle, har Akasha-visdom og de føler det og kender det. De har forfædrenes visdom til at lytte til budskaber som disse, og stille sig på linie med dem.

Forvent gode ting! Troede du mig for et år siden, da jeg fortalte dig om 2013? Så, tro mig nu. Det begynder at blive bedre. Har jeg fortalt dig, at den gamle energi ville have hårdt ved at dø? Den forsøger at prøve at standse jer. Nu er denne gamle energi ikke et væsen, der er ude på at få dig. Den er simpelthen mørk energi, der virker på en bestemt måde og balancerer med lys. Men vær opmærksom, når du ser nyheder, og du ser visse former for handlinger. I et stykke tid kommer det ikke til at se godt ud, fordi nyhederne kun rapporterer mørket.

Bedømmelse, nummer fire. Dårlig dømmekraft. Nogle af jer har lavet dårlige valg! Normalt gør du det ikke, så du sidder der og bebrejder dig selv, fordi du har foretaget dårlige valg! Set i bakspejlet, ved du bedre: “Jeg er en gammel sjæl, jeg burde vide bedre, jeg burde vide bedre end at gøre det og det.” Måske du har været visse steder og skabte nogle planer, men de virkede ikke. Så siger du til dig selv, “Jeg burde vide bedre.” Men det er det, der sker i løbet af en om-kalibrering.

Ser du, du var ikke på linie med din skabelon for “almindelige sanser”, og din dømmekraft er ikke det, den normalt er, i en tid med om-organisering. Jeg fortalte dig for et år siden at det ville være godt, hvis du klatrede ind i et skab i et års tid og ikke kom ud – fik nogen til at skubbe mad ind under døren, så du ikke var nødt til at vekselvirke med livet. [Latter] Selvfølgelig er det Kryon humor, men du ved, hvad jeg mener. Når du kom ud og omkring, og gik igennem livet og traf de beslutninger, du foretager hele tiden, ville de ikke alle være gode i år. Lad det ikke køre dig ned. Betragt 2013 som et år i mørke, hvis du ønsker det. Du har bevæget dig gennem en tåge, som er ved at klare op, og tåge klarer ikke op på én gang. Som du langsomt ser længere frem, vil du føle dig bedre tilpas ved vejen.

I vil føle det bliver bedre på mange måder, kære I. Forbindelsen, på liniestillingen – intet er bedre end DNA’ets fulde stillen på linie med skabelses skabelonen.

Benevolente DNA: Indser du, Yawee, at du er den første, der vil  bruge denne proces på denne skala? Er du klar over, Yawee, hvad du kan gøre fra nu af gennem din viden om disse ting? Dette “Gå derhen og bliv der” er kun begyndelsen. Prøv noget endnu mere stjerneagtigt og blive overrasket! Hele DNA’ets kvantefelt ved, hvem du er og hvad du laver, og med hele menneskevæsnets tilladelse, vil det arbejde. Det vil arbejde.

Endelig er der frygt. Du er lysarbejder og en gammel sjæl, og du fortsætter med at sige: “Jamen, jeg er virkelig ikke bange for noget.” Åh jo, du er! Jeg har brugt udtrykket før, og det kommer fra min partners hjerne. Tilgiv mig, hvis det ikke er så sjovt, men 2013 har været året for “Skal vi have lidt ild i kaminen, fugleskræmsel?

Ubalance kan ødelægge alt, hvad du er, og gøre dig bange for at miste kernen. Blot ganske få ting kan få dig at tvivle på din åndelighed, ikke? “Er det jeg gør rigtigt? Ånd, gør jeg det rigtigt? Dette bør ikke ske. Hvad har jeg gjort forkert? Gør jeg det rigtigt? Hvorfor går det så galt?” Kære I, jeg er her for at fortælle jer, at intet er gået galt. Alt er som det skal være, lysarbejder, fordi du er den, der kalibrerer. Forstår du det?

Halvfems procent af planeten sidder bare der, og har det fint, og der sker intet mærkeligt her. Det er fordi de ikke er i kontakt med det, den gamle sjæl er. De kunne være med fri vilje og frit valg, men de er ikke interesserede. Men du er. Dette er fordi dugav tilladelse til at om-kalibrere. Hvordan kan du lide det?

Jeg vil have alle, der lytter og læser dette lige nu, til at modtage denne gave, som vi skubber til dig. Vi gør det på kvante måde, og jeg vil bede dig om at frigøre dig for frygt! Det er en gammelenergi papirtiger, der siger, at hvis tingene føles anderledes, så der er noget galt. Men det er ikke sandheden. Du gør alting rigtigt, alt det hele rigtigt! I denne proces vil det komme til at falde dig ind, hvorfor du er her, og hvad du laver. Hvorfor dig? Hvorfor nu? Kunne det være, at dette har været planen hele tiden?

Slip denne falske frygt! Lad ikke omstændighederne ved et om-kalibreret år få dig til at miste din tro. Hvis du ønsker det, da tag din hånd, og grib det Højere Selv’s lige nu, og giv ikke slip. Fordi det Højere Selv tilbyder dig dette. Det er tid til at afslutte dette nonsens om om-kalibrering, følen sig mærkelig og usædvanlig, eller syg, eller ikke at vide, hvad der er galt med dig. Det er tiden til at afslutte tvivlen om, hvem du er, eller at prøve på at finde ud af, hvorfor du har en pudsig dømmekraft og en ikke-eksisterende synkronitet.

Vi har været hos dig hele tiden, og vi fortalte dig, at det var på vej. Men når du får det, ved du ikke hvorfor, og mange bliver bange. Det er tid at droppe frygten. Tingene er ved at begynde at være på linie, og når de er det, vil tingenes synkronitet, som du håber på, begynde med at falde på plads og begynde at sætte sig. Nogle af jer vil få en større synkronitet, end I nogensinde havde forestillet jer, og det vil bøde på 2013. Du vil begynde at forstå, hvorfor visse ting skete på måden, det gjorde.

Kære du, du er en gammel sjæl. Du er forløberen og håbet for galaksen. Jeg ankom for alle disse år siden for at give dig denne kanalisering i aften. Vidste du det? Der var kun håbet om det dengang, at du ville krydse broen – dette skifte af præcessionen af jævndøgnene – kun håb. Men så krydsede du den sikkert, og nu begynder arbejdet. Efter 2013 vil arbejdet blive det, der begynder at synkronisere med dig, og den du er.

“Kryon, hvorfor er vi nødt til at gå igennem dette? ” Det er derfor, I kaldes Lysarbejder, kære I. Noget af dette er arbejde – hårdt arbejde.

Vi er ved at tage afsted, og næste gang jeg kanaliserer, vil det være i 2014. 2014 repræsenterer et “syv år”, et guddommeligt år. Lad frøene, som I har plantet gennem jeres sundheds spørgsmål, jeres bevidstheds spørgsmål, jeres dårlige dømmekraft og jeres frygt begraves i jorden! Så vand dem med medfølelse og det, der vil vokse, vil være skønheden af det, I altid har ønsket. Lad jorden give frugten af jeres hårde arbejde, og i sidste ende skabe vendepunktet for fred på Jorden.

 

Lad medfølelsen regere i JER, kære I, og stå I højt, for I gjorde det. I klarede det.

 

Og sådan er det.