Treheden

Sendt

Kanalisering af Kryon

Kryon gennem Lee Carroll

Treheden

www.kryon.org

Oversat af Sigfred Skjold

Kanalisering af Kryon

Denne live kanalisering blev givet i Charlottesville, Virginia
d. 10. maj, 2015

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Der er endda tilføjet oplysninger. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags kommunikation, som de trykte sider ikke giver. Så nyd det forstærkede budskab givet i Charlottesville, Virginia den 10. maj 2015.

Hilsner, kære I, jeg er Kryon fra den magnetiske tjeneste.  Pausen, der altid følger hilsenen er givet for at min partner kunne forlade. I har måske bemærket, at der ikke er nogen tilsyneladende forberedelse til denne kanalisering. I ældre energi ville der være det, når menneskevæsnet er nødt til at forberede sit sind på en sådan måde, at selve strukturen og psyken skulle ændres. Hvis I havde foretaget visse typer målinger på hans hjerne, ville I se forberedelsen virker. I vil se de forskellige alfa- og beta-bølger ændrer jer, men ikke nu. Årsagen er, at for nogen tid siden gav han tilladelse til en forening, der ville betyde en vedvarende forbindelse, en tættere tur, der ville gøre ham til et mere medfølende menneskevæsen. Samtidig, ville det medføre, at kanalen ikke har mulighed for at forberede sig. Han ville have den ene fod i og den anden fod ude af 3. dim hele tiden. Så da det blev tid for 100 procent, var alt hvad han gjorde, at træde tilbage. Men at træde tilbage er det vanskeligste han kan gøre. Alt dette har at gøre med den menneskelige hjerne – hvad der har med den at gøre, som I kender til, og hvad I ikke kender til, og hvad det udvikler sig til, når I nu får viden om det.

Kanaliseringen i aften er informativ og omhandler noget, vi ikke før har diskuteret på denne måde. Jeg vil bringe et nyt begreb frem, men det vil ikke være kompliceret, fordi det blot er en introduktion. Men det er en introduktion til et begreb om en udviklende menneskelighed.

Det nye er ofte kontroversielt

I bevæger jer fremad ind i en ny energi, som kommer til at ændre selve strukturen i jeres bevidsthed. Jeg ønsker at forklare noget, jeg aldrig har forklaret før, og noget af dette vil være kontroversielt. Lad mig kommentere dette: I tror på en bestemt måde, fordi I har lært det på en bestemt måde. Når I har erkendt noget [forpligtet jer til at tro det], tilhører det faktisk jer. Så det, vi siger er, at I har en “rille”, et spor I har tænkt i længe. Det er ikke underligt noget af dette kan ramme jer på den forkerte måde. Men dette kan omskrives, hvis I ved valg genkender det. Så jeg siger dette til jer: Tag IKKE det, der følger og kør videre med det, fordi jeg sagde det i en kanalisering. Jeg vil have jer til at skelne i dette med jeres eget sind og selv afveje levedygtigheden og den sunde fornuft i dette. Gør det virkeligt. Kunne det være, at det hele nu er anderledes end under jeres oprindelige træning? Ændrede energien sig? Hvis det er tilfældet, er det muligt, at åndelig opmærksomhed har åbnet flere opdagelses områder? Hvis I kan tænke jer ud af jeres “tillærte kasse”, kan det faktisk begynde at påvise gyldigheden af noget I har set for nylig. Det I oprindeligt lærte, har virkelig ikke ændret sig. Det er lige blevet større og ser anderledes ud.
 Det menneskelige sind er kompliceret.

Det menneskelige sind er kompliceret. Hvis I skulle inddele det og kigge på de forskellige former for tro, som mennesker udviser, ville det blive endnu mere komplekst. Det er blevet undersøgt i årevis, men på en 3 dim måde, det bedste, I har været i stand til at finde ud af, er at se på det menneskelige sind som en kortvarig synaps funktion, der tillader overlevelse. Ifølge jeres videnskab, giver hjernen jer alt. Den giver jer overlevelse, den giver jer intuition og mental skarphed, den giver jer alle jeres koordinerede kropsfunktioner – alt. Man kan sige, at den driver livsbåden.

 

Hertil kommer, at da I begyndte at studere den nærmere, opdagede I, at højre og venstre lapper gør forskellige ting og er forbundet anderledes hos mænd end kvinder. Alt det, I studerede, pegede på at hjernen var kontrolløren. Den var centrum for bevidsthed og alle Menneskelige ting.

Det virkelige Hjerne Scenario

Begrebet, vi bringer jer i aften er, at der ikke er nogen enkelt hjerne i mennesket. I stedet er der tre. For at I at ser dette klart i den korte tid, vi er sammen, vil jeg give jer den bedste metaforiske illustration, jeg kan, på det der foregår. Under foregivende af at I ikke ved det, I ikke ved, har I gjort jeres bedste. Hvad kunne I ellers have gjort? Alt det I skal se på, er hjernen! Derfor er hjernen alt der er. Kom med mig og leg med denne metafor. Det er det bedste, jeg kan gøre for at forklare noget meget specielt og nyt.

En metaforisk Rejse

I er i et rum, og kigger på et bord. Det er en arbejdsstation, for det moderne menneske, og på arbejdsstationen er der en computer. Næsten alle lytter og vil i dette rum genkende instrumentet, og mange har betjent det. De fleste af jer ved, hvad det laver. Men en ældgammel ville ikke have nogen idé om det. Så i dette eksempel, og i denne metaforiske allegori, vil vi foregive, at vi har en ældgammel [ældre] fra blot 100 år siden, der kommer frem til arbejdsstationen og bliver forbløffet over det, han ser.

 

I denne historie, kan I ikke kommunikere med ham, men I kan vise ham computeren. Så uden forklaring, uden hjælp, og uden at I er i stand til at sige noget, ser han og opfatter det magiske i, hvad det kan gøre. Han kan læse på skærmen, og han har en kontaktflade til den, mens han forsøger at finde ud af musen og betjeningen af apparatet. Han begynder at trykke på knapper, og han ser ting – utrolige ting! Denne kasse gør noget, som ingen derhjemme ville tro! Fremtiden er forbløffende! Han forundres over umådeligheden i det hele. Han opdager Google, men han har ingen idé om begrebet. Han ser verden på sine fingerspidser, alt sammen i en kasse. Det er berusende at tænke på denne magt af information og handling. Der er ikke noget, den ikke kender! Alle sprog i verden er i kassen. Enhver oplysning, han nogensinde ønsket at vide om, alt er i kassen! Alt! Så opdager han, at I kan skrive en besked til én eller anden, hvor som helst! Den er altså også en kommunikationsenhed!
Dette er fantastisk hinsides tro, og efterhånden går han til sidst væk fra erfaringen med en solid opfattelse af, hvad han har set med egne øjne! Når han vender tilbage i sin tidsmaskine, kan han næsten ikke vente med at fortælle sin generation for 100 år siden, hvad han har set – om teknologi og en boks, der gør alt og kommunikerer med alle. Det er ligesom alle verdens biblioteker er sammen i en lille boks – alle sprogene, alle opslagsværkerne gør det muligt, og ethvert spørgsmål, I nogensinde ønskede at stille. Den kender alle de personer, der er kendt gennem historien, med alle detaljer – alt hvad der er, i én boks – og den er til rådighed for ethvert menneske. Opfattelsen, uden nogen forklaring, er solid, logisk, men den er mangelfuld.
Den skjulte forbindelse

I ved bedre, ikke? Ser I, I ved, at “kassen” er forbundet til internettet. Hvis I kobler computeren fra ’nettet’, er den kun en beregningsmæssig enhed. Den beregner. Åh, I kan være i stand til at skrive et brev på den, eller I kan være i stand til at lave et regneark på den, men I kan ikke spørge den om noget, når den ikke er tilsluttet!

Hvad den gamle ikke forstod, og ej heller kunne begynde selv at forestille sig, var World Wide Web. Han kunne ikke se den lille ledning, der blev sat ind i bunden af computeren, som gav den den magiske evne at vide alt om alt. Selv hvis han havde set ledningen, ville det være meningsløst for hans opfattelse. For ham gjorde kassen det hele. Han havde set den!

Lad mig bringe jer tilbage til hjernen. Alt I havde at undersøge i alle disse år som mennesker, er det, I synes er den ærefrygtindgydende, magiske hjerne. I kender ikke til hjernens forbindelse med et mange-dimensionelt internet, som er i kroppen. Hvordan ville I kunne det?
Menneskehjernen

Jeres hjerne er en stor og vidunderlig kemisk, synaptisk computer. Lad mig definere dette yderligere: Synapsen, når vi taler om det, er den aktive proces, hvor elektromagnetiske signaler går gennem nerve matrice veje [strukturerede nervebaner og bundter] i hjernen. Det sker fra mange forbindelses områder [steder] til andre med lynets hastighed. Det giver jer mulighed for at styre jeres overlevelse, jeres krop og jeres tanker i 3. dim.

Udvidende tænkning, som I forstår det, er hjerne relateret. I har kigget på hjernen, og I har sagt: “Dette er det kreative område. Det er ansvarlig for musik, kunst, poesi, skulptur og intellektet.”
 I har aldrig set tråden, vel?
Hjernen har intet at gøre med at skabe disse ting. I stedet gør den det lettere for dem! Den letteregører dem, men den er ikke ansvarlig for dem. Meget ligesom kassen i det metaforiske rum er kontrol stationen for ’nettet’, er jeres hjernekontrol stationen for meget, meget mere. Disse ting ser simpelthen ud som om de kommer fra boksen, som er jeres hjerne. Men det gør de ikke.

Meget af det, I anser for at være kreativt og/eller åndeligt, herunder kanalisering, kommer fra pineal forbindelsen. Dette omfatter jeres intuitive del, som vokser med jeres åndelige udvikling. Det er den del af jeres bevidsthed, som er tilsluttet til det, I kalder det Højere Selv. I kan kalde det hvad I vil, men det er forbindelsen fra den kreative kilde til hjernen. Den er der, og nogle bruger den godt. Nogle gør ikke. Den åbner kun bredt gennem frie valg, og de, der skaber utrolige ting er forbundet til ’nettet’ – pinealkirtlen. Men I ser det som skete det i hjernen.

Den usynlige tråd, som I ikke kan se, overlejringen, som I ikke genkender i hjernen, er forbindelsen til ydersiden, som mange af jer er begyndt at forstå og føle. Hjernen letteregører disse egenskaber, men den skaber dem ikke. Intuition kommer ikke fra hjernen, men den er lettes af hjernen. Hjernen aktiverer dem derefter ind i det, I kalder tanke. I kan se det på termografiske grafer sammen med alle de ting, I tror, er synapser der foregår i hjernen, men hjernen behandler blot noget, den modtager et andet sted fra.

Hvis I tager ledningen til ’nettet’ fra, er alt det, hjernen kan gøre for jer, at holde jeres vejrtrækning i gang og give jer grundlæggende overlevelses tænkning. I kan løbe fra den bengalske tiger, så I ikke bliver spist. I kan dyrke jeres føde, få børn, og lære at køre bil, men den vil ikke skrive musik, og den vil ikke skabe skulptur. Den tænker ikke naturligt på Gud! Den analyserer ikke sig selv. Men når den er tilsluttet, gør den alt dette.

 De tre dele – Der er mere at overveje, end I tror

Der er tre dele af menneskevæsnets hjerne, men I er kun vidende om to af dem. Vi vil give jer den tredje del i aften. Menneskevæsnets anden hjerne, der behandles af den synaptiske del (hjernekassen), er pinealkirtlen. Denne er ansvarlig for kreativ tænkning, intuition og intellektuel bevidsthed. Intuition er begyndt at vokse hos menneskeheden, og den kommer fra det, der er jeres instinkt inde i kroppen. Den bliver smartere og passerer mere til jeres hjerne for at fungere med en større hyppighed og styrke, mens I udvikler jer. Den er også begyndt at give jer Akasha information (fortids-livs erindringer). I kan sige jeres pineal ’net’ bliver hurtigere, og jeres hjerne behandler det.  I føler, at I bliver mere intuitivt opmærksomme på noget.

Broen mellem menneskelig bevidsthed og den smarte krop, instinktet, er begyndt at modnes og vokse op. I er ved at komme ud af ren overlevelse mode, og mange er begyndt at vågne op til en større sandhed. Dette er alt sammen ved at blive forbedret i menneskevæsnet til et punkt, hvor Mennesker vil tænke, “Hjernen er ved at blive bedre!” Det er den ikke. Hjernen forbliver at være hjernen og vil processere en bedre intuition fra pinealkirtlen. Hjernen er stadig et stjerneoverlevelses organ, men intuitionen vil blive stærkere og stærkere. Igen, jeres åndelige Internet er ved at blive hurtigere.

I denne meget 3 dim energi, ser I kun det ene organ, som I føler, er ansvarlig for alt, hvad I gør, men der er faktisk tre. Det udviklede menneskevæsen har potentiale til at skabe lys [opmærksomheds energi]. Jeg har lige givet jer noget, vi kan studere senere – information, der er ny. Der er en opfattelse af åndelighed som værende hvidt lys. Det er overalt. I har set det overalt. Der er historien om Moses og den brændende busk.
Det var en flamme, der ikke fortærer sig selv, men hvis I virkelig kunne se det i virkeligheden, var det et hvidt lys. For ham var det en højere bevidsthed, end han nogensinde havde set før, en engleenergi der kom gennem hans pinealkirtel, der kom i kontakt med ham.

Når I har en nær-død oplevelse, går I til lyset. Dette er mere end metaforisk. I begynder at skabe noget, vi vil kalde guddommelighed og Mesterhed. Hvidt lys, der kommer fra dig, er det højere bevidstheds-dig. Jo mere jeres DNA effektivitet øges, jo hvidere bliver lyset. Dette er en metafor, men der er ofte en sandhed bag al mytologi, og denne er en af dem. Kære I, I bliver mere engleagtige, når I begynder at forstå den tredje del.

Den tredje Hjerne

Vi har fortalt jer før, at der er et mysterium gående, hvor det menneskelige hjerte er indblandet. Det menneskelige hjerte, kære I, er den tredje del af hjernen. Videnskaben har aldrig forstået, hvorfor hjertet har sådan et enormt magnetfelt. Det er faktisk større end noget andet organs, herunder hjernen med alle dens synaptiske aktivitet. Hjertet overskygger den på så mange måder, men undersøgelse af hjertet på en legemlig måde vil give information, der tilsyneladende er meget almindelig. Hjertet pumper simpelthen blod i en særlig rytme, som bliver sendt af signaler fra hjernen. Men der er langt mere.
Da vi startede, gav vi jer instruktioner om at forbinde prikkerne, og her er jeres chance. Når en rygmarv er brudt ved en ulykke, fortsætter hjertet med at pumpe. Hjerne signalerne, der angiveligt styrer timing og rytme er afbrudt. Signalerne er væk, men hjertet bliver ved at pumpe. Ikke kun det, men fordøjelsen fortsætter, leverfunktionen fortsætter, bugspytkirtel og andre fortsætter, selv reproduktion! Alt uden hjerne.

Der er et tredje element af bevidsthed, der er centreret i det menneskelige hjerte.  I har identificeret hjertet metaforisk som symbol på kærlighed, og I har ret. Disse tre dele af menneskelig bevidsthed overgår langt hjernen som et organ. Det er trilogien af overlevelse. Det er også repræsenteret ved tretallets energi [i numerologi], som I ser overalt i åndelige historie. Det er de tre heste, der trak Opstigelses vognen, Elias Merkabah. Det er trilogi guddommeligheden i mange kirker [Faderen, Sønnen, Helligånden]. I jeres krop er det pinealkirtlen [skaber intuition], hjernen [overlevelse] og hjertet [medfølelse].

Denne planets Mestre havde alle tre til at fungerer godt, men i den ældre energi, har I det ikke. I den ældre energi, var I kun i overlevelses mode. Det der sker, er at I udvikler jer, og kroppens instinkt bliver stærkere.
DNA begynder at blive mere effektiv, og disse dele er endelig begyndt at forbindes. Kære I, det der adskiller et menneskevæsen i overlevelse fra en mester, er intuitiv medfølelse. Medfølelse frembringes fra hjertet, og den er ikke et metafor. Den er en del af hjerte-hjernen.
Der er ting i denne trilogi, som I skal forstå. Forbind prikkerne og begynd at bruge videnskaben, så I finder ud af og erkender, at der dog er noget, der ikke er synligt i noget spektrum, men som I kan måle. Men det, at I er blinde over for det i øjeblikket, betyder ikke, at det ikke sker. I har simpelthen ikke opdaget alt endnu, men fremgangen i mange-dimensionel fysik vil hjælpe. Lyt, efterhånden som nye fysik opfindelser kommer til jer, er I nødt til også at inddrage biologi! I må ikke adskille de to videnskaber [som det sker nu]. I vil få en langt bedre idé om sandheden i alt dette, når I kan kvante-kortlægge følelser, tænkning og menneskelig adfærd. Det vil øjeblikkeligt vise sig selv.

Hjernen er ansvarlig for at lette [koordinere] alle disse tre dele, men vær opmærksom på, at de to andre gør en stor del af arbejdet. Intuition og medfølelse vil altid synes at komme direkte fra hjernen, akkurat ligesom den ældgamle opfattede det, når det magiske kom ud af kassen. Forbind jer selv til et større billede, kære I. Den menneskelige bevidstheds trilogi er begyndelsen på realiseringen af mesterskab.

Det er alt, vi vil gerne fortælle jer nu. Der er noget for jer at fordøje på i jeres logik og åndelighed, ikke? Tænk over det og spørg jeres egen intuition, “Er det sandt. Kunne det være, at den menneskelige hjerne kun er en letteregører for noget større?” Denne information begynder at forklare nogle målinger, I aldrig før har kunnet forklare udfra konventionelle biologiske overbevisninger. Det begynder at forklare, hvorfor det er sådan, at når et menneske tager visse former for beslutninger, synes hjernen pludselig bedre at kunne styre kroppen. Hvorfor er det sådan, at legemlig sundhed pludselig kan ændre sig, helbrede sig selv, efterspørge andre former for fødevarer, og have biologisk visdom? Hvad er årsagen til spontan tilgivelse? Kære I, hvis I ikke var forbundet, ville I ikke have noget af dette. Tænk: Det er ikke hjernen, der gav jer noget af dette.
Det var hjernen, der blot letteregjorde forbindelsen fra den lille ledning – den Kreative Kilde, det hvide lys.

Der er blevet givet metaforer i aften, og noget I kan undersøge, hvilket også betyder noget andet. Det er måden, at vi begynder undervisningen i dybtgående ting på. Vi vil gøre det igen og igen, så udarbejde det videre og videre, og tale i én uendelighed om det – alt, så I vil få fat i det. Det er på tide I kender det større billede af treheden, menneskets indre skabelses-trehed.

Jeg er Kryon, forelsket i menneskeheden og med god grund.

Og sådan er det.