Sjælekommunikation part 2

Sendt

Kanalisering af Kryon

Sjælekommunikation part 2

Kryon gennem Lee Carroll februar 2014

www.kryon.org

Oversat af Sigfred Skjold

Kanalisering af Kryon

 
 

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Nogen gange er der endda tilføjet oplysninger. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags kommunikation, som de trykte sider ikke giver. Så nyd det forstærkede budskab givet i San Antonio den 23. februar 2014.

Hilsner, kære I, jeg er Kryon i magnetisk tjeneste. Denne eftermiddag vil vi kalde dette budskab del to af “Sjæle kommunikation.” I går var del et af Sjæle Kommunikation fyldt med instruktioner om, hvordan Ånden kan kommunikere med dig og andre energier på planeten, som er ikke-lineære og måske ligefrem mange-dimensionelle. I dette budskab instruerede vi jer i at kommunikere med de andre. Vi nævnte endda hvem de andre er.

Hele dette emne er større end du tror. Der vil komme en dag, hvor videnskaben vil erkende, at planeten bogstaveligt talt er fyldt med livskraft, der er usynlig, og noget af det har endda en form for bevidsthed. På det tidspunkt vil de genvurdere “hvad der er i live “, og måske endda give en omdefinering af livet selv. I går diskuterede vi, hvorledes man kommunikerer med mange af disse energier, og der var meget at diskutere. I dag er det mere personligt.

 

Sjæle Kommunikation, Del To

Du er kommet her i dag for at se, du kan forbedre dig åndeligt, men undervisningen går ud over dette. Det kan afsløre ting, du ikke så før. Sjæle kommunikation kan også defineres som “du med dig”, og derfor er emnet også “at komme i kontakt med sin egen guddommelighed. “Er det ikke sandt, kære I, at hele formålet med dagens lektie er, hvordan man kommer i kontakt med de ikke-lineære dele af sig selv? Det er sjæle kommunikation.

Kan du selv forestille dig muligheden for, at du er opdelt i mange flerdimensionale dele? Som vi har fortalt jer før, er I faktisk mange steder på en gang, men en væsentlig del af jer vibrerer virkelig højere end jeres bevidsthed, og derfor kaldes dit “Højere Selv”. Ved at balancere alt dette og blive som planetens Mestre er det i virkeligheden dig, der kommer i kontakt med de andre dele af dig, der er hellige. Det er sjæle kommunikation. Så alt det, vi siger fra dette punkt, gælder også når du kommunikere med dit “højere dig”.

 

Åndelig overlevelse

Lad mig tage dig en smule tilbage. Hvor mange livstider har du knoklet dig igennem i den gamle energi? Stridt dig igennem det? Du samlede dig selv op og planetens gamle energi bankede dig tilbage. Dette er en metafor for den gamle sjæls opvågnen til virkeliggørelsen af det guddommelige formål for sig selv og planeten, blot for kun at ignoreres, eller endnu værre, at blive “fundet” og derefter frygtet.

Gamle sjæl, det synes som om, du lige er kommet i gang på en åndelig vej, og det dræber dig. Du kommer tilbage igen og så er du indblandet i en krig, og det dræber dig igen. Du kommer tilbage, du vågner ; du bliver endda shamanisk, og det dræber dig fordi du er oplyst. Hvor mange livstider har der været, hvor alt, hvad du kan gøre, er at opholde dig selv og forsøge at overleve i en verden med meget gammel, mørk tænkning? Overlevelse bliver et ord, der betyder noget helt anderledes for den gamle sjæl. Høj bevidsthed i gammel energi er som en firkantet pind i et rundt hul, og det er det, den gamle sjæl bruges til.

Kære I, dette slutter – det hele – og det var denne gang de indfødte på planetens profeti. Her er du, klar til det. Men planeten får ikke pludselig højere bevidsthed, kære I. I stedet vil systemerne omkring dig og energien omkring dig begynde at blive lettere, hvilket gør det langt nemmere at overleve for dem, der er ligesom du. Der vil blive langt mindre modstand og mere åbenhed hos mange mennesker end nogensinde før. Dette er begyndelsen på et meget langsomt skifte.

Det betyder også, at det vil blive lettere for dig at balancere. Vi har brugt dette “balance” ord igen og igen. Mange gange går dem i esoteriske trossystemer ind i bestemte menneskelivs-kategorier som ren overlevelse. Det er nemt for dig at være en eneboer, selv endda for min partners vedkommende. Hvis du ikke er nødt til at vise dit lys, er det lettere. Hvis du I fortiden viste dit lys, blev du jaget! Du forstår, hvad jeg siger, ikke? For når du åbner døren og lyset slipper ud, ser alle på dig, fordi du er anderledes. Hvad er der galt med dette billede? I fortiden, betød det din død. Dette er det, der ændrer sig. Men det er svært at glemme.

 

Ikke indblanding

Så i denne energi, efter præcessionen af jævndøgn, har vi nogle nyheder: Det første, vi vil elske at give dig er det, vi kalder “Skaberregler”. Nu er disse regler ikke det, du tror. Lad os specificere dem nærmere. Vi vil kalde dem Guds love overfor Menneskeheden.

Disse love er ikke til at bryde itu, ejheller vil vi have dem til at være det. Vi vil absolut aldrig krænke dem. Ånden er ikke som et menneske. Der er ingen lineær bevidsthed, med regler eller love, der bliver adlydt eller ej. Disse er forskellige typer af love. For eksempel er fysikkens love  absolutte, og de har at gøre med måden, stof opfører sig på i din virkelighed. Fysikkens love er ikke love, der bliver adlydt af en bevidsthed ; de er love for stof. På lignende måde, er der love for åndelighed – den måde, Gud virker på.

Så lad mig fortælle dig om nogle af dem. Først og fremmest, ærer de hele menneskeheden, smukt og benevolent. (velvillig, velgørende). Vil du forvente noget andet fra den kreative kilde? Her er én lov: Vi skiller os væk fra dig, medmindre du invitere os ind. Det er mere end frit valg formenneskeheden ; det er skaberens lov. Kan vi lide denne del? Ikke virkelig, for vores kærlighed ønsker at råbe, at vi er her, men vi kan ikke. Det er vores måde at ære menneskets frie valg. Hvis du virkelig vidste, vi var her, ville du øjeblikkeligt ændre dig, og der ville ikke være nogen prøve. Nej. Valget at finde os, skal være dit og dit alene.

Kære I, den gamle energi på denne planet var vanskelig for os alle. I vågnede, og I var i overlevelse måde, og i den gamle energi var størstedelen af menneskeheden simpelthen ikke interesseret og lod os ikke komme ind. Kan du forestille dig at dine børn pludselig blev anderledes, og ikke kunne genkende dig? Kan du forestille dig dem vandre rundt og løbe ind i vægge, fordi de ikke kan se? Forestil dig, at du overalt har den eneste lommelygte, og de er i mørket, bange. Men du kan ikke bruge lommelygten, medmindre de beder om det. De har aldrig råbt til dig, fordi de ikke engang kender dit navn! De kan ikke huske, hvem du er. Du fødte dem, og du bekymrer dig om dem, men de ved ikke du eksisterer. Kan du forestille dig det? Det er vores lov.

En anden lov: Når man som menneske åbner sin hånd og sit hjerte til en åndelig søgen, sker der noget. Mange af jer har endda en gren af Akasha erindring om, hvordan det føles (og måske får besværet med det en gammel energi frem). Når du begynder at besvare dette indre åndelige spørgsmål, “Er der mere?”, tillader du, vi kommer ind. I det øjeblik ændrer alt sig, og vi begynder at kommunikere. Det er vores lov. Men når flere og flere af jer gør dette, udvides loven også til andre egenskaber omkring dig. Så begynder de også at ændre sig. Når tilstrækkelig mange mennesker begynder denne proces, begynder selve planeten at flytte sig. Det kaldes hurtig sporing.

Nu er vi der, hvor det bliver godt. Skiftet har også at gøre med det, I har kaldt menneskets energifølsomhed. Når du går ind på en slagmark, hvor Krystalgitteret har husket, hvad der skete dér, føler du drama’et i det. Dette er under forandring, og vi fortalte dig om det. Men lad os sige, at du går ind i denne slagmark sammen med en anden. Du føler det, men den anden gør ikke. Dialogen kan forløbe sådan her:

“Hvad er der galt med dig?”

Du kan svare, “Kan du ikke føle energien her?”

“Hvilken energi. Hvad mener du?” svarer vedkommende.

“Noget skete her. Kan du ikke mærke det?”

“Nej, det kan jeg ikke.”

Det er, når de ser på dig og tænker, at du måske foregiver, eller at du vil have opmærksomhed, eller at du “spiller en rolle” med at være  enoverfølsom åndelig person. Hvad er forskellen mellem dig og dem? Svaret er dette: Du lader denne opmærksomhed komme ind, og de blokerer for det. Vi kommer til at tale om blokering om lidt.

Nogle af jer går i skoven, og du vil føle den. Den omgiver dig med sin kærlighed og skønhed. Gaia taler til dig. Træerne skubber med et benevolent fotosyntese-system ilt ud. Planterne giver dig ilt, og du giver dem kultveilte. Hvilket et system! Se dig omkring. Videnskaben vil sige, at systemet er sket ved et hændeligt uheld – en tilfældig begivenhed. Tror du på det? Hvilket et smukt system! Træerne ved endda, hvem du er. Du går ind i skoven, og du føler den krammer dig, men måske er der en anden ved siden af dig, der kom med en motorsav. Vedkommende er ligeglad, og føler det ikke. For sådanne, er skoven blot en ressource. Hvad er forskellen mellem jer to? Der er ingen dømmen her, jeg spørger dig bare. Hvad tror du forskellen er? Svaret: Du tillader en mange-dimensionel bevidsthed komme ind og vedkomne gør det ikke. Du ser, du er ved at blive mere bevidst om mange-dimensionel sjæle-kommunikation. I dette tilfælde er det din enorme sjæleenergi, der kommunikerer med de andre dele af planeten, der også er mange-dimensionelle.

Når du træffer beslutning om, at det er i orden at føle denne energi, vil den være der. De fleste mennesker har hidtil ikke taget denne beslutning. De blokerer for det. Loven er sådan. Denne kommunikation vil kun komme til dig med din tilladelse. I det øjeblik, du åbner døren til understøttelse heraf, kan du begynde at føle det. Sådan er vores regler.

Det er ikke kun understøttelse af kommunikation fra den kreative kilde, men også fra et forbløffende antal af nogle, vi vil kalde, andre benevolente energier. Disse andre  repræsenteres af grupper med navne, som I har givet dem. De kan heller ikke komme igennem til jer, medmindre I tillader det. Det er også deres regel. Jeres navne på dem er Plejadeboerne, Arcturianerne, Siriusboerne, Hathorboerne eller dem fra Orion. Der er mange flere, men medmindre I åbner for muligheden for dem, kan de heller ikke kommunikere (med jer).

Når du kommunikerer, vil de fleste mennesker, der står ved siden af dig, tro at du ikke har det alt for godt. Det er måden, det ser ud på for dem. Lyt, kære I, de benevolente grupper, der repræsenterer jeres DNA essens [jeres frøs biologi], og som ved, hvem du er, er mange. Mængden af hjælp, I får på denne planet er overvældende, men flertallet af menneskeheden vil ikke tillade bevidstheden om det eller tillade, at muligheden kommer ind i deres virkelighed.


Den gamle sjæl

Nu, er det så her, hvor den gamle sjæl kommer ind. Kære I, I er allerede stillet ind på det! Hvis I hører min stemme eller læser disse ord, tillader I det. Lad mig fortælle jer, hvad der foregår, mine kære, for der er forskellige grader af tolerance. Men den første er at åbne døren – og det begynder.

Energien af 2014 og videre kommer til at begynde at skabe nye paradigmer på planeten. Disse nye paradigmer er for opdagelse, opvågning, realisering og for “a- ha” oplevelser. Ikke alle vil være  åndelige. Videnskaben vil opdage mange ting, der vil udgøre nye spørgsmål. Disse spørgsmål og svar vil derefter åbne døre, der ikke umiddelbart synes åndelige, men de vil alle lede i denne ene retning. De nye opdagelser i kvantefysik og bevidsthed, der har været skjult vil ændre reglerne, tvinge biologi og fysik sammen i et mærkeligt forhold. Det vil medføre en nytænkning af selve livet og efterhånden føre til bevis for en mange-dimensional virkelighed hos andre bevidstheder omkring dig.

 

Ny opdagelse – ny virkelighed

Lægen opererer på en patient. Kemisk er patienten ude. Måske er hans hjerte blevet fjernet, og et andet er klar til at blive anbragt i et gabende hulrum i brystet. En maskine holder ham i live ved at pumpe hans blod rundt. Hans livs essens svæver over operationsbordet og på en måde ser han det hele. Nogle patienter har rapporteret at se ting, som kun læger vidste, men som andre patienter dog ikke har set. Dem, der gik ind i denne operation med en tilladelse så sig selv på bordet. Det er “sjæle kommunikation”. Den mange-dimensionelle del af dem så det hele.

Der er så meget her at se på, og noget af det vil med tiden være meget let at bevise. Når undersøgelserne begynder for alvor, vil noget af dette begynde at åbnes. Menneskeheden er nødt til at give tilladelse til et helt nyt sæt begreber om livet, og et af disse vil være: at mange-dimensionalt liv er evigt, helt adskilt fra legemligt liv. Bevidsthed er evig, og sjælen kommer faktisk atter og atter tilbage på Jorden. Kan der stadig være bevis for det? Ja. Men mange vil benægte det. Når flere og flere børn begynder at huske deres sidst oplevede dødsfald og dermed fremvise kendsgerninger, som ikke kunne være kendt, vil det begynde at blive undersøgt af dem, der angiver den for tiden værende gængse opfattelse. Flere og flere børn vil fortælle deres historier, og du vil vide, at et nyt kapitel i åndelig bevidsthed er begyndt på planeten. Mange vil benægte, hvad resultaterne viser, for det vil ikke passe til deres sandhed.

Når Jorden begynder at se det, vil den begynde at dreje rundt om al åndelig tros hjørne. Hvor langt væk er det? Langt, langt væk. Bekymrer jer ikke om det, kære I, for I vil være der. Sæt ikke en tidsfrist på det. Når det sker, vil I være der. Næste gang du vågner i dette [fremtidige] liv, vil du på mange niveauer komme til at huske, hvem du er. Det vil på en måde være meget mere storslået, end du gjorde det denne gang. Det vil ikke ske senere i dit liv. I stedet vil det ske, når du er et barn. I bliver måske nogle af disse eksempel børn!

 

Blokeringer og filtre til Sjæle-kommunikation

Lad mig tale om blokeringer og filtre. Den vigtigste blokering mod tilladelse til at du føler disse mange-dimensionelle sager eller tror på dem, er tradition. Vi bruger dette ord til at betyde, “hvad du er blevet belært om.” Det, du har lært, besidder en energi overfor dig, som du ikke rigtig anser for at være så kraftfuld, som den er. At ændre måden, du tror på, kræver at du genovervejer noget, der har været helligt eller dyrebart for dig, fordi en eller anden eller en organisation, du har tillid til, lærte dig det. Måske var det dine forældre eller din skole, eller andre, som du elsker, beundrer og forguder? Sandhed er erkendelsen af begreber, du er blevet undervist i. Når det er sket, er din bevidsthed kommet til at “eje” dem, og alt andet end sandheden ses ikke af dig som virkelig. Det er en forpligtelse, som du påtager dig, og det sætter dig i en boks, som du ikke engang ved, du er i.

Hvordan kommer et menneske igennem denne utrolige blokering? Hvordan kan du ændre traditionen? Svaret er, at du skal ophæve, fjerne det, som du har lært og give tilladelse til noget andet. Det er så svært, at nogle aldrig kommer igennem det. De kan ikke, og det er fortsat det, vi har kaldt en permanent blokering. Professionelle har en tendens til at have stærke blokeringer, for de fik den længste uddannelse til at få dem dertil, hvor de er nu. For dem er det at tillade informationen, der udfordrer det, de har lært, vanskeligt, hvis ikke umuligt for deres virkelighed, for det vil skabe kaos i deres intellektuelle overlevelse.

Filtre: Nogle gange kan Lysarbejdere tillade noget information at være deres sandhed, men ikke det hele. Lad os for eksempel sige at det, du har lært, kæmper med et eller to aspekter i det esoteriske system, Kryon lærer. I er åbne overfor nogle, men ikke for andre. Er det et problem? Nej, igen, du har frit valg til at “rense din sjæls vindue” så du kan se delen, du har brug for. Din menneskelige psyke er opdelt på lineære måder, så du kan være på vid gab overfor én slags ting, og alligevel stadig være uafklaret med en anden. Det kaldes et filter, og vi forstår, at åbenbaringen af sandheden er en løbende proces for mennesker.

Et filter afholder dig fra at se hele billedet, men giver tilladelse til andre ting, der er korrekte. Så du kan sige, at det forvrænger, det du gør, og hvordan du gør det. Dette observeres bedst hos healere, clairvoyante og kanaler, der blander gamle energier med nye.

Lad os tage kanalen, for eksempel. [Kryon smil] Han kan sidde foran dig, og han vil føle, at han har en god og reel information. Men hans lydoptegnelser viser imidlertid tydeligt, at han er bedre til visse områder end andre. Han vil give jer fremtids-forudsigelser, og så vil de alligevel ikke ske. Han vil give jer en tid og dato, og intet sker. Så hvad vil du mene om en sådan kanal? Du vil tænke, “Nå, måske han i virkeligheden ikke kanaliserer?” Der er mange sådanne, der virkelig kanaliserer, men som stadig “rengør vinduet”, der fortolker, det de ser.

De har et filter, og filteret kan være, at de har lært, at fremtiden kommer til at blive fyldt med undergang. Så det er det, de ser efter, når de er i kanaliserings tilstand. Det er svært for dem at ryste dette væk, og de vil faktisk kanalisere, men i den proces, vil de vil gå ud og i “suppen af muligheder” se på potentialerne for, hvad der kommer til at ske på denne planet, men i stedet for at se på det stærkeste, rapporterer de det mest dramatiske – også selv om det er meget fjerntliggende potentialer. Kan I se det? Deres filter trækker dem hen til det negative uanset hvad dette så er.

I 25 år har jeg gennem min partner fortalt jer, at de stærkeste potentialer for jeres planet er, at I langsomt renser tingene op. Den nye energi er over jer, og I er på vej hen imod en fredelig planet. Jeg fortalte jer, at der ikke ville være nogen problemer ved årtusindskiftet, og der var ingen. Vi fortalte jer, at den kolde krig ville ende, og det gjorde den. Imod alle odds og gammel profeti, og tilbage i 1989 fortalte jeg jer, at I ville dreje rundt om hjørnet, og det gjorde I. Dette er fortsat det stærkeste potentiale i jeres fremtid. Nu fortæller jeg jer, at den gamle energi vil slå tilbage, og sådan er det [kig på jeres nyheder]. Den ønsker at trække jer tilbage, så den vil blive ved med at angribe. Men det kan den ikke.

Fred på Jorden og højere helheds-bevidsthed er stadig det stærkeste potentiale, og det er derfor jeg er her, kære I. Jeg håber I får klart fat i dette. Men det betyder ikke, at der ikke er andre potentialer. Der er nogle potentialer, der sandsynligvis ikke vil ske i en million år. Disse er også gamle potentialer, men de er stadig “derude”, og kanalen vil se dem gennem et mørkt filter og aldrig se det større billede. Deres filter er, at dommedag kommer, så ligegyldig hvad, vil de komme tilbage og give dig dette budskab. Dette er et filter.

Et andet filter: Hvad nu, hvis jeg stiller dig et personligt spørgsmål lige nu? Jeg kender dig, så jeg har tænkt mig at spørge: “Tror du det er virkeligt? Tror du denne kanalisering er virkelig?”

“Ja, jeg gør,” siger du.

“Kære du, tror du, at du har et Akasha, der har mange tidligere liv repræsenteret i sig, og at du er en gammel sjæl?”

“Ja, det gør jeg.”

Det er godt! Du gør det godt, og du sætter dig ikke imod? Du begynder sjæle kommunikation. “Kære du, er du klar til at gå til det næste niveau?”

“Ja, jeg er.”

I sandhed! Så du fortsætter, og den første ting, der begynder at ske, er, at din pineal kirtel sætter rampen op for at give dig intuitiv tænkning. Du begynder at have god kommunikation, men pludselig standser den. Filteret er der.

Filteret: Du fortjener ikke denne kommunikations gave. Du er uværdig.

Hvorfor er det sådan, at menneskeheden vil se på en mesters liv og i stedet for at lytte til, hvad mesteren lærer dem, beslutter man, at for at tilbede og ære denne mester, er man nødt til at efterligne lidelserne mesteren gik igennem? Det er et filter! Kan du se det? Så i stedet for at opsuge beskeden, opsuger du, at du er uværdig, da du ikke gennemgår det, mesteren gjorde.

Derfor – er du klar? – For at modtage Guds kærlighed eller kræve den indvendige guddommelighed, må du lide. Det er et filter. Dette er ikke dømmen, kære I, det er simpelthen en afsløring af måden, mennesker har truffet beslutninger på i den ældre energi, der ikke havde undtagelser. Menneskeheden ser på visse ting uden struktur eller viden eller visdom om, hvad det egentlig betyder. Dette filter forvrider derfor alt det, du gør åndeligt og trækker det hen til det, du har lært. Ved du, hvor mange New Age processer, der er baseret på uværdighed? Mange. Måske er det tiden at gentænke nogle ting og i stedet starte med dette: Du er storslået! Så kom i gang med at skabe storslået sjæle kommunikation. Du fortjener det!

Start forfra. Spørg dig selv, er jeg elsket? Så lad os tage din hånd og gå videre derfra. Mærk kuldegysningerne i svaret på dette spørgsmål, hvis du virkelig be’r om det med ren hensigt. Lad os gå I åndelig børnehave og starte derfra, kære gamle sjæl, så blokkeringerne og filtrene vil begynde at forsvinde, og intellektet ikke vil komme i vejen.

For at give dig den besked, du hører i dag, måtte min partner lære at kaste sine filtre af, og de var stærke. Hans filtre fortalte ham, “Dette er ikke måden, det muligvis kunne ske på. Videnskabeligt, giver det ikke nogen mening, og i 3. dim. fungerer tingene ikke på denne måde.” I de tidlige dage sagde han til sig selv, “Lee, du lader som om du kanaliserer. Du foregiver det. Sådan noget kan ikke lade sig gøre.” Men så blev hans filtre langsomt overmandet af sandheden, han så. Det største var – hans manglende selvværd. Min partner sagde, “Hvis jeg åbner min mund, kommer jeg til at gøre nar af mig selv.” Godt, han gjorde det! Så kom han over det, og fik det bedre. Så tillod han os at komme ind og fik det endnu bedre. Du ved, hvordan vi kom ind til ham? Vi kom igennem til ham gennem hans hjerte, ikke gennem hans intellekt. Dengang, og blot dengang var han nødt til at afveje forskellen mellem sit hoved og sit hjerte og hans hjerte vandt.

Kære I, det er vores invitation til jer, nu hvor I kender reglerne. Vi er her hele tiden. Hvor meget tror du på det? Vi er klar til at hjælpe dig på alle måder. Hvor meget tror du på det?

Nu kender du blokkeringerne ; de er tradition, gammeldags undervisning og gammel energi tankegang. Der er ingen dømmen overfor det, du ikke vidste, baseret på den gamle energi, der aldrig lader dig vide det. Hvordan kan vi nogensinde dømme noget menneske? Hvordan kan vi nogensinde bebrejde dig for ikke at se lyset, når du var begrænset til at være i et mørkt rum? Dette er ikke et budskab, hvor vi fortæller dig, at du var forkert på den, og at du nu er på ret vej. Dette er et budskab, der siger, at du var i mørke, og nu bliver lyset tændt! Dette er et budskab, der siger, at det er tiden til at starte forfra med det, du tror, du ved, baseret på at se noget nyt, som du ikke vidste var der!

Gamle sjæl, bær dig lys. Du kan være nødt til at starte forfra med det, du synes er sandheden. Healer, hører du dette? Jeg ved, hvem der er her. Så du ønsker at vide, hvorfor tingene ikke fungerer så godt? Jeg ved, hvem der er her og læser dette! Det er fordi den gamle energi fik jer til at gøre ting, som simpelthen ikke fungerer mere nu. Åh, I kan fortsætte det, men I er så magtfulde, og vi ønsker I vil få resultater! Fordobl dem! Tredobledem! Jeres potentiale til at hjælpe menneskeheden er ærefrygtindgydende!

Du, der gører tingene lidt lettere for folk, lyt til dette og ikke misfortolk det ikke. Du behøver ikke at have svært ved at kende Gud. Har du det godt med det? Du kan tjene til et liv og stå op og sige, “Jeg er healer, jeg er en læser” og du kan fortjene at få en energi veksling. Det kan være en byttehandel eller lovlig betalingsmiddel for dine tjenester, og det er passende. Hvem har fortalt dig, at det ikke var? Svaret: Tradition. Hvis det er åndeligt, er det antagelsen at skulle være gratis. Har du hørt det? Hvis du tilbyder en service, kan du tjene til et liv af det, og det vil ikke overtræde nogen åndelige regler.

Lad lidt åndelig sund fornuft råde. Der er måder at balancere ligningen på, hvor du giver ting væk, der ikke er ejendomsret og betaler afgift for dem, der er. Jeg fortalte min partner for år siden: Lad Kryon budskaber være gratis! Lad denne energi være gratis. I hører og læser dette gratis, kære I. Det var resultatet. Jeg sagde til ham, at det var passende for ham at tjene  til et liv af de ting, han gjorde, som mennesket, Lee. Hans undervisning og hans fysiske produkter var fra hans redskaber og hans talent, men budskaberne i Kryon bør være gratis for alle. Kan du se integriteten i dette? Kan du se balancen i dette?

Du behøver ikke at lide, og du behøver ikke at være fattig. Du kan stå oprejst, gamle sjæl. Det er tiden at få afbalanceret disse ting. Lad andre se den guddommelige balance i dig. Start med at se og fjern blokeringer og filtre, der står i vejen for din storslåethed. Når du tager Åndens hånd, starter dit Højere Selv med at tale med dig. Når det sker, vil det give dig information, der vil hjælpe med at forlænge dit liv og dit helbred. Kære I, I vil ikke behøver at bekymre jer om overlevelse i den gamle energi, hvis I standser blokeringerne og åbner filtrene.

Det er budskabet i dag, men det er også budskabet i går og i morgen. Der er så mange af jer og så mange nye til dette arbejde, og I har brug for at høre det mange gange. Nu igen, jeg ved, hvem der er her, jeg ved, hvem der lytter, der læser og hvem der iagttager. Jeg kender den menneskelige hjernes stædighed, så jeg vil sige dette til jer: “Hvis ikke denne livstid, så den næste. Vi er meget tålmodige, og så er Jorden”.

Der kan være udfordringer undervejs, mine kære, og der vil være dem af jer, der siger, “Civilizationen går baglæns.” Jeg vil have jer til at bruge jeres sunde fornuft. Når I omkalibrerer en hel Jord og medregner omkalibreringen af den menneskelige bevidsthed, vil der være en masse af dem, der går i frustration. Der vil være udfordring. De gamle måder virker ikke længere. I kommer til at se splittelser i alt, selv i New Age. Jeg har fortalt jer det. Dette budskab vil ikke være godt for dem, der har investeret i den gamle undervisning og tradition. Men det vil ses som en åbenbaring af dem, der vil tillade det.

Genopfrisk din sandhed!

Og sådan er det.