Planetens Jokere

Sendt

Kanalisering af Kryon
Kanalisering af Kryon

Planetens Jokere

Denne live kanalisering blev givet i Wilmington, North Carolina 19. november 2016.

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Endda er oplysninger tilføjet eller kondenseret. Ofte har det. der sker live, en underforstået energi i sig, der bærer en slags kommunikation, som de trykte sider ikke har. Så nyd det forstærkede budskab givet i Wilmington, NC.

________________________________________

 

Hilsner kære I, jeg er Kryon fra den magnetiske tjeneste.

I dag vil jeg tale om Jokere. Jeg ønsker at hjælpe med at forklare, hvem de har været i tidens løb, men for at denne forklaring kan forstås, accepteres og være smuk for jeres sjæl, er I nødt til at foregive.

Justering af jeres holdning.

Hvis I var videnskabsmænd, der kom fra en anden planet for at betragte menneskets historie, ville I være nødt til at gøre det uden følelser eller forudindtagethed. Jeg kan fortælle historien om Jokere, både til jeres bedsteforældre og til jer, men der vil ofte være følelser og fordomme involverede. På grund af dette, vil jeg sige én ting, og I måske høre noget andet. Kære I, det er ikke så ligetil for jer, at forstå dette budskab.

Advarsel: Det næste der kommer, skal kobles fra det, I tror, I ved, eller fra følelserne ved hvem I tror, I er, hvad I tror er sket, eller endda fra det, I føler er historisk. Husk, i en andens foregivende scenario, er I rumvæsener, der kommer fra en anden planet for at lære, hvad der er sket. Ved at foregive jer, vil I frigøre jer. Foregivende historie vil blive fortalt jer om en race, I ikke er en del af. Dette er sådan I vil undgå at få tilknytning til noget, mens I lytter. Dette er den eneste måde, hvorpå I vil forstå denne lektion i dag. Det er den eneste måde, I vil begynde at forstå skønheden i et åndeligt system, der skubber jer, når I behøver at skubbes.

Undersøgelse af Jokere

Jokere, som anvendes i åndeligt sprog, er et begreb, der er svært at definere. Jokere kan være begivenheder, de kan være opfindelser, de kan involvere et menneske eller et par stykker. Jokere kan være en af mange ting eller mange af én ting, men de følger en tidslinje, som I kan se på. Vi ønsker at tale om nogle af Jokerne, der har været i fortiden, og nogle af deres forekomsts egenskaber, som I måske ikke har tænkt på.

Den grundlæggende egenskab ved enhver form for Joker er, at den er en overraskende begivenhed. Den er ofte chokerende, til tider afslørende, men altid en overraskelse. Vi vil kigge på noget numerologi, efterhånden som vi kommer videre, foruden at se på de energier, der hjælper med at definere, hvad energien er omkring særlige Jokere.

Numerologi er et gammelt system, der hjælper med at definere en energi omkring noget. For eksempel kan en begivenhed synes at være én ting, men numerologi vil fortælle en historie omkring det, der kan være mere forklarende. Når I ser, hvad vi vil kalde synkroniseret numerologi – hvor de samme tal gentages omkring en Joker – det er meget sigende, for det er ingen tilfældighed.

Kære Kryon”, man kunne spørge, “Skaber Ånden Jokere til planeten?” Svar: Nej, I gør. Jeres bevidsthed giver på et bestemt tidspunkt en tildeling af en Joker. Nogle Joker scenarier er Ånden klar til at forbedre og ikke andre. Men energien og menneskehedens bevidsthed tillader deres forekomst.

En Joker kan være en person, en opfindelse, en ting, en begivenhed, et nyt system eller et nyt paradigme, der ændrer planeten. Den er uventet, undertiden overraskende og ofte dramatisk i dens indflydelse. Hvis det er en opfindelse, skal den være udenfor rammerne af det, der normalt ville have fundet sted gennem udviklingen i videnskab eller timingen af forventet videnskabelig udvikling. Det er ofte et paradigmeskifte, og det er som regel fra en person. Når I ser det, vil I vide, at der er det en Joker. Det er ikke altid en individuel opfindelse, og nogle gange er den kollektiv. Men, kære I, I kan fortælle det, fordi hver enkelt Joker overrasker alle.

Jokere i historien

I har haft en række af dem, og jeg vil nævne et par, så I ser idéen. I vil også se et system af særegenhed, opfindere fremviser. I vil se dette som jeg kommer videre.

Tesla var en Joker. Hans ideer var uventede, kontroversielle og avancerede i en grad, så selv den dag i dag ryster folk i elektronisk ingeniørvirksomhed på hovedet. De vil kigge på det, han opfandt og kommentere, “hvordan er det muligt for en enkelt person at have set det? Hvis I studerer vekselstrøm, er det en gåde. Vekselstrøms Fase relationer er strålende, hinsides det strålende. “ Det var Tesla.

Men det, I ved om ham, er kun, hvad han bragte jer. Nu ville et strålende sind som dette have frembragt andre ting, synes I ikke? Faktisk gjorde han, så I kan spørge, “Ja så, hvor er de andre ting?” Svaret er, at de andre ting koldt blev standset – dem alle. Han var kun i stand til at fremme den ene ting, I havde brug for på planeten. Hans sinds brillans havde mange andre dybe ideer, men han var ude af stand til at fortsætte. Han så måder at ændre masse på i sine værksteder, men kunne ikke. Han var frustreret over, at han ikke havde de kunstfærdige værktøjer, der var præcise nok til at få det til at arbejde på regulær basis. Det er blot én. Overføring af elektricitet uden ledninger gennem jorden var det andet. Ville det ikke have været korrekt på tidspunktet for disse ting at være præsenteret for menneskeheden? I var ikke klar til det, men I var klar til vekselstrøm, en af de mest nødvendige opfindelser for tiden. Tesla døde frustreret, fattig, i et lille rum og alene. Han kom til at gøre én ting, blev stoppet i alle mulige andre ting, og så gik han over. Hvis I har analyseret de mennesker, der var Jokere i jeres historie, er der et mønster.

Andre Joker opfindere er kommet ind i planeten, bare fordi jorden var klar til en bestemt opfindelse. Husk, Ånden giver ikke informationen, men tillader den at frigives, ofte på én gang, over hele jorden. Lad mig give jer nogle eksempler.

En anden joker er brødrene Wright. Er det ikke mærkeligt for jer, at det ikke er ret længe siden, I fik Flyvnings Maskinkræfter? Det var næsten blot som i går! Nogle af jeres pårørende var i live, da flyvning blev opdaget! Kære I, kineserne har dragefløjet i tusinder af år. Tror I ikke, at de kendte til en fugls dynamik? Tror I, at århundrede efter århundrede efter århundrede viste sig og der ingen var, der havde regnet ud, hvordan man kunne opretholde flyvning med en eller anden form for kraftkilde? To cykelfremstillere regnede det ud!
Det er mærkeligt nok, men det faktum, at de kun slog franskmændene med to uger er nok værd at kigge på. Det er underligt! Det er næsten ligesom denne dybtgående opfindelse var klar til at blive givet til planeten samtidigt, overalt på jorden, på samme tid. Den, der først fik tag i den, ville være den, der fik æren. Det virkelige underlige er timingen. Det er ikke logisk, at det var så skjult, og der så pludselig på én gang var så mange, der arbejdede på det samme.

Brødrene Wright var her for at vise jer det, og så standse.  Alt det de gjorde, var det I så på Kitty Hawk. De kom aldrig forbi grundlæggende vingevridning, og havde ikke først intuitiv tanke om krængeror eller det grundlæggende i flyvekontrol i dag. For dem standsede det der. Kære I, der var stor frustration, og måske endda sundhedsproblemer i det, at få andre til at tage fat i det grundlæggende og udvikle flyvning så hurtigt efter det de havde gjort. Dysfunktion og sorg fulgte dem begge, og de døde uden nogensinde helt at kunne deltage længere end med den indledende opfindelse. Den ene døde langt tidligere end den anden, og skabte sorg hos den efterladte. De kom for at gøre, det de gjorde, og gik videre. Ved Jokere er dette mere almindeligt end I kender til, især når det drejer sig om opfindelser, der ændrer denne planet.

Hvem opfandt radioen? Var er den italienske Guglielmo Marconi, eller vores frustrerede Joker, Tesla? Marconi fik æren, men opfindelsen var overalt klar til at gøres fordring på. Jorden var moden og parat til den, og den blev leveret til planetens bevidsthed på det rigtige tidspunkt. Men begge mænd fik den på samme tid, adskilt fra hinanden. Jeg giver jer noget at tænke på.

Vi har fortalt jer, at der vil komme Joker opfindelser i fremtiden. En er i særdeleshed rede, men I vil ikke modtage den, før tiden er inde. Det er næsten som om, der er et tænkeloft over det I kan gøre. Vi gav jer endda nogle af egenskaberne i den kommende opfindelse, men ikke den, der vil bringe det. På forhånd er vi er ikke engang bekymret over, om I vil gøre det, fordi vi ved Jokeren vil komme. Der er en opfindelse på vej. Det er en opfindelse, der vil omskrive fysikken, som I kender den. I er nødt til at se mønstrene i kvantefelter, og der vil komme det store aha! Det vil blive ligesom at genopfinde hjulet.

“Kryon, hvorfor kan vi ikke få det nu? Hvad standser det? « Vi fortalte jer, at længeredet er for nemt at våben-gøre. Når I når punktet, hvor I ikke længere vil våben-gøre det, er det jeres. Alt dette vil komme. Det er naturligt, og det vil komme, når det er tiden, ligesom det var for brødrene Wright, ligesom det var for Tesla, ligesom det var for Einstein.

Einstein var en ægte Joker. Han var ikke en kvante tænker overhovedet, men det, han præsenterede, er stadig i live og godt i dag, og de er stadig på udkig inde i atomet efter begreberne, han gav jer. Så jeg vil fremsætte denne udtalelse: Einstein er ikke færdig endnu, fordi selve begreberne, der fortsætter med at modtages fra hans arbejde vil blive anvendt til århundredets opfindelse. Så selv om de Einstein’ ske principper ikke er kvante, vil de være meget involverede i det, der kommer. Man kan sige, at han var en Joker og fortsætter med at være en sådan. Spøgen i det er, at hans begreber først og sidst er uden for tid, men hans hoved-ide var i tid. Hvis I spurgte Einstein, om han var tilfreds med det, han bragte til verden, ville han sige nej. Han var frustreret over, at han ikke kom til at gøre det, han virkelig ønskede. Ligesom Tesla, følte han, noget var lige “uden for rækkevidde”, og han fik ikke gjort det.

Så var der Verdenskrig II. Kære I, forestil jer, I er fremmede videnskabsmænd. Gør jer fri for jeres følelser. I er ankommet fra en anden planet for at se på dette.

Verdenskrig II var ikke en Joker, men manden, der skabte og forstærkede den var det. Denne planet balanceredes på kanten af maksimal mørk energi og ødelæggelse. Ingen forventede den. Det mest afskyelige gamle energi-kort udspillede sig selv præcis som det skulle, med denne planets bevidsthed på vej derhen, hvor den havde anbragt sig selv. I havde netop afsluttet verdenskrig I, men verdenskrig II antændtes og fortsatte. Så verdenskrig II var simpelthen en forlængelse af verdenskrig I. I gjorde det igen, blot var våbnene denne gang blevet større og bedre i stand til at ødelægge hele menneskeheden. Kan I huske jeres Skrifters profeti? I blev ledet til masseødelæggelsesvåben. Verdenskrig II ville blive en verdenskrig III, og i år 2000, ville I næsten være væk.

Som jeg nævnte, var Verdenskrig II ikke en Joker, derimod var det manden, der førte til laveste bevidsthed i nyere historie, der var det. Han var Joker, og I ved, hvem jeg taler om. Denne joker dræbte millioner af mennesker, som ikke engang var deltagere i den militære del af krigen. Folkedrab var begyndt, en race krig var begyndt, og mange fulgte hans føring. Det viste den mørkeste side af menneskeheden – mere end I nogensinde havde set før, og det var næsten en målrettet afslutning af civilisationen, hvis han havde vundet.

Den var en rædselsjoker, og planeten havde skabt den. Men da det var ovre, tog hele verden et øjeblik et åndedrag, bare i et øjeblik, var der et glimt af erkendelse: “Dette kan ikke fortsætte, for vi gør det igen.” Mange ting skete på grund af denne erkendelse. Uden Jokeren, ville I ikke have EU, ville I ikke have FN eller nogen forsøg på sammenhold på Jorden. Frigør jer fra jeres logik og følelser, kære I. Disse ting blev ikke skabt af Ånden, men derimod af den lavere menneskeheds dybde. Dette er den mørke side, når den er værst, og viser sig her med næsten frie tøjler, men verden gjorde indsigelse mod det og begyndte at kravle ud af det. Det var begyndelsen for over et halvt århundrede siden af det, I begynder at se nu i skiftet.

Dette forbløffende skifte, I er i lige nu, er noget, der går langsomt. Det skete ikke lige på én gang. Den kolde krig var en naturlig forekomst af bevidstheden, der var en del af slutningen af verdenskrig II. Men, kære I, I ville aldrig have fået skiftet, hvis den kolde krig havde fortsat på den måde. Vi går til en anden Joker: Det sovjetiske system faldt.

Den kolde krig ikke kunne fortsætte, og den blev standset i formen den var i. Kære I, til dem, der læser nu, det var en af de største Jokere af alle. Jordens Bevidsthed sagde “nej”, og den endte. Det var en enorm Joker. Det ændrede alt; det var ikke forventet; ingen så det komme, og det ændrede alt. Det kunne ikke ændre tingene øjeblikkelig til den ønskede måde med det samme, men det skabte det, som I havde brug for på det tidspunkt.

Så var der Steve Jobs. Han var en Joker. Hvad han gjorde, havde kun lidt med teknologi at gøre, for det ville alligevel snart nok være sket.  I stedet havde det med paradigmet Jordens musikudspredelse at gøre. Han frigjorde den, og paradigmet for, hvordan musik opnås og høres, vil aldrig blive det samme. Dog gjorde Steve Jobs dybest set én ting for jer alle, og så døde han. Kan I se nogen form for tilslutning af prikker til nogle af opfinderne, der kommer og giver jer denne ene ting, og forlader så Jorden? Hvis han havde levet videre, ville der da være mere? Ja, men I er ikke rede til det. Bevidstheden må understøtte det, der sker.
Ja, det ser ud som om vi har udeladt nogle ting – opfindelsen af DNA, atombomben, osv. Disse var dog ikke Jokere.  Disse er jeres civilisation, i en normal videnskabs udvikling. Jokere er meget uventede ting, og der kommer flere på jeres vej.

2016 Jokeren.

Husk: Ingen følelser nu. I er kommet fra en anden planet, og I kigger på slutningen af 2016 – og dér er valget. (det amerikanske). Forstå uden fordomme.

Så lad os begynde med 2016’s numerologi. I sætter det om til tal og får en Ni’er. (2+0+1+6). Ni er afslutning i enkel numerologi, og når I ser en ni’ er, betyder denne ofte færdiggørelsen af noget. Ofte er den en tids cyklus, en energi eller færdiggørelsen af et paradigme. Men den er meget stærk.

Ni’erne er stærkere end mange af de andre numerologiske aspekter og I føler dem. Den nyvalgte præsident (mens dette skrives) er en stærk Poker. Han vil blive den 45. præsident. Hvilket et tilfælde! Fyrre-fem er en ni’er. En Ni’er og en Ni’er tilsammen mere end betydelig. De fortæller en historie om, hvad der sker. Jeg vil fortælle jer noget andet. Denne historie er ikke færdig endnu, og der er mere på vej. I ved ikke hvad I ikke ved, så gør på forhånd ikke op i jeres sind om eventuelle resultater. I er fra en anden planet, husker I det? Der er ingen følelser, ingen forudindtagethed, ingen politik og ingen dømmen. Se på det som det er.

En stor kæp er netop blevet sat ind i noget der er normalt og det kommer til at vendes. Som den store stok drejer, vil andre ting reagere, der aldrig ville have reageret anderledes. Jeg ønsker at fortælle dig, kære du, gamle sjæl, slap af overfor kommende Jokere. De gør det, de gør med vilje, så I vil få en bedre civilisation i fremtiden. Nogle gange viser de jer noget, der ikke vil arbejde, og nogle gange  ændrer de paradigmer, der aldrig ville være ændret ellers. Men det I har nu, er en dybtgående Joker. Det er budskabet.

Det er så almindeligt for jer at reagere bestemte måder, når I er investeret i processen. Rygmarvs reaktionen forventes, ellers ville I ikke være et menneske. Men i denne lektion, er I fra en anden planet, og I kigger ned og I ser det. Lad som om.

Er det ikke interessant med en ni og en ni sammen? Det betyder, at i sandhed er her noget der afslutter. Måske er det i slutningen af den gamle måde tingene blev gjort på? Måske er det en rystelse af systemet, så det kan korrigere sig selv? Gør ikke op i jeres sind, hvordan det går, fordi det er ikke færdigt endnu. Men vent et øjeblik. indser I også, at 2017 er et Et’er år? Ikke alene er energien en færdiggørelse med en dobbelt Ni’er, men det flytter ind i “en ny begyndelse” (definitionen af en Et’er i numerologi).

Jeg har mere at fortælle jer om numerologi, og også noget, der vil være klarere om hele denne situation. Jeg vil give dette til jer i næste kanalisering.
Kan I slappe af i ansigtet af usikkerhed, når det er eget land? Kan I slappe af i ansigtet af ikke at vide, hvad det næste er? Når I er så involverede, kan I frigøre så jer fra begge sider af kampen? Det er test af en lysarbejder.

Der er noget andet, der kommer. Kære I, dette er smukt. Ligegyldigt hvad I tænker og uanset hvad jeres reaktion er på denne kanalisering, så er det der sker, korrekt for jeres tid og nødvendig for jeres nærmeste fremtid. Jeg vil tale om dette senere. Skønheden sker, når I træder tilbage og ser, hvor storslået det er, at Ånden har omsorg nok til, at den ville tillade en stor stok at forekomme, der ville røre jeres selvtilfredshed på dette tidspunkt. Den virkelige årsag? At skiftet er her.

Hvordan har I det? Jeg ønsker I vil slappe af og smile over det, skiftet har bragt jer. Til dem af jer, der følte at al “skifte snak” var noget vrøvl, kan dette være jeres vågn op kald. Det er virkeligt. Her kommer det.

Dette er budskabet i dag. Jeg er Kryon, forelsket i menneskeheden, og med god grund.

Og sådan er det.