Opgrader jeres sind fra 3D til 3½D

Sendt

Kanalisering af Kryon

Opgrader jeres sind fra 3D til 3½D

Kryon gennem David Brown den 21. maj 2012

Kanalisering af Kryon

oversat af Tina Johannesen – solenslys@live.dk

 

Velkommen kære venner JEG ER Kryon af Magnetisk tjeneste.

Det er dejligt at være sammen med jer denne aften, især denne aften for der er megen kærlighed og mange ændringer i luften, og I kan forvente, at energierne intensiveres jo mere vi nærmer os slutningen af året. De nye energier er på vej, og samtidig med at de nye energier kommer, kan I forvente at frigive en masse negativitet.

 

Ja, kære venner, Den Nye Verden er på vej, og I bliver støttet af Solsystemet, og vi er her i et større og større antal; Den Spirituelle Verden er her i et meget større antal end nogensinde før. Som tiden går, kan I forvente at føle jer trætte og have ondt flere steder efterhånden som I giver slip på negative energier, negative følelser og negative tanker; I er på en rejse, hvor I forvandler jeres energier fra negativ til positiv. I sidste ende vil alle mennesker foretage et polskifte, hvor de stopper med at skabe gennem negativitet, og de starter med at skabe gennem positive energier.

 

Der er mange af jer, som har arbejdet med jer selv i mange år; Jeres dag er ved at gry, til at begynde med vil et hundrede og fire og fyrre tusinde mennesker stige op i de nye niveauer af energi; og inden for det næste år eller to efter det, kan I forvente at det antal mennesker, der bevæger sig ind i disse nye energier vil være mellem ti og hundrede gange større.

 

En anden verden er på vej kære venner; det er tid til at være begejstret. Den Nye Verden vil blive ledet af kærlige og bevidste mænd og kvinder. Den Nye Verden er modsat Den Gamle Verden; Den Gamle Verden bliver ledet af den mørke side; Darth Vader, eller Kongen af Verden. Den Nye Verden vil blive ledet af en kærlig Gud, og reglerne og lovene fra en kærlig Gud, og I vil være fyldt med kærlighed og lys, I vil føle og være fyldt med glæde, kærlighed og passion for jeres liv.

 

Så bare tillad jer selv at føle jer godt tilpas og slap af; ikke bare i aften, gør dette resten af jeres liv. Mange af jer er blevet forført til at tro på, at den materielle verden er vigtig. Den mest vigtige verden af dem alle er den indre verden, jo mere tid og jo mere energi I giver til den indre verden jo hurtigere vil den materielle verden falde på plads og være præcis som I vil have den; men I kan ikke tvinge dette igennem, I må tillade at disse ting ændre sig. Hvis I har lyst så se jer selv som en Rubik’s firkant, nogle gange har I alle fem sider fuldstændig færdige, og for at kunne gøre den sjette side hel og fuldstændig, er I nødt til at ødelægge hele projektet, og dette foregår indeni jer selv og inden i jeres energi om og om og om igen.

 

Vi beder jer om bare at slappe af og bruge jeres energier til at vende jer indad og løse op for jeres indre verden. Skriv den DVD om, som bliver projekteret ind i den materielle verden, med et budskab om det liv I drømmer om, I kan ikke gøre dette, hvis I konstant kæmper i den materielle verden. Gør det I har brug for at gøre for at overleve i den materielle verden, og gør det uden nogle forventninger. Bare tillad den indre verden at omdanne og forvandle, og I vil blive forbløffet over hvad der kan ske, og på et tidspunkt vil jeres overflod flyde.

Der flyder en masse kærlighed fra Spiritverden og ind i alle på denne planet, alle bliver støttet og alle er elsket; og nogle mennesker kan bare ikke modtage kærlighed. Det kræver en masse indre arbejde og meditation at tillade at kærligheden flyder indeni jer; ikke desto mindre, tillad kærligeheden at flyde, bare giv jer tid, tag det roligt, tingene vil begynde at falde på plads. Vi siger altid dette, kære venner, at Den Nye verden er lige rundt om hjørnet, det kan blive nemmere for nogle og meget svært for andre, men jo færre forventninger I har til den materielle verden, jo nemmere vil tingene blive.

 

Så endnu engang er vi denne aften i haven i Kapoli, og denne kanalisering bliver støttet af træernes ånder, og haven, og ånden af de to vandløb, som fletter sig sammen for enden af haven. Bare tillad jer selv at tillade disse energier at støtte jer, og gå dybere og dybere ind i jer selv, og tillad healingen at ske, for jo før I er hele og fuldstændige, jo før vil jeres overflod flyde, og jo før vil I skabe en verden fyldt med kærlighed. Bare tillad kærligheden at flyde, fra jeres hjerter til andres hjerter, forbind jer med hinanden og bliv ét med hinanden. Hvor der er modstand mod denne forbindelse, accepter modstanden og giv modstanden til Kryon, som er her for at gøre jer hele og fuldstændige, så I kan skabe et liv som I jeres drømme.

 

Som altid i disse kanaliseringer vil vi fra nu af tage jer med til energierene på den 21. dag i december 2012. Så bare tillad at energierne bliver højere og højere indeni jer selv, og Moder Jord støtter også denne proces. Bare tillad kærligheden at flyde, tillad jeres energier at blive højere og højere. Og kære venner, jeres spirituelle vejledere er meget meget tæt på jer, og de er her for at støtte jer, for at elske jer, og for at sørge for jer. Bare tillad kærligheden at  flyde hvorhen den end har brug for at flyde hen. Kærligheden flyder derhen hvor der er behov for den. På samme måde som bjergets vandløb altid ender i havet, ender kærligheden altid med at oplyse de mørke steder. Så bare tillad at kærligheden lyser op i mørket, og lad følelserne komme og lad følelserne gå, og bare gå dybere og dybere og dybere ind i jeres kroppe.

 

Vi bringer også Moder Jords energier i en tilstand af højnelse, således at Moder Jord også kan hjælpe jer med at komme op til dette nye niveau af bevidsthed. Den Nye Verden er på vej, og Kristusbevidstheden vil være der for at tage imod jer. I disse sidste dage vil Antikrist blive afsløret, faktisk så vil den afsløre sig selv, idet vi fortsætter gennem livet. Antikrist er ved at blive vred og grådig, endnu mere end på et hvilket som helst andet tidspunkt i fortiden, og den vil afsløre sig selv, og i denne afsløring af sig selv vil den fuldstændig tabe al kraft. Kære venner, der er intet at være bekymret over, der er meget at være begejstret over, for i de nye energier vil jeres kroppe være lette og fri, jeres smerter her og der vil gå over, og I vil føle jer så meget friere, og I vil føle jer forbundet med Universet, I vil føle Solen og månen og stjernerne, og I vil føle deres harmoni, og harmonien vil flyde gennem jer for at lære jer, at være harmoniske i det indre, og skabe harmoni i det ydre, i den materielle verden.

 

Den Nye Verden er på vej kære venner, og jo hurtigere I har jeres familiekonstellation i guddommelig orden, jo mere vil I indeholde og være fyldt med kærlighed. Bare vid at kærlighed altid vil flyde, for kærlighed er guddommelig, og det er en smuk ting, og det er svaret på alle jeres problemer. Bare tillad at energierne i rummet bliver højere og højere, bare lad følelserne komme og lad dem gå, og vid at I bare er så meget elsket. Bare tillad kærligheden at flyde konstant, og vær i jeres hjerter, føl efter hvordan jeres hjerter føles, for lige nu er vi på 90% af december 2012 energierne, og væn jer til disse energier, for I skal leve i dem og gøre tingene en smule anderledes. Bare tillad jeres energier at gå højere og højere op, højere end de har været før….. bare tillad rummets energi at gå højere og højere op, og derved tillade jeres egne energier at gå højere og højere op, og bare tillad at kærligheden flyder, og bare føl solsystemet, og føl jeres forbindelse med solsystemet, og føl planeternes harmoni, Solen, Månen, Jorden og Stjernerne, og tillad kærligheden at blive højere og højere, og tillad jeres energier at komme højere og højere op og blive som en svamp der suger Kryonenergierne til sig og suger december 2012 energierne til sig.

 

Hvis I har smerte, eller det gør ondt i jeres krop, så giv dem til Kryon, vi er nu på 95% – 96% af december 2012 energierne. Bare fortsæt med at føle solsystemet og fortsæt forbindelsen med solsystemet, hvorved kærligheden tillades at flyde….. Vi er på 97 – 98% endda 99% af december 2012 energierne, og observer denne verden, og observer jeres kroppe, hvorved I tillader jeres kroppe at vænne sig til disse energier. Tillad jeres kroppe at slappe af, at være i ro. Bare føl Universet, solsystemet… bare føl og se solsystemets harmoni…. tillad energiernes harmoni at flyde gennem jer, hvorved de bringer harmoni og fred til jeres indre verden, bare vid at I aldrig vil være de samme igen… lad følelserne komme og lad følelserne gå, og tillad jeres sind at blive opgraderet fra denne 3D verden til en 3½D verden, og tillad jeres sind at flyde og blive aktiveret, så det kan fungere i de nye energier…. bare observere Den Nye Verden, og bare observere at jeres sind modtager denne opgradering…. bare nyd jeres følelser vel vidende at I aldrig vil se på verden på samme måde igen. I vil fyldes med to slags undere: forundring og forbløffelse over solsystemet, og forundring over hvordan I kunne leve så godt, og i sådanne ubevidste betingelser i fortiden.

 

Bare lad følelserne komme og lad følelserne gå, og tillad og nyd denne aktivering, og tillad jeres hjerter og jeres sind at komme op på samme bevidsthedsniveau, og tillad alle cellerne i jeres krop og jeres DNA at blive aktiveret, at begynde polskiftet fra negativ til positiv. Det positive er kærlighed, og det negative er fortidens energier; vreden, tristheden og smerten. Og bare tillad jeres bevidsthed at acceptere jer selv som et dualistisk væsen, og tillad jer selv at tage på en rejse tilbage til den stjerne i solsystemet hvorfra I kommer, og mød jeres spirituelle vejledere og jeres spirituelle familie, som støtter jer i denne bevidshedsopgradering. Bare vær sammen med jeres spirituelle familie velvidende at I ikke er alene…. og lad følelserne komme og lad følelserne gå, og bare tillad at jeres sind bliver opgraderet, og vid at I er elsket uden nogen grund overhovedet. Bare sid i denne energi, og tillad jeres kroppe og jeres sind at vænne sig til denne følelse….. tillad jeres fysiske krop at slappe af i disse energier.

 

Gå med Gud og Gud velsigne jer, for Kryon takker af. Tak til jer alle.