Omkalibrering af mørke og lys

Sendt

Kanalisering af Kryon

Omkalibrering af mørke og lys

Kryon gennem Lee Carroll den 25. fabruar 2012

Kanalisering af Kryon

Denne live kanalisering blev givet i San Antonio Texas
Oversat af Sigfred Skjold

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genovervejet [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse.  Ofte har det, der sker live, en underforstået energi, som medfører en slags kommunikation, som den udskrevne side ikke giver.
Så nyd det forstærkede budskab givet i San Antonio, Texas.


Nedenstående er nedtaget fra den engelsksprogede Kryon hjemmeside: www.kryon.com/ channellings, og herefter oversat til dansk af Sigfred Skjold. Som betingelse for brugen er i originalversionen anført: Informationen nedenfor er gratis og tilgængelig, så du kan printe den ud og distribuere den efter ønske. Der er imidlertid copyright på den, der forbyder salg af den under alle former, undtagen for udgiverens vedkommende:Lee Carroll 

Hilsner kære I, jeg er Kryon i magnetisk tjeneste. Jeg taler til dem, der har en visdommens elegance. I opfatter jer måske ikke sådan, for der er dem her, der  bogstavelig talt føler dette for første gang, men der er en elegance i dette rum. Dømmekraftens elegance er her, og den er placeret på jer, så I kan skelne, hvad der er sandt, og hvad der ikke er det – omfattende dette budskab.

 

Der er en administration af visdom, der viser sig på denne planet. Alle de, der sætter spørgsmålstegn ved sig selv eller det, der er sket i dag [Kryon Seminaret], eller spekulerer på, om de blev manipuleret med viden eller energi, bør gå ind i sig selv og føle denne rå, rene Guds kærligheds energi. Rå, fordi den ikke er formørket med et filter, I kan se den, som den er. Det rigtige ved alt viser sig ved at omfatte jeres sted på Jorden, ved at leve på den måde, I lever sammen med dem, I lever sammen med i alt det, I har lært. Jeres visdom vil fortælle jer, at det hele er korrekt og ordentligt, og I ikke har lavet nogen fejl. I er klogere end I tror.

 

Rummet er fyldt med gamle sjæle. Der er meget, meget få af jer her, der ikke er det. En gammel sjæl er en, der har været 100 gange eller mere på planeten. Min partner har tilbragt den sidste time med at undervise i fortiden og giver jer en mulighed for at se planeten, der udvikler sig på en måde ingen havde forventet. Mennesker bliver frygtfulde, når der ikke synes at være nogen forudsigelser om det, der foregår, for forudsigelserne af dommedag kom ikke. Men de kigger bare ikke efter det rigtige sted, for det, der sker nu, er det, mange af de ældgamle fortalte jer, der kunne ske.

 

Gamle sjæle gør en forskel på denne planet. De bærer energetisk vægt med deres visdom. I er disse gamle sjæle, kære mennesker. Men anfør ikke et tidspunkt for denne ændring, for hverken Ånden eller Gaia vil reagere på jeres ur. Anfør i stedet Guds medfølelse for ændringen. Se det, der er passer til dit liv nu, træd lidt tilbage og skab det. Lyt til det. Se det sker. Tag en tur til fremtiden, hvor det sker. Føl det i dit liv.

 

Velsignet er menneskevæsnet, der ved, det er en del af planen og systemet, for disse er menneskene, der vil plante frøene til fred på Jorden.

 

 

Energien i Omkalibrering

 

Vi ønsker at fortsætte serien, som vi kalder, “Omkalibrering af alt”. Vi har givet jer oplysninger i fortiden om omkalibreringen af planeten, af menneskeheden og endda af universet. Nu taler vi om omkalibrering af mørke og lys, og hvad det betyder for dig.

 

Så inden jeg begynder, må jeg definere, hvad jeg mener med mørke og lys, og så vil jeg også definere, hvad jeg mener med den nye 2012 energi. Når jeg taler om mørke og lys til dig, hvad tænker du så? Jeg vil fortælle dig, hvad mange er trænet til at tænke om det. De er trænet til at tænke over ondt og godt og dårligt.Ved hjælp af lineær tankegang prøver de at komme disse ting i de rigtige kasser, de lærte, tingene hørte til. De vil vende sig til mytologien, der lærte dem om et væsen med en hale, der forsøger at fange din sjæl og andre mystiske væsner rundt omkring, der arbejder for denne hersker over dette ondskabsvæsen.

 

Så jeg vil fortælle jer det igen: Det væsen, der er ude efter din sjæl, er mytologi, kære I. Det eksisterer ikke i din virkelighed. Men du kan måske sige, “Vent et øjeblik, Kryon. Fortæller du mig at ondskab ikke eksisterer?” Nej, kære I, det sagde jeg ikke. Det, jeg fortæller dig er, at al mørket på denne planet stammer fra menneskevæsner. I behøver ikke at tillægge en mytologisk skabning energien i at sørge for ondskab på jorden. Det mørkeste af al mørke kan skabes af menneskene, hvis de vælger at gøre det. Mørk magt kan skabes, fordi mennesker er magtfulde og kan manifestere den. Mørket er ikke så svært at manifestere.

 

Men vi har fortalt jer før, at planetens lys/mørke balance er det, der er ved hånden. De, der bærer lys i det mørke rum, vil ikke have mørket omkring sig, for definitionen af mørket er fravær af lys. Men hvis der kun er få, der bærer en tændstik, vil der være en masse mørke. Så I er dem, det kommer an på, for I vil gå rundt i netop den lysbalance, der er skabt af menneskeheden.

 

I kan kalde det et system. Alt liv påvirkes – alt det hele – af lys og mørke balancen, hvor menneskeheden nu beslutter at placere denne balance. Definitionen af mørke og lys har at gøre med den menneskelige bevidstheds-balance, da det er menneskevæsnet, der skaber mørke og lys til planeten. Det er et begreb. Så dette er emnet for dette budskab: Hvad vil jordens nye energi balance i dag komme til at betyde for dig personligt?

 

Den anden definition: 2012 energien er en markør, en tilsyneladende opfattelse af en tidsramme, som I nu har passeret og er godt inde i, som giver et sammenflyden af energitilladelse til at ændre virkeligheden. Jorden, Gaia, begynder at skifte rundt med og for dig, og planetens energi bevæger sig ind i områder, som den aldrig har været i før.

 

 

Kundalini Bevægelsen på Jorden

 

Jeg gav en kanalisering i det område, I kalder Peru. Vi talte om de ældgamles profeti, som blev kaldt den fjedrede slanges bevægelse. Den er også blevet kaldt planetens visdomscentrering. Nogle har kaldt den Kundalini bevægelsen. Kundalinien er en energi, der altid har været forbundet med bevægelse. Den er også ofte forbundet med forplantning, og metaforen beskæftiger sig derfor med genfødselen af menneskeheden.

 

Civilization er i sig selv på spil i denne bevægelse, og I har passeret markøren – en stillen på linie, som mange sagde aldrig ville ske. Det er femte gang, I har været igennem denne mulighed, og nu, kære I, er I på vej til potentialet for fred på Jorden.

 

For tre og tyve år siden, fortalte vi jer, at dette kunne ske, og at potentialerne var stærke til det. Nu kæmper alt omkring jer med det, for skiftet er her. Jeg vil sige det igen og igen: Den gamle mørke energi dør hårdt, skrigende og kæmpende for at beholde det, den havde, og den kæmper med sin egen undergang. Så det er energien, vi taler om nu, og emnet er den menneskelige bevidstheds balance mellem mørke og lys. Mange har kaldt dette dobbelthed.

 

Hvordan påvirker denne nye balance dig?

 

Lad os starte med det personlige, så vil vi gå til noget større, og så til noget endnu større. Vi ender med en forudsigelse, vi har aldrig har givet før – et potentiale, der er opstået for nylig.

 

Kære I, jeg er Kryon. Jeg giver jer kærlige oplysninger om planeten og jeres egen energi. Jeg giver jer aldrig oplysninger, som ikke allerede er blevet frembragt i det menneskelige bevidstheds- potentiale. Ganske ofte er der givet forudsigelser, og derefter sker de. Når de gør det, betragter I det som spådomskunst. Det er det ikke. Det er energi i dette tilfældige, kaotiske sted, I kalder kvante, der afvejer potentialerne for, hvad der kunne ske med jeres liv og jorden. Så fremtiden er drevet af de potentialer, som I har skabt med jeres egen bevidsthed som en civilisation på planeten – ikke spådomskunst, men en måling af det, I skaber.

 

For tre og tyve år siden, så vi potentialerne i dag, for I var netop begyndt at udvikle disse ting, og frøene blev plantet til det, I ser nu. Det er smukt og vanskeligt på samme tid. Forandring er altid ledsaget af besvær. Selv det mest velafbalancerede menneske vil sige, “Jeg har fundet min balance, og jeg er tilfreds med denne balance.” Så kommer der nogen og siger, “Jo, men vi kommer til at ændre tingene.” Det er da, velafbalancerede mennesker råber, “Nej! Jeg er afbalanceret. Ændre ikke på noget!” For ændring betyder, at du vil lægge en vægt på den ene side af denne balanceskala, og du er nødt til at lære at skifte om, så du når centrum igen. Det er altid ubehageligt og en masse arbejde. Men det er ikke det, du vil gøre denne gang. Denne gang er det endnu sværere! Vi kalder det omkalibrering.

 

Lad mig fortælle jer, hvad det betyder, ved at give jer en kort gennemgang af et budskab [kanalisering] jeg gav jer for nylig. I den ældre energi, gik I rundt og beskyttede jer for mørket. Hvis du var healer, beskyttede du dig mod dem, der kunne have ubalance, psykiske problemer, selv sygdom i deres kroppe. Så du gjorde ofte en række ting for at sikre, at du beskyttedes. Der var en proces, en procedure til det. Så jeg fortæller dig lige nu, at det er væk.

 

Dette er et gensyn. Hvis du konstant skaber lys, så har mørket ikke en chance. Vi har sagt det igen og igen og nu kommer det hele cirkelen rundt til dig personligt: Uanset hvor du går, kan mørket ikke røre dig. Lytter du til mig? Det kan ikke røre dig. Essensen af dit lys er Guds kærlighed, og du udsender det, lysarbejder – udsender det! Der er ingen mørke ting, der kan komme derind, så længe du sender lys!

 

Lad mig fortælle dig en garanteret måde, hvor du kan standse udsendelsen af lys og åbne dig til at gå baglæns i stedet for fremad. Det er ved at sige, “jeg kan ikke gøre det. Hvem er jeg? Jeg er ikke værdig.” Der vil være mange åndelige ledere, der vil fortælle dig, at du er ikke værdig. De vil fortælle dig, at du blev født beskidt og er uværdig til selv at tale med Gud. De vil fortælle dig, at du skal lide for at få opmærksomhed og godkendelse af Gud. Men Gud er i dig, og endda fortalte kærlighedsmesteren dig det. Derfor, er du ikke født beskidt, men født storslået! Hvis Gud er i dig, så er lyset også i dig.

 

Vi bevæger os videre til punkt to: Drama, vrede, frustration. Der er en masse af det. Så når du forlader dette rum, hvor meget af dette vil du så deltage i? Det afhænger af dobbeltheden, ikke sandt? Hvis du er lysarbejder, et fyrtårn på denne planet, der ændrer balance mellem lys overalt, hvor du går, så vil du gives øjeblikkelig magt over vrede, frustration og drama. Magt over det! Nu kan du ikke ændre menneskene omkring dig. Det kan du ikke. De vil fægte vildt og gøre det, de vil, og de kan blive vrede og anvende drama. De kan endda forsøge at trykke på dine knapper. Jeg tror, du ved hvem jeg taler om. Jeg ved, hvem der er her og hvem der læser dette. De vil gøre det for at få kontrol over dig, og hvis de kan påvirke dig, er du faldet for det, er du ikke?

 

Hvis en person bliver dramatisk, hvis vedkommende bliver vred nok, hvis han/hun kan trykke på dine knapper, så har de lige vundet lys/mørke kampen. I årevis har der været en kamp, fordi balancen mellem mørke og lys altid har vaklet i balancemidten, men så ofte foretrukket mørket. Mørket var let og blindt. I løbet af disse år har Lysarbejdere arbejdet hårdt for at vinde overhånd for sig selv, så de ikke ville blive påvirket af en anden. Jeg håber du forstår hvad jeg siger. Det har været en svømmetur mod strømmen for Lysarbejderen!

 

Men nu hvor denne jord skifter, bliver energien leveret til dig, hvilket vil gøre det langt nemmere for dig lysarbejder, at have kontrol over følelserne, uanset hvad der er omkring dig. Så kan du stå der med alle engle på din side, og hvor andre forsøger at påvirke dig alt det, de kan, har du ikke behov for at reagere. Jeg udfordrer dig til at gøre dette, for der vil være nogen af jer, der om et par dage går ind på arbejdspladsen og kan få en udfordring. Det er måden. Den gamle balance vil stadig være der og forsøge at hævde sig selv på den gamle måde, men er ikke klar over, at du har ændret dig. Så hvad vil din reaktion være? Kan du begynde at overtage din magt?

 

Hvad sker der, når en person tager den slagne vej? Til sidst, vil denne vej også være der, hvor den anden person også gerne vil være! Den er godt belyst og attraktiv. Du ændrer ikke blot dig selv ved at skabe lys. Det du gør, på denne planet ses af alle. Hver eneste lille sejr hjemme eller på arbejde vil hjælpe dig med at færdes på en fredelig måde, hvor det ikke lykkedes før. Den sejr ses af alle, og du vil synes at være bedre balanceret.

 

Alle os på denne side ved, hvad I har gjort! Lyt til vores bifald når I går fra et sted og ved, at I gjorde det: I faldt ikke denne gang, og I ikke er påvirket længere. Nogle af jer ved, hvad jeg taler om. Vrede, frustration, drama – det behøver ikke at være i jeres liv i det hele taget.

 

Måske du har besluttet, mens du går fra sted til sted, at du måske er nødt til at komme ud af byen, komme ud af et forhold, komme ud af et job, for at tingene kan falde på plads for dig. Nu vil jeg have dig til for et øjeblik at genoverveje den idé. Hvad sker der, hvis tingene begynder at ændre sig for dig personligt, og de ting, der generede dig før, nu ikke gør det? Det ændrer vilkårene, ikke sandt? Nu kan du være i de samme situationer, du har altid været, og alligevel er det helt anderledes. Du frustreres ikke længere. Du bliver ikke vred længere, selv når dem omkring fortsætter med at spinde sig ind i drama og uro. Du har faktisk mere visdom på grund af det, og du kan bedre manifestere dig.

 

Jeg vil fortælle dig, hvad der efterhånden vil ske. Disse spindere vil se dig, og til sidst vil nogle komme til dig  privat og sige: “Hvordan gør du det? Jeg ville ønske jeg ikke behøvede at spinde så meget. Jeg ser, at du har ændret dig. Af en eller anden grund, gider du ikke mere. Af en eller anden grund, har du et smil, og jeg kan se Guds fred i dig, og jeg ønsker den. Du behøver ikke sladder. Du gør ikke andre mennesker gale. Du ærer alle mennesker, når du åbner munden og taler. jeg kan høre det. Noget har ændret sig i dig, og jeg ville elske at vide, hvad det er.” Da, mit kære menneske, og kun da, skal du åbne dig og sige, “Jeg har fundet noget, som jeg aldrig troede eksisterede. Jeg fandt Guds fred inde i mig.” Det er stærkt, og dine handlinger vil bevise det.

 

Nummer tre: Er du klar over, hvorledes din krop er ved at ændre sig? Den tillader dig ikke alene at helbrede dig selv, men føler sig bedre, når du gør det. Dette skaber en cellemæssig kommunikation, hvor du ikke ældes så meget. Din krop vil forblive yngre, når kemien ikke behøver at beskæftige sig med angst.

 

 

Planet Balancen

 

Et resumé: På denne planet, bliver resten af det, der er sket, det mennesker gjort gennem tiderne, her. Det er optegnet  kvantemæssigt i det, der kaldes Krystalgitteret. Alt det, der foregår på planeten, og som mennesker skaber, forbliver her som energi. Hver situation, hvor energien skabes, forbliver i krystalgitteret. Hvis der er en mørk energi, skabt af mennesker, udstråler Krystalgitteret mørke. Hvis der er en lys-energi, udstråler det lys.

 

I 23 år og i særdeleshed i de sidste 18, har I ændret Gaia’s mørke/lys balance. I processen begynder jeres DNA at skifte. Det er kvantemæssigt indstillet til Krystalgitteret. Det vil sige, at det så begynder at skifte, ikke alene i jer, men også i hvert barn, der er født. I kan sige, at det menneskelige DNA felt “kigger efter” ved fødslen og opsamler energien, der gives det af krystalgitteret. Dette er så livsenergi-starten, det vil få. Derfor vil det, I gør nu, påvirke jordens energi og selv den  kommende menneskeheds bevidsthed. Tænk over det. I æoner er der intet, der har ændret sig. Den menneskelige natur var altid den samme, og derfor har I aldrig har set andet end krig og frustration. Dette er nu begyndt at ændre sig, og lysarbejderne på planeten har skabt det.

 

Børnene er ved at ændres. De er anderledes. Nogle af dem får kvante egenskaber. Mange voksne griner ad dette koncept, mens de sidder og nyder en bedre jord, og anerkender ikke engang de betydelige ændringer, der viser sig foran dem, fordi de er i deres egen virkeligheds-kasse. Men det er det, der foregår, og det er fordi Jordens mørke og lys balance påvirker nyfødt DNA. Historien gentager ikke sig selv, og i stedet for at Jordens befolkning fortsætter med at adskilles og sønderdeles, forsøger den langsomt at sættes sammen. Men det sker i løbet af generationer, så det er ikke så indlysende som noget, der sker i løbet af uger, sadan som mennesker hellere vil se det, i deres utålmodighed med en intellektuel følgen en hurtig bevægende virkelighed.

 

Men det, det betyder er, at I kan blive her længere, ligegyldig hvad I er blevet fortalt. I kan gribe ud efter længere liv – meget længere. Jeg taler til nogen, der havde behov for at høre det. Vi har givet instruktioner om at skabe ren hensigt. Vi har fortalt jer, at hvis du starter en tros-proces, hvor du bogstaveligt talt går ind i dit indre og bliver ét med instinktet, som er noget, der er medfødt [at det er medfødt, vil sige det er biologisk kvante intelligens], så starter du en proces, hvor du  begynder at bevæge dig henimod at være et mange-dimensionelt menneske, den sande virkelighed i alt stof i universet. Det at være i 3. dim. er ikke en normal virkelighed. Det er virkeligheden i et lukket tankesystem og afføder kun det, man dér kender, i stedet for at bevæge sig hen til det, man kan forestille sig.

 

Medfødt intelligens? Hvorfor bruge kinesiologi, hvis ikke du ønsker at få noget at vide, du ikke ved? Instinktet er den energi, du kontakter, når du gør muskel test. Instinktet er nøglen. Planetens mørke og lys balance er begyndt at bevæge sig ind i en lysere balance, og så bliver det lettere for dig at kontakte din egen cellestruktur og starte en proces, der vil fungere af sig selv, så længe som du fortsætter med at ønske lys i dit liv..

 

 

Stands overdragelsen af magt til en ydre kraft

 

Det er tiden for dig at ophøre med at anerkende en ydre almægtighed og i stedet anerkende den indre almægtighed, ligesom mestrene gjorde. Hvad nu, hvis den sande guddommelighed og magt på planeten er skjult i menneskevæsner  i stedet for i engle i himlen eller store bygninger med imponerende facader? Mennesker elsker at give deres magt væk til andre, både menneskelige og ikke menneskelige, fordi de fleste mennesker ikke stoler på sig selv. Men hvad nu hvis afbalanceret helbred kan være jeres, og I kan stoppe aldringsprocessen? Kære I, I bør i det mindste kunne leve 200 år! I forynges! Dette er jeres design, men dette design virker ikke med fuld effektivitet på grund af mørke/lys, balancen, der har været på planeten i æoner. Nu er det er under forandring.

 

Du vil begynde at se noget i den næste generation, og den derefter: forlænget livstid uden videnskab. Det kommer til at ske automatisk, og det vil være en gåde for biologer. Hvorfor skulle mennesker begynde at leve så meget længere? De vil sige: “Måske er det ernæring. Måske er det det ene, og måske er det det andet. Måske er det fravær af sygdom, fordi vi kurerer på dem.” De vil have alle slags grunde, og ingen af  dem vil være akkurate, fordi de ikke kender energien i det, I har gjort, og hvordan det påvirker DNA. Mod-intuitivt til al forureningen, I pumper ud i miljøet, vil mennesker begynde at have længere levetid.

 

 

Regeringerne

 

Lad mig tale om regeringerne, fordi I kommer til at se nogle forandringer. Se først på historien: Selv i jeres liv og jeres bedsteforældres, har lederskabet af lande i årevis besluttet at erobre et andet, blot fordi de kunne! Det var den usagte barbariske holdning, at “Hvis vi er stærkere, fortjener vi at erobre de svage og tage deres jord.” Dette er historie, og skete for ikke så længe siden.

 

Lad mig minde jer om, at 30.000 år af jeres fortid er fyldt med dette. Det er bogstaveligt talt menneskehedens historie. De der havde mest magt, invaderede dem, der ikke havde det, har du lagt mærke til det? Den stærkere behøvede heller ikke at have en grund til det. Hvis et land ikke havde nogen hær, så havde de i sidste ende heller ikke noget land! I dag er det ikke længere i jeres bevidsthed, eller i de fleste nuværende regeringers. Men nogle gange sker det stadigt, og når I ser det, selv på lille skala, væmmes I, ikke? Hele holdningen synes ikke at være korrekt længere, og den er chokerende, når I ser det. Der er nu mere respekt for suverænitet, og idéen at erobre, er noget der hører fortiden til.

 

Regeringerne ændrer sig. Holdninger ændres. Så du kan sige, “Jamen, vi overvandt dette. Vi har flyttet os.” Og du vil have ret, for planeten har virkelig ændret sig i denne henseende. Så, hvad med det næste? Hvad er det næste for regeringen i et land, der er meget forskellig fra “normen”, og som I er vokset op i? I vil begynde at se en ændring i måden, regeringen opfører sig. Tro det eller ej, du vil komme til at begynde at se noget, der har mere integritet! Der vil være nogen, der kræver det, og nogen, der vil skrumpe ind af det, og det er der, hvor kampene vil være.

 

Du kan måske endda i din livstid se enden på øgenavne op til valg! Ville det nu ikke være noget, hvis en kandidat står op og siger: “Jeg er ikke enig med min modstander, men han er en patriot, og jeg kan se, at han elsker sit land, ligesom jeg gør. Jeg er ikke enig med ham, og her er hvorfor og hvad, jeg står for?” Det er mere end at tage den slagne vej. Det er et nyt paradigme for tænkning.

 

Lige nu, er I mere tilbøjelige til at sige: “Min modstander er en slem fyr. Kig på hvad han har gjort, og se på de fejl, han har gjort, og se på hans personlige måder med uærlighed og fortræd.” Dette er et gammelt paradigme, kære. Jeg vil have jer til at holde øje med denne ændring. Den første, der gør det på en vigtig politiske scene, vil skabe et pust af frisk luft i jeres politik, og systemet vil aldrig blive det samme. Et nyt paradigme vil blive set som “levedygtig” af dem, der studerer disse ting. Når du begynder at se det i den arena, vil du vide, at det er ægte. I er på vej til et valgår [denne kanalisering var i februar 2012]. Forvent ikke meget ændring i måden, tingene fungerer på, fordi den gamle energi er stærk. Det kan tage fire år mere for jer at se en forskel, måske endda fire mere herefter. Men efterhånden vil der komme nogen, der sætter en standard, der vil være så anderledes, at alle vil vide, det er noget, der virkelig fungerer.

Når Indigo (børnene er blevet voksne og o.a.) vil gå efter styrings kontorerne, vil der være et skift i måden, adgangen til dem erhverves på, og i integriteten, de har. De er konceptuelle og de kan se dem, de taler med’s bevidstheds-reaktion, noget de ældre lige nu ikke kan. Så vi fortæller dig, at mørke og lys balancen derefter vil komme til at ændre hvad? Til sidst vil det ændre, hvem I vælger! Og det er på tide. Kig ikke efter det lige med det samme, men det kommer til at ske. Hold øje med mere begrebsmæssige sunde fornufts kampagner, hvor den gamle stil, I har haft i 200 år, forlades.

 

 

Finansielt

 

Dette er et resumé om dette emne: I har angrebet jeres egne finans systemer i de sidste fem år for at forsøge at gøre dem fair og for at udrense så meget grådighed som muligt. Historikere der er i live i dag, vil fortælle jer, at dette ville være blevet anset for at være en umulig situation, da big money (finansmagten) blev betragtet som urørlig. Men I har forstyrret reden og er begyndt at plante frøene til et bedre system. Denne tilbagegang I er i, er en omkalibrering af big money. I kaldte på den, og vi fortalte jer næsten et år før det skete, at den ville komme,. Vi fortalte jer endda, hvad der ville falde først [forsikring], og at det ville være en af de største forsikringsselskaber på planeten [og det var det].

 

Så tænk over det et øjeblik. Vi kunne se det komme, fordi energi er sådan. Den skaber langsomt, stærke potentialer, der kan forudsiges. Den er heller ikke slut, fordi det gamle system er nødt til at genskabe sig selv. Jeres bankfolk er forvirrede, hvis du ellers har bemærket det. Det er ligegyldigt, hvad regeringen siger, de har lov til at gøre, eller hvor mange penge, de får for at gøre det. De gør det ikke! De er frosset fast i et nyt paradigmes forlygter og ved ikke, hvordan de skal fungerer. Det burde fortælle dig, hvord ny og usikker denne ændring er – noget, som du aldrig har set før.

 

Nu er dette, mit kære menneskevæsen, et skifte mellem mørke og lys. Kan du se det? Integritet vandt over overflod og magt, og systemet bliver ændret. Det kan ændres igen, men der kommer en dag, hvor dem, der har pengene at låne ud, er nødt til at skabe win-win situationer, i stedet for grådigheds-baserede systemer. Du har ikke engang set disse systemer endnu, men du vil komme til det.. Du vil ikke tro på nogle af de ideer, Indigo’erne vil tænke på til bankvæsen, hvor alle vinder, og der vil ikke være de efterladte, der kradser sig i hovedet og spørger, “Hvad skete der med mit hus?” Nye systemer er på vej, og de vil ikke være dem, der er i jeres økonomiske lærebøger.

 

 

Planetens økonomi

 

Der vil komme en tid på planeten, hvor der sandsynligvis ikke vil være mere end fem valutaer. Enhed er vejen for alle ting, det er den struktur, der skaber korte og præcise formuleringer i integritet, magt, handel, og gør arbejde lettere. Hele kontinenter vil slutte sig sammen som en handels gruppe, og der vil være langt færre regler og detaljer at vade igennem, og derfor vil det være effektivt og indebærer færre vekselerer. Dette hjælper også med at gøre antallet af de meget fattige mindre, da de nu vil blive inddraget mere i det, der sker i deres egne lande. Det er, hvad jorden er ved at vågne op til. Det kan tage to generationer, før det virkelig er blevet realiseret, og set præcist, men I vil vågne op en dag og indse, hvad I har gjort. I sætter ting sammen i stedet for at rive dem fra hinanden. Det er kontra-intuitivt for den gamle menneskelige proces!

 

I de næste to årtier, vil nogen vågne op og sige, “Hej, vi fik ikke en verdenskrig. Siger det ikke noget? Og vi vil heller ikke få den, fordi alle handler med alle. Vi kan have fundet en balance, der virker! ” Måske nogen endda vil omdøbe “dommedags uret” til noget andet, da det ser ud til at løbe baglæns.

 

Det er ukuelig, men naiv optimisme, ikke? Mange tror det og føler det er tåbeligt. Der vil altid være dem, der vil argumentere og sige, “Kryon, det er ikke præcist, og det er naivt. Det er kun et spørgsmål om tid, før vi udsletter os selv og får Armageddon. Efter alt, er det det, mennesker gør.”

 Jovel, kære I, det er det, mennesker plejede at gøre! Det er op til dig, om du lytter til dem, der repræsenterer “måden, det var på” eller ej. De vil sige: “Jorden kommer til at slutte en dag.” Der vil være dem, der endda vil hænge fast ved i sidste øjeblik at sige, at d. 21. december [året for denne kanalisering, 2012] er jordens ende.

 

Så jeg har noget for dig at gøre for dem. Kald dem på d. 22. December 2012 og mind dem om, at deres drama er slut, og jorden stadig er her. Nu kan de måske slutte sig til dig i at plante frø for fred på Jorden, i stedet for at vælte sig i det, der skaber opmærksomhed, frygt og angst. Nogle af dem gør det måske. Andre vil gå glip af dramaet og fortsætter med at lede efter noget andet at frygte. Der vil altid være mange konspiratorer og undergangs fortalere. De vil ikke kunne lide Kryon budskabet.

 

 

Forudsigelse

 

Og nu til en forudsigelse: Jeg ville ikke give dig følgende information, hvis den ikke var under forberedelse. Jeg kan ikke give jer en tidsramme for denne forudsigelse, fordi Ånden har intet ur. Vi ved ikke, hvad klokken er. Tid er en tre-dimensionel konstruktion af jeres egen frembringelse. Den tjener dig i din overlevelse, og den skal være der. I 3. dim., kan du ikke komme fra A til B, medmindre du har et ur. I kvantetilstand, er der ingen A til B. I kvantetilstand, er du altid begge steder, så ure eksisterer ikke. Gud har ingen ur. Det er grunden til, at når du får informationer fra Ånden om at gøre noget i dit liv, er du nødt til at vente på synkronitet i stedet for at fare ud og prøve at gøre det nu. Åndelige åbenbaringer indeholder ikke underforståelse om at gå ud og gøre det nu. I stedet er disse budskaber åbenbaringen af potentialer, som du derefter vil opleve i din egen tid gennem dem, du møder, og synkroniteten (samtidigheden) det skaber.

 

I har noget upassende i jeres land. Det er stort, og det har at gøre med big money, og det kommer til at falde. Det vil falde, måske på en usædvanlig måde. Jeg kan ikke fortælle jer hvornår, men jeg vil fortælle jer, at det er modent hertil med potentielle fejl. For år siden, fortalte jeg jer, at når alle kan tale med alle, kan der ikke være flere konspirationer. I fik den samme egenskab at se for år tilbage i en anden industri, I kalder tobak, hvor de var meget store handelsvirksomheder. Men under kølerhjelmen, som du måske siger, var der ikke integritet der, for de fik unge mennesker til at blive forfaldne til det produkt, de solgte, og det gjorde en hel befolkning usund og førte endda til tidlig død.

Resultatet var, at jeres land standsede med at købe produktet en masse, og i dag overlever industrien ved at sælge til de lande, der endnu ikke er klar over, hvad I fandt ud af. Det der skete var, at integritet fik magt over penge. Endnu en gang, kommer vi med dette for at vise jer, hvad der meget vel kan ske igen, for dette er forudsigelsen. Big Pharma [medicinalfirmaerne i Amerika] er nødt til meget hurtigt at skifte om eller falde sammen. Når I har en industri, der holder folk syge for penge, kan den ikke overleve i den nye bevidsthed.

 

Big money, der er involveret i denne lukkede kreds er enorm, og den manglende integritet vil langsomt blive afsløret. Livene der er “tabt for profit” vil blive talt, og der vil være forlegne ansigter, og endda et selvmord eller to. At tænke på en industri, hvor det formodedes, at den skulle  helbrede folk, men har til formål at holde dem syge, vil være et sår i selve sammensætningen af det, der er korrekt og for menneskeheden.

 

Så de vil falde, og I kender deres navne, og de er nødt til at kæmpe for at holde trit med resten af verden, som måske ikke har de tilbøjeligheder til grådighed, der gjorde at disse falder. Dette kan også ændre opfattelsen af hvilke lande, der har de bedste sundhedsmæssige opfindelser og løsninger, og mange i dette land vil måske vende sig til oversøiske svar på deres sundhedsmæssige behov.

 

Det er forudsigelsen. Når det begynder at ske, kære du, og måske vil filmen starte det [denne, der er i bygningerne, der er en hemmelighed], jeg vil have dig til at huske, hvor du hørte dette først. Måske vil denne information, givet på forhånd, vise pålideligheden i dette – at kanaliseringen, du hører i dag, kommer fra kilden, som vi siger, den gør, den inden i dig.

 

Når du ikke er her, er du sammen med mig. Jeg kender dit ansigt, og jeg ved, hvem du i virkeligheden er. Jeg kender dit rigtige navn, som ikke er det, du har lige nu. Det er dagens sandhed. Omkalibreringen er over dig på så mange måder. Vi vil fortsætte denne information, denne åbenbarings periode, og mange flere ting vil afsløres. Det er tiden. Det er 2012 energien.

 

Og sådan er det.

Kyron