Omkalibrering af det der bør gøres

Sendt

Kanalisering af Kryon

Omkalibrering af det der bør gøres

Kanaliseret gennem Lee Carroll den. 26. jan 2012

oversat af Sigfred Skjold

www.kryon.com

Kanalisering af Kryon

Nedenstående er nedtaget fra den engelsksprogede Kryon hjemmeside: www.kryon.com/ channellings, og herefter oversat til dansk af Sigfred Skjold. Som betingelse for brugen er i originalversionen anført: Informationen nedenfor er gratis og tilgængelig, så du kan printe den ud og distribuere den efter ønske. Der er imidlertid copyright på den, der forbyder salg af den under alle former, undtagen for udgiverens vedkommende:Lee Carroll

Denne live kanalisering blev givet i Patagonien (bunden af Sydamerika)
d. 26. jan 2012

 

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags kommunikation, som den udskrevne side ikke giver. Så nyd det forstærkede budskab givet i Patagonien på Kryons Kundalini Krydstogt.

 

Hilsner kære I, jeg er Kryon i magnetisk tjeneste. Er I begyndt at føle det? Der er en forskel i jeres opfattelse, der gør det lettere for jer at komme af sted sammen med mig til et kvante sted. Skibet [Krydstogt skibet] isolerer jer lige nok fra landområdet til at ophæve virkeligheden i jeres hverdagsliv. Ved tiden I afslutter dette krydstogt, vil I være bundet sammen med familien med en glædes energi. Nogle løsninger vil være lige for, der vil der komme nogle få åbenbaringer, og lige nu er der potentiale for tre helbredelser. For nogle vil freden leveres og erstatte frygt. Der vil også komme nogen klarhed om nogle fremtidsplaner, fordi I sad sammen med mig her i dag.

 

Jeres vilje til at gøre dette skaber en tilstand, der er et anderledes paradigme, en anderledes måde at være på, en tilladelse til en klarere tænkning. Jo oftere, I gør det, jo oftere vil I føle skiftet. Så jeg vil have jer til at nyde dette øjeblik og slappe af i det, velvidende at det faktisk er sikkert og hensigtsmæssigt og korrekt. Kære I, åbn jeres hjerte denne dag. I har gjort mange hjertefølte ting i dag [i løbet af seminaret], så lad os nu lave nogle øvelser i åndelig logik.

Dette vil ikke blive en lang kanalisering, men jeg vil foretage informations overførsel til jer. Jeg vil kalde dette omkalibrering af opfattelsen af noget, I “burde” gøre, eller I ikke bør gøre overfor lederne. “Der leder hvad?” vil I måske spørge. Jo, det er dem, der afgør hvad I bør og ikke bør gøre, og I ved, hvad der hentydes til. Det er traditionen, åndelig autoritet, historien og læren af fortiden. Informationen jeg giver er særlig for hvert burde begreb, men ikke nødvendigvis det, I har lært. Tingene ændrer sig, og med energi-omkalibreringen på planeten er puslespillet, I som lysarbejdere så længe har arbejdet på, også begyndt at skifte. Der er kun nogle få spørgsmål om det, man bør gøre at dække i dag og være spørgsmål, der let kan besvares, men ofte stilles. De omfatter en masse forskellige genstandstyper.

 

Tilbedelse
Lad os starte med et åndeligt: Gud er skaberen af verden, korrekt? Det er han i sandhed. I sandhed er hun det. Bør skaberen da ikke tilbedes? For hele menneskeheden har indset dette faktum, og derfor tilbedt ideen om Gud i mange former fra lige begyndelsen. I den esoteriske New Age bevægelse er der ingen tilbedelse. Der er virkelig ingen store altre eller bygninger. Der er ikke plads til at knæle ned og sige Gud tak for noget. Så nogle vil måske i konfrontation med jer pege fingre og sige: “I tilbeder ikke, som I burde gøre.” Hvad er svaret på dette? Og hvad vil I sige?

Jeg har givet metaforen før: Tror I, I er et stykke af skaberen? De mestre, der gik på planeten, har fortalt jer, at I er det. En af de nyeste, Kristus, identificerede sig selv og han sagde, “Jeg er Guds søn,” og så han så op og sagde: “Og det er I også.” Så det er det store “jeg”, som er inde i jer, men det er svært at se eller forstå, for mennesker kigger efter storhed i guddommelighed. De kigger efter det, de forventer vil være Gud i himlen, men de kan ikke se egenskaben inde i sig selv.

Så lad os omdefinere “Jeg er”. Lad os beslutte, hvad Guds Søn terminologien betyder. Den betyder, at I har et forhold til skaberen. Den betyder, at skaberen meget vel kan være et familiemedlem. Den betyder, at I får information og forståelse indvendig om, at I i sandhed er familiemedlemmer. I har roen, mangel på drama, men sikkerhed, når I tænker på det, der er inde i jer selv.

Så det, der er inde i mennesket, føles ikke nødvendigvis som skaberens storhed, men som skaberens familie. Så jeg spørger, hvordan behandler I jeres biologiske familie? Hvem har du sidst tilbedt fornylig? Mor? Far? Søster? Bror? Og du vil sige, “Nej, vi tilbeder ikke hinanden. Vi respekterer hinanden. Vi ser frem til at kunne være sammen med visse familiemedlemmer. Søstre og brødre. Der er ingen drama, men ofte er der en forventning om sjov, nydelse og glæde. Vi tager os af hinanden. Vi elsker hinanden.” Og det, kære du, er svaret på, hvad der i dette tilfælde bør gøres!

I stedet for tilbedelse, er der påskønnelse, anerkendelse, ceremoniel tak og kærlighed. Der er stor forskel fra dette og “ned på knæ” tilbedelse, synes I ikke? Hvorfor ikke eftergøre Mesterens ord? Hvis du er Guds søn, så skal du ikke tilbede Gud. Vær i stedet en del af familien. Påskøn det, der er indeni. Føl dig tæt på skaberen, når du sidder i stolen og ophøj ikke det, som ikke bør ophøjes, men elsk det, der bør elskes.

 

Fælles livgivende styrketræning
Her er noget andet: Nogle af jer er blevet fortalt, at for Lysarbejdere giver det mere mening at klynge sig sammen, for logisk set, vil det skabe mere lys. Det ville give mere mening, fordi Lysarbejdere vil være af samme sind og komme sammen som en gruppe og leve sammen som en gruppe. De kunne så derefter være bedre til at opbygge deres by som en gruppe, der er kaldt lyset på bakken.

Desuden ville det, at samles sammen i grupper, skabe bedre kommunikation, undervisning og beskyttelse mod de ældre energier på Jorden og mod det, der vil komme i vejen for en sand lysarbejder. Er der noget galt i dette? Nu vil jeg fortælle jer, at dem, der vil sige dette til jer, er i et gammelt, lineært paradigme. De leder efter ting, de føler vil opbygge et mere storslået liv, men har mistet det af syne, en lysarbejder virkelig gør.

I er ved at lære at være en selvforsynende skaber af livet. I kan gå ind i ødemarken, ørkenen, og rumme alt der er. Dette er kernen i erklæringen, “Jeg er det, jeg er.” Erklæringen er ikke, “Jeg er det, jeg er, så længe som de er det, de er.” Ser i forskellen? Du er et selvforsynende fyrtårn! Hvornår var det sidste gang, du så mange fyrtårne alle være på én klippe? De har ikke brug for hinanden! Hvornår var det sidste gang du så en fyrtårns kongres?

“Ja, det er dumt,” kunne I sige. “Fyrtårne er alle forankrede på klipper. De kan ikke komme og besøge hinanden.” Javist, men de kan sikkert sende lys til hinanden, mon ikke? Når alt kommer til alt, er det det, et Fyrtårn er udstyret til. Måske Lysarbejdere endda kvantemæssigt kunne være viklet ind i hinanden, og afstanden så ikke betyde noget? [kvanteindviklingen blev nævnt i seminaret] Så måske er det tiden for jer at ændre paradigmet for, hvordan I forestiller jer, jeres plads på planeten er. Har I brug for beskyttelse? Er jeres lys i fare?

Når I forlader dette sted, og skibet, I er på, går ind i havnen til jeres endelige krydstogts afslutning, vil I alle spredes. I vil spredes over hele verden. Nogle af jer vil tage modvilligt afsted med tårer i øjnene, og I vil sige, “Jeg holdt af dette. Jeg vil gerne blive boende her.” Men jeg kan fortælle jer, at I i det hele taget kigger på et gammelt paradigme med at sørge,! Når I har rørt en andens hjerte, er det for livet, hvis I ønsker, det skal være sådan. I kan sluttes sammen og holde forbindelsen, hvis I ønsker. Jeres møde her kan skabe et netværk af lys, så I kan vende tilbage til de steder, hvor I forankrer jer selv på jeres egen klippe, og helt af sig selv skaber lys på et mørkt sted, hvor I kunne leve. Forstår I?

Der er ingen burde gøre, der siger, at I bør at leve sammen som en gruppe. Hvis I ville gøre sådan noget, vil det efterlade resten af planeten i mørke! Det ville være utroligt selvtjenende og intet gøre for nogen andre end gruppen. De, der gør det, ønsker bare at have det godt med hinanden, og det hjælper ikke planeten. Det er det andet i rækken, og er altså noget der ikke bør gøres!

 

Åndelig spisning – Hvilken Mad passer til dig?
Lad os skifte emne. “Kryon, hvad skal jeg som lysarbejder spise? Jeg har hørt mange ideer. Der er dem, der spiser kød, og dem der ikke gør, dem, der fjerner sig fra alle forarbejdede ting, og dem der ikke gør. Der er endda dem, der intet spiser og kun indånder luft! Hvad er det for ting, jeg skal gøre for at ære Gud og min krop med den mad, jeg spiser? “

Umiddelbart vil der være dem, der peger på mange åndelige skrifter og siger: “Dette er det, I burde gøre.” Andre, mindre åndelige, kan give jer ren kemi til rengøring og kost og sundhed. Atter andre vil holde sig til deres familiearvs tradition eller overveje integriteten i at spise et dyr. Så hvor er sandheden i dette? Det ser tilsyneladende ud til at have logik og giver mening for mange.

Kære I, hvad er målet? Er det at være sund, og på samme tid ære Gud? De fleste vil sige, “Ja.” Okay, det er tid til lidt åndelig logik. Spørgsmål: Hvor har vi fastslået Gud var? Svar: skaberen er inde i jer. Så hvordan kan I ære den guddommelige plan, der er inde i jer? Svaret er at holde sig i live så længe I kan! Det er at fastholde jeres lys på planeten, så længe I kan. Så hvordan kan jeg give et kostpåbud til alle jer, der er så enestående og anderledes? For den sags skyld, hvordan kan nogen overhovedet give en generisk instruktion om én “rigtig kost” til en så enorm bred vifte af forskellige menneskekrops-typer? Men de gør.

Her er svaret: I hver af jer er der noget, der kaldes instinktet. Instinktet er “kroppens intelligens”. Instinktet er energien i kropsbevidstheden, I bruger, når I foretager en “muskel test” [kinesiologi]. Instinktet ved, hvad der sker på selve jeres egen krops cellulære niveau, som I ikke kender. Instinktet er bevidstheden om jeres DNA i sig selv. Det er den ultimative kilde til jeres egen “kropsbevidsthed”.

Instinktet kender til det, der kaldes Akasha arv. Det er en viden tilhørende den, du plejede at være i tidligere liv. Alle jeres kostbehov, at holde jer sunde i live længere, er baseret på en cellestruktur, der ved, hvad den ønsker og behøver, og den “behøver” det, den var vant til, kære I.

Det er ikke ligegyldigt, hvem I er, eller hvor I bor. Hvis I er ankommet på denne planet fra en fortidig livstid i Indien, har I lyst til at spise som en inder – selv hvis I bor i Montana! Hvis I har haft livstider i Asien, og I i dag er fra Brooklyn, kan I stadigvæk ønske at spise som en asiat. Jeres kemi “husker”, og kræver det, den føler vil tilfredsstille en effektiv fordøjelse og sundhed.

Din Akasha arv er langt stærkere, end du tiltror den. Tidligere livs energi eksisterer IKKE i fortiden! Den er en kvanteenergi i din åndelige sammensætning, som er aktuel, og noget du bærer rundt på, som en del af dit “hele selv” denne gang. Den påvirker dig!

Kroppen vil netop fortælle dig dette, adspurgt herom. Din cellestruktur vil råbe efter de ting, som du er vant til, og disse vil få din krop til at slappe af og få det godt ved kemien, den er vant til. Hvis du er ny i denne kultur, og tilbragte de sidste fem livstider i en anden, skal du ikke blive overrasket, hvis den tidligere kulturs kost er det, du tørster efter. Den vegetariske kost vil være noget, der tjener ham/hende, fordi de er i kontakt med deres Akasha. De spiser det, deres cellestruktur trives ved at spise, ikke ved det, man bad dem om at spise, for at gøre dem mere åndelig.

Vær opmærksom på jeres krops intelligens, for den vil fortælle jer en masse om, hvem I har været. Der er kun ét, der ”bør gøres”: At holde sig sund i live. Lyt til jeres cellestruktur, og den vil fortælle dig, hvad du skal spise. Er dette ikke åndelig logik for dig? Forsøg ikke at få en anden person til at overtage din “rigtige måde” at spise på. Ær Akasha og indse, at dit instinkt ved langt bedre end du selv, hvad der fungerer for dig. Min partner er i øjeblikket ved at forsøge den “frådsefrie” kost. [Kryon humor]

 

Skal jeg gå til læge og få medicin til at helbrede mig eller anvende åndelige metoder?
“Kære Kryon, jeg har hørt, at jeg bør blive ved med at være naturlig og ikke bruge videnskaben på planeten til helbredelse. Det ærer ikke Gud at gå til læge. Når alt kommer til at, siger du så ikke, at vi kan helbrede med vores sind? Så hvorfor skal vi nogensinde gå til læge, hvis vi kan gøre det selv? Ikke alene det, men min læge er ikke oplyst, så han har ingen ide om mit instinkt eller mine åndelige krops behov. Hvad skal jeg gøre “

Først, menneskevæsen, hvorfor ønsker I at komme så meget i kasser? I bliver ved med at ville have et ja og nej svar på komplekse situationer, og det skyldes jeres 3 dim. lineære syn på næsten alt. Lær at tænke jer ud af 3D-kassen! Kig på indledningen til dette afsnit [ovenfor]. Der stilles spørgsmål om hvilket af forslagene, I bør følge. Der antages allerede, at I ikke kan gøre begge dele, fordi de synes modstridende.

Lad os bruge noget åndeligt logik: Her er et antaget svar “Ikke gå til læge, fordi I kan helbrede alt med jeres sind” Så nu vil jeg spørge: Hvor mange af jer i dette rum kan gøre det lige nu? Hvor mange læsere kan gøre det effektivt lige nu? I er alle gamle sjæle, men er I virkelig klar til at gøre det? Ved I hvordan? Har I rigtig gode resultater med det? Kan I fjerne sygdom og kemisk ubalance med jeres sind lige nu?

Jeg vil give jer en sandhed, som I kan vælge enten at indse eller lade være. I er ikke klar til det! I er endnu ikke forberedte til at påtage jer opgaven med fuld helbredelse ved hjælp af jeres åndelige redskaber. Lemurierne kunne gøre det, fordi Plejaderne lærte dem det! Det er et af Guds løfter, at der vil komme en dag, hvor jeres DNA vil virke ligeså effektivt, og I vil blive i stand til for evigt at fjerne jer fra stimulerende kemi og medicinal-industrien, hvor I vil få skaberenergien til at arbejde 100 procent, noget I så hos de store mestre, der gik på jorden.

Dette vil være muligt på den opstegne Jord, som du ser frem til, kære du. Har du set nyhederne for nylig? Kig ud af vinduet. Er det der, du er nu? Vi fortæller dig, at energien går i denne retning, men du er der ikke endnu.

Lad dem, der føler, at de kan helbrede sig selv, begynde processen med at lære hvordan. Mange vil anerkende det faktum, at I har nogle af gaverne til det nu. Lad processen begynde, men tro ikke et øjeblik, at I er ankommet til et sted, hvor alle sundheds spørgsmål kan helbredes med jeres egen kraft. Du studerer en storslået proces, der i sidste ende vil blive din, hvis du ønsker at påbegynde kvante processen med at tale med dine celler. Nogle vil være gode til dette, og nogle vil blot plante frø til det.

Nu vil jeg gerne fortælle jer, hvordan Ånden virker, og om potentialerne til det, der vil ske i de næste få år. Vi vil give lægerne på planeten nye opfindelser og ny videnskab. Dette vil være hoved-opdagelser om menneskekroppen og kvante-egenskaberne heri.

Se på det, der allerede er sket, for noget af denne videnskab er allerede givet jer, og I bruger det faktisk. Forestil jer en videnskab, der vil tillade, at hjertet kan transplanteres, fordi det, du har, fejler. Selvfølgelig! Det er en operation, der foretages mange gange om måneden på denne planet. Denne informationen kom fra skaberen, var I klar over det? Den faldt ikke ned fra et eller andet mørk energi-biblioteks hylde for at blive brugt på onde måder.

Så hvis du har brug for et nyt hjerte, lysarbejder, bør du så gå til lægen eller skabe et med dit eget sind? Indtil du føler dig tryg ved at kunne udskifte dit hjerte med et nyt, lavet af dig selv, så skal du måske overveje at bruge gudgivet information i hænderne på en kirurg. For det vil redde dit liv, og skabe en situation, hvor du bliver ved med at være og kan fortsætte med at sende dit lys til jorden! Forstår du, hvad vi siger?

I kan også ændre det, der er medicin [stimulans] og begynde en proces, der ser ud af meget i sit design, men er ikke særlig 3 dim. Jeg udfordrer jer til at begynde at bruge det, jeg ville kalde det homøopatiske princip overfor hovedgruppen af narkotika. Hvis nogle af jer tager hovedgruppe narkotika for at ændre jeres kemi, så I kan leve bedre og længere, vil I måske føle, at I ikke har noget valg. “Dette holder mig godtnok i live,” siger I måske. “Og jeg har ikke mulighed for at gøre dette med min bevidsthed endnu, så jeg tager medicin.”

I denne nye energi er der noget andet, I kan prøve, hvis I er i denne kategori. Gør det følgende med sikkerhed, intelligens, sund fornuft og logik. Her er udfordringen: Princippet om homøopati er, at en næsten usynlig fortynding af et stof indtages og bliver set af jeres instinkt.Instinktet “ser” det, I forsøger at gøre, og justerer så herefter kroppens kemi som svar. Derfor kan man sige, at I sender kroppen et “signal om balance.” Selve fortyndingen er ikke tilstrækkelig til at påvirke noget som helst kemisk – men det virker!

Kroppen [instinktet] ser, hvad det er, I prøver at gøre, og samarbejder så. I en vis forstand kan man sige, at kroppen heler sig selv, fordi I var i stand til at give den instrukser gennem det homøopatiske indhold og fortælle den, hvad den skulle gøre. Så hvorfor ikke gøre det med et af hoved-narkotikastofferne? Begynd med at reducere doseringen og tal med dine celler, og se hvad der sker. Hvis det ikke lykkes, så stands fortyndingen. Men til jeres egen forbløffelse vil I ofte kunne få succes i løbet af nogen tid.

Måske vil I være i stand til at tage den dosis, som I er vant til og skære det ned til i det mindste en fjerdedel af, hvad det var. Det er det homøopatiske princip, og det tillader jer at bevare formålet med lægemidlet, men reducerer dette til en brøkdel af en almindelig 3 dim. dosis. I indtager det stadig internt, men nu signalerer det også ved siden af at arbejde kemisk. Signalet sendes, kroppen samarbejder, og I mindsker risikoen for bivirkninger.¤¤

I kan ikke komme tingene i kasser med ja eller nej, når det kommer til Åndens storslåede system. I kan i stedet bruge åndelig logik og kigge efter tingene, Gud har givet jer på planeten, som opfindelser og processer. Få en operation, red jeres liv og stå og sig, “Tak Gud for dette, og for at jeg blev født, hvor disse ting er mulige.” Det er et kompliceret emne, er det ikke? Hver af jer er så forskellig! Du vil vide, hvad du skal gøre, kære du. Lad dig aldrig stresse af denne afgørelse, for dit instinkt vil fortælle dig, hvad der er passende for dig, hvis du er villig til at lytte.

 

Der er ikke nogen Ny Tid (New Age). Gud ændrer sig ikke. Bliv i traditionen.
Lad os se på den sidste. Der er dem, der vil fortælle jer, at Gud er den samme i går, i dag og for evigt. De vil sige, at I bør derfor ikke være i en New Age bevægelse, for Gud vil aldrig ændre sig, og Guds energi vil altid være den samme. Derfor er jeres ideer om et energiskifte og Gudsændring dårskab. Så de vil advare jer og sige, “Hold jer væk fra New Age og følg i stedet traditionerne og religions-systemerne og den åndelig læring, der er opstillet og har historie sammen med milliarder af mennesker på jorden.”

Hele argumentet ovenfor er baseret på en misforståelse, kære I. Her er den erklæring, jeg ønsker at give. Gud er den samme i går, i dag og for evigt. Det er smukt, for Gud Skaberen vil aldrig ændre sig. Det, der ændrer sig, er imidlertid menneskets forhold til en uforanderlig Gud. Det, der ændrer sig, er menneskets evne til at komme forbi en ældre energi, og møde den indre skaber med en ny energi. Det er menneskevæsnet, der ændrer sig, ikke Gud.

Selve miljøet omkring jer samarbejder [Gaia] for bedre at kunne forstå en Gud, som er den samme i går, i dag og for evigt. Den Nye Tid drejer sig om menneskevæsners erkendelse af, at deres forhold til Ånden ændrer sig og bliver mere virkelig i deres liv. Det betyder, at mennesket nu kan begynde at se og føle den indre Skaber på en ny, dybtnående måde. Nye åndelige redskaber er lige ved hånden, og en bevidsthed om selvet begynder langsomt at stige. Mennesker ændrer sig! Men Gud er den samme.

Fjern jer fra traditionen, for den vil kun tjene til at holde jer i et selvgjort fængsel, hvor I klamrer jer til mytologien og aldrig ser jeres egen sjæls pragt.

Det ENE bør
I kan sige, at der er en egenskab, der løber gennem alt det, I bør. Du bør altid tillade dig selv åndelig dømmekraft i alt. Du bør undlade at rum-opdele energierne omkring dig – noget dit lineære sind ønsker at gøre. Smelt i stedet disse ting sammen i en suppe med åndelig logik, der giver mening i dit liv. Anvend ikke dine regler i forbindelse med noget andet menneske, men find i stedet ud af, hvad der virker for dig og fejr det, når du er blevet sundere.

Kære I, jeg er bror/søster Kryon. Jeg kender dig. Det er ligegyldigt, om du er ung eller en ældre i denne gruppe. I er alle gamle sjæle, som vil være sammen i meget lang tid. Husk dette. Den første måned af 2012. Begyndelsen af mange nye ting.

Og sådan er det.