Kryon om Kryon

Sendt

Kryon om Kryon

Kanaliseret gennem Sarailia Behrendt april 2012

s@personligkanalisering.dk

Kanalisering af Kryon

..Denne menneskelige jords udvikling, den er helt suveræn og jeg kunne ikke ha håbet for noget bedre resultat end der er i dag her i 2012…

 

Kryon her
jeg er lys og pulserende energi.
Jeg er kærlighed til mennesker på planeten jorden
Det er min passion at føre lys til menneskets bevidsthed, at føre mennesket til en højre bevidsthed af sig selv og sit magiske væsen, at føre menneskene til deres højeste bedste.

Mit lys arbejde på jorden er ikke slut, jeg har en stor passion for dette.
I et hvert menneske finder du, finder I, et lysende energivæsen og det er dette min passion bestå i at føre mennesket til .

Mit navn er Kryon og jeg ser jorden fra en helt anden vinkel end mange mennesker. Siden jeg pådrog mig denne opgave at højne jordens energi og mennesker bevidsthed, har jeg altid haft følt den største kærlighed, hele mit hjerte er fyldt af denne kærlighed til mennesket-folket.
Jeg er distanceret fra mennesket, så jeg føler ikke præcis som jer, men føler med jer, så selvom jeg ikke er inkarneret som jer, så føler jeg alle jeres svagheder og alt jeres afmagt og jeres ulykkelighed.
Jeg er distanceret på denne måde at jeg ikke inkarnerer og har ikke inkarneret for at kunne se klart, for at kunne åbne jeres hjerter på den rigtige måde i den rigtige retning. Fremover er jeg altid med jer meget tættere end jeg har været før hen.

Denne menneskelige jords udvikling, den er helt suveræn og jeg kunne ikke ha håbet for noget bedre resultat end der er i dag her i 2012.

Mit navn er Kryon. Alle planeter er i relation og er i tilknytningskærlighed til hinanden. Jeg er en af de store sammen med Q. Der kommer nye bevidstheder til jorden, som bliver tydelige for jer. Nye energibevidstheder, der er længere og større end I har oplevet tidligere, I gamle sjæle. Der vil komme et lyshav af nye energier, nye planeter, nye rumfolk, energier der som jeg, er rykket tættere på jorden til jeres bevidsthed.
Det er min mission at skabe denne kontakt til jeres inderste guddommelige hjerte og åbne dette. Min største mission er kærlighedens mission til mennesket selv, at mennesket elsker sig selv lige så utroligt højt som jeg gør, og det er yderst vanskeligt da jeg elsker jer så utroligt højt.

Mit navn er Kryon og det jeg I dag fortæller jer er sandt. I ER ELSKET UD OVER ALLE GRÆNSER AF MIG og det er derfor jeg I årevis har arbejdet hårdt på at løfte jordens energier og spændinger. Jeg har sat energifelter omkring jorden, så at den ikke væltede og der er sket store forandringer nu og jeg Kryon glædes ved dette.

Jeg siger jer nu at min mission i fremtiden kun er fokuseret helt og enkelt på kærlighed, og kærlighed til jeres Moderjord, og I skal blive som ét, og fra da af, er det ikke længere nødvendigt for mig at bære jorden på mine hænder og kæmpe for jordens eksistens. Den er nu reddet og vi kan koncentrere os om at højne jeres energiniveau på jorden, så det bliver en fin fin energi. En energi af teknologisk kærlighed på et meget højt plan.
Mit navn er Kryon og I vil se mig i fremtiden. Jeg er tilknyttet og der vil komme andre tilknyttet til jorden. Q er en stor energi som er bag mig, som også er en del af derfra hvor jeg er skabt, og hun vil blande sig mere og mere I jordmenneskets energier, og hun har lige så stor kærlighed til planeten og dens beboer som jeg har.

Mit navn er Kryon og I samarbejder med mange andre og jeg vil påbegynde det nye arbejde på jorden og skabe mange flere ressourcer og I vil se det i videnskaben og i udviklingen, men også i det enkelte menneskes beslutninger, som vil blive truffet hurtigere, da mennesker vil følge deres hjerter lettere.

Mit ønske er at gøre denne udvikling til en ren revolution af menneskehjerter som søger mod deres længsel og kærlighed, og som bliver mere hele og kærlige væsner, og som kan lyse og sprede kærlighed til alle omkring sig. Er det ikke en vidunderlig verden, er det ikke utroligt at det eneste vi skal gøre for at hjælpe andre mennesker er give en håndsrækning, smile et smil.

Denne jord er unik, jeg har hjulpet før hvor der har været brug for det på andre planeter i andre galakser, men jeg er nu her, og det er her min kærlighed til jer bliver givet, så giv den til dig selv og du vil blive i stand til at give det til andre.

Mit navn er Kryon og dette fantastiske univers af kærlighed ser og er til jeres tjeneste, jeg takker jer.

Kryon

________________________

Sarailia Berendt er uddannet kanal på Kanaliseringsskolen og arbejder i disse måneder for Kanaliseringsskolen og Den Gyldne Sol. Hun tilbyder at introducerer kanalisering for alle og har derfor billige sessioner her i foråret 2012. Hun kan kontaktes på mail eller tlf. 41 17 71 71