Kommunikation med ånden

Sendt

Kanalisering af Kryon

Kommunikation med ånden

Denne live kanalisering blev givet i Boulder, Colorado. 10. januar 2016

www.kryon.org

Kanalisering af Kryon

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kron] for at muliggøre en klarere forståelse. Endda er der tilføjet oplysninger. Ofte, har det, der sker live, en underforstået energi i det, der bærer en slags kommunikation, som den udskrevne side ikke har. Så nyd det forstærkede budskab givet i Boulder, Colorado.
————————————————————————–

Hilsner, kære I, jeg er Kryon fra den magnetiske tjeneste. Der er dem, der fortsætter med at sige, at kanalisering er en mærkelig ting. Det passer ikke ind i det, som I har lært kunne være sandheden. Så det rejser spørgsmålet: “Hvad er sandheden, og hvad der er virkeligt?”

Jeg er den magnetiske mester. Jeg mødte min partner på denne planet gennem hans frie valg for 26 år siden. Mange gange har han fortalt jer denne historie om, hvordan vi mødtes og om hans modvilje mod at tro, at jeg var virkelig. Han kan have fortalt jer om den første gang, da han var alene i mørket, og da han satte sig i stolen for første gang og sagde: “Hvis du er der, så vis mig det!” I dette øjeblik, var hans ansigt, hans hjerne, hans hjerte og hans pineal alle synkroniserede og beder om et tegn. Ingeniøren var ikke troende, men han gav udtryk for en interesse i at “vide.”

Dette gav tilladelse til for mig at komme ind i hans opfattelse, men det han fik, forventede han ikke. For når han “sad i stolen”, græd han. Det var følelser, der vældede op i ham og tårer kom ned ad hans kinder og han kastede sig straks ud af stolen! Han var vred! Han kunne ikke lide det! “Det var en form for kontrol,” sagde han.  Han havde ikke spurgt om at føle nogen følelser, men det skulle være på den måde. Så han gjorde det igen, og igen, og årsagen er, at ingeniøren, pseudo-videnskabsmanden i ham fik en årsags/virknings-sammenhæng, som han ikke kunne forklare – så han gjorde det igen. Der var ingen ord, ingen beskeder, ingen rådgivning, kun følelser. Kære I, det er, når hans hjerte lyser op og når han er tilsluttet til det, der er hans egentlige personlighed. Det er, når vi var i stand til at komme ud af hans hoved og se til hans hjerte. Det tog år for ham at forstå, hvad der foregik og at være fortrolig med det, og til sidst indse det var meningen at skulle deles med jer..

Min partner fortæller mennesker, at “Gud blev større” end noget, han nogensinde havde fået at vide. Han begyndte at bruge udtryk som “Universets Mesterfysiker er Gud”. Han indså, at jo mere I lærer om videnskab, jo mere lærer I om Skaberen, og at der ikke er nogen adskillelse mellem fysik og åndelighed. Det er mænd og kvinder, med deres frie valg og logik, der vælger at adskille sig selv fra den majestætiske Gud.

Så her er vi ved at undersøge, hvad der kunne være sandhed og virkelighed. De der lytter enten tror eller ikke på, at dette kan være et reelt budskab og de er stadig nysgerrige på, hvem jeg er. Hvad nu hvis jeg er en del af dig? Hvad nu hvis “du [selv]” der sidder  der, er større end du er blevet  fortalt? Særegenheden ved din forudindtagethed siger, at jeg nødvendigvis må være en entals enhed, være langt væk, og måske er mærkelig. Der er dem, der ønsker at trække i mig, sætte hud og vinger på mig, give mig et navn, gør mig til en engel, og sætter mig i ental. Jeg er “en ting”, fordi du tror, du selv er “en ting”, selv om du i virkeligheden ikke er det – næppe. Hvis du kunne se essensen af det, du kalder “din sjæl”, ville du indse, at der er mangfoldige,  mangfoldige af dig, fordi Gud ikke er i ental. Det, du kalder Gud, er ikke “én  ting”. Det, som du ser som den kreative kilde, er ikke i ental og “en ting”. Det er en suppe af guddommelig energi og benevolent kærlighed i et kvantesystem, der ikke kan mængde- eller godheds bestemmes. Det er essensen af Alt Der Er, og det er også den du er! Forklædningen du bærer, er opfattelsen i 3. dim, at du er i ental.

Du vågner op om morgenen, og du ser i spejlet, og det er det eneste ansigt, du ser i alle disse år, og det er en spøg. Det er et begrænset dimensionelt trick. Du er i den grad større end alt dette! Men i denne prøve, Kære I, og for denne planet erfarings skyld, Kære I, må det være på denne måde. Selvom der er dette 3. dim slør, er mange af jer begyndt at se en større sandhed.  Jo større sandheden bliver, jo mere benevolent og smukt er det.  Jeg har aldrig givet jer en besked, der var alt andet end lykønskninger – en smukt budskab om kærlighed til jer, for det I laver på planeten, for hvor I har været, og det, I er blevet, og hvor I kommer fra.

Jeg har aldrig givet jer en fordømmende besked eller fortalt jer, at I skal være én eller anden, eller være et andet sted. Jeg har lige sagt, at med frit valg, er der en vidunderlig, esoterisk værktøjskasse til rådighed for dig, som hvis den åbnes vil det ændre jeres liv. Jeg kunne begynde at opsætte en liste over de værktøjer, som vi har talt om i årevis, men den allerstørste af dem, er evnen til at sanse kærligheden; evnen til at være sen i vredesoptræk; evnen til at ændre det, som I kalder den menneskelige natur; evnen til at heale jer selv; og evnen til at forblive på denne planet i dette liv, hinsides den forventede tid.

I disse sidste to dage, har I hørt videnskabsmanden fortælle jer de samme ting, som vi har undervist i, i årevis. Vi fortalte jer for år siden, at jeres klimaforandringer var cykliske. Vi fortalte jer, at opvarmning går forud for afkøling i kendte cykler, og I hørte videnskaben om det i dag. Vi fortalte jer, at I ikke har skabt den værende forandring, og nu har I hørt videnskaben fortæller jer det samme [henvisende til redegørelsen fra videnskabsmanden Gregg Braden tidligere på dagen]. Studiet af videnskaben bag alt dette er simpelthen studiet af den kreative kildes [Guds] systemer

Der er en grund til at Cyklusserne er blevet skabt, og ræsonnementet bag de cykliske energier på denne planet, bag jeres liv, bag biologien og økonomien, er at de alle er en del af en fornyende gruppe af systemer af planetarisk liv og sundhed. Disse er Cyklusser, I kan måle og forudsige, så I kan se dem og blive fortrolig med ændringerne. I kan indse det og sige, “Her kommer det igen”, og så kan I forberede jer på det, eller gøre med det hvad I vil. Så ændringerne er ikke et chok, ikke en overraskelse, og vi har fortalt jer om det.

Men i dette tilfælde, her sidder I i en energi, der er ny, hvor I aldrig har oplevet det før nogensinde. Civilisationen som I kalder Jorden er i ligevægt på randen af et valg, men det er ikke noget, der sker lige med det samme. Dele af jeres samfund har arbejdet med det i 50 år. Styrelserne af energiskifte og Cyklusser varer årtiers tid. Det er ikke en “døgnflue”, som I siger, og mange af jer har været involveret i det, som vi vil kalde planetarisk åndeligheds opvågnen i meget lang tid. Det er ligesom forløberen til hovedbegivenheden. Det var et potentiale endda for 50 år siden, og nu har det manifesteret sig.

Gud er indeni! Du er Gud og en del af systemet. Vi har fortalt jer disse smukke oplysninger fra begyndelsen. Er det ikke vidunderligt at vide, at I ikke har nogen enhed i himlen, der vil dømme dig? I stedet, er livet en del af et kærligheds scenarie, som I har sat op og skabt for jer selv. Systemet er benevolent og vil fortsætte med at være det, men der er noget, der sker. Ser I, som energien begynder at skifte på planeten, der lader jer blive mere opmærksomme på disse ting, der er blevet undervist i denne weekend, kommunikationer fra den anden side af sløret begynder også at skifte i sin metodologi.

Bevidstheden begynder at vokse op

Her til morgen gav vi i en kort kanalisering eksemplet på forældrerolle metoder med et otte år gammelt, i modsætning til et 19 år gammelt barn. Dette blev gjort så I ville indse, at lige som jeres bevidsthed skifter fra barn til ung voksen, er der de samme potentialer ved almindelig menneskenatur. Budskaber fra den kreative kilde til menneskeheden, hovedsagelig gennem gamle sjæle, begynder at se anderledes og føles anderledes og være mere avanceret. Det er skræmmende for nogle, da det repræsenterer forandring.

Et eksempel og Gensyn

For nogen tid siden, gav vi jer råd om kommunikation med Ånden. Vi fortalte jer, at mennesker og Ånd [Gud] kommunikere ved hjælp af forskellige tidsparadigmer. Opfattelsen af timingen mellem os er ikke den samme. Der er ingen tid i kvantetilstand. Det er svært for jer at forestille sig, men tiden tilhører jer. Den er ikke vores virkelighed. Vores tid er i en cirkel. Hvis du vil have en antydning af dette i din verden, så tag et kig på kvante energier, der er ved at blive opdaget med hensyn til tid, og I vil se, at et tredimensionelt udsyn er meget stift, firkantet og segmenteret.  Men så snart I kommer ud af de tre dimensioner, behøver I ikke gå til den fjerde, femte, sjette eller syvende. I går til dem alle! Efter 4. dim, bliver fysik mange-dimensionel. De kan ikke nummereres som femte, sjette eller syvende, fordi så vil I stadig tælle i et lineært system. I vil stadig være i det tredje [3. dim]. Ja, det er forvirrende, og det er derfor I i 3. dim stadig nummererer dem, selvom der ikke er sådan noget som “den femte dimension”. Men det hjælper jer, på grund af jeres opfattelse af tid og trin.

Budskaber fra Ånden

Men hvis I forstår dette, så er I klar over, hvorfor I skal tænke anderledes, når nogle af jer får budskaber fra Ånden, der fortæller jer, at I hører hjemme i en anden by [som et eksempel]. For flyt derhen, og ting vil ske for dig.  Men mange af jer springer op, sælger alt og flytter – og så sker der intet! Dette er en gensyn, og vi har fortalt jer dette mange, mange gange. Min partner lærer det og udtrykket han bruger er dette: “Hvem har sagt, at du skal gøre det nu?” Ånden vil afsløre ting, der er potentialer for dig længe før de aktiveres i jeres 3. dim. Disse budskaber er vejledning for dig i fremtiden. Føl timingen og vær viis. Flyt, når du føler, det er korrekt at flytte. Nuvel, dette er fri vilje, men med et lille skub. Det ville ikke være fri vilje, hvis Ånden sagde rejs dig og flyt! Så når I får disse budskaber, da vær forsigtige og forstå, at I har fået et smukt, smukt budskab, om et andet sted, der potentielt repræsenterer mere for jer. Så forstå og se dig omkring og føl timingen. Brug det, der er din intuitive kraft og de værktøjer, du er ved at opdage, til at vide, hvornår de skal gå.

Det var en gennemgang af ting, vi har sagt tidligere, men der er mere, kære I. Der er meget mere, fordi tingene er begyndt at skifte og ændre sig, og fordi menneskevæsner tror på en bestemt måde og reagere på en bestemt måde, og I behøver at kende til dette, der er anderledes i denne energi.

Da I lærte at læse, havde I læst Ole-Bole-ABC. Nogle af jer husker denne bog, og som neuronerne forbandtes og kom sammen i kroppen og sproget blev dit, du genkendte bogstaverne og ordene, og du begyndte at læse. Ole-Bole-ABC var værktøjet, der blev brugt og for din bevidsthed, i dit samfund, virkede det. Nu ønsker jeg at spørge dig om noget: Hvor er Ole-Bole i dag? Har du transporteret den med dig? Og svaret er nej, selvfølgelig ikke. Det er fordi alt den indeholdte blev opsuget i det, som du kalder dit intellekt, og ind i det, der er din celleviden og struktur. Nu læser du blot.

Visioner, Budskaber og Esoteriske Gaver

Jeg vil have dig til at begynde at anvende dette til måden Ånden arbejder med dig på. Hvordan vil vi vise en ikke-troende noget, der er hinsides det, vedkommende forventer? Det gøres normalt med syn eller drømme. Så personen har fri vilje til at se på det eller ej. Det opildner interesse.

Lad os sige, du har en drøm eller en meget, meget stærk følelse om noget. I denne drøm, vises du noget nyt og neuronerne starter med at forbindes og du begynder at forstå, at der er mere i livet end du var blevet lært om. Du indser, du faktisk har gyldige visioner! Langsomt indser du, at disse ting bliver vist dig for at hjælpe dig. Du synes, det er en gave, og du fejrer det. “Er det ikke stort som Gud? Se, jeg har fået Budskaber, der regelmæssigt kommer til mig.” Så pludselig standser det.

Når en esoterisk gave forsvinder, hvad gør mennesker så normalt? De plejer at gå ind i et mørkt rum og sige, “Kære Gud, hvad har jeg gjort forkert? Det stoppede.” Det første indtryk er, at mennesket gjorde noget forkert! Har du nogensinde tænkt, at det måske kunne være den anden vej rundt? I løbet af tid, og mange visioner og drømme, er der lavet en forbindelse, der er vedvarende. Du behøver ikke visionerne længere, fordi nu er de intuitive og inde i dig.  Nu kommer du til at gå på planeten med den viden, der plejede at komme til dig med Ole-Bole – visionen! Hvad med den? Du rykkede jo op. Så for dem af jer, der spekulerer på, om du har mistet det, overvej dette: Hvad nu hvis du rykkede op i stedet?

Ser du, det er ikke det du tror. Nogle af emotionerne og tidligere følelser, der bragte dig hertil, og som du elskede, har ændret sig nu, hvor du går sammen med Ånden på en anderledes måde.  Det er inde i dig! Du kender sandheden, og du behøver ikke disse simple ting længere for at tage dig til et sted med eufori eller moden fred. Du behøver ikke den simple krykke længere for at få intuitive tanker. I stedet bliver du bedt om at frembringe dem på egen hånd. Den samme følelse og emotioner, du havde i drømmen tages der hånd om inde i dig. Du kan gøre dette selv. Du er på egen hånd, fordi du er en del af den kreative kilde, som rykkede op i en højere bevidsthed. Kunne jeg gøre det klarere? Det er bare én ting.

Det sker ikke altsammen på én gang

Der er andre ting, vi har aldrig har talt om. I laver en antagelse om, at tingene er lineære og i ental, da det er sådan, tingene er omkring jer. Vi har talt om at være en vækket sjæl. Kære I, forstå, at der er mere end det, I er blevet fortalt om af ting uden for jeres virkelighed. Når I har oprettet forbindelse til jeres åndelige kerne, er den meget personlig. I er en del af den kreative kilde, og I bliver årvågen og vækket til andre potentialer og en personlig Guds utrolige kærlighed. I indser, at I er del af alting

Weekenden, som I lige har passeret indeholdt dybtgående undervisning om cyklusser [her tales til deltagerne, der oplevede videnskabsmanden Gregg Braden’s undervisning], hvis I har været opmærksomme, så I, at de mange livs cyklusser er unikke for paradigmet i det, I undersøgte.  Der er Earth cyklusser, personlige åndelige cyklusser, vejr cyklusser, økonomiske cyklusser og endda en personlig cyklus for jeres liv baseret på erfaringer, du har fået. Dog er der på en eller anden måde tanken om, at hvis du vågner op til Ånden, vil alt komme til at komme sammen på en gang. Kære I, det virker ikke på den måde. Åbning til esoteriske energier kræver praksis og tid for visdom til at udvikle sig.

Mange vækkede sjæle er bekymrede. “Kære Ånd, jeg har opdaget dig! Jeg ved du er der, og jeg kan mærke kærligheden! Jeg er vågen, jeg er vågen, jeg er vågen! Gud er stor, og jeg lever min sandhed. Tak for at give mig en sådan fred for mig selv og mit liv. Men hvorfor sker disse ting i min krop? Hvorfor kan jeg ikke ryste denne vane af mig? Hvorfor kan jeg ikke få det job, du sagde jeg kunne? jeg tror på dig.” Så kommer det menneskelige skævvrid: Endnu en gang går du ind i et mørkt rum, når ingen ser dig og siger, “Hvad har jeg gjort forkert?”

Hvor meget tålmodighed har I med denne proces, kære I? Alting sker, som de skal i cyklusserne, som I har sat igang gennem selve jeres opvågning. Det er et smukt design, på det rigtige tidspunkt, på det rigtige sted, og hvis I har noget der er for tidlig eller for sent, ville systemet ikke fungere. Vidste I, at I faktisk har styr på dette, og at jo mere I forstår om disse bølger og cyklusser og timingen af dem i jeres situation, jo mere I kan slappe af og sige, “Tak. Jeg ved, det kommer”?

Der er dem i rummet, der har ventet på healingen, de har bedt om. Vi ved, hvem I er. Ved I det kommer, og det vil komme belejligt, når tiden er inde? I dag er der otte mennesker i dette rum, der har behov for at slippe en vane for at komme til at leve længere. I ved, hvem jeg taler til. Måske har du sagt: “Jo, jeg har prøvet, og det virker ikke.” Måske er der en særlig timing forbundet med det. Har du kigget på dette? Har du lyttet i dag? Har du kigget på de cyklusserne i dit liv og indset der er tidspunkter, hvor det er mere passende for dig at ændres, eller hvor det kan være lettere at foretage en ændring? Forstår du, hvorfor der er energi i astronomi og numerologi? Det er fordi disse ting omkring dig, er en del af dig og hjælper med din timing og cyklusserne.

For år siden, fortalte vi jer, at Jordens magnetiske gitter er en del af jeres bevidsthed. Jeres videnskab har vist jer, at det reagerer på din bevidsthed, og I er påvirket af det. Solens magnetiske gitter er en del af alt dette [Solens heliosfære], da det også påvirker gitteret. Det betyder, at solsystemet er tilsluttet til jer og jeres bevidsthed. Ikke underligt at astrologi fungerer.

Har I tænkt over det? Der er cyklusser I kan se på! Har I virkelig været inde og kigge på den slags ting, så I kan forstå, at der kan være et mere passende tidspunkt, der er bedre for jer at heale på?

Tålmodighed med Cyklusserne

Nogle af jer har forsøgt at være foran i så lang tid og forsøger at komme ud af ikke-overflods cyklussen. Bemærkede I, at det faktisk er svært at komme videre i dette? Noget sker, og ugyldiggør noget andet. I bekymrer jer om det, og det bliver så en del af et frygt scenario. Noget der gør dette værre er, at I ikke har forstået, at det kommer i bølger, så der er I igen frustrerede. Frygten skaber en afbrydelse med Ånden, og det er svært for jer.

Kære I, ikke alt kommer sammen lige med det samme. En af de ting, I må forstå her, er at der må ske en opvågning først. Dette skaber en åndelig vej for jer, som vil modnes med tiden. Modenheden skaber så en forbindelse, der tillader jer at se ting, der sker, og at se dem i jeres fremtid. Det tillader visdom at bevæge sig korrekt fremad. I antager ting undervejs, så indse, at ånden måske har noget bedre! Noget fører til noget andet, og over tid opgraderer I jer til noget, hvor tingene begynder at falde på plads. Så det begynder, og I finder jer selv på det rigtige tidspunkt på det rigtige sted, kravlende ud af disse vaner, som I havde, eller overflods problemerne, I havde.

Nogle af jer har tilbageskuende sagt, “jovist, det tog da rigelig tid!” Men I indser ikke, at det var perfekt timet. Troede I, det var straf, når I skulle vente så længe? Troede I, I ikke var det værd? Hvis det er tilfældet, har I opsuget den lineære undervisning i andre åndelige systemer rundt om planeten, der fortæller jer at grundlæggende er I værdiløse foran Gud – født beskidt. Er I, i denne boks?

Hvor mange af jer har givet op? “Åh, jeg fik rigtig nok en del af dette, men ikke resten. Den ved jeg ikke noget om.” Måske I ikke forstår, at det stadig vil komme og det stadig bliver i jeres fremtid? Hvornår er “for lang” tid at vente? Hvad laver I i ventetiden? Indretter I jer og siger: “Enhver tid nu, Ånd.” Er der en irritation? Måske der endda er vrede over, ikke at kunne forstå, hvorfor det tager så lang tid.

Lad mig give jer et vink og en hemmelighed: Mange af jer blokerer skabelsen af et I beder om med jeres utålmodighed, frygt og ligefrem jeres vrede på Gud. I blokerer skabelsen af det. [Gisp!] Timingen kan være kommet og gået! Åh, så fortvivl ikke, der vil komme en anden cyklus.  Så vil du også trykke dig igennem denne cyklus? Det er tid bekræftelsen. Med modenhed og ynde, se det som opnået i dit sind, i din fremtid, og fejre at have rigeligt og være sund. Se dig selv få de situationer, du har bedt om fordi, kære I, vi ønsker I vil blive her.

I er skabere af virkeligheden, men I kan ikke gøre det med 3. dim. paradigmer. I kan ikke gøre det ligesådan som  I er vokset op i tanken om at kunne. I kan ikke gøre det med disciplin og straf, og alle de ting, I blev undervist i, er Guds veje. Det virker ikke på den måde.  Overrasker det jer? Kære I, det er mere kompliceret end I tror, og alligevel er det så enkelt. Som I vågner og opdager medfølelse og kærlighed til jer selv, kan I derefter frembringe det for andre. Jeg har sagt det før. I er nødt til at elske jer selv først! Det er der, medfølelsen begynder at blive frembragt, som er så ren. Det er det, I så i mestrene. Det er derfor, folk så vil blive tiltrukket af jer. Balance og visdoms fremvisning. I udstråler dette. Det er sådan, I ændrer planeten. Det er medfølelse og det ændrer miljøet omkring jer.

Ny Energi, nye Værktøjer, Ny Magt

Tingene ændrer sig. Der var en tid, hvor vi fortalte jer, at I kan tale med jeres instinkt [tale med jeres celler], og gøre det i stilhed. Vi fortalte jer at gøre det en eller to gange, og instinktet ville høre det. Det var de gamle dage, for pludselig at tale højt indeholder mester energi! Det er din egen stemme, der tales i atmosfæren omkring dig, kommer tilbage i dine ører med din egen bevidsthed, hører du dig selv sige noget, der har mere magt, end det nogensinde har haft i planethistorien! Med det energiskifte, med det magnetiske skifte, med alle de ting, vi har talt om, er et nyt paradigme her, der giver dig så meget mere magt over din egen krop.

Sig din sandhed højt og bekræft det, du tror, er i dit potentiale. Det bliver til virkelighed, og jo mere du bekræfter det overfor dig selv, jo mere virkeligt, vil det blive. Vidste du, at du har magten til at justere din egen cyklus? Gentag dine udsagn hver dag. Jeg udfordrer dig! [Latter] Fordi du kommer til at føle, det sker, og du kommer til at vide, at jeg har ret. Det er ligesom at træne energi. Jo mere du hører det, jo mere du siger det, jo mere vil neuronerne komme sammen og skabe det. Kan du forstå dette? Du erkender ting, og de bliver dig. Det er en cirkel – du med dig – og det har aldrig været mere magtfuldt. Dette er anderledes. Det adskiller sig fra dengang, jeg talte til jer, da jeg kom i 1987, det adskiller sig endda fra det for 10 år siden. I har fortjent det.

Kære I, vi giver jer ikke denne information fordi I gør noget forkert, men fordi vi ønsker at fremme denne nye energi, som er så tilgængelig for jer lige nu. Jeg vil have jer til at forlade dette sted anderledes, end I var, da I kom.

Og sådan er det.