Knuder og nuller på jorden – part 2

Sendt

Knuder og nuller på jorden – part 2

Kryon kanalisering fra Monika Muranyi 2014

Oversat af Sigfred Skjold

Kanalisering af Kryon

Fuld forklaring på Knuder og Nuller fra forfatteren til

“GAIA EFFEKTEN” – en Kryon bog

Har du nogensinde været et åndeløst spændende sted på planeten og følte en rar energi omhylde dig som en varm, liflig omfavnelse? Kunne dette være en portal? Hvad er en portal?, Hvad er for den sags skyld knuder og nuller på Jorden? Hvorfor  eksisterer de? Kan de være en del af et system? Hvis de er del af et system, hvordan virker dette så?

Videnskab har altid fascineret mig, især dette indre sammenhæng, der eksisterer, uanset om det er på den mikroskopiske eller den megaskopiske skala, eller fra atomer til galakser. Næsten ethvert jordisk videnskabsmenneske er klar over den store skala af  forbindelses muligheder i naturlige systemer. Disse systemer er dynamiske, og ændrer sig konstant på grund af ændringer i medvirkende faktorer. Et eksempel på dette er teorien om plade-tektonik. Pladetektonik beskriver bevægelserne af Jordens storskala lithosfære. Det forklarer Jordens kontinenters bevægelser, og det afgørende tidspunkt for disse plader er der, hvor den største geologiske aktivitet er, såsom hvor jordskælv, vulkanudbrud og bjergformationer opstår.

Som Bachelor af Anvendt videnskab studerende på universitetet, og senere som Nationalpark studerede forst-elev, arbejdede jeg med vores Jords naturlige systemer, men jeg udelukkede altid Gud. Jeg var ikke interesseret i esoteriske ting, og ønskede ikke at følge nogen af de organiserede trossystemer (religioner). Det betød, at jeg kun så de tredimensionelle dele af videnskaben. Men der er en anden energi til stede, tilsyneladende skjult, fordi den er mange-dimensional. Et eksempel på dette er tyngdekraften. Videnskaben kan studere den og måle den, men den er usynlig. Guds mange-dimensionelle energi er også usynlig, men over fem og firs procent på planeten kan føle den.

Min åndelige opvågnen begyndte, og førte mig i sidste ende til de kanaliserede budskaber fra Kryon, givet af Lee Carroll (den oprindelige Kryon kanal). Kryon arbejde har berørt livet hos mange gamle sjæle over hele planeten. Et af aspekterne, som jeg elsker ved Kryon budskaberne, er det smukke ægteskab mellem høj bevidsthed og høj videnskab. Millioner af mennesker kan føle Guds kærlighed i troen alene, men jeg ønskede noget mere. Jeg ønskede at vide, hvordan det hele fungerer, og om der var et system. I over 24 år har Kryon givet budskaber til menneskeheden om et vældigt, elegant system. Ved talrige lejligheder er de videnskabelige oplysninger fra Kryon blevet gyldighedsprøvet af forskere år efter de først blev givet!

Her er et videnskabeligt faktum: en astronom og fysiker, Michael Denton, opdagede, at universet er forudindtaget overfor livet og gav vækst til teorien om intelligent design. Kryon fortæller os at et mere passende navn er benevolent design. Men hvad har al denne snak om systemer og benevolent design med Knuder og nuller at gøre? det har faktisk alt med det at gøre.

Knuderne og nullerne på planeten er en del af Gaia systemet, som blev skabt af Plejaderne og er “hægtet” ind i et benevolent design af universet.

Overvej et øjeblik, at planeten Jorden er hævet til opstigelses status, og de oplyste mennesker er klar til at tilså en anden planet med guddommelighed. Hvordan ville du forberede den kommende planet? Hvilke ting ville du sætte på plads? Hvilken slags system ville der være? Hvis denne proces er sket mange gange, tror du, der ville være lignende egenskaber hver gang? Hvis du skulle skabe den næste planet med det frie valg, hvordan ville du så hjælpe menneskelignende væsner, hvis de vælger at være på en bestået opstegen planet? Disse spørgsmål er meget esoteriske og helt komplekse, men jeg stiller dem, så du kan begynde at forbinde prikkerne i Gaia-systemet, som Plejaderne skabte, da de plantede guddommelighedens frø på Jorden.

Min bog, Gaia Effekten, samlede oplysningerne fra Kryon om alt, der involverer Gaia forhold til menneskeheden. Imidlertid blev denne bog skrevet og udgivet i 2013. Menneskeheden bestod først markøren for det endelige beslutningspunkt den 21. december 2012, da mennesker valgte at blive en bestået opstegen planet. Det betyder, at detaljerede oplysninger om knuder og nuller ikke var klar til at gives, da menneskeheden ikke var klar til at modtage dem. Forestil dig at prøve at fortælle mennesker, der levede for mere end hundrede år siden om Facebook. Det er en lignende forudsætning.

Vi er nu klar til at modtage oplysninger om knuder og nuller. Første gang, Kryon begyndte at afsløre oplysninger om knuder og nuller på Jorden, var på 2012 Kryon Kundalini Turen i Sydamerika. Denne tur begyndte i Argentina, gennemløb Andesbjergene i Chile, rejste nordpå ind i Bolivia og sluttede i Peru. Mange hellige og åndelige steder blev besøgt, hvoraf nogle var knuder og nuller.

Knuder og nuller arbejder i tandem, ikke som en enkelt enhed, der fungerer som en polariseret par. Mekanikken i det polariserede par af knuder og nuller er en “skubbe-trække” energi fra Krystalgitteret. Hvad betyder det? Tænk på knudepunkter som en støvsuger. Knuder fjerner langsomt tingene, der ikke længere er nødvendige for menneskeheden, såsom frygt, krig og drama. Tænk på nuller som et depot af Plejadisk energi, hvor nye oplysninger såsom ideer og opfindelser langsomt er ved at blive skubbet til menneskeheden. Dette er skubbe-trække energien i knuder og nuller.

Så hvad er de, og hvad er forskellen mellem en knude og et nul?

Kryon’s specifikke definitioner af er:

KNUDER opstår, når der er en særlig overlapning af de tre menneske bevidstheds gitre. Gaia (som Gaia gitter ) har et felt, afsondret fra det krystalliske, og når Krystalgitteret overlapper med Gaia i visse egenskaber, kommer der en ophobning af energi, der skaber en knude. Der er tre typer af knuder: portal, vortex og vortal. En portal er en knude, der overlapper og forstærker Gaia. En Vortex er en knude, hvor energierne kolliderer og de er i konstant bevægelse. For nogle, kan det, at være i en Vortex føles godt i et stykke tid, men det er svært at leve der. En Vortal er en knude, der er en blanding af en portal og en vortex. En af egenskaberne ved knuder er, at de opsuger  energi, som ikke længere er nødvendig. Det er mekanikken i, hvordan Krystalgitteret om-kalibrerer, og hvorforslagmarker  ikke længere beholder energiladning af frygt, krig og død.

Knuder er steder med enorm intensitet, ofte på steder, der er mindre tilgængelige eller ønskelige for menneskebeboelse. Men mennesker er meget tiltrukket af dem alligevel, og Jordens indfødte bygger ofte templer der.

Nogle velkendte steder, hvor knuder opstår, omfatter: Shasta Bjerget Californien, Sedona, Arizona, og Machu Picchu Peru.

NULLER forekommer også, når der er en særlig overlapning af de tre menneske-bevidstheds gitre. Men i dette tilfælde af Krystalgitterets overlapning med Gaia, ophæver de hinanden i energi, og du får et nul. Et nul er derfor et sted, hvor der er fravær af Krystalgitteret, og så er det, du får, ren Gaia energi alene. Man kan endda sige, at det efterlader et hul i Krystalgitteret, der skaber det perfekte sted for Plejaderne at skubbe energi og information til det gitter. Denne information vil skabe nye opfindelser og ny bevidsthed på  planeten.

Nuller kan føles vidunderlige, men det er for overvældende at være dér i for lange perioder. Det repræsenterer ren skabende energi. De er langt sværere at leve i, og stederne på Jorden, hvor de findes, er ofte ubeboede af den grund, (mens nogle også er i havet). De har også mærkelige magnetfelts egenskaber, hvilket gør det vanskeligt for livskraft og balancerede hjerne synapser (også vanskeligfor standard magnetisk navigation ). Ubalance og forvirring er resultatet (giver også tilsyneladende fejlfunktion i navigations-enheder).

Nogle velkendte steder, hvor nuller opstår, omfatter: Månedalen (San Pedro de Atacama), Chile, Kilimanjaro, Tanzania (Afrika) og Bermuda trekanten.

Der er ingen symmetri med disse linjer, og de opstår under jorden såvel som på Jorden, så det bliver mere kompleks end vi tror. Alle disse linjer er skabt af Krystalgitteret og Krystalgitteret er skabt af menneske-bevidsthed. Menneske bevidsthed er skiftet meget og har udløst en om-kalibrering af alt: Gaia, Krystalgitteret og menneskenaturen, som vi kender den. Denne om-kalibrering diskuteres i Kryon bog Tretten: The Recalibration of Humanity 2013 and Beyond (Om-kalibrering af Menneskeheden 2013 og hinsides) skrevet af Lee Carroll.

Hvordan blev knuder og nuller lavet?

Kryon har sagt, at da Plejaderne kom til Jorden, satte de sig selv i kvantetilstand over hele planeten på forskellige områder. Knuder og nuller repræsenterer forskellige egenskaber af energier på planeten [placeret af Plejaderne]. Der er mange knuder og nuller over hele kloden. Du finder dem i det højeste af bjergene, den mest tørre af ørknerne og alt der imellem.

Det er længe siden, Plejaderne kiggede på denne planet, og de udvalgte 12 par energi punkter. De ville repræsentere planetens dualitet. Disse 12 energipunkter findes på 24 geografiske placeringer. I alt 24 knuder og nuller på bjergtoppe og ørkener blev udvalgt til at repræsentere de dele af planeten, der var de mest lovende. Kryon har kaldt disse 12 polariserede knude og nul energi par, tidskapsler. Energi blev sat disse steder, så hvis menneskeheden nogensinde skulle få en højere bevidsthed, ville disse steder frigive oplysninger om det enkelte menneske såvel som om hele planeten. Der er en hellig geometri i markeringen af disse par. Kryon siger, at det ikke er set endnu, men det er der. I den hellige geometri af former, farver, lyde og tal afslører det altsammen Guds guddommelighed. Plejaderne valgte disse punkter, længe før nogen civilisation var der, og når vi ser på de steder, bør vi overveje  betydningen af det, der sker i disse områder i dag.

Hvad er tidskapsler?

De fleste mennesker betragter tidskapsler som beholdere, som kan begraves i jorden eller sendes ud i det ydre rum med hensigten, at de vil blive åbnet på et senere tidspunkt. Når Kryon taler om tidskapsler skabt af Plejaderne, betyder det en direkte forbindelse med mange-dimensional information i virkelig tid. Der er tidskapsler i Gaia, placeret i Krystalgitteret og hvaler [hvaler og delfiner]. Der er også tids kapsler i dit DNA [Akasha]. Alle disse tidskapsler har et andet formål, men de samarbejder alle sammen i ét plan. Det er planen at se, om menneskeheden kan skabe en opstegen planet.

Vi har passeret 2012 markøren, hvor skiftet i den menneskelige bevidsthed har sendt et signal om, at menneskeheden nu er klar til at være på en bestået opstegen planet. Det betyder, at alle tids kapslerne i Gaia og menneskehed er klar til at åbnes og frigives. Kvante-informationen (i Gaias tidskapsler ) drejer sig om videnskabs og livs egenskaber, der vil flytte menneskeheden ind i et nyt paradigme.

Disse tidskapsler er nødt til at være på planeten som en vejledning eller et blåtryk for at starte Gaias skabende energi [skabelses Skabelonen]. Kryon har fortalt os: at når tidskapslerne langsomt frigøres, ændrer de Krystalgitteret for at hjælpe det menneskelige bevidstheds skifte, og i sidste ende skabe en opstegen planet.

Skabelonerne er ikke blot information. De er kvanteportaler til Plejadisk liv. Det er svært at forklare, men overvej et øjeblik, at kvante energi kan eksistere to steder på samme tid. Dette er en egenskab, endda i din egen kvantefysik, så den kan ikke være så mærkeligt for dig. Så overvej et øjeblik, at livet selv kan have disse egenskaber. Vid derfor, at dine frøs skabere på en vis kvante måde altid har været her, og er i tids kapslerne.

Når du føler disse energier i 3 dim., har du tendens til linearisere dem alle. Derfor vil de, der er følsomme, se “en by” eller føle væsner, der måske endda taler med dig. Men virkeligheden er, at disse følelser blot er rester af at kigge på dyb kvante energi, mens du er i 3 dim.

Sammenfattende er tidskapslerne i Gaia et sæt af tolv særlige Knuder og Nul værdier. Disse tolv tidskapsler findes på hellig jord, og skaber en “skubbe-trække” energi til planeten og et system af udviklingsmæssig forandring, hvis de aktiveres. Tidskapslerne er hellige, mestendels uberørte, beskyttede, og de repræsenterer den oprindelige Plejadiske skabelses skabelon.

De er ikke “kapsler fra fortiden.” De er “kapsler til fremtiden.” Der er intet i dem! De åbner sig og giver virkelig tids kvante energi til gitrene, tillader højere bevidsthed, opfindelse, og menneskelig DNA udvikling.


Hvor er tidskapslerne i Gaia?

De 12 Plejadiske tidskapsler i Gaia repræsenteres med 24 geografiske placeringer. Følgende tabel viser dem… MEN… Husk: knuderne og nullerne er SAMMENHØRENDE PAR og Kryon har kun afsløret tre par, der hører sammen! De komplette parsættelser vil højst sandsynligt blive afsløret, når det er relevant, i de næste 18 år.

Bemærk: Hver gang et sammenhørende par afsløres af Kryon, vil denne side blive opdateret, så måske ønsker du at gense denne side og forny skærmen med opdateringer!

 

 

KNUDER NULLER
1a Maui, Hawaii 1b Tibesti Bjergene, Chad, Africa
2a Titicaca Søen, Bolivia/Peru 2b Kailash Bjerget, Tibet/Indien
3a Yucatan Peninsula, Mexico 3b Kilimanjaro Bjerget, Tanzania, Africa
UPARREDE KNUDER UPARREDE NULLER
4a  Shasta Bjerget, California, USA ?? Ural Bjergene, Rusland
5a Uluru, Australia ??  Ararat Bjerget, Tyrkiet
6a Machu Picchu, Peru ?? Aneto, Pyrenærne, Spanien
7a Glastonbury, England ?? Gunnbjørn Fjeldet, Grønland
8a Mont Blanc, De Franske Alper, Frankrig ?? Meili Sne Bjerg, Kina
9a Cook Bjerget, New Zealand ?? Aconcagua Bjerget, Argentina
10a Ida Bjerget og Hot Springs, Arkansas, USA ?? Fitz Roy Bjerget, Patagonien, Argentina
11a Rila Bjerget, Bulgarien ?? Logan Bjerget, Yukon,   De Nordlige Territorier, Canada
12a Tavle Bjerget, Syd Afrika ?? Sejrs Spidsen, Tian Shan Bjergene, Kyrgyzstan

 

 

 

Hvordan kommunikerer vi med tidskapsler?

Det korte svar er, at vi kommunikerer til tidskapslerne med vores bevidsthed. Men der er adskillige måder dette kan gøres på. Tidskapslerne har været på Jorden siden Plejaderne kom og plantede frø af guddommelighed i Gaia, menneskeheden og i hvaler. Hvis menneskeheden havde ophørt, ville tidskapsler stadig have været på plads, men aldrig aktiveret. Menneskehedens beslutning om at skifte bevidstheden, tillod mange nye ideer og opfindelser at komme her på planeten. Dette var grunden til, at Kryon, den Magnetiske Mester, begyndte at kommunikere med Lee Carroll. Omkring samme tid som Kryon begyndte at kommunikere med Lee, begyndte en medicinsk forsker at arbejde på en laser opfindelse [en mange-dimensional laser]. Da denne forsker, Dr. Todd Ovokaitys, læste Kryon Book One, The End Times, opdagede han, at Kryon rapporterede alt det, han forskede efter. Dr. Todd og Lee mødtes og udviklede øjeblikkeligt en rapport, der har varet mere end 20 år.

Kryon har ofte givet kanaliserede budskaber, der nævner Dr. Todd Ovokaitys. Men Kryon henviser altid til Dr. Todd som Yawee.

I 2001 begyndte Dr. Todd at huske en gammel og hellig praksis med ”en syngen”, der aktiverede pinealkirtlen og skabte dybe udvidende erfaringer. I de følgende år begyndte Dr. Todd at undervise andre i Pineal ”Sang”. I 2010 gav Kryon Yawee [Dr. Todd] instruktioner om, hvad han kunne gøre med de toner. Dengang havde Dr. Todd udviklet seksten Pinealkirtel Toner. Kryon fortalte Yawee at han ville udvikle fireogtyve, fordi i de fire og tyve er tolv energier der kan parres op at skabe sammenhæng [i fase]. Kryon gav Dr. Todd vejledningen om at skabe et kor, der kunne synge de parrede toner den 21. december 2012, og at det bedste sted at samle koret vil være i Hawaii [den oprindelige Lemuria kerne]. Når særlige Pinealkirtel-toner synges mod hinanden [parvis] skaber de et tredje sprog.

Hvorfor har vi brug for at kende til Pineal Toner og koret? Kryon har forklaret, at i Lemurien kom Lemurierne sammen en gang om året den 21. december [solhverv] og sang 12 sæt Pineal Toner. Dette skabte et masse-bevidstheds kvante-signal. Signalet blev sendt gennem galaksen. Denne gang gik et årligt budskab ud på at sige “tak” til vores åndelige forældre, Plejaderne. De budskaber stoppedes for mere end 20.000 år siden.

Den 21. December, 2012 samlede Dr. Todd Ovokaitys over 900 deltagere til at synge Pineal Toner. Den lemuriske Korbegivenhed åbnedes af den Hawaiianske Ypperstepræstinde Kahuna Kalei’iliahi. Kryon har sagt følgende om Kahuna Kalei’iliahi:

Ånden har på Kahuna Kalei’iliahi lagt en høj ansvarsfølelses energi, noget som hun har tjent gennem sit Akasha. Hun bærer en ren Lemuriers kongelige blod og er vågnet til kerne frøet – KRYON

Det lemuriske Kor sang særlige toner i par, som sendte et kvante signal ud gennemi hele universet. Koret sang præcis de samme toner som blev sunget af Lemurier 26 tusinde år tidligere. Kryon udtalte at Dr. Todd’s hukommelse af tonerne var “chokerende nøjagtige”. Kryon forklarede nærmere, at det oprindelige lemuriske kor skabte en “lås” på Krystalgitteret når de 12 par toner blev sunget. “Lås” er et metafor, der repræsenterer “tidskapsler” i Krystalgitteret. De oplysninger, som denne “lås” fastholdte er noget, der ikke kunne frigives før udgangen af 26.000 års cyklussen. Derfor er de toner der blev sunget af det Lemuriske 2012 Kor en begivenhed, der drejede nøglen i “låsen”. Dette er en anden metafor, der repræsenterer menneskehedens valg at om-kalibrere Krystalgitteret med medfølelse. At dreje nøglen i låsen stimulerede de 12 “tidskapsler” i gitteret, istandsatte dem til at kunne forberede sig på at blive åbnet. Følgende den lemuriske Kor begivenhed, afslørede Kryon, at Maui, Hawaii [en knude] var parret med Tibesti Bjergene, Chad (Afrika ) [et nul].

Åbning af tidskapslerne

Kryon gav en metafor om den lemuriske Kor begivenhed i 2012, som det at sætte en nøgle i låsen for at åbne adgangen til alle tids kapsler. Under Kryon Kundalini Turen i 2013 fandt en meget dyb og væsentlig begivenhed sted på Sol-øen ved Titicaca søen, Bolivia. Den allerførste gang en tidskapsel blev åbnet og frigivet.

Betydningen af denne begivenhed vedrører de gamle profetier, der går tusinder af år tilbage. Profetien blev nævnt i Kryon bog Otte, Passing the Marker og forklaret i detaljer i min bog, The Gaia Effect. Det væsentlige er, at profetien er i forhold til planeten ved at blive balanceret. Den nordlige halvkugles maskuline energi vil genforenes med den sydlige halvkugles feminine energi, så planeten igen vil komme i balance. De ældgamle refererede til dette som bevægelsen af Kundalini. Flere profetier kaldte det den fjedrede slanges rejse, vækkelsen af Puma og mødet mellem Ørnen og Condoren. Profetien erklærede, at bevægelsen af Kundalini vil centrere sig i 2012. Det gjorde den!

Tidligere nævnede jeg, at Plejaderne satte energi i tidskapslerne, klar til frigivelse, skulle menneskeheden nogensinde nå en bestemt vibration. I 2013 havde vi denne vibration. Mens de var der på Sol-øen, afslørede Kryon, at den første tidskapsel på planeten var klar til at aktiveres og åbnes. Det matchende nul var Kailash bjerget i Tibet. Denne tidskapsel ventede på at blive åbnet i året med seks. Året med seks refererer til numerologien i 2013. I numerologien repræsenterer seks hellighed, kommunikation, harmoni, balance og kærlighed (også det Højere Selv).

Kryon kanaliseringen blev efterfulgt af en ceremoni og sang fra Kahuna Kalei’iliahi. Dette var en væsentlig del af tidskapsels aktiveringen. Kryon erklærede, at energien af de 900 lemuriske korsangere var trængt ind i Kahuna Kalei’iliahi så hun kunne frembringe denne energi til begivenheden. Desuden var der omkring ved 20 Lemuriske korsangere til stede ved kanaliseringen. Dem der direkte var til stede ved Titicaca-sø kanaliseringen og de tusinder, der har lyttet til lyd-kanaliseringen, har åbnet tidskapslen nøjagtig, som de ældgamle forudsage for tusinder af år siden!

Tidskapsel parret reagerede på den “designede medfølende handling.” I den lemuriske Korbegivenhed i Maui, fortalte Kryon Dr. Todd Ovokaitys, at hvis han ønskede yderligere at forbedre det planetariske skifte, kunne han gentage kor-erfaringen ved at bruge andre tone kombinationer. I løbet af december 2013 sang Medfølelses koret nogle særlige piinealkirtel-tonepar i Cancun, Mexico. Dette møde blev arrangeret inden Kryon fortalte os noget om knuder og nuller på planeten. Sikke et sammentræf, at koret sang på en af de knuder – på Yucatan-halvøen i Mexico. Kryon afslørede at det tilsvarende nul til denne knude er Kilimanjaro Bjerget, Tanzania (Afrika). Hvilket et sammentræf, at bjerget er tæt på hvor Dr. Todd foretager forskning for at hjælpe med at forbedre menneskehedens sundhed og velvære!

Der er yderligere tre kor, som Dr. Todd har planlagt. Ved Cancun, Medfølelse Kor begivenheden foreslog Kryon Dr. Todd at omdøbe de tre kor, der allerede var planlagt. Vil du vide hvilke, og hvor de er?

Shasta Bjerget, Californien er planlagt til Juni 2014 og det blev foreslået at kalde dette Fejrings Koret.

Uluru, Australien er planlagt til marts 2015, og det blev foreslået at kalde dette Skabelses Koret.

Israel er planlagt til oktober 2015, og det blev foreslået at kalde dette Healings Koret.
Hvis du er interesseret i at lære mere om pinealkirtel Toner eller deltage i en af de planlagte kor arrangementer kan du besøge følgende hjemmesider:

www.kryon.com/schedule

www.pinealtones.com

www.lemurianchoir.com

 

MONIKA MURANYI