Hurtigspors Systemer

Sendt

Kanalisering af Kryon

Kryon gennem Lee Carroll

Hurtigspors Systemer 

14 . juni 2014 ,  Mt Shasta Californien

www.kryon.org

Oversat af Sigfred Skjold

Kanalisering af Kryon

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Yderligere oplysninger er endda tilføjet. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags kommunikation, som de trykte sider ikke giver. Så nyd det forstærkede budskab givet i Mt. Shasta, Californien den 14. juni 2014.

________________________________________

 

Hilsner kære I, jeg er Kryon fra den magnetiske tjeneste. I processen kaldet kanalisering, træder min partner til side, og igennem det, I vil kalde pinealkirtel portalen, kommer en ren strøm af intuition i virkelig tid. Den leveres på en måde, som I har defineret som kanalisering, og i den proces er det også vigtigt, at min partners filtre træder til side.

Filtrene er menneskelige filtre til korrekthed, dømmekraft og menneskelig erfaring – alt noget, der kan skævvride et budskab som dette. Dette er det, han har praktiseret i 25 år, for at komme til et punkt, hvor han kan være åben i en grad, hvor der er meget begrænset skævvridning af tankegangen. Med andre ord, må han sætte sin menneskelige del til side og tillade rene budskaber strømme ind uden at ændre dem efter, hvad han tror, de kan betyde. Der er sådanne i denne samling [her i auditoriet], der kan skelne mellem dette, og som ved, at budskaberne er virkelige. Det er noget, vi regner med – at på et sted som dette, er der Lysarbejdere, der kender forskellen og vil være i stand til at fornemme integriteten i sandheden og renheden i mine budskaber gennem min partner. Det er dem, som ser, at der ikke er nogen andre dagsordner her end én: Glæden ved lykønskninger over det, der finder sted her.

Denne morgen fortalte jeg jer, at der ikke er sådan noget som forudbestemmelse. Vi fortalte jer, at mennesket er vidt åben for valg, og i løbet af denne dag vil videnskabelige præsentationer af forskning og udfoldning af verdens begivenheder være et ekko af selve dette. Kunne det være, at mennesker har valget mellem at træde ud af det gamle paradigme med erobring af hinanden, af historisk had, og bogstavelig talt ændre det, I vil kalde menneskelig natur? Det har været forudsætningen hele tiden, og nu har I hørt det fra andre i dag [på konferencen], som ikke er kanaler, men snarere videnskabsmænd. Kunne det være, at kroppen venter på, at du stiller disse former for usynlige kræfter til rådighed? Tror du på det? Det er ikke første gang, at vi har stillet spørgsmålet. Så jeg vil gerne uddybe det.

I de seneste tre uger er jeg begyndt at give jer oplysninger om et hjælpesystem, som jeg vil kalde et hurtigspor til oplysthed, der følger linjerne i det, I har lært i dag om potentialerne og mulighederne, der findes inden for det menneskelige felt. Nogle af disse har du måske hørt om før, men nu samler jeg dem sammen til én pakke i bjergets skygge [henvisning til Shasta bjerget], så I kan høre det direkte.

For at sige det kortfattet, kære menneske, jeg har tænkt mig at give dig fire egenskaber, som jeg ville kalde et hjælpesystem, der nu er tilgængelig for dig, og det er nyt. Du passerede en hovedtids markør i 2012, og bogstavelig talt sidder du nu i de første få år af beslutnings punkter, som andre civilisationer på andre planeter ikke har fået krydset – men I har. Du er ved at undersøge det grundigt, og du kigger på det lige nu, gamle sjæl. Vi fortalte dig at snebolds potentialet rullede, og det gør det. Det er snebolden af højere bevidsthed på Jorden. Vi kan se disse potentialer fra et større billedsynspunkt, end du kan se. Det er langt mere end nogen af jer kan se individuelt, og det har drevet vore profetier til jer om, hvad det næste kunne være.

Jeg præsenterer dig for hurtigspor systemet. Kunne det være, at din tro er mere kraftfuld i dag, end den nogensinde før har været? Kunne det være, at denne usynlige kraft, skabt ud fra det, som du kalder dit sind, kunne udløse de enorme ting, der er omkring dig, ændre miljøet, din krop og mere? Vent nogle kontroverser, men sådan er det altid. Jeg vil have dig til at smide alt, hvad du troede, du vidste, væk og lytte. Det første, vi vil gøre, er at tale om Instinktet.

 

Instinktet

Instinktet er det intelligente kropssystem, der er baseret på intuitiv virksomhed. Den instinktive krops intelligens kommer ikke fra hjerne synapsen, og vi har fortalt jer dette før. Der er hele kanaliseringer om dette, og du kan gense dem, hvis du ønsker det. (Kryon 138 Det mystiske instinkt) Den menneskelige hjerne er god til det, den gør. Den er en kemisk mestercomputer, der gemmer information og giver det så tilbage til dig for at overleve, når den stimuleres. Hjernen hjælper dig med at beslutte, hvad det næste er, der skal gøres, baseret på tidligere data, der er blevet indgivet. Det er ikke intuition. Det er beregning.

Intuitiv tanke føles ikke engang som en synapsisk hjernefunktion. Den kommer og går så hurtigt, at du ikke engang er sikker på om den var der. Det i sig selv bør fortælle dig noget – at det er en anden form for kommunikation der foregår, og det præsenterer sig helt anderledes end hjerne tanke, gennem det, vi vil kalde pineal portalen. Der er langt mere involveret end det, men nu vil vi bare kalde det celle intelligensen – kroppens medfødte instinkt system.

Instinktet er begyndt at vise sig mere og mere inden for den menneskelige opfattelse. Det er et hurtigspors system for dig og skaber bedre intuitiv tænkning. Instinktet trækker på noget, der nu begynder at være en langt større ressource for dig, end det nogensinde har været før – det er Akasha optegnelserne af mennesket. Vi hr fortalt jer dette før. Mennesker vil begynde at huske den sidste inkarnation, og den før denne [tidligere liv]. Er det muligt, at du ikke er nødt til at starte helt forfra , hver gang du fødes? Andre pattedyr gør det ikke, men du gør! Er det muligt, at du vil kunne vågne og huske bestemte ting, der vil hjælpe dig med at lære hurtigere? Giver det ikke mening, at du bør være i stand til at huske visdommen, som du har indsamlet gennem århundreder af Jordliv?

Forestil dig et hurtigspors-system, hvor du vågner i det næste liv, og du ikke behøver at gennemgå dette livs fejltagelser? Forestil dig det! Forestil dig, du vågner op og husker, “Ja, jeg er her igen! Ja, sådan er det virkeligt. Jeg har levet før.” Forestil dig! Instinktet er den del af kroppen, der lytter til troens fortidige visdom. Det trækker på Akasha og begynder at give dig de oplysninger, du har brug for, fordi det ved, at du tror på det, og den gamle sjæls bevidsthed, du har, der nu viser sig. Det er et nyt hurtigspors-system til nye opfattelser og er en ændring i din grundlæggende livsstruktur. Det er bare en af fire systemer.

 

Pinealkirtlen

Det andet system er det åndelige pinealkirtel system, og dette repræsenterer kommunikation til den anden side af sløret. Pinealkirtlen er portalen til dit Højere Selv og det bruger intuition – Instinktet – til at tale med dig. Pinealkirtlen hjælper dig med at vide, at du er i kontakt. Lyt nu et øjeblik: Hvor mange af jer ved, at I er i kontakt? Ofte er svaret, “Jo, Kryon, nogle gange føler jeg at jeg er i kontakt med Ånden og andre gange ikke. Nogle gange er jeg i dårligt humør, og så er jeg ikke helt i kontakt sådan.” Hvordan vil du have det med at være 24/7 tilsluttet hele tiden? Så når du er i dårligt humør, og i stedet for at hjernen tager over og hjertet racer afsted med usikkerhed og frygt, vil du i stedet have “sammenhængende” tanke og kommunikationen forbliver vidt åben. Hvordan tror du, at mestrene forholdt sig til stress? Hvordan vil du have det med at beskæftige dig med det på samme måde? Noget, jeg ønsker at fortælle dig er, at der er et hurtigspors system gennem det menneskelige legemes pinealkirtel, der er klar til at lave DNA-arbejde bedre, og i den proces, er der mere stabilitet for dig. Vi vil kalde dette selvbalancefaktoren. Menneskevæsnet vil blive i stand til at selvbalancere sig omgående og øjeblikkelig, uanset hvad situationen er. Det vil være i stand til at analysere og forblive centreret. Det er udvikling. Dette er et åndeligt system, kære I, fordi den usynlige kraft kaldet Gud ser din tro og den begynder at ændre ting, baseret på, hvad du har givet den. Lyder det som dagens tema? Det er i hver eneste del af naturen. Det var nummer to.

 

Andet liv i galaksen

Nu kan det begynde at blive mere mærkeligt for dig. Disse ideer er kontroversielle, så lyt omhyggeligt, og jeg beder min partner om at gå langsomt frem. Jeg vil have ham til at præsentere dette præcist og med omhu, så der er ingen frygt er her.

Hvis du ville besøge kosmos og tale med det intelligente liv, der er derude, som det har været i millioner af år før livet på jeres planet, ville det give dig nogle forskellige begreber at tænke over. Hvordan måles tiden mellem forskellige planetsystemer kulturelle systemer? Jeres er bundet til jeres sol, og I bruger “år”. Dette vil ikke virke for dem. For at skabe en meningsfuld tidsreference for jer alle, vil I få brug for noget, som I alle har til fælles, en konsistens, som I alle deler, og faktisk er der én.

Der er en konstans for hastigheden, alle stjerner og solsystemer bevæger sig rundt i midten af galaksen med. Uanset hvor de befinder sig i disken, der omgiver centrum, drejer de alle rundt med én nøjagtig hastighed. Dette er en galaktisk standard. Da det er en konsekvent hastighed og alle stjernerne oplever det, kan det bruges som en tids reference, som I alle kan forstå. Når ét stjerne system taler til et andet, relaterer de sig til det, I har kaldt det kosmiske år. Men da ordet år ikke er i deres ordforråd, kalder de det omdrejningstal, som står for omdrejninger omkring centret. Det er et foreneligt tidsmål for, hvor lang tid det tager for jeres solsystem om at foretage én omdrejning omkring midten af jeres spiralgalakse. Så alle solsystemer har dette tilfælles. Hvor mange omdrejninger tror du menneskeheden har set, kære menneskevæsen? Svaret er dette: I har ikke engang foretaget én! Det tager cirka 230 mio. Jord år til at komme rundt en gang [en rev].

Hvorfor fortæller jeg nu dig dette: Er at det betyder, at som menneske på Jorden, er der dele af rummet, som du aldrig har mødt før. Da I ikke har drejet bare én gang rundt, er den komplette “sti” af jeres solsystem stadig u-opdaget af jer, heri indregnet hvilke egenskaber i rummet, som kunne være der, I ikke forventer. Hvad nu hvis jeg fortalte jer, at I begynder at komme ind i en meget speciel “zone” nu, og at det, I kommer til at erfare, er forud aftalt alt sammen? Det er ikke forudbestemt, kære I, men var der altid, bare i tilfældet af, at I gjorde det som en menneskelige race. Det var passende og perfekt tidsindstillet, og det er til jer.

I dette nye område af rummet, som hele jeres solsystem bevæger sig ind i, er der en anden slags fysik repræsenteret ved det, forskerne ser som en slags stråling, der er ny. Jeres solsystem kommer nu ind i denne. (Realiteten i dette er, at I kommer ud af en form for en “sky”, der har været hos jer i evigheder, og nu er I ved at opleve livet uden.)

Den første følelse eller reaktion på dette kan være frygt for at denne stråling vil begynde at skære heliosfæren først [solens magnetfelt]. Solens heliosfære er noget, der skærer planeten Jordens magnetfelt. Jeres magnetfelt gør adskilligt for jer. Det beskytter jer for det, solen lægger ud, som kan være skadeligt. Men derudover er det en kommunikationsproces til jeres DNA og overfører alle slags Kvante aspekter af heliosfæren lige ind i den menneskelige krop gennem feltet i jeres kollektive DNA.

For femogtyve år siden, fortalte vi jer, at det magnetiske felt var nødvendigt for jeres liv på Jorden, og nu er det ved at blive et videnskabeligt faktum. DNA-molekylet er ikke en Kvante partikel, kære I, men det har Kvante egenskaber. (Det har et felt, der påvirker elektronspinnet i et Kvante felt). Dette videnskabelige faktum kan fortælle jer lidt mere om, hvad der kan gemme sig i dette meget specielle system. I jeres krop, er der i noget, vi vil kalde et sammenfiltret DNA-felt, hundredvis af trillioner af jeres DNA-molekyler, alle tilsammen kender som ét. Dette felt kaldes Merkabah. Denne nye stråling, jeres solsystem nu nærmer sig, er designet til at forbedre jeres DNA.  Det er et hurtigspors-system for jeres menneskelige civilisation, hvis I kom forbi præcessionen af jævndøgn – en forestilling, som alle de ældgamle talte om og selv jeres egen religiøse doktrin hentydede til som en vanskelig eller “afslutningstid”. Det havde et formål og vil skabe potentialet til at være i stand til hurtigere og hurtigere at udvikle sig ind i en verden uden krig. Det vil tillade nye opfindelser, evnen til at løse de uløselige problemer i 3 dim, I har lige nu, og meget mere. Det er det tredje. Frygt ikke for det, kære I! Der vil være nogle forskere, der vil anse det for det, det er, og der vil være andre, der vil blive alarmeret. Jeg vil have jer til at skelne mellem det, når I ser det, og huske vi fortalte jer om det her. Frygt vil invalidere jeres storslået hed!

 

Bjerget

Og afsluttende er rollen, bjerget ved siden af jer har [henvisende til bjerget Shasta]. Er det muligt, at jeres DNA ikke er herfra? Hvis det ikke er, hvor er det så fra? Det er et tilbagevendende tema hos Kryon, at jeres DNA blev ændret startende omkring ved for 200.000 år siden, og at dette er jeres åndelige skabelsesberetning. Vi har fortalt jer, at det blev gjort med åndelig hensigt af Plejaderne, og at det var forventet, og lige til tiden, og kaster ekkoer tilbage om det, jorden blev designet til. Det kommer fra den store centrale kilde og blev gjort med kærlighed.

De syv søstre, dine frøforældre, forsynede med et system af vækning og hurtigspor. De har placeret tidskapsler over hele planeten, Der er 24 af dem i 12 par. Mt. Shasta er et pars ene halvdel. Disse tidskapsler er ikke skjult i tingslige kapsler fra fortiden, der er blevet gemt væk. Nej, de er snarere tidsdøre, der kan åbnes på de rigtige tidspunkter og uddele visdom. Timingen for åbningen af kapslerne har ikke noget med et ur at gøre, kære I. Lytter I? I stedet beror det på Menneskelig tro og åndelig udvikling.

Lyder det som et tema? Det er det, vi har fortalt jer i 25 år. Hvad vil du gøre med dette? Tiden er nu, og det er tid for de gamle sjæle at vækkes, frembringe dette usynlige trosfelt, og trække på intuitions kommunikationen og på Akasha information. Du vil begynde at begynde at indse, at du er større end nogen nogensinde har fortalt dig; du er ikke født beskidt, men født storslået! Du er heller ikke et offer for omstændighederne, men snarere har du nu et ror på livsbåden, som du kan få fat i og styre, hvorhen du vil. Dette er virkelig en ny energi til dig!

Det er troen, der kollektivt kommer til at fremdrive at tidskapslerne åbnes. Når de gør det, og tiden er inde, vil de give dig, det vi har fortalt jer før – de manglende fysikkens love, opfindelser til at forsyne jer med vand og strøm for evigt, og kvantelinsen. Kvantelinsen vil anvende en cryoplasmatisk proces, og når I endelig mestrer og har fået formindsket formen, vil [som jeg har fortalt jer før], det første, videnskaben vil være i stand til at opdage være, at mennesket har et Kvante felt! MennesketsMerkabah vil blive afsløret. De vil vende linsen om til dyr og klipperne og træerne og se Kvante liv overalt, selv i luften. Et nyt livsbegreb vil åbnes for planeten og videnskaben bliver nødt til at omskrive alle biologilovene på grund af det. I vil vende et hjørne af viden, en side, der ikke kan undervurderes, et hurtigspor ind i arterne af videnskabelig udvikling, der vil holde jer i live og sunde i årtier, mere end I oplever nu. I vil langsomt bevæge jer ud af 3. dim ind i en tilstand af højere bevidsthed og opmærksomhed, og denne opmærksomhed vil løse så mange problemer.

Bjerget er i evigheder blevet opfattet som mystisk, og selv de ældgamle, der boede her følte det. Det er derfor, I ønsker at være her, er det ikke? Bjerget siger noget, og der er energi her fra dem, der har ventet på denne gang! Det er et hurtigspors system for jer.

Hvad der i sidste ende kommer, vil ikke være begrænset til opfindelser, der er givet til jer som indretninger eller ny teknologi, for det er langt større end det. Faktisk vil der komme en teknologi til ubegrænset vækst af sunde fødevarer, frisk vand og kraft, men den “rigtige” fremtid vil bringe jer forståelse, som tillader mulighed for noget, der går ind i dit DNA og udvider det, så I vil få en ny bevidsthed om Selvet. Mennesker vil begynde at tænke ud af boksen, løse Jordens problemer ét ad gangen, og vil begynde at opgradere sig ud af overlevelses måden, ud af erobrings måden, og vil begynde at se anderledes på andre mennesker. Dette er budskabet for i aften.

 

Resumé  

Jeg vil have jer til at forstå disse ting, kære I. Jeg vil have jer til at tro på alt dette, uanset hvor mærkeligt eller underligt, det ser ud. Der er et system her, der virkelig eksisterer. I er mere end blot et biologisk system med bevidsthed og cellestruktur. Det fulde System omfatter ting, som I måske tænkte var underligt og mærkeligt, men dette er en del af udviklet tænkning – overvejelse af usynlige ting, der måske var forbløffende.

Jeg erklærede for nyligt, at tingene aldrig ville vende tilbage til det normale, da det normale er ændret. Hvad tror I lægevidenskaben tænkte, da de blev præsenteret med begrebet bakterier? Tænk bare – usynlige små væsner, der rent faktisk kan dræbe jer! Hvor malerisk, hvor esoterisk! Hvor sjovt! De lo og kaldte det “latterlig fiktion”. Men med fremkomsten af mikroskoper blev det anerkendt, og i dag er det almindeligt kendt. Nå, jeg vil fortælle jer, at der er usynlige ting her som en del af et benevolent system, et, der er her for at skabe hjælp og støtte. Men begrebet med at aktivere disse er bevidstheden om tro. Igen vil denne “latterlige fiktion” for nogen anerkendes ved det næste der kommer.

Flere og flere mennesker spørger om deres egen bevidsthed og instinkt, “Er der mere end jeg har fået at vide?” Så de er begyndt at lytte, ikke efter en stemme, men efter oplysninger, der er intuitive og fra instinktet. De begynder at modtage kulderystelser, godkendelser, og de bevæger sig fremad. Der er så meget kommunikation mellem jer og jeres cellestruktur, som I er ved at opdage. Instinktet vil også levere dette. Det vil hjælpe jer til at dreje til venstre, dreje til højre, og vide, hvad der er ægte og hvad der ikke er virkeligt. Det vil hjælpe med at godkende integriteten af et budskab fra en mand i en stol, der kanaliserer fra den anden side af sløret.

Tag ikke mit ord for det. Jeg vil have jer til at godkende det for jer selv, på hvilken som helst måde I kan, og kun når I er klar til det. Det er jeres individuelle tro, ikke kollektiv tro, der kommer til at gøre forskellen på planeten. Der er millioner, ligesom jer over hele planeten, der vågner lige nu, og foretager disse former for “opmærksomheds” beslutninger. Det er et kollektiv, der ikke har nogen central styring, ingen doktrin, ingen profet, ingen finansiering og ingen regler for tilbedelse. Dette er det nye Menneske, der ved noget intuitivt om den indre shaman.

Energien fra den store kreative kilde er i hvert eneste menneske, og er den samme. Nogle kalder den Ånd og nogle kalder den Gud. Jorden er en monoteistisk planet, der fejrer én Gud. Det er endelig tiden at se at alt, der er, kommer fra én kilde, den ene, der er inden i, og det er smukt, og det er for alle. Det er tiden at afvikle forskellene og bevæge sig fremad.

Jeg er Kryon, forelsket i menneskeheden, og taler med jer om sandheden her i aften i skyggen af bjerget, der indeholder frøene af jeres guddommelighed.

Og således er det.

Kryon