Godt Nyt År 2014

Sendt

Kanalisering af Kryon

Godt Nyt År 2014

Kryon, Kuthumi, Maria m.fl. gennem Ilse Johannesen, Den Gyldne Sol, 31.12.2013

 

http://www.dengyldnesol.dk

Kanalisering af Kryon

Så er det tid –

Kære venner så er det tid – på mange mange måder..

I er nu samlet her … til årsskiftet igen !!   og VI er samlet her igen !  ( storslået)

Er det ikke fantastisk !  Er det ikke storslået –

I kan slet ikke se det . men alle stjerne kigger ned til jer lige nu – .-)  og bukker for jer    – hele mælkevejen bølger af bukken for jer.

Kære Venner  – det er ufatteligt !  Men I har rundet tidens skarpeste hjørne !

Det hjørne som ingen kan se og alle derfor ramler ind i …    – det er rundet  og I sidder her – med jeres gode tøj og pæne frisyrer og med håb og tanker  – – og vi siger til jer .

Det er sket .! I har gjort det ! – I er forbi    – for pokker da  !   Slap så af  !

( masser af smil fra dem alle)

Jeres sind er så spændte – jeres tanker koger og det hele ruller i rundt i en masse følelser for kun at bliver endnu mere forvirret og til tider endnu mere i tvivl.

Hvorfor ikke bare lade det hele stå stile

Tanker   – følelser og det hele    og så bare mærke det der er !!!

 

KLARHED ! ENKELKTHED

 

– og så deraf begynder GLÆDEN at bryde ud i hjertelige kor !

That’s it !

That’s it !

Nyd det nu – slap aaaaaf  !

Det er som I nu er landet – for jer kan føles det som på en ny planet – sådan opleves energien og bevidstheden –

men nej det er det ikke  – det er ikke sådan …

Men nu er I landet fødderne først – Alle de tidligere gange er i landet på hoved –   Ja hvad I siger så  – I har dæleme tænkt med fødderne !! –

Nu er det ikke på hovedet mere. Nu kan I kan SE det rigtigt – Nu er I  landet på fødderne !  Og meget kan man sige , men dnu er det altså meget lettere at gå fremad … – det kunne I knap før….

That’s it !

Lad os lige hæve glasset for det   ! og put noget klart i  !  Det er det eneste vi vil have nu    – noget klart  !!!

SKÅLLL  og tillykke kære venner !

PAUSE

Nå – nå så dette er sagt – hvem er vi  (De smiler )

Vi er dem der går sammen med jer…..   helt bogstaveligt  …   nogle af os GÅR sammen med jer på jorden….  —  det er som oftest dem af os som I tit afviser   haha    – for vi blander os  for meget eller kommer for tæt på   – haha   ja ja

Nå desuden er vi jeres lygter   –   Så I ikke selv behøver at anstrenge jer for at lyse eller huske det når i jo nu har glemt det –  for sjældent ser I at lyset faktisk er blevet slukket –  I kalder det bare for Livet…..

Kære venner det er det ikke  – livet er ikke der, hvor lyset der er slukket – selvom mange oplever at døden lyser mere end livet….

Livet har I dog set som fraværet af Lys – for da kunne I se –   når lyset ikke blændede jer..

Nu har I vænnet jer så meget til Lyset  – at nu TÆNDER vi det !   også der hvor I troede det var tændt – men det blot var din fleksion som skabte det.

Nu tændes LYSET   vitterligt !   og det er det hjørne som ikke kan ses…..

Rigtig mange er gået ind i det og mange vil gå ind i det – for de blændes – men mange har vænnet sig til lyset og ser da først virkeligheden   – det rigtige  LIV  !  – det hvor I står med fødderne nedad og kan se Lyset  – selvom I stadig misser med øjnene   –   ( de smiler hjerteligt)

Det er blevet den omvendte verden for jer – ikke så underligt at mange prædikandter har ville OM VENDE folk, vel   –  for det er det I alle kollektivt er blevet nu – VENDT OM !  ( smiler)

Mørket er blevet til lyset og omvendt og I går ikke på hovedet mere og ser alting , men på fødderne.

Det er derfor vi har talt om at tippe polerne på Jorden   – det er skam ikke for sjov  – at vi har sagt det – det er nemlig det som har været ALT afgørende for hele jeres opvågnen  – at vi har tippet rundt her– fra hovedet til på fødderne…  haha

I er slet ikke klar over at det var så graverende hva – haha haha ha  !! ( de smiler og smiler kærligt)

Nå vi er jo også dem som gerne ville give alle et par ord med på vejen i det nye år – til rejsen på fødderne   –  haha   –  – –    Ja nogle af jer skal vist ud og købe nye sko   …

Uanset bliver det lidt svært at gå for i starten oplever mange det som at energien pludselig hiver den anden vej – det er derfor i føler at I letter nu mange af jer  – for pludselig går tyngden op !

I vænner jer dog til det – men derfor skal I gå lidt stille i starten – så i ikke vælter  – og jeres kroppe – ak  de kan slet ikke finde ud af det.

Det er nu pudsigt  🙂  (de smiler) når  jeres  yogier har fortalt jer at det er  sundt at stå på hovedet

JA det er DET  – for så har du stået som det var rigtigt   – i den gamle tid  … altså. …

 

_____________

 

Kære Alle sammen

Nu har vi talt længe –  vi mener hver et ord vi har sagt  og der er udtalt med og uden tryk .

Det som vi nu vil slutte af med er disse ord – og disse mærkesager …..

At vi elsker jer – at vi slutter op om hvad du end finder på –  at vi er med på legen  – og også med på toget og i bilen  – og vi går på dine fødder – hvor du end fører os hen – vi kan simpelthen ikke lade jer være – for I  er vores mærkesager  – I er dem der rør vores hjerter – dem vi mærker hele tiden.

og I er dem vi følger hele den vej rundt der er uendelig –  Den vej der skaber jer  – den vej I skaber på –   hele vejen rundt igen og igen  igen  og igen – den smukkeste musik

Du er PERFEKT – du er SÅ smuk  – VI ved det ER sandt …. Og så snart du får øje på dine fødder vil du selv se dit hoved og endnu mere mærke dit hjerte og det hele vil pludselig give mening   –  smuk smuk mening.

Rigtig godt nytår  kære venner – rigtig rigtig godt nytår !

_____________________________

 

Copyright Den Gyldne Sol

Ilse Johannesen underviser i Den Gyldne Sol – Kanaliseringsworkshops og Kanaliseringsudannelser – alle  kan lære at kanalisere  – læs mere på www.dengyldnesol.dk – Du er hjertelig velkommen !