Gaia’s Tidskapsel

Sendt

Kanalisering af Kryon

Gaia’s Tidskapsel

Kryon gennem Lee Carroll April 2013

www.kryon.org

Oversat gennem Sigfred Skjold

Kanalisering af Kryon

        Nedenstående er nedtaget fra den engelsksprogede Kryon hjemmeside: www.kryon.com/ channellings, og herefter oversat til dansk af Sigfred Skjold. Som betingelse for brugen er i originalversionen anført: Informationen nedenfor er gratis og tilgængelig, så du kan printe den ud og distribuere den efter ønske. Der er imidlertid copyright på den, der forbyder salg af den under alle former, undtagen for udgiverens vedkommende:Lee Carroll


 

Denne live kanalisering blev givet på Kryon Kundalini Turen, d. 9 februar 2013

 

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en bedre forståelse. Ofte har det,  der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags kommunikation, som de trykte sider ikke har. Så nyd det forbedrede budskab givet i Salt Lake City, Utah.

 

Denne kanalisering er en fortsættelse af kanaliseringerne fra Phoenix og Boulder (nedenfor). Den fortsætter diskussionen om et meget kontroversielt emne, er menneskelig videnskabelig fremskridt styret … og frigives til menneskeheden, når den er klar? Hvis dette er tilfældet (og logikken i det giver mening) hvad kommer der så, og hvor er det fra? Er der Gaia tidskapsler gemt til os, der åbner ideer og oplysning efterhånden, som vi bevæger os ind i denne nyere energi efter 2012? Er der også personlige tidskapsler? Hvor? Hvornår? Det hele er her …

 

Hilsner kære I, jeg er Kryon fra den magnetiske tjeneste. Det budskab, som jeg giver denne aften, er en udvidelse af de to, som jeg tidligere i de seneste uger har givet [i Boulder Colorado, og Phoenix, Arizona].

 

De oplysninger, du har brug for at vide, gamle sjæl, skal gentages nogle gange, så vi kommer til at give lidt gensyn først.

 

Der ligger en sandhed i rummet, noget der frisker op. Der er nyt her, en fornyelse og en omkalibrering af alting. Det at have passeret denne markør af 2012 energien, er langt vigtigere  end nogen af jer er klar over. Mange iagttager det langt væk fra i kvantetilstand, og der er fest. I kan ikke rulle det tilbage, I har gjort, og der er nogle grundsætninger, vi ønsker at minde jer om, der kan påvirke, hvordan I tænker om det hele. Men lad os kigge tilbage, bare et øjeblik.

 

Da min partner vågnede for 23 år siden, gjorde han det langsomt, og vi har fortalt det før. Vi kom i gang med ham på en langsom måde, så han ikke blev bange. Vi gav ham ganske enkelt og  langsomt oplysninger, så det blev troværdigt. Men selv dengang, havde vi blot lige åbnet døren for potentialer, og jeg var ankommet på grund af det, I havde foretaget. Gamle sjæle, nogle af jer var unge dengang, og nogle af jer var det ikke. Men alle var I her med formålet.

 

I de sidste 23 år, har I simpelthen været i overlevelses-tilstand. I de sidste 23 år har jeg fortalt jer om noget, I kunne forvente, og om de dybtgående potentialer der var foran jer. Jeg talte om nogle af de energier, som I ville stå over for, og I gjorde det. Alt dette blev givet i metaforen om at bekæmpe gammel energi, og om at have en dobbelthed, der konstant bliver udfordret og arbejdet med. Nu er det anderledes. Nu begynder arbejdet.

 

Den gamle sjæl vil sige: “Vent Kryon, jeg har arbejdet i lang tid! Hvordan kan du sige det først begynder nu?” I sandhed har du arbejdet, slidt dig gennem noget tjære af gammel energi. Men det var blot overlevelse. Du har været en gammel sjæl med informationer, og du vidste, at der til sidst ville komme en opvågnen, hvor den information ville blive anvendt. Nu er tjæren begyndt at forsvinde, og opvågningen begynder.

 

 

2012 markøren

Lad mig gentage fra en tidligere kanalisering: Der har været en tidsmarkør, Gaia har selvpålagt menneskeheden, som stillede hende på linje med jævndøgns præcessionen. Dette var en 26.000-års tidscyklus der blev givet korrekt af forfædrene og set som en afslutning eller en begyndelse. Skulle I komme forbi dette punkt, ville der ikke være nogen vej tilbage.

 

Der er nogle, der siger, “Hvornår vil vi komme tilbage til det, vi er vante til? Jeg ønsker at føle mig normal igen.” Kære du, du begyndte dette løb, da du fødtes, og du har løbet maraton, eksisteret i kilometervis af det, du kalder menneskelig erfaring. Føler du virkelig, når du vinder dette løb, at du vil blive transporteret tilbage til begyndelsen eller midten? Svaret er nej.

 

Måske er der sådanne gamle sjæle, der sidder og venter på, at tingene vender tilbage til det normale, men du ved ikke, hvad det normale er! Du har altid sloges med den gamle energi, atter og atter – i livstider! Du har altid måttet være i alarmberedskab, siden du forstod dualiten. Det er ikke det normale.

 

Lad mig beskrive det nye normale. Det normale er en Jord, en planet, der har bevæget sig ind i en overgangsperiode af energi, hvor ideerne, du har som en gammel sjæl, nu har fordele og værdi. Det er næsten ligesom solen er kommet ud af et mørkt område, og ting, der plejede ikke at virke, nu pludseligt gør det. Det er den nye normal. Nu vil det normale være en tid, hvor du ikke behøver at vågne op og slide dig gennem rodet mere.

 

 

Påmindelse om det, der er sket

I fortsættelse af gentagelsen, da brug tålmodigheds værktøjet i din nye gammelsjæls værktøjskasse. Få sindet fra, at tingene ikke sker hurtigt nok. Tag i stedet et hvil. Tag en dyb indånding eller to, som vi plejer at sige, og læn dig tilbage og hvil. Kig på det, der er sket, og tag et øjeblik og tak forfædrene, der fik dig hertil. Tag et øjeblik og ær din mor og din far, uanset om de er levende eller døde, om de tror på dette eller ej, eller om de var gode ved dig eller ej. Tak dem for at få dig hertil. Fordi, kære I, før de nogensinde kom her på den anden side af sløret, vidste de, hvad de gjorde. Der var et potentiale til, at hvis deres biologi forenedes, kunne det ved design bringe din gamle sjæl tilbage til denne planet.

 

Tag et øjeblik at ære Gaia for at have bragt dig til dette sted, hvor planetens energi nu kan begynde at være på linie med din energi, som det skete med forfædrene, for du vil begynde at se en opvågnen af planetens snavs. Forstå alliancen, der er der, selv på en moderne dag, og tak Jorden. For det er her, du kom fra. Hav tålmodighed. Du kommer til at have det, have det på grund af det næste, jeg vil fortælle dig.

 

 

De vanvittiges tid

Der er en mærkelig, foruroligende energi, når mørket begynder at forsvinde, fordi du voksede op i bekæmpelsen af den, og du begynder at savne den. Nogle af jer er faktisk vant til den! Nogle af jer er afhængige af den, fordi du skubber til den og den skubber tilbage. Kan du se den egenskab som balance! Når den ikke skubber tilbage, som du forventer, kommer der en tendens til at det bliver ubehageligt, og du er ude af balance. Så der er en foruroligende energi, endda selv i den gamle sjæl. Du er ikke rigtig sikker på det, der foregår. Så vi siger til jer, slap af, træk vejret, være tålmodig, og genkalibrer langsomt til den nye energi, som ikke skubber helt så hårdt tilbage, så du ved, hvordan du kan fungere i den.

 

Nu, kære du, har du for nyligt truffet på noget usædvanligt om det, nogle mennesker gør? Nogle gange er det i jeres nyheder, men ikke altid. Det startede lige før jævndøgn, lige før solhverv. Du kunne se på nyhederne og se det, der foregik.

 

Det ser ud til, at visse Mennesker går amok og at nogle går så langt som til at skyde andre menneskebørn. Andre er tøjlesløse i gang med noget, der ikke giver mening overhovedet, og får dig til at spekulere over, hvad der er galt med menneskeheden, og hvad der virkelig sker. Dette synes ikke anderledes end det, du ser hver måned, kaldet fuldmåne. Du ved hvad fuldmånen står for, ikke? Det er en usædvanlig tid, hvor tilstedeværelsen af månen i en bestemt fase tilsyneladende skaber ubalance i mennesker. De, der er på kanten, går ofte over den og gør noget, de aldrig ville gøre, hvis der ikke var fuldmåne. Nu har jeg noget at fortælle dig, der ikke er behageligt. Forbered dig på et år med fuldmåne energi! Det er den slags energi, du betragter.

 

Nogle er begyndt at lægge dette sammen og se på dette og udtale sig. Der er nogle, der vil fortælle dig, at Jorden går ind i en syg tilstand. De vil fortælle dig, at det er det, profetierne altid sagt, og at folk bliver ubalanceret. Hvad vil du sige til dem? Nej, det er ikke det, der sker? Det ser ud som det er! Hvad der virkelig sker, er at den gamle energi slår vildt ud med armene, fordi den ikke kan tro, I vandt! Og det gjorde I.

 

 

Den Gamle Energi har tabt slaget

Føler du der er ubalance i din energi? Synes du, du har det underligt på grund af dette? Godt, så tænk på dem, der er afhængige af den gamle energi for at kunne eksistere! Tænk et øjeblik på grådigheds mestrene, dem der får deres levebrød ved at snyde andre. De tror, de kender den menneskelige bevidsthed så godt, at alt, de skal gøre, er at sno deres fingre på en bestemt måde, og de kan narre næsten alle. De kan svindle sig vej gennem livet. Vidste du, at det ikke kommer til at fungere længere? Hvordan tror du, de føler? Selve deres overlevelse er på spil.

 

Da de gamle måder ikke fungerer så godt, vil de nu prøve noget andet. Det er det, jeg taler om, og du kommer til at se en masse mørke ting bliver endnu mørkere, fordi de, der er investeret i dette, er begyndt at indse, at det, de plejede at gøre, ikke virker mere. I kommer til at se dette meget snart, og I vil fortsætte med at se det i jeres økonomi, for alt, der blev produceret uden integritet vil blive værre, indtil der udvikles et system, der har integritet i den nye energi.

 

I kommer til at se det i jeres politik. I kommer til at se det i måden, politikere laver deres kampagner på. I kommer til at se det, menneskevæsner i den ny energi vil tolerere og ikke tolerere, og det hele drejer sig om skiftet. Så dette gensyn for at sige til jer, at I er nødt til at tolerere nogle vanvittige for en stund. Nogle af dem vil være tættere på dig end ikke. Når du ser det, jeg vil have dig til at huske denne kanalisering. Det er et år med en fuldmåne energi, eller i det mindste noget, der kommer til at føles sådan. Hold også øje med bizarre, ubalancerede ledere!

 

Ting kan synes lidt ud af balance, og du vil stadigvæk ikke vide hvor energien afregner. Du er virkelig ikke sikker på det, du forventes at gøre som det næste, og jeg foreslår dig hele tiden at tage det roligt, tage en ferie, slappe af og være tålmodig. Gamle sjæl, du er kommet for langt til at komme ind i dette skifte, og derefter bekymre dig om, hvordan det føles.

 

Jeg vil have dig til at begynde at bruge visdommen, du kom med. De af jer, der har fået børn, vil jeg have til at huske, hvordan det var i visse af deres vækststadier. Hvad gik dine børn igennem i deres læringskurve? Var der et tidspunkt, hvor de ikke kunne lide dig, og så senere kunne? Har de gået igennem strejftog af emotionel forandring? Det er det,  planetens energi går igennem, og det er næsten som en genfødsel.

 

 

Ideer og opfindelser er ikke tilfældige

Nu ønsker jeg at gense dette, fordi vi kommer til punktet, jeg ønsker at tale om, og som vi ikke har talt om før. Det synes utroligt, men faktum er, at ideer og opfindelser gives til planeten når den er klar til det, og ikke før. Vi fortalte dig sidste gang, at menneskeheden tror, den kan “tænke på noget.” Den intellektuelle tror, at himlen er grænsen for kreativitet. Men er det ikke interessant, at alt dybtgående i ideer og opfindelser er kommet næsten i sidste øjeblik? Når du tager et kig på menneskeheden, og hvor længe I har været her, og hvor længe der har været smarte menneskevæs-ner, hvorfor det kun i de tilsyneladende allersidste sekunder af tid, at næsten alle moderne opfindel-ser fandt sted?

 

Forestil dig at gennemgå tusinder af år uden at forstå, hvad en bakterie var, eller ikke tro på bakterier, eller ikke have elektricitet. Når man tænker på disse ting, og i hvilken rækkefølge de kom til planeten, er det ganske afslørende. Mange mennesker arbejdede på samme opfindelse på samme tid og vidste ikke engang det. Pludselig modtog I opfindelsen af radioen, så billeder, der flyver gennem luften, så flyvning. Det hele kom tilsyneladende sammen i sidste øjeblik. Du bliver nødt til spørge, hvor logisk det er i skemaet over, hvordan tingene fungerer? Var I nødt til at komme til et bestemt tidspunkt i historien, før mennesker blev smarte? Eller tror du, der er noget andet, der foregår? Svaret er, at der foregår noget andet. Det synes som om alle disse ideer blev “leveret” til planeten på samme tid, og mange forstod pludselig alle disse ting på én gang.

 

 

Tidskapslerne

Her er hvad der skete: I det, som du kalder Gaia, er der et krystalgitter. Det er erindringen om alle ting placeret dér af Plejadeboerne. Krystalgitteret blev af Plejadeboerne skabt til dette formål. Når det er korrekt, og når menneskehedens bevidsthed har nået et vist punkt, frigøres disse ideer. Det er en opfindelses tidskapsel og mere. Det sker ikke fra den store centrale sol, det sker ikke udenfor Jorden, men snarere inde i den.

 

I begyndelsen af  2000’erne, sad vi på et sted kaldet Shasta Bjerget [Californien] og vi fortalte jer om Lemurianerne i bjerget. Vi fortalte jer om tidskapslerne dér, og nu har du forklaringen. Dem i bjerget ikke vil komme ud og præsentere sig selv og ryste hænder. En tidskapsel drejer sig om information og ideer. Kapslerne drejer sig om videnskabelige kvante egenskaber og liv, som I vil opdage. Det handler om ideer, I har behov for, for at bevæge jer ind i en ny energi, når fuldmåne sindsygen er ovre . . .  og det vil ske. Så tidskapslerne synes at være i live af dem, der kan mærke dem, og de “summer” af aktivitet til den esoteriske “seer.”

 

Har du nogensinde fået sat disse ting sammen? Har du nogensinde overvejet, hvor længe civilisationen har været på planeten? Du er i dette land kaldet USA, men er du klar over, at grundlæggerne af denne nation satte noget helt og aldeles unikt sammen, der aldrig havde været tænkt på før? Ud af deres sind kom ideer til en regering, hvor menneskets rettigheder kom først. Hvor tror du disse ideer kom fra? Jeg vil fortælle dig det – lige op af jorden! [Krystalgitteret]

 

Hvor længe skal det have taget menneskeheden at tænke på det? Det var et system, der syntes så indlysende sat sammen, så klar og kortfattet en ide, at skabe et land, der var ung og så langt foran alle de andre, at det sætter standarden i 100 år eller mere, så ny og anderledes. Hvorfor skete det ikke for 1.000 år siden? Du må spørge dig selv, er dette logisk for dig? Igen, var menneskeheden bare uvidende i tusinder af år? Hvorfor var der ingen logiske ideer for højere tænkning og opfindsomhed?

 

 

Manden Tesla

Der var et tidspunkt, hvor menneskeheden næsten snublede, når vi nu er ved det. I havde en hård tid med elektricitet. Så kom der en mand, der var langt forud for sin tid, var til rådighed og hans navn var Nikola Tesla. Han gav jer et princip, som i dag kaldes vekselstrøm. Kære I, jeg udfordrer jer til at forstå dette princip. De fleste af jer kan ikke, fordi det ikke er i 3. dim. Egenskaberne betragtes stadig som “geni-niveau tænkning” til denne dag. Hele idéen med den slags strøm, man bruger i dag, kommer fra denne mands kvante sind.

 

Det var alt, hvad han fik lov at gøre. Tesla var selv en slags tidskapsel, leveret på det rigtige tidspunkt. Han havde mere, men vekselstrøm var alt der, fik lov til at blive givet til planeten på det tidspunkt. Åh, han forsøgte at give jer mere. Han vidste, at der var andre ting, men intet var i stand til at blive udviklet. Hvis jeg fortalte dig, hvad han ellers havde opdaget, kan du ikke begribe det overhovedet, da det aldrig fik lov til at komme ud af kassen. Jorden var ikke klar til det.

 

Tesla opdagede masseløse objekter. Han kunne ændre massen i atomstruktur ved hjælp af designer magnetisme, men han kunne aldrig kontrollere det. Han fik objekter til at flyve afsted fra hans arbejdsbord og ramte loftet, men han kunne ikke selv gentage eller kontrollere det. Det var bare ikke tiden endnu. Ved du hvad, han ellers var kendt for? Det var tilsyneladende den fejlslagne transmission af elektricitet. Men havde han fejlede overhovedet ikke.

 

Der er billeder af hans tårn, men hver gang et menneske ser et tårn, er der en forudindtaget antagelse, at der foregår noget, der skal udsendes gennem luften. Men i tilfældet Tesla, havde han regnet ud, hvordan der kan sendes elektricitet gennem jorden. Du har brug for tårne til det, fordi de er nødt til at samle magnetismen i Jorden op på en bestemt måde for at transmittere dem og derefter indsamle dem igen fra knudepunkterne i planetens magnetiske gitter system. Vi har talt om dette før. Han benyttede planetgitteret, der er i selve jorden! Han var på kanten af at kunne vise, at I kunne bruge hele planetgitteret magnetisk til at udsende el og samle den op, hvor der er brug for det, sikkert, uden ledninger. Men jorden var ikke klar til det.

 

Tesla døde en knækket mand, fyldt med ideer, der ville have bragt fred til planeten Jorden, men han fik simpelthen ikke lov til at give nogen af dem til jer.

 

Nu skal jeg fortælle jer, hvorfor han blev standset, kære I, og det er første gang, vi nogensinde har fortalt jer det – fordi disse opfindelser var alt for let at våbengøre. Menneskeheden er bare ikke klar til det. I er heller ikke klar til masseløse objekter, for principperne er for lette at omsætte til våben.

 

“Så,” du kan spørge, “hvornår vil vi være klar til det?” Jeg tror, du allerede kender svaret, gør du ikke? På tidspunktet, hvor den menneskelige bevidsthed når et punkt, hvor det, der er vigtigst, er foreningen og ikke adskillelse, vil det ske. Et punkt, hvor erobring og magt ikke er ønskelige ideer eller aktiver. Et punkt, hvor menneskeheden vil måle styrken af sin befolkning ved hvor sund den er, og ikke af den økonomiske vækst. Et punkt, hvor det at komme sammen med sine naboer, er det vigtigste mål for social bevidsthed, og ikke at erobre dem eller fjerne dem. Det kommer, kære I. Det er langt væk, men det kommer. Kig rundt på planeten i øjeblikket. Gammelenergi lederne er iøjnefaldende, ikke? Det er ligesom de er relikvier i en tænkningens verden, der passerer forbi dem.

 

 

Åbningen af  Tids Kapsler

Der er et skatkammer af fremtidig viden og ideer i disse tidskapsler I kalder Gaia, placeret der for lang tid siden af dem, I vil kalde Plejadeboerne, og disse tidskapsler vil åbnes med nye idéer om enhed og fred, før de åbnes for opfindelser. Menneskeheden skal blødgøres, før opfindelserne vil komme på jeres vej, og I vil se, hvad jeg mener med det i den næste 18 års periode. Det er tidskaps-lerne under dine fødder i form af knudepunkterne i krystalgitteret, og hvor hurtigt disse ting frigives til jer, vil helt og fuldstændigt afhænge af, hvad det næste, I gør, er.

 

 

Hvad det næste er, der skal gøres

Så lad os diskutere det næste, der skal gøres. Jeg vil have dig til at tage ferie og lære at elske dig selv! Det bør være det primære arbejde i 2013! Luk af for frygten og bekymringerne og læg dette i en metaforisk krukke for en tid. Du kan lejlighedsvis tage det ud af krukken og bekymre dig om det, men lad det ikke være i fokus. Fokus bør være hvem er du, hvorfor du kom og hvad det næste for planeten bliver, og en samlet erkendelse af, at du ikke er alene.

 

I 23 år har vi sagt: “Du er ikke alene.” Du kan gå herfra dette sted og sætte dig ind i din bil. Du kan starte den, sætte varme på, men mens du venter på, at den varmer op, vil jeg have dig til at se på den tomme plads ved siden af dig og sige, “Rart at have dig med.” Det er en anerkendelse af det Højere Selv og Guds kærlighed, der ledsager dig overalt. Er du klar over, hvad du har inde i dig? Du vil få brug for hele denne motor af viden og kvante, der er i dig til at begynde at udvikle guddommelig-heden indeni. Det er nødt til at blive virkeligt for dig, gamle sjæl, for at kunne gå videre til næste trin.

 

 

Den personlige Tids Kapsel

Nu, er dette din personlige tidskapsel, og det er noget, vi virkelig ønskede at tale om. Der findes tre slags tidskapsler. Der er en slags, som vi ikke vil tale om endnu. Der er en anden slags i jorden og så er der en tredie slags i dit DNA. Det er den åndelige arv, som du kom med, der er klar til at åbne sig som en lotusblomst. Når det sker, vil der være ny bevidsthed. Der vil være fred i et ansigtsud-tryk, der ikke nødvendigvis er fredsfyldt. Der vil være tålmodighed i et ansigt, der ikke nødvendig-vis er tålmodigt. Det sker, når du kommer til at ændre dig, for det frigører ideer, følelser og en bevidsthed, der altid har været i dig, men først nu er begyndt at vise sig i denne nye energi.

 

Forvent spørgsmålene vil opstå. Bliv ikke blive chokeret.

 

Lad menneskeheden fægte vildt med armene på måden, den gør ved fuldmåne. Lad de vanvittige komme ud og gøre det, de gør. Prøv at hjælpe dem, der berøres. Hold disses hænder, der har behov for at deres hænder holdes. Men forstå, at dette er midlertidigt, fordi I har vundet den store kamp, kære I! Der er en stor bunke energi, der ikke tror på dig eller det, du repræsenterer. Det er sandhed-en. De kan ikke se lyset i dig og føler blot, at noget nu mangler i dem.

 

Vi har ventet meget lang tid på at give dig disse meddelelser. Nu er det at arbejdet begynder. Det må begynde med dig på måder, du måske ikke rigtig er forberedt på. Det handler ikke om at gøre, men snarere om at være.

 

I disse øjeblikke og disse måneder, vil jeg bede dig være opmærksom på, hvem du er, gamle sjæl. Du kom her af en grund. Du bekæmper ikke systemet, og du er ikke offer for det. I stedet er du langsomt ved at blive systemet. Kast tingene væk, der har generet dig. Nægt dem magten i dit sind og din krop. Sig de skal fjerne sig helt bag om dig. Du har arbejde at gøre, og det er sandheden i dag. Tidskapsler, smukke og klare bliver aktiveret på denne planet. Du skulle se, hvad der er i dem. Nogle af jer vil.

Og sådan er det.
Kryon