Forandring

Sendt

Kanalisering af Kryon
Kanalisering af Kryon

Forandring

 

Denne live kanalisering blev givet i San Jose, Californien 14 jan 2017.
Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse.

Endda er oplysninger blevet tilføjet eller trængt sammen.

Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, der bærer en slags kommunikation, som de trykte sider ikke har.
Så nyd det forstærkede budskab, givet i San Jose, Californien


Hilsner kære I, Jeg er Kryon fra den magnetiske tjeneste.

I løbet af disse kanaliseringer, fornemmede vi mange gange passende tidspunkter at give jer dyb information. Dette er for at bringe jer ting, som mennesker behøver at vide. I dag er det lidt anderledes. Den menneskelige tilstand er emnet, og også hvorledes I tror, I bærer dig ad lige nu på denne planet i udvikling
Kære I, jeg ønsker at skabe noget her i dette rum. Jeg ønsker at skabe harmoni og sammenhæng i tanker. Jeg vil tale til jer personligt lige nu om det I står foran. For nogle af jer, er det der sker, langsomt, og for nogle, sker det hurtigt. Hver af jer er helt unik på jeres vej. Men I står alle foran forandring. For nogle er der allerede sket ændringer i jeres liv, og for nogle vil de stadig komme. Dette planetskifte, der er det eneste, der er blevet forudsagt af de gamle, er her nu. Hele grunden til at Kryon er her, er dette skifte.

Jeg har fortalt jer før, at mange kanaler startede omkring 1989, med at forberede jer på dette, der var på vej, og på skiftet, som I er i. Vi har fortalt jer, at det er let at blive viklet ind i det, men alligevel ikke forstå det. Årsagen er, at du er i en boks. Det er selvets boks, hvor alt det, du ser, er dig. Nu beder vi om noget mere.

Gamle sjæle, det er nødvendigt at I balancerer jer selv, så dem omkring jer vil få mulighed for at blive ændret af jeres balance. De kan mere yndefuldt ændres, fordi jeres visdom skaber en skabelon, som de kan efterligne. Der er ingen grund til at frygte for de for hånden værende ændringer. Vi fortalte jer tidligere, at intet vil slippe for denne ændring. Tingene, I har og anser for at være det kæreste, kan ændres. De kan ændre sig selv! Der kan være ændringer i jeres biologi, genjusteringer og genkalibreringer i jeres forhold, i erhvervslivet, i jeres erhverv, jeres bibeskæftigelse, i bogstavelig talt alt I holder af og I ikke kan lide.

Vi fortalte nogle af jer tidligere, at i denne nye energi kan jeres følelser have større op- og nedture end normalt. Der vil derfor for nogle af jer være en tendens til at få hjælp, fordi det kan føles så forskelligt. Ikke bare det, men du kan måske øjeblikkelig sige, “Hvad er der galt med mig?” Det er skiftets dybsindighed, der involverer alting. Vær tålmodig med dette, da I jo er mere selvafbalancerende end nogensinde før.

Skifte er ikke altid det dårligste. Mange ændringer grupperer sig over i benevolence (velvilje, gavmildhed godgørenhed), der tidligere ikke omfattede en sådan. Nogle gange er det en løsning, når der ingen var  før, så jeg spørger dig kære menneske, hvorfor er det sådan, at når ændring og et skifte begynder at vise sig, ser du den værste fællesnævner, som er angst? I har alle haft gode ting til at ske uventet. Det kommer med livet. Hvorfor forvente det værste af dette skifte? Svaret er, at denne ene føles stor. Denne ene begynder at ændre jeres bevidsthed, får jer til at stille spørgsmål, som I aldrig har stillet før. Dette skifte tillader jer at vågne op til nye sandheder. Mange af jer er begyndt at blive mere medfølende. Jeg er sammen med familie. Hvis jeg kunne danne et billede for jer, ville det være et smil på jeres ansigt, glæden i jeres hjerte, og en forståelse, der går hinsides virkeligheden, I har vænnet jer til.

 

 

 

Forandring

Hvis I tager det engelske ord change, (Forandring, Ændring, Skifte) er der seks bogstaver. Lad os designe polariteten af ordet. Lad os gøre de tre første bogstaver udfordrende, og de tre sidste positive. Det er ligesom med dualitet.

C (Coherence ~ sammenhæng) kan repræsentere en sammenhængende ensartethed. Lad os sige, I er sammenhængende med livet, fordi det ikke ændrer sig. Det er altid det samme. Derfor er der en sammenhæng, der gør, at I ønsker at forblive den samme. Det føles godt, fordi I har regnet det ud. Det føles godt, fordi I tror, I ved det, der bliver det næste, og I er mere glad i disse situationer med sammenhængende tro – og så ændrer noget sig.

Måske har I en kreds af venner, der altid har været den samme, og pludselig bringer de noget nyt ind. Nu er cirklen anderledes. Faktisk afbryder det måden, cirklen var på til punktet, hvor I ønsker at droppe det. Sammenhængen du havde med gruppen, I dannede, er blevet ændret. Dette er en metafor for denne planet lige nu i dette minut. Sammenhængen i alt det, der plejede at være, er begyndt at bevæge sig og ofte kan I ikke lide det overhovedet. Det er ligesom den nye person i gruppen ændrede holdningen, bevidstheden, og glæden ved cirklen, I troede, I kendte. Hvad gør I ved det? Den menneskelige natur siger I afslutter. I har fået nok. Eller, I kæmper for at beholde cirklen til at være den samme. Men det er ikke en gammel sjæls måde, kære du. Det er det, den otteårige på legepladsen gør, fordi det er alt det, de kan stille op.

H (Having ~ have, få) H’et repræsenterer den virkelig hårde tid I vil med det, jeg vil kalde “den store løgn“. Den store løgn er denne: Alt det, der kommer til at ske i fremtiden kan vurderes ud fra det, der er sket i fortiden. I  genkalder jer simpelthen det, der var i ordenfølgen for at erkende det, der vil komme. Derfor, uanset hvad der sker i ændringen, ser I det som problemer, baseret på tidligere forandring. Derfor er forandring altid noget negativt. “Intet godt kan komme af denne forandring,” siger I,fordi når jeg undersøger fortiden, bragte ændring aldrig noget godt.” Og derfor er den store løgn, at intet nogensinde vil blive skabt, som er anderledes end det, I ved nu, eller har set.

Vi vil sige det igen, så I vil forstå det. Fremtiden kan være fyldt med ting, I aldrig har set. Den kan være benevolent på måder, I ikke kan forestille jer. Pludselig bliver I syge, og I får ting til at ske for jer, der aldrig er sket før. Hvad er den første reaktion? “Åh, jeg har da ellers altid hængt sammen med sundhed. Hvorfor ændrede det sig? Hvad er der galt med mig? Hvad har jeg gjort forkert?” Og den store løgn? Hver gang der sker en ændring som denne, er det dårlige nyheder. I siger, “Bare se på det, der er sket i fortiden, eller hvad der skete med Joe. Dette kan ikke være godt.” Derfor begynder I nærbillede shoppen. Den store løgn: Intet er nyt. Gamle sjæl, der er en tendens til at bedømme alting efter det, der er sket før. Sygdommen? Oftest behøver I at kalibrere jeres celler til at være i stand til at acceptere det, der kommer.

A (anxiety ~ angst) er angst over det hele. Angst vil forkorte et menneskes liv. Når I kigger på forandringernes polaritet, er der dem, der vil forstå det, og der er nogen, der ikke vil. For nogle er ændring i sig selv en fjende, og den behandles som en fjende, for den forstyrrer det, der var, som forståedes og fungerede. At komme forbi angst er det, den gamle sjæl har evnen til at foretage. Det kommer med visdommen i at vide det, der sker, og slappe af med processen.

Nu vil vi komme ind på de tre positive bogstaver og forandringens polaritet. N (Nothing ~ Intet) Intet er som det ser ud. Hvis I har fulgt Kryon kanaliseringerne, har I måske set historien om Michael Thomas og de syv Engle [Rejsen Hjem]. I den historie, sagde englene til ham: “Michael, intet er, som det kan synes her. Beslut ikke kun at tro det, du ved.” Hele historien handler om en mand, der fik en livsoverraskelse. Noget, der aldrig før var sket for ham. Selv når han troede, han havde regnet det ud, var det fuldstændig anderledes. Det er en historie om hans polaritet, mørke og lys i hans bevidsthed. Ændringerne der foregår på denne planet har den samme historie.

Gamle sjæl, som du sidder der, er du villig til at indrømme, at du ikke ved alt? Den for hånden værende ændring er ikke en gentagelses historie. Disse personlige ting for jer, men også de planetariske kommer til at skifte på måder, der ikke er sket før. Der kommer til at være en integritet og medfølelse, der aldrig har været sket før. Uroen kan måske være den, I har set et stykke tid, men tingene er ikke altid som de synes.

Den gamle sjæl er begyndt at se dette spørgsmål klart og omformulerer forandring. Mange af jer har en tendens til at beslutte det, der vil ske, inden der sker noget. Ikke den gamle sjæl – ikke den afbalancerede. Jeg vil have jer til at gå ind i jeres sind, hvor problemerne, der generer jer, er. Ligegyldigt hvad det er, der lige nu generer jer, uanset om det er personligt eller planetarisk, jeg ønsker I ser en ren vægtavle uden noget skriftligt på – intet. Den er ubeskrevet, fordi ændringernes virkning ikke er skrevet på den endnu. Virkningerne på jeres problemer venter på benevolent ændring.

Der er ting, der kan ændres, som er hinsides det, I forventer. Jeg vil fortælle jer: I tror, I for nylig har set ændringer, der var vanskelige eller som I ikke forventede? Bare vent. Der er andre ting, der vil forstyrre jeres planer om normalitet på denne planet, og omkring jer.  Er det okay for jer med dette? Det er det nødt til at være. Vi fortalte jer dette, og de gamle sjæle vil kommer til at kigge på det som de ser et tv-program. Så går de i seng efter programmet og sover som babyer. Deres fred kommer af, at de ved, at de er en del af skiftet, og at ændringen er en del af planetens omkalibrering. De har forstået det. De er en del af verden. De behøver ikke at deltage i fortiden værende afbalancerede, da det er den gamle sjæls opgave. Det er smukt, sådan som en gammel sjæl skaber forandring, reagerer på ændring, og er en del af forandringen.

G (Gift ~ Gave) er den store Gave. Kan I forestille jer et tidspunkt, der, uanset hvad I er bekymrede om lige nu, tilsidst bliver den største gave i jeres liv? I kan måske sige, “Noget skete, der fik mig til at gøre noget, jeg aldrig ville have fundet på inden, hvilket anbringer mig et sted, jeg aldrig ville have tænkt, eksisterede. Jeg er fredfyldt, og jeg er sammen med mennesker, jeg elsker, i stedet for at få drama sammen med andre, der er i oprør. ” Det er den gamle sjæls skønhed og visdom.

At være i stand til at kunne se en gave, mens i er i et virvar, er en visdoms egenskab. I er blevet i stand til at forudse jeres egen bevidsthed! I er i stand til at se et benevolent resultat, og hvordan det vil gå, endnu før, det er der. Det afslapper jer. Kære I, tingene går måske ikke derhen, hvor I tror, de vil gå, selvom I tror, det vil gå godt. Vil I acceptere noget bedre? Vil I acceptere en anden overraskelse hinsides den, som I har overvejet? De gamle sjæle vil, fordi de vil forstå, at de er en del af det største menneskehedens skifte.

Dette skifte er noget, sociologerne vil tale om i fremtiden. De vil tale om en tid, hvor den menneskelige natur af sig selv begyndte at udvikle sig forbi alt det, den havde været i historien. Vi har talt om dette mange gange. De af jer, der lytter til mig, er ofte trætte af at høre det. Lad mig fortælle jer, at I vil komme til at høre det igen og igen. Kære du, bliv aldrig nogensinde træt af at høre gode nyheder! Jo mere du hører det, jo mere vil du indse det, og jo mere vil du leve det, jo mere vil du tro på det. Jeg repræsenterer den skabende kilde lige nu, og du hører sandheden. Du kommer igennem denne ændring! Kan du slappe af ved sandheden? Du vil komme igennem det. Det er et smukt budskab.

E (Energy ~ Energi) kunne stå for så mange ting. Lad det i dag stå for smuk energi – Energien i færdiggørelse, medfølelse, balance, forståelse og en god nats søvn. Er I klar over, hvor godt I sover, når alt er godt i jeres liv? I tror måske, at ikke alt er godt i jeres liv, og jeg vil fortælle jer, at dette er polaritet. Det er jer, der afgør, om noget er galt eller afbalanceret og smukt. Familie, I befinder jer i det største skifte, der nogensinde har været, når det gælder menneskeheden. I begynder at gå i retningen, der til sidst vil skabe et smukt scenario på en planet, der aldrig vil krig. I den proces, er I nødt til at slide jer igennem nogle ting. Det kan tage en generation eller mere for at dette kan lade sig gøre. Det klassiske eksempel på dette er historisk og vi gengiver det endnu en gang: Det er israelitterne, der kom ud af slaveriet. Slaveri var den ældste og mørkeste energi, I kan forestille jer, der trælbandt dem og deres børn. Det forkortede deres liv og deres børns liv og gjorde deres liv forfærdeligt i meget lang tid. Da frigivelsen fra slaveriet kom, skulle man tro, at dette ville være det glædeligste overhovedet, men i stedet kom der klager og opdeling. Så marcherede de i ørkenen i 40 år i en cirkel. Og igen, jeg fortælle jer hvorfor: I kan ikke tage dem, der har haft slaveri bevidsthed og få dem til det herlige, forjættede land. Det ville ikke fungere. En hel generation skulle løbe ud og fornyes. Selv den, der førte dem, kunne ikke gøre det, ikke rigtig. Det siger, hvor magtfuld fortiden er i jeres fremtid.

Får I fat i det? I kan ikke tage en gammel energi bevidsthed og blot omformulere den i løbet af en nats tid. Jeg giver jer dette skifts ABC. Det er det, jeg gør, og det er derfor, jeg kom, og det er derfor jeg vil fortsætte med at give jer denne gode nyhed i stumper og stykker, så I kan forstå det nu. Det betyder, at I ikke behøver at gå over og komme tilbage for at benytte denne information. I kan bruge denne undervisning, mens I er i live og her som gammel sjæl. Faktisk har planeten brug for jer til at gøre dette arbejde nu.
Gamle sjæl, forvent at leve længere, end du forventer at leve. Se på dit sprog, fordi I ofte af vane sætter ord på jeres egen bortgang. Læg mærke til ordene, der kommer ud af din mund, fordi de virkelig tegner et mønster af virkeligheden du er I. Tænk ved dig selv, “Der er en grandios maskine, der lytter til hvert ord jeg siger, og denne maskine vil levere det, jeg beder om.” Stands op og formuler det om, du siger til andre. Lad integriteten af alt dette synke ind. Tænk over det, du siger og formuler ordene over til noget, der er benevolent, medfølende, og som du forventer til dig selv. Erklæringer er nøglen, og vi har sagt det før: Lav jeres egne Erklæringer og sig dem højt. Lad din krop høre, hvem du er, sig erklæringerne ligesom var de en ordre afgivet på en restaurant.

Hvornår? Hvornår vil det ske? Ikke hurtigt nok. Der er indlæring og omkalibrering her. Siger dette jer ikke noget? I er blot lige ankommet i denne energi. Der kommer til at blive indlæring, og der vil være nogle, der vil gå over og komme tilbage og fortsætte, men som jeg har sagt før, når I kommer tilbage, vil I være vidende om det, der er sket. I vil ikke lave de fejl, I har gjort før, og I vil fortsætte med at være den, I er. Der vil være en fornemmelse, leveret fra jeres Akasha, og I vil huske det, I er her for. Der kan godt gå et stykke tid, før I begynder at se dette manifestere sig i jeres nyheder, men mange af jer er begyndt at se dem nu i jeres personlige liv. I starter i det små og bliver store. Det er et storladent budskab om det, der i virkeligheden sker på planeten.

Sluttelig vil jeg sige dette: Tag ikke fejl. I behøver ikke at have en vis tro for at noget af dette kan at ske. Hovedreligionerne på planeten lærer medfølelse. Hold øje med dette, for de vil også begynde at (om)formes, og det, de vil gøre, er at begynde at se anderledes på hinanden. Hold øje med dette. Det vil være tilgivelse – se efter dette. Der vil komme en erkendelse af, at de alle er på samme spor med den samme skaber- kig efter dette. Processen vil komme indefra. Det er sådan, I er, gamle sjæle. Lad forandringen begynde.

Og sådan er det.