Fem tilpasninger

Sendt

Kanalisering af Kryon
Kanalisering af Kryon

Fem tilpasninger

Denne live kanalisering blev givet i Geneva, Schweiz 17 maj 2017.
Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse.

Endda er oplysninger blevet tilføjet eller trængt sammen.

Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, der bærer en slags kommunikation, som de trykte sider ikke har.
Så nyd det forstærkede budskab, givet i Geneva, Schweiz


Hilsner, kære I, jeg er Kryon fra den magnetiske tjeneste. Jeg er kommet til dette rum mange gange, så nogle af jer er vant til kanalisering. Andre tåler det, og andre er i uvidenhed om hele idéen. Kære I, dette er en tid med eftertanke. Det er en tid med medfølelse, forståelse og tolerance. Dette er faktisk et videnskabeligt møde fyldt med spiritualitet og esoterik. Faktisk følges de ad. Der er noget for enhver smag, da studiet af videnskab er studiet af, hvordan den kreative kilde (Gud) skabte alle de dybtgående systemer, I studerer. Jeg vil tilbyde jer et emne i dag kaldet de fem opretninger. Hvad stiller I jer på linje med lige nu, hvor I sider sidder i stolene? Når I overvejer alle tingene, I har set i de sidste tre dage, hvilke ideer eller energier stiller I jer på linje med?

 

 

De Fem Tilpasninger

Tilpasning1. Hvordan er I på linje med andre, I har mødt? Var I overhovedet på linje med noget som helst? Føler I noget, der kunne være usædvanligt her, som måske er på den anden side af blot at være “social”? Måske er dette første gang I er til et møde, der er så esoterisk? I de sidste dage, har nogle af jer mødt nogen, I føler, I har mødt før. Nogle af jer føler, at de har haft kendetegnene på at være familie! Nogle af jer har ikke rejst jer ud over jer selv, så I ved ikke, hvad jeg taler om. Men mange har.

 

Jeg vil gerne fortælle jer, hvad der ofte sker, kære I, når gamle sjæle blandes sammen under ture og i møder som dette. Måske har I hørt om Feltet? Vi er et godt sted at tale om fysikken i det, men jeg har ikke tænkt mig at gøre det, da det allerede er blevet diskuteret af forskerne. Feltet giver mulighed for synkroniciteter og harmonier og benevolente energier at forekomme, som I aldrig kunne planlægge selv. Det føles næsten som en invitation – en invitation til at se og føle ting, som I aldrig ville føle eller se i et møde, der ikke ligner dette. Feltet har altid været her, men dets virkning og kraft er steget dramatisk siden 2012.

 

En stillen sig på linje med er ikke et venskab. Snarere er det en forening. Den bedste måde at stille sig på linje med en anden person, er gennem medfølende handling. I har hørt undervisning fra mig mange gange, der angiver, at samvær ofte skaber en resonans, et sammenløb af energier, der giver genlyd med hinanden. Dette er at stille sig på linje. Vidste I, at I øjeblikkelig kan stille jer på linje med alle i lokalet? Det afhænger helt af, hvad der sker med jer alle.

 

Måske ville der være en ensartethed i tænkning, eller virkeliggørelsen af den indre Gud. Det ville skabe en stillen sig på linje med. Måske ville det være en medfølende begivenhed? Det ville også gøre det.

 

Kære du, mødeserien startede for jer alle her med en uventet begivenhed. Det var sammenbruddet af en sjæl her. Hun faldt i midtergangen lige foran min partner, mens han var ved at præsentere, og hun behøvede øjeblikkelig lægehjælp. Der var to grunde til det, kære I. Den ene var for at smelte jeres hjerter og til at sætte jer i en sammenhæng, der var harmonisk med hende. Øjeblikkelig gik de mediterende i rummet ind i meditativ tilstand, projekterede healing og fred og benevolence. Den anden grund til at det skete, var for hendes personlige helbredelse. Hvis hun kom til at kollapse af et problem, var der ikke noget bedre sted end her! Det er sådan, møderne, begyndte her i Schweiz; den første kanalisering, den første gang, jeg kom ind sammen med min partner i denne serie, var der en nødsituation blandt jer. Det skabte en stillen på linje og I følte det alle.

 

Nu er spørgsmålet så: Kan man justere uden en nødsituation? Kan du se Gud i hver eneste af de mennesker omkring dig? I taler ikke engang det samme sprog, men det betyder virkelig ikke noget. Jeg ønsker at vende tilbage til det øjeblik for tre dage siden, da jeres hjerter smeltedes, og I var sammen med denne sjæl, mens hun lå hjælpeløs i midtergangen – og I sendte hende fred og indgav gruppens medfølelse i hende. I havde et fælles mål. Det er en stillen sig på linje med, ikke venskab. Det lader to personer, der aldrig har set hinanden stå og knuse hinanden, fordi de lige sammen har oplevet den samme fælles medfølelse. Målet er imidlertid, at kunne gøre det automatisk uden en nødsituation.

 

Tilpasning 2.

Hvordan er din forbindelse med naturen? Da min partner startede denne tur [der tales om 44 dages turen, han var på], var han et majestætisk sted. Det var et fredfyldt sted i ørkenen, kaldet Monument Valley. Der var en sådan dyb og usædvanlig stilhed, at du ville kunne føle det og sanse det. Der var en enhed med Jorden, fordi de indfødte i området og deres forfædre havde praktiseret at ære Jorden i æoner. De elskede jorden; de ligestillede sig med jorden, og det var sådan, turen begyndte. Jorden “talte” til gruppen gennem stilheden og æren, der var blevet placeret der.

 

Da han tog til Europa, fortsatte han forbindelsen med at undervise i Irland, hvor landet faktisk er ved at komme til live, der vokser så meget der, og der er så meget liv, der vælder op af jorden, at det offentliges tradition og mytologi ofte viser evnen til at se de små folk. Det skyldes, at jorden er mange-dimensionel – noget vi har talt om før. Der er en forbindelse mellem mennesker og planet energien på jorden.

 

Hvordan er din forbindelse med jorden? Kan du ligestille dig med naturen? Der er dem, der har sagt, “Jo, jeg vil gerne gøre det! Men jeg arbejder i byen. Jeg er i et kontor, og jeg kommer og går.” Andre har sagt, “Jeg arbejder ikke i det hele taget, men det er svært at komme ud af byen.” Kære I, det at komme ud af byen har intet at gøre med det. Når du indånder luften, kan du genkende hvor ilten, der fylder dine lunger kommer fra? Er du klar over, at planterne, træer og endda alger skaber den til dig? Enten du ønsker at se det eller ej, er der et symbiotisk forhold mellem hvert menneske og naturen. Dette er et af de dybest gående forhold, du har at rette op på, fordi du kommer fra jordens snavs.

 

Hvis du ser på, hvordan du kom her, blot selve livet, var det en blanding af planetens elementer, der skabte dig. Man kan sige, at Feltet udviklede et symbiotisk forhold mellem træerne og planterne, så du kunne eksistere. Denne livsgnist har nu levet og er forblevet i æoner og bragt dig til dette sted. Det er ikke tiden at glemme det. Det er tiden at erkende det. Det er tilpasning nummer to.

 

Tilpasning Tre. Hvordan er I på linje med stjernerne? Åh kære I, den er god. I kan sige, “Godt, jeg er faktisk virkelig ikke på linje med stjernerne.” Jeg spørger da, hvorfor I egentlig tænker sådan? Så kan kunne I sige, “Jo, det er ikke relevant i mit liv. Jeg bor i byen, og jeg kan ikke engang se stjernerne. Jeg tænker aldrig nogensinde på dem.”

 

Vidste I, at stjernerne og de planetsystemer, der kredser omkring dem, alle er af det samme stof, som jeres Jord er lavet af? Jeg har sagt det før: Elementerne på denne planet er galakse-elementer. Der er ikke mange mystiske elementer der ligger og lurer derude i den enorme mængde af plads. Det er altsammen repræsenteret her på jeres Jord. Åh, måske har I kæmpet for at se, hvad der er inde i atomet, men I behøver ikke at kæmpe for at forstå, at atomet I studerer findes overalt.

 

Der er faktisk forskellig tyngdekraft, forskellige gas kombinationer og forskellige størrelser af alt, men jeg taler om det faktum, at denne jord er kommet af alt dette, der er “derude”. Det betyder, at når du kaster dine øjne på stjernerne, er de en del af jer.

 

Hørte du det af undervisningen i dag af forskerne, der talte om det, der er din kemi – DNA’et? Hørte du dem diskutere det faktum, at måske, bare måske, I faktisk ikke er kommet fra noget her på planeten? Hvis det er tilfældet, hvor kommer I så fra? Hvad nu hvis den “manglende forbindelse er noget fra stjernerne?

 

Kære I, sandheden er, at I er en kombination af denne planets  udviklings biologi, plus stjernernes bevidstheds udvikling. Selvom jeres mainstream videnskab vil tage meget lang tid om at se dette, vil de fortsætte med at se henvisningerne til det – de manglende dele af den menneskelige udviklingskæde. Så jeg spørger igen, hvordan er jeres stillen jer på linje med stjernerne og dem i stjernerne? Er det muligt, at der er bevidstheder uden for jeres planet? Er det muligt, at de er aktive, og at I kan føle deres benevolence? Kunne der være andre, der iagttog jer eller endda gjorde det her på planeten i en eller anden form, og som kun har jer og skiftet, I gennemgår, i tankerne? Har I nogensinde tænkt, at måske er der andre her, der med benevolence og medfølelse er med til at hjælpe jer igennem det? Og svaret er ja. Så hvordan er jeres forhold til stjernerne?
Kære videnskabsmand der sidder her, er det sådan en anstrengelse at bryde tros- og tankebarriererne et øjeblik, at tingene er meget større, end du tror? Det er så stort – omfanget af virkeligheden, af hvem du er og hvor du kommer fra, er forbløffende. En sand videnskabsmand burde være åben overfor ny opdagelse, men hvordan er muligheds boksen du blev fortalt om? Kan du træder ud af den et øjeblik?
Hvad nu, hvis jeg fortalte dig, at der er langt flere væsner i galaksen, der kender jer, end der er mennesker på planeten? De kender betingelsen, I har, som er fri vilje. De er også opmærksomme på “fingrene væk” politikken, indtil I tog beslutningen, som I nu har begyndt, om at skabe Skiftet. Nye ting kommer til denne planet, som I udvikles i jeres bevidsthed, og som I begynder at indse jeres tilhørsforhold med stjernerne er virkeligt og måske endda biologisk. Der vil absolut komme en dag, hvor I møder dette “tilhørsforhold”, og det vil ligne jer meget.

Tilpasning 4: Hvad er din tilpasning til dig selv?

Kryon, hvad mener du med, ‘Hvad er min tilpasning til mig?‘ Det er et mærkeligt spørgsmål. Jeg er jo bare mig.” Virkelig? Og hvad føler du ved dette bare mig? Når du tænker på den, du er, og det du føler ved livet, er der en stillen på linje med noget indeni, eller, som du peger på, er der intet sammenhæng overhovedet med din egen sjæl?
Jeg startede denne lektion med at spørge om din stillen dig på linje med andre. Kan du se Gud i andre? Kan du se Gud i dig selv? Hvordan er din stillen dig på linje med til dig selv? Jeg vil fortælle dig endnu en gang, og igen, og igen, at så mange mennesker, selv gamle sjæle, ser sig selv som uværdige og mindre end andre.

Er du forelsket i dig selv? Det kan synes være et mærkeligt spørgsmål, men du kan være forelsket i din eksistens på en ikke-egoistisk måde, eller du kan være forelsket i dig selv på en egoistisk måde. Med hensyn til menneskeheden, er der meget, der er dysfunktionelt og egoistisk. Der er en enorm forskel, og er noget, der skiller alle jer i dualitet. Dette er en af de første tilpasninger, du bliver nødt til at foretage, og et vigtigt valg.
Kryon, hvis det er den vigtigste tilpasning, hvorfor er den så nummer fire?” Svaret på dette er noget, jeg vil give dig om et øjeblik.

Hvordan er dette – du med dig? Når du går ud af dette rum om lidt, tænker du da noget som: “Jeg er værdig til at være her. Dette var smukt, fordi jeg skabte det værende smukt” Har du lært i løbet af de tre dage, at du ikke behøver at SPØRGE om ting fra Ånden? Hvem vil du spørge, når Gud er indeni? Når Gud er inde i dig, så spørger du dig selv? Dit skaberforholds Paradigme begynder at ændre sig. I stedet for at spørge, stiller du dig på linje med sandheden om, hvem du i virkeligheden er.

Du lærte at den rigtige måde at udtrykke sig på og arbejde med bekræftelser, ofte står i kontrast til den tilsyneladende nu virkelighed. Det syge menneskes sundhedsbekræftelse kan synes at være dum, når udsagnet sagt højt, om hvor sund vedkommende er, og denne så imens hoster og spytter. Men hvis du forstår, hvordan det rent faktisk virker, ville du forstå, at han rent faktisk bekræfter sin egen sundhed og gør krav på den, han er ved at blive. Han stiller sig på linje med fremtiden for sin egen cellestruktur, som er sund. Det er en virkelig mange-dimensionel stillen sig på linje med til sig selv!

 

Er du i denne tilstand? Forstår du forskellen mellem den fortidige metode og den nuværende? Ændringen ligger i at have arbejdet med en udvendig kilde og nu i stedet må gøre det med indvendig kilde. Føler du, du er værdig? Kan du sidde foran Gud og vide, at du hører hjemme i denne forbedrede og kraftfulde energi? Når du tænker på Jordens auditorium, er der et sæde med dit navn på – eller står du bagerst og ser alle andre få noget? Har du nogensinde tænkt på det?

 

Hvor er jeres sted, kære I? Hører I til her, eller er I blot ude på sidelinjen i håb om at eksistere? Måske I har fået noget i livet, der slog jer ud, ligesom sygdom, og nu fortælles I, at hele oplevelsen er en del af jeres egen tankeproces? Dette er det nye paradigme. Healing sker indefra, og I har kontrol over den. Du kan sejre over det, hvis din stillen dig på linje med dig selv, er der.

 

Hvordan har du det, værende på linje med dig selv? Kan du visualisere, at du krammer dig selv og siger: “Godt arbejde! Vi er kommet igennem endnu en dag, og vi er ved at blive mere balancerede. Vi begynder virkelig at forstå kærlighed.” Er det dig? Kære I, det er i sandhed dig, hvis du ønsker det skal være det. Fri vilje er altid nøglen. Dette er det, du kan gøre eller lade være, sådan som du vælger. Tror du det, eller har nogen fortalt dig det anderledes? Hvis de har, så se på deres liv. Er det noget, du ønsker at efterligne?

 

Tilpasning Fem: Hvad er dit forhold til skaberen? Har du fundet ud af det endnu? Er det muligt, at inde i dig er et stykke af det, som du kalder Gud, som vi kalder den kreative kilde?

 

Genkender du forskellen i mit sprog mellem Gud og den kreative kilde? Gud er i ental, 3dim navne repræsenterer ofte en kilde til magt og dom. Den kreative kilde er et udviklings begreb. Den kan være så stor og så mangfoldig, som du ønsker. Vidste du, at den kreative kilde er mange-dimensionel, og derfor kvanteagtig? Vidste du, at den er uendelig og overalt? Vidste du, at den gennemtrænger hver eneste stofartikel? Vidste du, den er personlig og kender dit navn? Det er ikke en ting overhovedet. Den er alt, overalt.

En stillen sig på linje med den kreative kilde skal være noget, der er meget gørlig. Er det muligt for dig? Hvis svaret til dig er “ja”, selv marginal “ja”, så er du nødt til at sige til dig selv, “hvis jeg er en del af den kreative kilde,: ‘er jeg, derfor det jeg er – mange-dimensionel. Derfor er jeg også en del af hvert eneste menneske på planeten, hinsides det, som enhver kan se eller analysere eller måle. Jeg er mange dimensioner.” Denne idé, kære I, er hvor menneskehedens udvikling vil ske – et sammenhæng af enhed med alt, der er.

Tilpasningen mellem dig og den kreative kilde vil skabe en mange-dimensional ændring i dig. De, der begynder at blive mange-dimensionelle, begynder at være højtflyvende i deres intellekt, i deres intuition og i deres bevidsthed om en større sandhed. Som du går ud af døren i dag, kan du sige, “Jeg er et stykke af skaberen, og jeg har Gud inde i mig. Jeg er evig”? Gør det dig nervøs for at sige det? Hvis det er tilfældet, undersøg hvorfor: Du kan deltage i fortiden, med det, du blev fortalt, eller i stedet i en fremtid, hvor du er i stand til at erkende ved dig selv, hvad der er den intuitive sandhed. Hvilken ønsker du?

 
En Storslået Sandhed

jeg gav dig lige fem tilpasninger. Men nu skal jeg fortælle dig en hemmelighed: Der er kun én. Jeg gav dig bare de fem kendetegn på tilpasning af den ene.

Der er kun én tilpasnings energi, og den er i en cirkel. I er alle sammen i Feltet. Der er altid en opfordring til dig til at føle denne kendsgerning. I har alle sammen med en tilpasning til den kreative kilde at gøre. I har alle sammen med en tilpasning til jer selv at gøre. I har alle sammen med en tilpasning til naturen og stjernerne at gøre. Det er en tilpasning med mange facetter, som en juvel, der ønsker at skinne klart. Når du begynder at se én blande sig med de andre tilpasninger, begynder du at forstå, hvad du har inde i dig. Det er det tidspunkt, hvor du er klar over, at de er alle forbundet. Det er tiden, når du er klar over, at du ikke kan være alene og at andre personer er forbundet med dig. Den gamle menneskelige natur er adskillelse, frygt, krig og en overlevelse baseret på konkurrence. Det nye menneske er enhed, medfølelse og en overlevelse baseret på samarbejde og forståelse af hinanden.

Vi har fortalt dig, at hvis du går ind i et skab og lukker døren, er der en million engle med dig. Men, kære I, hvis alle er en del af den kreative kilde, betyder det også, at alle på Jorden på et eller andet niveau også er i dette skab. Kan du tilpasse dig til denne tanke?

 

Vi har dækket den gamle energis bedrag før. Sløret er begyndt at løfte sig og I er begyndt at få åndelig sund fornuft, og I ved bedre. Ny intuition begynder at fortælle jer disse ting, og det bliver en selvfølge for mange, at medfølelse er nøglen, ikke reaktion, separation, selvopholdelsesdrift og forsvar. Alt, hvad der er blevet sagt i de sidste tre dage taler om dette faktum. Opdagelserne af de gamles profeti peger på dette faktum, at der er en ny energi på planeten, og at I nu befinder jer i den.

Kære gamle sjæl, hvad betyder alt dette for dig? Det nye paradigme, der er her beder jer om at se anderledes på tingene. Det er på grund af det, der vil ske på planeten – og det begynder med gamle sjæle. Der er sådanne i rummet, der ikke tror på kanalisering, men de kan tro på kærlighed. Kære du, hvis det er dig, kan du måske forlade dette sted lidt anderledes, efter at have hørt og følt det, der er her i dette rum. Kan du mærke sammenhænget af hjerter?

 

Der er dem her, der forstår alt, hvad jeg har sagt. Der er endda flere af jer, der vil tage helbredt afsted, og I har ikke engang opdaget det endnu. [Kryon smil] Når du begynder tilpasningen, den ene tilpasning med alt der er, skaber den en guddommelig energi af den du er, og den begynder at vikle sig omkring dig. Så du er klar over, at du ikke behøver at regne det ud. Du behøver ikke at kende detaljerne, og de ting, du måske har lært og glemt denne dag er stadig i dig. Faktisk du begynder at resonere på en måde, der siger, “Jeg kendte alt dette som en gammel sjæl, og hele denne række møder med al denne viden er simpelthen et kursus i at HUSKE.”

 

Dette beskriver den gamle sjæl i den nye energi – den, der er anderledes, der beder om balance, der begynder at forstå sig selv og som forstår medfølende handling. Det er dem, der ved, hvad de kunne være i stand til at udrette, mens de går ud herfra og viser andre deres lys.

 

Det er begyndelsen på en ny jord. Du er et nyt Menneske, med et nyt eksistens paradigme, hvis du vælger at forstå, hvad jeg lige har givet dig. Det er op til dig. Vær ikke bange for Guds kærlighed! Nogle af jer har aldrig rigtig ladet det komme ind. Du tænder og slukker for den, gør du ikke? Den er kun tilgængelig, når du måske mediterer, og forstår ikke, at den er åben i 24 timer i alle ugens 7 dage? Du kan altid føle den i dit liv, når du taler med andre, når du spiser aftensmad, når du går i seng, når du vågner op. Den sover aldrig, og er der altid. Der er intet som elskeren, du har med kreativ kilde.

Tænk på disse ting.

Indtil næste gang.
Og sådan er det.

KRYON