Feltet – Part to

Sendt

Kanalisering af Kryon
Kanalisering af Kryon

Feltet – Part to

Denne live kanalisering blev givet i Anchorage, Alaska 7. august 2016.

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Yderligere er der endda tilføjet oplysninger. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, der bærer en slags kommunikation, som de trykte sider ikke har.Så nyd det forstærkede budskab givet i Anchorage, Alaska.

Hilsner kære I, jeg er Kryon fra den magnetiske tjeneste. Min partner træder bogstaveligt væk og hans bevidsthed er delt. Så mange gange, han gør dette, er det altid nyt. Han ved hvad han kan vente, men hver gang er det lidt anderledes. Kære I, dette er kanalisering sådan som han foretager den, og som vi har sagt før, er der ingen fælles måde at kanalisere på. Et menneske vil åbne sig selv og kanalisering kan komme ud i sang eller som de største malerier, I nogensinde har set. Nogle af de største af århundredernes skabelser, som I har oplevet og nydt er blevet kanaliseret. De største af planetens melodier – kanaliseret. De smukke skulpturer, som I ser, der taler til jer, er blevet kanaliseret. Så denne forbindelse med Skaberen kommer ud på så mange forskellige måder, men selv dem, der taler ordene, som min partner gør, har mange forskellige måder at gøre det på.

Nogle mennesker må bogstaveligt talt tages ud af deres egen bevidsthed, og derfor husker de intet. Så er der min partner, som har spurgt om at forblive til stede. Det er fordi han gjorde det på denne måde, at det tog ham længere tid at forstå, hvad der bliver sagt, at erkende det, og at kontrollere budskaberne for integritet.

Kære I, her til morgen gav jeg et budskab, og jeg ønsker at opsummere det senere i denne kanalisering til dem der lytter og læser. Budskabet fortalte om et begreb, som vi ønsker at gennemgå. Det er et begreb, som mange ikke har hørt om, og jeg vil gerne fortælle jer om det, og også tilføje noget andet til det. Det vil komme om et øjeblik, men før jeg går videre, vil jeg fortælle jer, at det ikke er et tilfældigt sammentræf, der bringer jer til de stole, hvor I lytter og læser. Længe efter I forlader stolen, fortsætter dette budskab. For dem der fysisk er her, er der ofte meget lineær tænkning, der ved, hvordan møder går. Denne tankegang siger, at I er kommet til en begivenhed, og når den er overstået, er den forbi. I tager afsted og går hjem. Kanalen forsvinder også, og så er det slut. Jeg vil imidlertid gerne fortælle jer, at dette overhovedet ikke er korrekt. Forbindelsen, der blev lavet, består. Hvis I har etableret en forbindelse i dag og følt noget andet, der var behagelig for jer, der var medfølende for jer, som føltes ligesom at komme fra hjemmet for jer, har I lavet en forbindelse med Ånden. Når Kanalen tager afsted, selv længe efter han er væk, består forbindelsen.

Vi har sagt det så tit, men I har brug for at høre det igen og igen, og i dette rum: I er aldrig alene – aldrig! Et følge er altid med jer, bogstaveligt talt. Det er den samme gruppe, der altid er der, men hvis I har lavet en forbindelse, føler I det mere. Faktisk har I givet tilladelse til at “åbne døren”, og lade flere af dem komme ind. Jeg vil fortælle jer mere om, hvad jeg sagde i morges om et øjeblik, for det er en del af denne lektion om Feltet.

Feltet, Part 2

For kort tid siden, begyndte vi at tale om noget i fysik, der er meget mærkeligt og tilsyneladende nyt. Vi talte om noget, der kaldes Feltet.
Dette fænomen har været kendt i fysik med mange navne, og vi vil sige endnu en gang, de, der vil bruge ordet indladning eller endda forvikling har kun et stykke eller en del af historien. Feltet er noget, der er meget virkeligt og spiller en større rolle end nogensinde før i den nye energi på planeten. Feltet er det, vi spøgefuldt kaldte “fysik med en holdning”.

I ville forvente, at der en balance i fysik, ja? Svaret er altid ja. I ville forvente fysik og biologi vil arbejde sammen i harmoni for altid at skabe ting, der fungerer godt, ikke? Igen er svaret ja. I ved også, at der er en særlig form for harmoni, der sker, en symbiose mellem selve naturelementerne og fysik. Hvis I forsøger at forstyrre én egenskab, forstyrrer det dem alle. Det er meget svært for menneskeheden nogensinde at balancere noget, der er gået ud af balance i fysik eller natur, fordi mennesker ændrede det. Så I ved allerede, at naturen higer efter en vis form for balance, og den opnår det enten Mennesker er her eller ej. Så videnskaben erkender, at der er et system. I ved også personligt, at der er et system i metafysik. Men Feltet er noget, der er over og hinsides alt dette, og Feltet er begyndt at præsentere sig selv på denne planet på en mere vidtstrakt måde på grund af skiftet.

Markøren er passeret

Da I foretog dette 2012 skifte, kære menneskehed, er det næsten som I afgav en erklæring der siger, “Jeg forbliver.” Det er en udviklings proces, der er begyndt at vise sig, og vi har diskuteret det om og om igen. Men i denne proces, er der også en katalysator, der begynder at forekomme. Det er en katalysator, der påvirker selve virkeligheds fysikken omkring jer, og den samarbejder rent faktisk med de harmoniske ting, I arbejder på. Vi sagde mange gange tidligere, “Vinden er på jeres ryg i denne nye energi.” Den er mere end det.

Feltet er, som tidligere defineret, en benevolent energi omkring jer, der ønsker at skabe harmoni. Det skubber tingene sammen for at skabe harmoni. Straks, kan I sige, “Vent et øjeblik. Fysikken formodes at være noget, der er absolut og statisk. Den er et sæt regler, der definerer, hvordan tingene fungerer. Den har ikke noget med bevidsthed at gøre.” Det er faktisk hvad I har lært. Men jeg siger jer, at her er en fysisk lov, der har en egenskab, der forsøger at forbinde tingene. Kan det være sådan? Kære I, det er ikke spor anderledes end Moder Natur eller Gaia. Det er det virkelig ikke. Det er simpelthen et andet slags symbiotisk forhold, kun dette ene er menneskets forbindelse eller forhold til den kreative kilde. Det er noget, der skubber ting sammen, får dem til at arbejde anderledes, og åbne døre og muligheder for harmoni. Det kaldes Feltet. Vi vil tale mere og mere om dette, men lige nu er Feltet ved at blive tydeligt og mere indlysende, og det er begyndt at skabe anderledes ting, end I kunne forvente.

Tidligere denne Morgen

Tilbage til budskabet i morges: Jeg begyndte at fortælle jer, at der er grunde til, at mennesker lever i områder af denne planet, der ikke har set krig. Hvis I kigger på, hvor de fleste af kanalerne kommer fra i de sidste 25 år, vil det være fra lande, der ikke ser krig. Dette skyldes, at denne planets Krystalgitter husker, hvad mennesker har gjort i århundreder, og præsenterer dette i virkelig tid for dem, der bor der nu. Så dem, der finder steder at leve på over hele planeten, der er friske, der ikke har haft noget lag af drama og krig og død og sorg, befinder sig nu bogstaveligt talt på jomfruelig bevidstheds jord – uberørt af mørkemassen med menneskelige drab.

Den gamle Sjæle Forbindelse

Denne slags jord skaber også noget, som Feltet bruger mere nu. Mange er kaldet til visse områder over hele planeten, og spekulerer på, hvorfor de er kaldt dertil, hvorfor de bor der. Det synes heller ikke ligegyldigt, hvad temperaturen er. [Smil – denne kanalisering skete i Alaska]. I kommer til et sted, og I føler, dette er jeres sted, og det er her I bor. Selv hvis I forlader stedet, bliver I bestandig trukket tilbage. Der er en vis form for bevidsthed, som over hele planeten gennemtrænger et sted af denne art. Det er noget, jeg vil tale om.

Min partner var for nylig et sted kaldet Patagonien – smuk, afsides, uberørt. Meget få mennesker bor der, men dem, der gør det, vil fortælle jer, at de bliver ved med at bo der. For dem, er der er ingen andre steder som dette på planeten. Måske føler de, at de selv ligefrem er kaldet til at være der. Selv nogle af dem, der bor alene der. Der er andre steder ligesom denne, hvor der ikke har været store krige, ingen masseødelæggelsesvåben, og som har lag på lag af ren historie. De, der bor der, føler det. Disse steder er også mere forbundsfælle med Gaia og naturen end de fleste andre steder af kloden.

Nu skulle denne forklaring være nyttig for dem af jer, der lytter og læser, og som bor nogle af disse steder, og spekulerer på, hvorfor de er der. Vi har talt om dette, mens vi var i ørkener, ødemarker, på øerne og bjergtoppene. Vi har talt om dette over hele planeten, hvor den slags steder findes. Der sker noget for jer. Hvis I bor et af disse steder, vil jeg fortælle jer, at på grund af Feltet er der i denne nye energi, stærkere forbindelse mellem jer og hele menneskeheden! Nu troede du lige, du var eneboer, ikke?

De af jer, der er gamle sjæle, er forbundet med andre, der er gamle sjæle. Vidste I, det? Forbindelsen er esoterisk og ikke fysisk. Det er jeres esoteriske familie. Lyt, der er mange gamle sjæle på steder, der ikke er det oprindelige, og overhovedet ikke er friske. Tænk bare på dem i Mellemøsten på hver side af situationen. De befinder sig på jord, der altid er lagret med problemer. De lever lag på lag med rædsel. Så langt ned de graver der, finder de andre byer, der blev erobret og erobret med megen sorg og død. Hvilken chance har de, når de går ind i en meditativ tilstand? Hvordan kan de komme til et sted, bare med bevidstheds neutralitet? Hvordan kan de begynde at skabe det fredelige Ansigtsudtryk, der kommer med ufordærvet energi? Svaret? Jeg vil for første gang fortælle jer: Feltet harmoniserer dem sammen.

De kan gå ind i en meditativ tilstand og få et forbund med det, der er i jeres område, fordi I er der og besidder det. De kan føle den absolutte skønhed, friskhed og jomfruelighed ved jorden. Forbindelsen med Gaia, der er på disse steder, kan bruges af dem, og de er der ikke engang! Årsagen er, at de, der er disse steder, overfører det til dem, uden selv at vide det. Dette er en del af det, den gamle sjæl gør, der er nyt og meget esoterisk. Så hvis I overalt på kloden bor et af disse steder, og er opmærksomme på disse ting, er I det, jeg kalder et fyrtårn – en afsender af det I har, som de ikke har, men så desperat har behov for. Dette er vigtigt for jer at vide. De bliver de hjulpet på urolige steder over hele kloden, fordi I bor på et af disse områder, og holder denne energi tilgængelig for dem.

Dette er forholdsvis ny information, for Feltet har altid eksisteret, men i denne nye energi, forbi 2012, er det en af Gaias fysiske egenskaber, der er begyndt at ændre sig og skifte. Denne ændring i Feltet forekommer ikke kun, fordi I har lavet skiftet, men det udløses af knudepunkterne og nullerne, * som vi mange gange har diskuteret før. Det er den udløsende faktor for at noget kan ske på krystalgitteret. Da disse 12 knude og nul par er bestilt i forhold til tid, vil de derefter stille sig på linje med Krystalgitteret til en langt bedre indstilling, der vil samarbejde med en højere menneskelig bevidsthed. Gaia er virkelig mere involveret her end nogensinde før, så det er god information for dem, der ønsker at sidde og føle Gaias oprindelighed og skønhed på et sted, der simpelthen ikke har dem.
Mange gamle sjæle befinder sig på et meget vanskeligt sted. Måske er de uforbundne midt i en storby. Der kan være mekaniske ting omkring dem, magnetiske felter, der forstyrrer livet. Hvordan kan de nogensinde komme til at føle Gaias skønhed og vidunder? Så jeg vil sige til dem, stil blot ind, fordi over hele denne planet er der sendere og fyrtårne i disse oprindelige områder, som er smukke og forbundet med Moder Natur på en måde, der er solid og evig. Jeg opfordrer dem til at føle det. Det er bare én af de nye ting. Gamle sjæle er begyndt at sende til hinanden. Nu må I ikke blive overrasket over, at den slags ting sker.

Vekselvirkning med andre

Der er også en anden egenskab. Den er svær at tale om, fordi den har med menneskelig natur, personlighed, gamle dårlige vaner og frygt at gøre. Den er personlig, men nødvendig at bringe frem. Lad mig spørge jer: til alle, der lytter eller læser lige nu, hvordan kan I tale med andre? Hvad er det naturlige, neutrale punkt? Jeg spørger publikum, der lytter og læser nu. Måske vil I sige, “Ja, jeg er nødt til at lægge lidt kræfter i at få det, jeg behøver, fordi jeg bor på et vanskeligt sted. Så jeg nærmer mig nok tingene med lidt mere aggressivitet end de fleste mennesker gør.” Jeg vil stille jer dette spørgsmål: “Betyder det, at I er uvenlige over for dem?” Svaret: “Nåeh, det er ikke min mening at være sådan, men nogle gange siger de, at jeg er det. Men det er den eneste måde, jeg kan få, hvad jeg har brug for.” Og jeg spørger, “Virkelig?”

Der kommer snart til at ske noget, og jeg vil gerne fortælle jer, hvad det er på grund af Feltet. Kære I, i mange år har jeg sagt, at inden for denne nye energi kan I ikke skjule jeres mening mere. I må bekende kulør. Hvad jeg mener med dette er, at man ikke kan hævde at være én ting, og derefter gå ud og være noget andet. Dette har mange navne, som I kan ikke puste og samtidig have mel i munden, og I må bekende kulør som er de bedste. For eksempel, I kan lide min besked, men I ønsker ikke nødvendigvis at forpligtige jer til disse esoteriske ting, når kanaliseringen er slut.

Hvordan behandler I tjeneren, der kommer til jeres bord, når I spiser middag? Er denne person en ansat eller familie? Hvordan behandler I dem på vejen, der afskar jer? Hvad siger I om andre, når de ikke er til stede? Nu kan I sige, “Jo, det er et godt råd. Tak Kryon. Jeg vil være venligere.” Men det er ikke det, jeg fortæller jer.  Jeg vil gerne fortælle jer, at der er noget, der foregår. Ser I, Feltet ønsker harmoni. Det forsøger at sætte tingene sammen, og det er begyndt at øge sin effekt. “Hvad?” kan I spørge. “Hvordan kan fysik ’ønske’ noget?” Vand løber ned ad bakken. Ønsker fysikken det? Ikke på et bevidst plan. Den skaber det på grund af tyngdeloven. Hvordan nu, hvis der også er yderligere  harmonilove? Hvad hvis hårdhed skaber uønskede resultater? Bliv sammen med mig.

Feltet er hele vejen omkring jer. I lytter måske til Kryon, og måske I har været til esoteriske møder. I har hørt alt det jeg har haft at sige om skønheden i medfølelse og hvorledes I er ved at bevæger jer ind i medfølelses alderen. I har endda hørt, hvad medfølende handling betyder. I lytter og I lytter, nikker, og så går I ud og gør alt det, I ønsker.

Når nogen ikke er behagelige overfor jer, er I uvenlige mod dem. Grunden? Vane. Det er den eneste måde I har levet på førhen. Måske det at fornærme mennesker og det at være barsk, giver jer resultater, og det virker for jer? For jer, er det bare måden det gøres på. Så I kommer tilbage til vores møde, lytter til Kryon, og føler jer virkelig  godt tilpas. I er meget åndelige, indtil I forlader mødet. Så vanen fortsætter. Dette vil overhovedet ikke komme til at fungere mere. Lad mig fortælle jer hvorfor.

Kære I, Feltet ønsker at skabe harmoni og sætte ting sammen. Hvis feltet ikke kan sætte ting sammen, bliver tingene mere ubalancerede end nogensinde før. Hvis vandet ikke kan strømme ned ad bakken i en rille, løber det over på steder, og det skaber oversvømmelser og ødelæggelse. Hvordan vil I gerne ældes hurtigere og dø hurtigere? Hvis det er det, I ønsker, da fortsæt, menings-skjuler, fordi selve jeres cellestruktur vil blive skubbet af Feltet mod harmoni, som I afviser på grund af jeres vaner. Denne afvisning skaber ubalance i jeres kemi. Det vil resultere i en ubalance i jeres personlighed.  Der er endnu et kendetegn på denne ubalance, og nogle af jer vil føle det, og spekulerer på, hvorfor I er så trætte hele tiden.  Prøver I på en eller anden måde at blæse og have mel i munden?

Dette er så dybt, men mange af jer ved ikke engang det sker.  Jeg vil fortælle jer, at dem, der har lært medfølelse vil leve meget længere. Lige nu sker ting, som vi fortalte jer, kan ske, når I har passeret markøren.  Da jeg kom her for 26 år siden, fortalte jeg jer, I kunne forvente nogle af disse ting, og nu sker de. En af dem er dette: I kan ikke skjule jeres mening. Enten er I på en eller anden måde med hensigt forbundet med Ånden eller også er I det ikke. I kan ikke foregive at være det, for jeres krop ved det.

Kære I, dette er ikke en straf, men snarere en balancering inden for et fysisk system. Det er et skønheds system. Det ønsker at harmonisere det, I gør, og det er en meget benevolent system. Der er dem, der siger, “Javel, Kryon, jeg hører dig, jeg vil gerne gøre det. Jeg vil gerne harmonisere mere, men jeg har haft et helt liv med denne vane. Det er jo måden, jeg arbejder på. Hvad kan jeg gøre?” Her er, hvad jeg vil fortælle jer: Med denne nye energi kommer en meget højere reaktion på en vis given bevidsthed. Jeres hensigt og bekræftelser på, at ville skifte til at være en mere medfølende person, kan udrette mirakler. Lad jeres krop høre dette og Feltet vil høre det. Jeres hensigt er energi. Feltet er energi. Dette er fysik, og Feltet vil hjælpe til med denne proces for jer. Det kommer til at blive vinden bag jeres ryg og I vil finde jer selv tænke anderledes over tingene, se anderledes på andre, bruge anderledes ord, og ændre jeres vane.

Mange rapporterer endda, at de har mere energi på grund af denne forfriskende ændring. I kommer til at føle jeres cellestrukturs healing, når dette aldrig er sket før. Sår på jeres krop vil heles hurtigere, vidste I det? Dette er virkeligt. Hår vil vokse hurtigere, negle vil vokse hurtigere. Grunden? Fordi der er en harmoni her, der længe ikke har været her. I skaber en rille til vandet, der ikke har været der før. Ville I ikke gerne tage mod alt det, jeg har sagt gennem årene og endelig anvende det på jeres personlighed, så I bliver en mere medfølende person, og mere langsom til vrede? Alt dette er muligt, fordi feltet er på jeres side. Tænk på det som en storslået engle tilstedeværelse, der er rede til at hjælpe jer med alt det, I beder om at blive – mere medfølende, mere mesterlig.

Jeg har allerede fortalt jer om resultaterne, og det er ikke blot lige det, at I kommer til at leve længere. Mennesker vil bemærke jeres skifte, Mennesker direkte omkring jer.  Hvis I er unge nok, vil jeres børn bemærke det. Kan jeg sige, at selv jeres dyr vil lægge mærke tll det! De vil komme til jer, hvis de ikke det gjorde før, fordi nu udstråler I fred i jeres Merkabah mønster, et mange-dimensionelt mønster, der er helt anderledes end mønsteret, det var her før. Dyr kan sanse dette. Ingen vrede, meget lidt drama, et fredfyldt ansigt – I opfordrer til medfølelse!

Kære I, jeg ville ikke give jer disse oplysninger, hvis det ikke var sådan. Jeg vil have jer til at være rede til mere af dette. Det er begyndt at ske overalt på planeten, men især taler jeg til gamle sjæle, som kan se, de ikke kan blæse og have mel i munden og ønsker at ændre sig. Kom og nyd energien! I vil opdage, at resultaterne af ny medfølelse med andre, er langt større end resultaterne af det, jeres gamle vane var i stand til at gøre.

Det er tiden at være på linje med den kreative kilde, som er en opvågningsenergi hele vejen gennem din krop. Den er her til jer og har altid været det. Det nemmeste I kan gøre, er at slappe af og finde medfølelsen, der altid har været der. Det var det, som jeg ønskede at fortælle jer i dag. Det var det, der var nødvendigt at få sagt. Det er det, der sker i skiftet. I kommer til at se det på så mange måder, og I kan også iagttage det, for selv dem på planeten, der ikke har investeret i Åndelighed, vil få nogle lignende resultater ved at anvende medfølelse.
Lyt kære I, den gamle energi og dens mørke måder vil være med jer i lang tid, og forsøge at genetablere sig selv. Nogle vil endda fortælle jer, at I IKKE burde være en venlig person. De vil fortælle jer, at venlighed er svaghed, og spørge jer, “Vil I være svage?” Det er et gammelt trick at narre jer til at gå baglæns ind i fortidens veje, og mange vil købe det. Hvad er resultaterne?

De, der er uvenlige, vil bringe uvenlighed; de vil bringe ubalance; de vil manifestere deres egen død. De, der er nådige og barmhjertige, vil tiltrække det, der er smukt, og det virker. Hold øje med det. Se også efter svindlerne, for der er stadig kamp. Det plejede at være sådan at det I gjorde, var neutralt på denne planet. Ikke nu. Der er dem, der vil spørge, “Hvordan kunne denne person eksistere og være så grim overfor andre mennesker? Hvordan kan sådanne sove om natten?” I har hørt det før. Godt, jeg har tænkt mig at fortælle jer noget. De dage er forbi, og de vil ikke sove om natten. De vil skabe deres egen eventuelle død. Der kommer situationer op, der vil vise jer selve dette.

Her er udbyttet: Der er mere lys på denne planet end nogensinde før. Det skaber flere ting, og vi har sagt det før. Hold øje med mørkets aldrig før sete bekæmpelse af jer, og læg mærke til at Harmoni Feltet vil oversvømme alt. Det er næsten som om Moder Naturs skønhed også er begyndt at påvirke menneskeheden. Feltet vil forsøge at skabe symbiotiske systemer, der arbejder sammen med medfølelse og skønhed. Det kommer til at ændre den menneskelige natur, og vi har også sagt det før. Hæng i, gamle sjæl, og forvent gode ting, ligegyldigt hvad du ser eller forventede i fortiden.

Jeg er Kryon, forelsket i menneskeheden, lykønskninger til jer for jeres del af skiftet.

Og sådan er det.