Feltet – Part et

Sendt

Kanalisering af Kryon
Kanalisering af Kryon

Feltet – Part et

Denne live kanalisering blev givet i Laguna Hills, Californien 3. juli 2016.

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Yderligere er der endda tilføjet oplysninger. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, der bærer en slags kommunikation, som de trykte sider ikke har.

Så nyd det forstærkede budskab givet i Hot Springs, Arkansas.

Hilsner kære I, jeg er Kryon fra den magnetiske tjeneste. Jeg vil have jer til lige et øjeblik at tage et åndedrag. Og se så på virkeligheden, der er foran jer. I sidder en smuk søndag eftermiddag i et mørkt rum og lytter til en mand i en stol. I får at vide, det er en “stemme fra det hinsides”. Det er det faktisk, men er det beskrivelsen, I vil give, når I bliver spurgt af en nabo, “Hvad har du lavet i dag?” Hvis det så var tilfældet, ville der være megen rysten på hovedet i jeres nabolag.

Der er en særlig gruppe, der ville se denne begivenhed som et sandt budskab om kærlighed og visdom fra en usynlig kilde på slørets side. Selv indenfor denne gruppe, og hos dem, der lytter til fra andre steder, vil der være tvivl om, at beskeden er virkelig. Dette er menneskehedens naturlige skævhed. I lærer på én måde, og når en anden måde kommer frem, sætter I spørgsmålstegn ved det. Spørgsmålet er der altid, “Er det virkeligt?” Så disse er tingene, I står over for, og det den Kreative Kilde står over for. Vil der nogensinde komme en tid, hvor menneskeheden vil tillade plads i sin tænkning til det, den tror ikke er muligt? Vil der nogensinde komme et tidspunkt, hvor den begynder at undersøge stykkerne og delene i dens virkelighed, der kan være anderledes, end den tror, hvilket derefter vil åbne døren for kanalisering og give oplysninger om et smukt system?
Gud er Mesterfysikeren

Jeg har tidligere givet kanaliseringer, og en af disse hed, “Fysik med holdning”. Den beskriver en fysik, der er anderledes, end I tror, fordi den ser ud til at være skævvredet – dvs. ikke ens balanceret på de lineære måder, I forventer. Forbind prikkerne og brug et øjeblik åndelig fornuft. Hvem skabte fysikken? Hvem er skaberen af alting? Svaret er den vældige “JEG ER”, den Kreative Kilde – Gud. Den samme Gud, som er i jer, som elsker jer ud over alle grænser og har skabt selve virkelighedens sæde, som I sidder på og lever på. Så virkeligheden i alt, fysikken i alt blev skabt af den centrale kilde. Tror I på, at der i denne fysik måske kunne være nogle benevolente unormaliteter, der tyder på, at Gud er i billedet et eller andet sted? Tror I der måske vil være noget, I ikke har opdaget endnu, som netop nu er ved at blive undersøgt, og nu vil vise jer noget, I ikke forventede? Vi vil tale mere om “fysik med holdning”, men holdningen er harmoni, samvær, synkronicitet og kærlighed. Det er det jeg ønsker at tale om.

Feltet

Det vil ikke vare længe inden jeres videnskabsmænd begynder at se, hvad jeg vil kalde, Feltet! Nu, er dette allerede set i mindre grad og bliver undervist om af dagens store metafysiske lærere. Det er allerede derude, ses på og undersøges. Her er det, der siges: I har alle en egen “vibration”, ligesom med  en streng på et instrument der vibrerer. Hvis I vibrerer lidt anderledes, kan I afstemme jer med kosmos. De bruger eksemplet med genlyds frekvenser, der påvirker hinanden. Har I nogensinde sunget i bruseren? Når I synger bestemte toner eller musikvibrationer, vil bruserummet vibrere højere på disse toner. Forklaringen på hvorfor det er sådan, er at tonen, I synger, har en frekvens, der giver genlyd til bruserummet. Derfor har I lige opdaget genlyds frekvensen med jeres stemme, og den lyder kraftigere og lysere, og så er det sjovere at synge.

Lærerne vil fortælle jer, at hvis en streng på strengeinstrument er anslået hårdt nok, vil det påvirke et andet strengeinstrument ved siden af, som har den samme indstilling af sin streng. Det andet instrument vil begynde at vibrere lidt, også selv uden at der røres ved det.  Det er også virkningen af Genlyds frekvenser.

Kære I, planetens fysik er fyldt med denne virkning. Det vi kalder Feltet, er det fysiske rum omkring jer, der kan give genlyd med en anden kilde. Gud har skabt dette på en måde, der er forudindtaget i jeres gunst. Det er ligesom I var designede til at give genlyd med noget, I er uvidende om, hvis I er klar over det. Denne genlydsholdning er afstemt til samvær og harmoni, og I er begyndt at blive bedt om at give genlyd til Feltet.

Nu, har dette andre identificerende ord, og nogle har måske allerede oplevet dette. Der har været kanaler og andre, der har beskrevet at komme til et sted, hvor I gav genlyd til det, der var omkring jer. Dette er Feltet. Feltet er en benevolent, harmonisk vibration, og hvis I nu tager hen og giver det genlyd med jeres bevidsthed, vil I aktivere jeres cellestruktur, og leve længere. Vidste I, at det at harmonisere og give genlyd med Feltet i jeres egen bevidsthed på det rigtige tidspunkt og det rigtige sted, faktisk kan forårsage en spontan bedring? Har I nogensinde spekuleret på, hvordan dette er muligt? De, der helt og fuldstændigt kan harmonerer med Feltet kan faktisk kontrollere og ændre kendt fysik! Har I nogensinde i historien hørt om en mester, som syntes at have kontrol over fysik? Mange af dem gjorde det. Der er dem lige nu på planeten, der i øjeblikket kan gøre dette. Der var en nylig afdød i Indien, som kunne gøre dette.

Jeg fortæller jer noget, I behøver at vide i denne nye energi. Siden 2012 har Feltet øget sin bevidsthed og flere og flere gamle sjæle ser, at de kan harmonisere og finde bevidstheds frekvenserne, der er i Feltet. Som vi sagde, er jeres videnskab begyndt at give dette navne, fordi de sanser det og ser det. Det er udenfor linearitet, og de kalder det kvante opstigning eller sammenfiltring. Der er mange ord, der anvendes til det samme. Ordene betyder “ting, der ønsker at arbejde sammen på en mærkelig, ulineær måde, som er benevolent og harmonisk”. Bogstavelig talt gør ting, der normalt ikke arbejder sammen, det når de er udsat for Feltet. Det sker mere og mere.

Brugen af Feltet

Jeg ønsker at fortælle jer, hvorfor jeg taler om dette. Kære I, der er mange af jer, der vil sidde der og sige: “Jo, det har jeg prøvet, og prøvet. Jeg prøver her, og jeg prøver der, og jeg kan virkelig ikke finde det søde sted. Jeg kan ikke finde stedet, der harmoniserer og vibrerer sammen med den kreative kilde.” Kære I, feltet blev skabt til jer i denne nye energi, til gamle sjæle. Det bogstaveligt talt venter som en genlyd frekvens på jeres bevidsthed, der skal aktiveres.

Kryon, du taler i cirkler!” Kære I, det er vanskeligt at give jer den slags meddelelser vedrørende en virkelighed, som I ikke har set før, og som ikke er lineær eller er i jeres tro på systemet. Giver det ikke mening, især i den nye energi, at Ånden, den skabende kilde, vil fremvise fysik vil være benevolent og hjælpsom? Giver det ikke mening, at der vil være et antal ting, som I måske kan opdage, som I kan hage jer fast på, som vil give mening og skabe løsninger?

Min partner fortæller om sin erfaring med at skabe synkronicitet og ændre det, I vil kalde det heldfaktoren. Det er gjort med Feltet. Når han får ud af et fly, der er vendt tilbage til porten med mekaniske problemer, forventer han hjælp, og han søger genlyd med feltet. Dette er det, der for ham peger på en harmonisk løsning, som han aldrig ville være kommet til af sig selv. I kan kalde det forbedret intuition, hvis I ønsker. Feltet er det, der hjælper dem, der er i harmoni med sig, og det koordinerer tingene. Det sætter tingene sammen. Det gør forskellige ting, harmoniserer og vibrerer på den samme frekvens. Lad os fortolke denne harmonisering som en løsning og et liv, der giver mening. Det er en energi, der besvarer problemer, når I tror, der overhovedet ikke vil være nogen svar på dette!

Der er et hurtig-find system til at hjælpe jer med at komme i kontakt med Feltet. I har måske mediteret; I kan have spurgt eller bedt om noget sådant, så jeg vil gerne give jer hjælp her. Ved I, hvad instinkt er? instinkt er blevet kaldt menneskevæsnets smarte krop. Næsten ligesom en krops følsomhed, der er hinsides jer og i jer, er det kropsdelen af jer, I muskel-tester [kinesiologi]. Vidste I, at I kan stille jeres krop spørgsmål på en bestemt måde og få svar på noget, jeres bevidsthed ikke ved? Det er den smarte krop. Der er en del af kroppen, der ved mere, end I gør, som kaldes instinkt. En del af den nye energi er en egenskab, der er begyndt at bygge bro mellem jer og instinktet. Når broen er færdigbygget, vil I alle kunne være jeres egen intuitive læge! Lige nu, er I det ikke. Men instinktet er hemmeligheden, og svaret på brugen af Feltet. Instinktet er allerede tilsluttet til Feltet. Det betyder, at I allerede er tilsluttet Feltet.

Har I nogensinde spekuleret på, hvordan homøopati virker? I sætter en tinktur under tungen, som indeholder så lidt af medikamentet, at det er næsten umåleligt for videnskaben. Tinkturen er et designet “hensigts program,” der er rede til at fortælle kroppen, hvad I ønsker den skal gøre. Det signalerer instruktioner til kroppen med ganske lidt kemi, der er alt for lidt til at igangsætte en reaktion, men jeres krop ser det øjeblikkelig. Homøopati er den anvendte måde i mange lande, og alligevel kan det ikke bevises videnskabeligt. Instinktet ser instruktionen lagt under tungen og giver derefter kroppen instruktioner øjeblikkeligt. Den smarte krop er meget smart. Den er ansvarlig for at se beskederne og handle på dem og forbinde jer med Feltet. Feltet er en benevolent, harmonisk fysiktype omkring jer, der forbedrer healing, skaber jer fred og glæde, og det er overalt. En dag, vil feltet få et andet navn, men lige nu fortæller jeg jer, at det er hemmeligheden bag den nye energi. Hvis I forsøger at komme i kontakt med Feltet og I har mediteret og forespurgt, og siddet der og været frustreret, er det i stedet tiden at komme i kontakt med jeres instinkt. Det er der allerede, og det er bygget ind i jeres krop.

Lad os et øjeblik tale om, hvordan I kan tale med jeres Instinkt. Jeg vil have jer til at forstå og se på det, vi har undervist om nu i tre år. Der er nye, indflydelsesrige kræfter, som I endnu ikke ved eksisterer. De har samme form som jer, taler højt til jeres Instinkt. Det er jer der giver instrukser til jeres krop, fortæller den, hvad I ønsker  den vil høre. Den er magtfuld og en meget ny forbedring af en gammel forudsætning.

Det største, det mest indflydelsesrige og nyeste i øjeblikket, er godt konstruerede erklæringer. En erklæring sagt højt er en positiv, magtfuld forstærkelse af det, I er. I spørger ikke om noget med en god erklæring. I ønsker ikke ønsker noget. I stedet angiver I noget, der er jeres, og Instinktet er det første til at høre det, og handle på det. Instinktet lytter hele tiden! I har muskel-testet med det i årevis. I har homøopatiseret med det i årevis! Det er der med en antenne parat til at lytte, og der er ikke nogen større indflydelse på instinktet end jeres stemme og jeres bevidsthed der fastslår den I er, højt.

For år tilbage, blev Kryon i en ældre energi, spurgt: “Er det nødvendigt at fremsætte erklæringer højt, eller kan vi sige dem i os selv?” Svaret var: “Sig dem inden i, fordi det ikke kommer til at gøre en forskel.” Nu, i denne forbedrede energi, ændrer jeg min historie. I denne nye energi, er Feltet forhøjet. Det er mere tilgængeligt at synkronisere med, at filtre sammen med end nogensinde før. Det er rede til at sætte tingene sammen for jer, situationsmæssigt, biologisk og bevidst. Det er klar til at fremvise jer for jeres Højere Selv på en måde, I kun håbede på tidligere. Hovedværktøjet er dig, der taler til det, og lige nu sker den bedste måde  gennem mundtlig bekræftelses bevidsthed.

Det er derfor, I kommer til at se en eksplosion i foreslåede erklæringer over hele planeten. De har været her i mere end et århundrede, men kære I, nu er det de blomstrer. Årsagen hertil er, at I kan komme i kontakt med det, der er i jeres egen smarte krop, som allerede er forbundet med den fysiske benevolence kaldet Feltet.

Nu er der dem, der sidder her, der siger: “Ja så, jeg vil ønske, jeg vidste, hvad Kryon sagde. Det er nogle gange svært at regne ud.” Det er smukt, ikke sandt, at I ikke behøver at vide det? I behøver ikke at have viden om det! Jeg gav jer et værktøj, der er praktisk i 3. dim og jeg fortalte jer måden det arbejder på, små detaljer i det og begrundelsen for det. Men det er kun jer, der kan bekræfte dette. Alt jeg har tænkt mig at fortælle jer, er at være forsigtig med, hvad I siger. Konstruer det, I fortæller jeres krop på en positiv måde, hvilket er jeres udsagn om, hvem I er.

Vær nu forsigtig, for der er dem af jer, der er alt for lineære til at gøre dette. I er syge, I hoster og så begynder I at bekræfte, at I har det godt. I kan se dette og sige, “Jeg fornægter det bare. Her hoster jeg, og på samme tid påstår jeg, at være helbredt?” I er ikke engang begyndt at forstå fysikken i en mange-dimensional cirkel. Det I gør, er at forstærke en fremtidig tidsfraktal. I skaber noget ,som ikke er her endnu (i jeres tankegang), men i måden, vi ser det på, er feltet der allerede og arbejder på løsningen. Den findes allerede.

Kan I se potentialet i dette? Kan I oplyse det uden jeres sind forsøger at sammensætte umage ting? Den syge person kan sige højt, “Jeg er helbredt, jeg er hel, tak.” Så i det næste øjeblik hoster vedkommende! Personen, der er ikke har rigeligt kan sige, “Jeg har overflod i mit liv, og jeg behøver ikke at bekymre mig fra dag til dag. Jeg har det, jeg har brug for, fordi jeg er det værd.” I selv samme øjeblik, er der intet på deres bankkonto. Personen, der er plaget med situationer eller forhold kan kræve total sejr! “Jeg er i fred nu. Tak Ånd for at få mig gennem denne forfærdelige ting.” Så når de vågner op fra denne erklæring, er de stadig i den forfærdelige ting!

Kan I se, hvad jeg siger? I starter med angivelse af, hvem I er, fordi det er den I efterhånden vil blive. I jeres lineære tid, er det ikke sket, men for os, er det! Hør, hver eneste af jer, der lytter til dette, jeg ved, at I har noget at sige til jeres krop; Jeg ved det. Det er tiden at forbindes med Feltet! Der vil komme mere, for der er en part to der kommer.

Kære I, I er allerede udstyret. Jeres forbindelse til dette Felt er der allerede. Fysik, har i sandhed en holdning, og holdningen er benevolencen med sin hånd fremstrakt der siger: “Kom, og se hvordan vi kan hjælpe.” Det er Skaberens skønhed og denne energi i dag. Den beder jer give genlyd til noget smukt, så gå tilbage og se det arbejde.

Og sådan er det.