Det største filter af alle

Sendt

Kanalisering af Kryon

Kryon gennem Lee Carroll

Det største filter af alle

www.kryon.org

                Oversat af Sigfred Skjold

Kanalisering af Kryon

Denne live kanalisering blev givet i Salt Lake City, Utah
d. 18. juli, 2015

Kryon gennem lee caroll oversat af Sigfred Skjold
 

 

For at hjælpe læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Yderligere oplysninger er endda tilføjet. Ofte, har det der sker live en underforstået energi i sig, der bærer en slags kommunikation, som de trykte sider ikke har. Så nyd det forstærkede budskab givet i Salt Lake City. d. 18. Juli 2015

________________________________________

 

 

Hilsner, kære I, jeg er Kryon fra den magnetiske tjeneste. Det tager nogle gange et øjeblik eller to for jer at bevæge jer til et område med bevidsthed, som vil give mulighed for noget som dette [kanaliseringen]. Så mange gange har vi spurgt, “Er manden i stolen kanaliserende eller giver han blot sin egen mening ud af kanalen? Er processen, der hævdes at være her faktisk her? Er der en dør, der er åben for Ånden i dette øjeblik eller ej?”
Svaret er unik for hver enkelt af jer, og det drejer sig om jeres individuelle opfattelse. Vi har talt om de mange menneskelige filtre*, og vi har endda afsløret nogle Akasha filtre. ** Det er nogle af de ting, der ville holde jer fra at anerkende Ånden, eller de ting, der ville holde jer fra at anerkende grundlæggende sandhed, simpelthen på grund af det, I har lært i fortiden. Er det virkeligt eller ej?

 

Viden er på denne måde. Den har hjulpet jer mange gange, men ikke altid. For eksempel, igen: Er denne kanalisering virkelig? I skal skelne og efterprøve processen med kanalisering, før I nogensinde kan tro dette budskab. I har frit valg, kære Menneske, til at skelne, om den er nøjagtig og sand eller ej. Det kommer til at blive vigtigt, at I gør dette her, i dette særlige budskab, for jeg vil give jer noget videnskab foruden nogle afsløringer af dårlig tænkning. Alt dette er et benevolent pres på jer for at få jer til at erkende nogle ting, der kommer, og måske ændre måden, I tror på.

 

 

Det største Filter, der hindrer Sandheden, er jeres skævvredne Viden

 

Menneskehedens største filter, det, der holder Mennesker fra aktuel sandhed, tro det eller ej, kaldes viden. Vi taler om det, som menneskeheden i øjeblikket opfatter som viden.  Det, som I ikke kender, er derfor fremtidig viden. Nu forstår hver eneste videnskabsmand forskellen – hver eneste én – for de ved, at det, der kommer, vil at lære dem det, de ikke kender endnu. Dette er en del af den videnskabelige proces. Selv om det er sådan, tager de det, de ved, eller tror de kender, og lader det helt sammensætte eksperimenterne angående, noget de ikke ved. De baserer fremtiden på det, de ved eller tror, selv om de ved bedre!

 

En læge vil kigge på fortiden, og han vil huske, han bliver undervist om en tid, hvor mennesket ville henvende sig til barberen for helbredelse. Det var dengang de rent faktisk ville fjerne blod fra folk for helbredelse. Mens vi er ved det, er det årsagen til, at barberskiltet har den røde stribe – det er tradition for barberer at foretage åreladning. Så dengang, gik I til barberen for helbredelse ved åreladning! Dette førte selvfølgelig til mange dødsfald, fordi der ingen forståelse var for bakterier, sterilisering eller nutidens sunde fornuft. Læger ved dette, og de griner af, hvor langt I alle er kommet fra dette. Så lægerne ved virkelig at det, der kommer, en dag faktisk vil være latterligt, men de er også helt og aldeles lukkede for det, der kunne være. De tænker bare, det vil være et fremskridt af noget, de i øjeblikket ved.

 

Denne skævvridning er også den samme for næsten al industri. Computer videnskabsmanden elsker fremskridt – alt sker så hurtigt! I hans tilfælde forventer han ting fra det, han har set i blot de seneste par år. Derfor vil han forudsige det, der vil ske, ved hjælp af en model af det, der er sket indtil nu, såsom bedre elektronik til stigende hastigheder i behandling, størrelse og hukommelseskapacitet. Lad mig give jer et vink om, i hvilken retning det går, som han ikke har nogen model for i sin korte historie. I Halvtreds år fra nu af og frem, vil der stadig være computere, men de vil helt igennem være fuldstændig anderledes. I stedet for at ændre elektroniske chips, vil I ændre levende chips. Der vil være dele af computer funktionen, der er nødt til at være levende for at kunne fungere. Bio- eller livs-computeren er fremtidens bølge. Mens vi er ved det, giver det en helt ny betydning for jeres computer virus fangst. [Latter] Det kommer; det må det nødvendigvis.

Der vil være en kombination af kredsløb og levende, reproduktions biologi, dyrket på en chip. Dette vil forøge computerkraften og hukommelsen, og det, I forbinder med en “computer” vil være meget anderledes. Det I beder en computer om at gøre i dag, vil der blive grinet af i forhold til det I beder den om at gøre om 50 år. I kan faktisk have et kælenavn for en computer i fremtiden, som I nu har til et kæledyr! I bliver nødt til at “fodre” den! Men computeren vil stadig eksistere. I ved ikke hvad I ikke ved, så derfor er det den menneskelige natur at tage det, I ved, og ud fra foreliggende kendsgerninger slutte, hvad der kan forventes.

Jeg har tænkt mig at tale om fem områder. I den proces, vil jeg afsløre nogle nye oplysninger og potentialer, endda om det, der er metafysisk viden.

Fysik – Holder sig til det kendte
Fysikere er blandt de former for forskere, der forventer ændring gennem opdagelse, og som absolut ved, at de er uvidende om, hvordan det hele fungerer. Opdagelse hører ind under fysikerområdet. Alligevel er fejlene, de laver i deres skævvridning, de samme som Computer videnskabsmandens. De tager deres sandhed fra kendt absolut fysik i 3. dim og anvender så denne sandhed på alt det, de ikke kender.

Jeg peger på astronomen Vera Rubins åbenbaring og opdagelser. Da hun fandt ud af, at stjerner, der kredser i midten af jeres galakse ikke opfører sig i henhold til Newtons tyngdelove eller til Keplers planet bevægelses love, var dette en hoved opdagelse. Jeres solsystem bevæger sig rundt om solen i højt definerbare 3 dim bevægelseslove.  De genstande, der er længere væk fra solen, løber langsommere. Dem tættere på solen går hurtigere. Hendes opdagelse viste imidlertid, at stjerner der kredser i galaksen, gjorde det modsatte! De stjerner, der er længere væk fra midten bevæger sig hurtigere. Det, hun opdagede, var at alle stjerner har samme hastighed i forhold til midten, som om de var klistret på en plade, alle drejende sammen omkring midten. De følger ikke fysik reglerne, I kender.

Så hvad gjorde fysikerne og astronomerne med denne store nye information? I stedet for at se et helt nyt paradigme, brugte de i stedet Newtons love og beregnede, hvad der måtte være “derude” for at få dette til at ske. Mørkt stof! Det måtte være et mystisk, usynligt stof, der skabte denne meget mærkelige og enorme nye newtonske egenskab. I stedet for at se på dette, og sige: “Der er en ny fysiklov igang her, som vi endnu ikke kender til,” holdt de sig indenfor Newton boksen og omdøbte det til, “Ændret newtonsk fysik”. Det er sjovt! Det svarer til situationen, hvor da I opdagede Jorden var rund, så ville tale om det “Det ændrede Flad Jords Princip”!
Newtons navn anvendes stadig, men hans 3 dim love har intet at gøre med det, Ruben opdagede. Mørkt stof findes ikke! Det er en sminkende energi for at tilfredsstille en gammel lov, der ikke gælder! I stedet gælder der en ny fysiklov, som I ikke har set endnu. Det er en mange-dimensional lov, der har med modificeret sammenfiltring at gøre. Modificerede sammenfiltrede objekter skabes på grund af det, der er i midten af galaksen.  Den enorme push-pull tvilling energi i midten af hver galakse er ikke så simpel, som jeres sol er i forhold til jeres eget solsystem. Den har ikke Kepler regler, da den ikke er masse, der bare kredser naturligt. Og dog tror I, det er sådan, fordi det ser ligesådan ud: Galaksen har stjerner kredsene rundt om sig i rummet. En dag vil I klaske jer på hovedet i afsløringen af, hvad i stillede op med det, og I vil ændre reglerne.
Nu til esoterisk astronomi: Se hvad I har gjort med idéen, at I kom fra Plejaderne. Der er nogle forskere, der griner lige nu, og som selvtilfreds siger, at mytologien om at Plejaderne var jeres Frø biologi simpelthen ikke er mulig. Det er ikke muligt på grund af astronomisk historie, og hvad de nu ved om konstellationen selv.

Den Plejadiske Forbindelse – Mytologi?
Lad os tale om Plejade systemet, de syv søstre. Lad os tale om sandheden i det, og lad os så diskutere det, videnskaben siger, er mytologien i det. Vi vil fortælle jer det, I ikke kan se, og ikke forstår, simpelthen på grund af jeres eksisterende viden.

I kalder denne konstellation de syv søstre [M45].  De fysiske fakta er, at der er hundredvis af stjerner i denne Plejade gruppe. Kredsene rundt om disse stjerner er der en stjernetåge (støvpartikler og gas). Dette skaber et vidunderligt blåt skær, som I kan se på himlen en klar nat. Med afstanden og atmosfæriske egenskaber imod jer, kan det blotte øje kun opfatte det, der synes at være syv stjerner (eller klynger), deraf navnet Syv Søstre. Men der er faktisk ni, når I bruger et teleskop. Hver af de ni er blevet identificeret med navne, men igen, der er faktisk hundredvis af stjerner.

De Syv Søstre er cirka 440 lysår væk. Set ud fra et astronomisk Synspunkt og afstanden, der er tæt på – meget tæt! Nu, er så her det, videnskaben siger, der er galt med jeres mytologi om Plejaderne: Konstellationen er alt for ung! Hele systemet med Plejaderne er alt for ung til at have udviklet liv. Det er kun ca. 100 millioner år gammel – en baby! Galaksen er fire milliarder år gammel [i henhold til jeres videnskab], og jeres planet er mindst en milliard.  Men Plejaderne er kun en lille brøkdel af dette, blot 100 millioner.

Så her er hvad videnskaben siger: Mytologien får de fleste af de ældgamle på denne planet til at hævde, at dem fra Plejaderne er deres frø. Men det er umuligt på grund af stjernernes alder. Formodningerne og logikken anvendes på denne måde: Det, I så på jorden sker overalt i galaksen. Det er forkert, og ganske humoristisk! Jeres skævvridning er at livet kun udvikler sig på en bestemt måde, baseret på måden, det udviklede sig her. Ikke alene er det ukorrekt i almindelighed, men muligheden er aldrig endda bare blevet bragt på bane,

at måske, blot måske, eksisterer det Plejadiske liv sådan som I opfatter det, og var faktisk implanteret der! Hvad med det? Måske udviklede det sig ikke derfra overhovedet! Så at afvise en mulighed helt på grund den viden I har om det, kan resultere i en helt ulogisk konklusion. Så er der spørgsmålet, “Hvordan blev disse Plejadeboere så hurtigt avancerede?” [Wink]
Disse er blot små vignetter af mulighed, som jeg kaster til jer i aften, for at give jer ting at tænke på. De Plejadeboer, der er her, smiler, og de kender jer så godt. I kan blive de nye børn i blokken, fordi livet lige udviklede sig på jeres planet, men Plejadeboerne havde et helt andet scenario end det, I havde. For at blive en opsteget planet, havde de brug en vis slags skubben fra visse andre slags planeter. De havde deres egen frø biologi! Kære I, det er vigtigt at begynde at tænke ud af boksen med jeres viden og åbne for muligheder, der ikke er det, I har set her.

Medicin – hvor den går hen
Jeg vil gerne vise jer nogle andre områder at overveje. Der er flere kategorier, som vi gerne vil tale om, men de er ikke i en bestemt orden, bortset fra det sidste. Så lad os tale om medicin. Hvordan vil den fremtidige medicin komme til at se ud?
De mest elegante medicin forudsigelser bliver ikke det, der virkelig kommer. Det I har i dag, er en højteknologisk tilnærmelse til designer kemi. Nu da kroppen består af kemi, giver det mening at se på denne kemi og arbejde med den. Det giver fuldstændig mening at opdage, hvordan den reagerer på sygdom og derefter designe kure med mere kemi.  Det er helt normalt det, I har gjort, men det kommer til at nå en ende meget snart.  Fordi fremtiden for medicin er fysik, kære I, ikke kemi.

I kommer til at starte forståelse og udvikling af ny medicinsk fysik. I vil opdage, at medi-fysik bogstaveligt vil tale med cellestrukturen og give den instrukser, uden nogen kemi indblandet. Der er altid en reaktion på kemi, ikke sandt? Der er altid en bivirkning. Når I trykker på én ting, er der noget andet, der reagerer, ikke sandt? Hvad synes I om det indtil videre? Jeres mest elegante kemiske designs, dem, der hjælper med de værste sygdomme på planeten, har alle bivirkninger – og nogle af disse bivirkninger er død! Jeg spørger jer, hvordan bryder I jer om disse udsigter?

 

Synes det virkelig at se elegant ud for jer? Eller måske er det bare en mere sofistikeret åreladningsmåde i barbershoppen? Kære I, det er sådan I kommer til at se på det en dag! I kommer til at slå jer på hovedet og sige, “Kan du huske den gang, hvor vi kurerede alting med kemi og medicin?”
Lige nu er disse typer af ændringer, allerede startet på flere områder. Der er opdagelser, der gøres, der healer nogle af de mest fortvivlende sygdomme I har. Jeg afslører en, fordi den ikke er en hemmelighed. Jeg vil altid give jer oplysninger, der enten arbejdes på eller der gøres krav på gennem fri valg på denne planet. Det er retningslinjen for kanalisering. Vi kan ikke give den til jer. I er nødt til at udvikle den selv. Imidlertid kan vi sætte jer i en energi, der har et hurtigere opdagelses potentiale – dvs., opdagelser bliver mere indlysende.

Alzheimers er hjerteskærende. Der er millioner på denne planet, der udvikler denne tilstand, flere hele tiden. I lever længere og et mindeplade-lignende materiale, der bogstaveligt formørker jeres hukommelse i hjernen er blevet mere almindelig. Det klamrer sig til visse dele af jeres hjerne, overtrækker og begrænser den, fængsler menneskets evne til at huske og til sidst overhovedet at behandle oplysninger. Resultatet er død, langsom død. Det er forårsaget af jeres miljø, hvilket vil blive opdaget med tiden. Jeres langtidslevende Ældgamle havde det ikke.

Det kommer til at blive helbredt med fysik. Jeres videnskab er begyndt at finde ud af, at det mindeplade-lignende stof har en resonans, der gør det muligt at svække det med lyd. Højfrekvent lyd, afstemt til en bestemt frekvens og amplitude, vil få skederne til at svækkes, opløses og blive skiftet ud. Der er en masse forskning at gøre endnu, men det er et Heureka! øjeblik – ved at indse, at fysikken alene uden kemi, kan ændre strukturen i biologi. (Heureka er Græsk for: Jeg har fundet det!).  Dette er uden nogen som helst bivirkninger. Det kommer, det kommer.

Der er dem, der arbejder med friske stamceller fra navlestrengsblod lige nu, der bruger ren fysik til at vejlede stamcellerne til et særligt bestemmelsessted i kroppen for at reparere svigtende systemer. Kære I, fremtiden for sundhed og helbredelse sker ikke gennem bedre kemi, dog venter medicin stadig på bedre piller! Forbandt I prikkerne og indså, at al biologi er fysik baseret? Der er magnetisme, vægtstangssystematik, bevidsthedsenergi, elektricitet og meget mere i cellestruktur.  Med fysik alene, kan I “stille ind” på sygdom og ødelægge den! I kan finjustere jeres system med samvirkende resonanser og forlænge livet med benevolent, fysisk hjælp. For seksten år siden, fortalte jeg jer det, da jeg talte om foryngelses templet.  Jeg beskrev at super-afkølingen er nødvendig for at gøre det, og disse temperaturer er nødvendige for at arbejde med det (-55⁰ C). Dette er fysik!
Nu er den falske forventning om større kemi i fremtiden helt forårsaget af videnfilteret. Det I har, og kender giver jer så jeres forventning om det, der vil ske. Det blokerer jer bogstaveligt i at se nogle af de potentialer, som I måske har.

Krig – Ingen ser hvad der kommer
Lad os tale om krig. Lad os diskutere noget, som meget få overvejer. Det I forventer er næsten helt og aldeles ude af perspektiv på, hvad der faktisk kommer, fordi I kun har én form for viden om krig. jeres krig har udviklet sig frem over historien med større eksplosioner, højere udbytter og våben, der affyrer hurtigere.  Atomart, laser, lyd – alle er langt mere effektive måder at afslutte livet på. Det er, sådan krigen har udviklet sig.  Men der har ikke rigtig været noget kaldet anti-krigs-enheder, vel?
Jeg har tænkt mig at give jer en invitation til opdagelse, og nogle er allerede i postulerings fasen af denne. Mange-dimensionelle felter ændrer 3 dim virkelighed. Periode. Jeg har fortalt jer, at afluring af jeres fremtid er opdagelser, der vil hjælpe jer med alle aspekter af jeres liv, hovedsagelig som følge af opdagelsen af det, der får grundlæggende fysik til at gøre det, den gør på det atomare niveau. Hvis I forstår mange-dimensionalitet, kan I manipulere med formlen for masse og skabe masseløse objekter. I kan endda gøre det med de værktøjer, I har lige nu.

Der er mulige fysikker der kan skabe bestemte felttyper – lyt til mig – visse slags hidtil usete mange-dimensionelle felter, der er uskadelige for jeres biologi, men vil ændre nogle egenskaber i 3. dim. Disse felter er designer felter, og de er isolerede og specielt designet til ét formål. Når I er i området, kan konventionelle eksplosive reaktioner ikke ske. Kan I forestille jer at anbringe et felt i værelser i en bygning, så uanset hvilke våben der affyres, uanset om det er et maskingevær eller en pistol, vil det simpelthen ikke vil virke! Hvad med at målrette et fly, når det taber en bombe, og den ikke eksploderer? Dette er ren fysik. Ændringen af den 3 dim virkelighed gennem mange-dimensionelle designer felter, både små og store, er på vej. Jeg ved, I ikke vil tro det, men bare vent. Når I begynder at opdage mange-dimensionel fysik og evnen til at kontrollere den, vil I opdage, at der er en ” benevolent holdning” i denne form for fysik. I kan ikke “våbengøre den” så nemt, som I kan i 3. dim.  Det er en helt anden form for virkelighed.

Igen, fortæller jeg jer, at når I forstår, hvordan masse skabes på atom niveauet, vil I lære, hvorledes I skaber et masseløst objekt. Mens vi er ved det, har dette et andet navn.  I kalder det anti-tyngdekraft, men det er ikke sådan noget. Det er blot evnen til, til sidst at kunne kontrollere formlen, der skaber tyngdekraft med masse. I forstår, at dette er simpel fysik, ikke? Og den er meget nem at manipulere til benevolent anvendelse gennem andre felter, I kender til. Ligesom I har lært at styre visse former for fysik, som er 3 dim, kan I også styre mange-dimensionel fysik. Forestil jer en planet, hvor det er ikke betyder noget hvilke krigs apparater I har, for de ville ikke fungere længere! Hvad mener I om det? Forestil jer fysik med evnen til at splintre molekylerne i et biologisk våben. Tror I, at det ville ændre verdenspolitikken? Det sker, det kommer til at ske.  Det er i laboratoriet i dag. I er ved at tage hul på opdagelsen af mange-dimensional fysik. I er ved at være i stand til at kontrollere det, som I tror ikke er kontrollerbart. Det kommer til i den grad at gøre en forskel for den menneskelige race!
I tror det ikke, da jeres viden om, hvordan tingene fungerer ikke tillader noget sådant.  Dette er jeres filter.

Sundhed
Normal godt helbred henvender sig til simpel fysik om noget af det mest simple. Nye former for fødevarer dyrkes med ny fysik, ikke kemi. Disse vil være fysik-fødevarer [Kryon navn], der ikke genetisk er ændret eller kemisk ændret, men benevolent forstærket af fysik! Dette medfører en ny form for supervækst, der kan brødføde planeten på en måde, den aldrig er blevet fodret på før. Det vil skabe mad, der er modstandsdygtig over for absolut alt – insekter, bakterier og sygdom – helt gennem fysik. Hvem tænkte på det? Det, I forventer i fremtiden med hensyn til sundhed, er baseret på fortiden. Den store filter af tidligere viden holder jer fra at tænke ud af boksen. I ved ikke det, I ikke ved.

Åndelighed
Til slut vil jeg gerne tale om Åndelighed. New age folk, jeg ønsker at I et øjeblik betragter virkeligheden sammen med mig. Vi sigter efter at blive en opstegen planet. Alt det, jeg har fortalt jer i 26 år har været om det. Menneskevæsner er begyndt at udvikle sig åndeligt. DNA er begyndt at blive mere effektiv, og mange føler det. Fortidens mestre, hvis navne I genkender, er eksempler på DNA, der arbejder med 80 procent. Hver enkelt af dem, forsøgte i alle deres anvisninger og undervisning, at vise jer dette. De var alle menneskevæsner; ingen var engle. Der er en grund til dette, nemlig at mennesket kan konfronteres med mennesket og sige: “Se på mig, se hvad jeg kan gøre! I kan også, hvis I kommer i kontakt med det, der er inde i jer, som er Skaberens frø.” Når I er opmærksomme på deres råd, begynder I at udvikle jer, og I begynder at få visdom og viden. Det kan skabe fred på Jorden og mere til.
Hvordan vil en opstegen planet komme til at se ud, New ager, Metafysiker? Det har I en idé om, ikke? Baseret på jeres viden, og hvad I har visualiseret, hvad vil det da være? Jeres vision: Det første vil være slut med religion. Alle vil have et lignende-sind. Alle vil flyde rundt; I kan endda ændre farver efter behag! En opstegen planet vil være en sådan, hvor I kun har bevidsthed, uden behov for kroppen. Dette er det, I tænker, og jeg er her for at fortælle jer, at jeres syn er forkert.

Det er større end det! Tro mig, det er bedre end det! Hvilken slags fri valg ville I have, hvis der ikke var nogen valg, der skulle træffes? Tror I opstigning bliver homogenisering og åndeligomprogrammering af alle? Lyt til mig: I homogeniserer ikke en planet gennem visdom. Det I gør gennem visdom er at komme videre. I bliver ikke den samme! I vil altid have frit valg på denne planet, Men jo klogere planeten bliver, jo større er muligheden for at finde kloge løsninger på alt. Jo større visdom, jo større er evnen til at opdage Skaberen indeni. Det er vejen, som mere end 90 procent af menneskeheden vil tage. I vil altid have dem, der ikke er enige, men I vil stadig gøre fremskridt. Paradigmet for, hvordan I behandler hinanden, vil helt ændres, og menneske naturen vil ændre sig.

Der vil være visdom, så der vil ikke mere være krig. At dræbe hinanden, er en egenskab ved en uudviklet race. Der vil være visse former for fysik og opfindelser til at hjælpe med at ophæve muligheden for krig, som I vokser. Der vil komme nye helbredende teknikker og livstidsspand, der vil tredobles og firdobles hos den menneskelige race. Så vil der også komme visdom til at styre jeres befolkning, som I udvikler jer. I vil komme til et sted, hvor I i høj grad ser ud, som I gør nu, men I er langt klogere og I kommer fremad.

Religion? Den vil simpelthen blive klogere! Det betyder, den simpelthen vil morf ind i nye måder at tænke sig selv og andre på. Der vil komme nye ledere der kræver nye slags ting. Der vil så komme opdaterede læresætninger og skiftene i energi vil baseres mere på åndelig sund fornuft i stedet for historisk misinformation. Store nye ledere vil være i kontakt med Skaberen og skabe en langt bedre kirke for deres medlemmer. De vil forstå, det er i orden at omfavne al anden slags religion. I kan være i jeres boks, have jeres tro, og stadig elske en person i en anden kasse. Er det ikke visdom? Det er anderledes end det, I troede, ikke? Der vil være anerkendelse af, at én Gud er i stand til at blive tilbedt af mange på mange måder, og der ikke kun er “en måde”.

Plejadeboerne havde en planet, der blev så udviklet, at de kunne kontrollere meget af deres “virkelighed”. Fysik var kontrollerbar af bevidstheden. Det er derhen ad, det også går for jer, og mange af jeres mestre gjorde faktisk dette for at vise jer det. For Plejadeboerne, kunne selve livskraften så begrænses til bevidsthed uden en krop, og gennem sammenfiltring kunne de “rejse” til et andet sted. Dette sted var Jorden og de er her stadig!
Fysikken i denne tilstand kræver, at I forstår: Hvis I gør dette, kan I ikke gå tilbage til det fysiske og er nødt til at forblive i en tidløs bevidstheds tilstand uden et kropsligt-selv. Det er enkel, envejs fysik. Jeg ved at for nogle af jer taler jeg i gåder, og nogle af jer ved præcis, hvad jeg vil med dette. Det kunne være jer, også, men ikke i en million år. Dette sker langsomt, men det er sket før. I er på nippet til opdagelse af, hvordan noget af det virker, men det vil ikke virke gennem noget, I tror, I kender.

Videnfilteret, den største begrænsning, I har for den virkelige sandhed, bliver langsomt indset og opløst af gamle sjæle som jer, der tænker ud over kassen med måden, det plejede at være på. I er dem, der gør forskellen på planeten.

Dette sidste åndeligheds filter er virkelig vigtigt for jer. Jeg ønsker I påtager jer Mesterskabs egenskaberne. Jeg ønsker I standser med at lade jer anse for at være mærkelige mennesker, der synes at tro på underlige ting. Og I i stedet tænker som en mester på planeten, en kærlig person, som folk ønsker at være sammen med. Være afbalancerede og medfølende. Hvis nogen kommer til jer, føl jer trygge nok til at holde om dem, kramme dem, lytte til det, de har at sige, græde med dem, og grine med dem i glæde. Det var det, mestrene på denne planet gjorde. Mestre forstår den menneskelige natur. I er gamle sjæle, og I har været der, og I har gjort det. Der er ingen undskyldning for en manglende forståelse af dette, fordi det er jeres arv. Det er, hvem I er.

Jeg er Kryon, forelsket i menneskeheden.

Og sådan er det.

 

*159 Menneske Filtrene
** Akasha Filtre: Lyd