Det store billede- I er ikke alene

Sendt

kryon

Det store billede- I er ikke alene

Kryon gennem Lee Carroll feb 2012

Oversættelse Sigfred Skjold

kryon

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet gennemset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags kommunikation, som de trykte sider ikke har. Så nyd det forstærkede budskab givet på

Kryon Patagonien Krydstogtet 2012.

 

Hilsner igen, kære I, jeg Kryon fra den magnetiske tjeneste.Vi har igen diskuteret med jer, at magnetismen ændrer sig, og det sker ikke på en enkel måde. Det sker ikke på en måde, jeres videnskab vil se, men på en måde, der i dybden påvirker selve jeres DNA. Det er slutningen af det, I vil kalde eventyret. Det er begyndelsen af det, vi vil kalde det store eventyr. Denne kanalisering vil blive pakket fuld af oplysninger, som nogle af jer har hørt før, og andre ikke.

 

Min partner har givet disse meddelelser i 22 år, så vi kan sidde sammen her nu og tale om muligheder. Jeg ønsker endnu en gang at give jer historien om Jorden og menneskeheden på en enkel måde, der ikke kompleks. Det vil blive noget, som I kan se i en indkapslet form, en kondenseret form, og I vil forstå det bedre.

 

Alt dette begyndte for tretten milliarder år siden,. Min partner fortalte jer i dag, at Skabelseshulen eksisterede, da jorden dannedes. Det er en kvante begivenhed. Den [Skabelseshulen] var der. I var der. Jeg [Kryon] var der. Vi iagttog Jordformen og vi så potentialerne begynde at eksistere. Og her, kære I, er oplysninger, som I virkelig har brug for at kende: I sad ikke bare og iagttog denne planet udvikle sig. Hvordan kan jeg sige det til jer? Synes I ikke, det er underligt, at al menneskelig civilisation tilsyneladende er sket i Jordens eksistens sidste øjeblik? Alle disse milliarder af år, med udvikling af liv på Jorden, de mange gange livet startedes og standsedes, men menneskene var her ikke. Synes I ikke det er underligt, at jeres udvikling var her i det sidst mulige øjeblik? Store pattedyr var her for millioner af år siden, men I var her ikke. Jeres videnskab anser ikke dette for at være mærkeligt, for de har intet at sammenligne det med. I stedet ser de blot på det som måden, tingene foregik på. Vi kalder det planlagt synkronicitet.

 

For at jeg kan give jer denne information ordentligt, er jeg nødt til endnu en gang at give jer skabelses historien. I var ikke blot iagttagende dengang. Hver eneste af jer deltog et eller andet sted. Dette er ikke den første planet, I har været på, men det vidste I, ikke?

 

Men denne information om anden eksistens er ikke i jeres nuværende Akasha historie, for DNA Akashaen er kun Jord-baseret. Så enhver erindring er formodning og intuition og noget, I har fra det Højere Selv og ikke fra jeres DNA. Jeres DNA er Jord-baseret DNA med én ændring, og det er her vi kommer ind i skabelseshistorien endnu en gang.

 

 

Overblikket

Lad mig nu tage jer med blot en milliard år tilbage. I er i denne galakse dengang, og vi advarer jer mod at kigge udenfor denne galakse efter noget af jeres historie. Hver galakse har sin egen åndelige plan og det påvirker hver galakses fysik. Det er derfor, videnskaben er i stand til at se forskellige slags fysik i Universet, og de forstår ikke hvorfor. Bliv i jeres galakse under denne undersøgelse. Hvis jeg fortalte jer på dette tidspunkt, at bevidsthed definerer fysik, ville I ikke kunne forstå det. Så lad os bare blive ved det.

 

Lad mig tage jer med til en planet, der gennemgik det, I går igennem. For fire milliarder år siden, afkøledes jeres planet simpelthen. Livet, som I kender det, var ikke rigtig begyndt. Åh jo, frøene var der, men det var det hele. Livet som I kender det, var virkelig ikke begyndt overhovedet. Men andre steder i galaksen, var der allerede sofistikerede grupper af Humanoide – Menneskelige typer igang. De så ud som jer, for det er planen. Det var for fire milliarder år siden, da livet begyndte på deres planet, meget forskellig fra jeres tidslinje.

 

For en milliard år siden, gennemgik de en ændring, og de gennemgik et skifte, og de havde frit valg. Dengang var de den eneste planet, der gjorde det i deres tid, og til sidst gennemgik de en forvandling af bevidsthed.

 

Eksponentielt virkede det som om de ændrede sig, og det tog blot tusinde år at gå fra fuld legemlig til oplyst form. Kun tusind år, og de blev for det meste kvante tænkere. Livet var guddommeligt og defineredes adskilt og anderledes for dem, for de havde opdaget kvantedelene i livet i dem. Alt ændredes. De døde ikke, og efter planen ville de med deres udviklede DNA på et bestemt tidspunkt i deres fremtid så “frø” på en anden planet. Når denne planet var klar, ville de så deres viden om lys og mørke og guddommelig intuition, og det gjorde de så på en planet meget langt fra jeres. Det var en planet i konstellationen De Syv Søstre, der blev det, I nu kender som hjem for Plejadeboerne. Det var altså begyndelsen af den Plejadiske civilisation. Det var sådan, Plejadeboerne startede, udfra andre, der havde sået bevidstheds DNA’et idem.

 

Millioner af år senere, gik menneskeformer ind i opstignings-processen i de syv søstre. Jeg giver jer galaksens historie, ikke livshistorien. Det er historien om guddommelighed, hvor alle påvirkes af midtpunktet og alle er i en sammenfiltret kvantetilstand. Alt dette skete med frit valg.

 

Jeres historie

For flere hundrede tusinde år siden, begyndte mennesker at formes til mennesket, som I genkender i dag. Det er bare i går. Forveksel ikke dette med menneskelig udvikling. I har haft denne gående for sig i meget lang tid. Men det DNA, der er i jeres krop, er ikke det DNA, der naturligt har udviklet sig på planeten. Jeres står uden for de evolutionære, jordbaserede systemprocesser, og forskerne er begyndt at se dette. Det “manglende led”, de taler om, er ikke menneskeligt.

 

Så vi fortæller jer igen, at dem, der kom for at sprede frø i jer for omkring 100.000 til 200.000 jordiske år siden, var de Plejadeboer, der var gået ind i oprykket status og som havde skiftet bevidsthed. De var blevet kvante med frit valg, og I har dele af deres DNA i jer.

 

Nye oplysninger for jer: Frøafsættelses-processen var ikke en engangs-begivenhed. Det er derfor, vi giver jer disse store tidsafsnit, hvor Plejadeboerne arbejdede med jer. Det blev gjort i tidens løb, og mange steder. Det var ikke alle samtidigt, og dette skete af årsager, som vil forblive ukendte for jer nu, men vil senere forklare, hvorfor I vil finde andre mennesketyper, som nu er uddøde. Nu har I kun én menneske type, og det er mod-intuitivt for al pattedyrs-udvikling på planeten. Dette var et design, og det tog mere end 100.000 år at skabe dette til en menneskehed som I kender den.

 

Det er jeres menneskelige skævvridning, der har tilvejebragt skabelsesberetningen om lys og mørke, der gives til mennesker på én dag i en have og involverer en talende slange og anden mytologi. Åndelig logik bør fortælle jer, at disse historier simpelthen er metaforer for en virkelig sandhed, at der faktisk skete et stort bevidstheds skifte, men over en længere tidsperiode og altså ikke med det samme. Den samme mytologi får Jorden skabt på syv dage. Men dette udgør kun en numerologisk sandhed [7 er guddommelighedens tal], hvilket betyder, at der var et guddommeligt design i skabelsen af planeten. Det er på tide at begynde at bruge åndelig logik i belæringerne om åndelig historie, for åbenbaringer vil blive vidunderlige og føre til bedre forståelse.

 

Hvad er der nu virkelig i jeres DNA? Der er Plejadeboernes kode, og den er fra dem, før dem, og selv fra dem, før dem. I kan ikke huske det, for det var ikke meningen. Systemet er, at jeres Akasha optegnelser kun er fra Jorden, men jeres “guddommelige erindring” vil tage jer tilbage til begyndelsen, hvor system efter system efter system skabte det, I ser som det guddommelige i galaksen og universet.

 

Hvem er de? De er jeres “guddommelige” forældre. De er de guddommelige frø i jer, og de tager på besøg her. De er ikke alle Plejadeboer, vidste I det? I stedet, er de fra hele galaksen. Ser I, de repræsenterer også Plejadefrøene, og de holder jer sikre. I vil ikke have det på nogen anden måde, vel? “Sikkerhed mod hvad?” spørger I måske.

 

Sikkerheds Boblen

Jeres Univers vrimler med liv. Kun relativt få planeter har i millioner af år gjort sig til et sted, hvor de har “Skaber DNA” i deres legemlige kroppe. Nogle blev sået, men fik det aldrig gjort. Nogle er døde nu. Nogle er teknisk avancerede, men har overhovedet ikke nogen guddommelig gnist. Så mens en planet “beslutter sig”, holdes den sikker mod andet liv, der kan forstyrre.

 

I er omgivet af guddommelige væsener, der holder jer sikre og vil fortsætte, mens denne planet med kun frie valg – den eneste i øjeblikket – træffer sin beslutning. I drejer om bevidstheds-hjørnet, og de ved det alle, for de har alle været igennem det, og de husker det. Oh kære I, bevidsthed er flygtig! I har set det ændres så langsomt, men det er ved hurtigere at ændres. Det kommer ikke til at tage generationer efter generationer som tidligere. I stedet, vil I komme til at se virkelig tids ændringer. Mennesker vil ikke skulle vente på at få børn til at vokse op og få børn.

Det at holde jer sikre sker kvantemæssigt og på 3 dim. afstand. Men I er nødt til at stille spørgsmålet: “Med alt dette liv i galaksen, og hvor gamle de er [potentiale for avanceret videnskab og rejser], hvorfor lander Ufo’erne ikke bare og giver lyd fra sig? De har jo været her i flere hundrede år!” Svaret er bevis på det, vi siger. De ved, at I er i en “fingrene væk” situation og de kommer og går kun med marginal forstyrrelse for Jorden.

 

 

Hurtigere Bevidsthedsskifte

I synes videnskaben har gået hurtigt i de sidste 100 år? Se, hvad der sker med et bevidsthedsskifte. Den gamle energi på planeten vil kæmpe til døden. Mange vil tjekke ud. Det vil sige, at mange vil dø som ikke kan krydse bevidstheds-broen. Som Jorden påtager sig en ny energi, vil den gamle energi ikke forkomme hensigtsmæssig. Den menneskelige natur er virkelig skiftet meget i de sidste århundreder. I ser det, ikke sandt? Hvor mange af jer vil sige, “Nå, efter frokost vil vi ofre en jomfru til vulkanen?” Man griner og siger, “Jovist, Kryon, det var noget, de gjorde i de gamle dage.” Nej sådan er det ikke! Udtrykt i en civilisations tidslinje, er det noget, I gjorde i går. Men I gør det ikke i dag, vel? Så hvordan ser I det? Hvad er jeres opfattelse af denne specielle procedure? I vil sige, “Det er barbarisk, samvittighedsløst, udenfor menneskevæsners integritet, og ikke længere acceptabelt.”

 

For hvor mange år siden samledes en teknisk avanceret civilisation på jeres planet og opmuntrede til at se mennesker blive fortæret af dyr eller at kæmpe til døden? Mål tiden, og I vil indse, at det ikke var så længe siden. Deres teatre står endnu! Så, hvordan har I det med det?

 

Der vil komme et tidspunkt, hvor I kigger på denne planet, og krig vil være præcis som disse eksempler. Tanken om at dræbe et andet menneske af en eller anden grund vil synes barbarisk og er ikke det rette for noget menneske at gøre. Mange vil grine af dette, for de vil sige,“Det er naivt, Kryon. Det er menneskets natur, og det er et overlevelsesinstinkt.” Det er noget, der kommer til at ændre sig, kære I. I er ved at opleve en kvante tanke-renæssance. Det er svært at forklare, men menneskevæsner mangler noget iboende, noget der burde være der, og I er ikke engang klar over det. Det er en mangel, men I ved det ikke, da I aldrig har haft det. Ny Intuitiv Medfødthed

 

Lad mig påpege noget. De af jer, der kender til dyreriget er forbløffede overfor noget, der hedder “dyreinstinkt.” Et prærie pattedyr vil ved fødsel lade en unge falde, og denne kalv kommer bevidst ud af sin mor. I løbet af timer, vil den løbe rundt sammen med flokken. Den vil instinktivt vide, hvem dens fjender er, hvilke planter er giftige, og hvor vandet er. Den kender endda flokkens “sprog”. Er det ikke interessant? Menneskebarnet har intet instinkt, lige undtaget hvor det kan finde mælk med det samme, og er nødt til at lære alt fra ingentingat vide. Det skal lære at spise, hvordan man holder tingene, hvor der er fare, og sprog! Mennesker kommer ud med ingenting og de starter forfra – hver eneste gang. I ved ikke at det er mærkeligt, for det er alt det, I nogensinde har haft. I vil sige, at det er på grund af den menneskelige hjernes.kompleksitet. Nej, det er det ikke! Det er fordi I ikke var klar til, at det kunne være anderledes, og det er det, der forandrer sig.

 

Jeg vil have jer til at forestille jer noget sammen med mig. Et menneskebarn er født, og det ved alt på instinkt niveau. Det går og taler i løbet af to år, og det har visdom og det behøver ikke at blive undervist i alt. Det lærer at læse og se sprog i løbet af måneder, fordi det har det, vi vil kalde et menneske kvante-instinkt. Dette barn har noget, I ikke engang indser, I burde have!

 

Fortæl mig nu, hvis dette sker, om I da kan se, hvad der vil ske med den menneskelige race? Eksponentiel fremskridt i visdom. Det, forældrene har lært, vil føres over til barnet ved fødslen, i højere grad end Akasha arv eller kemisk arv. Dette vil blive visdoms og instinkts arven. Og vi har aldrig talt om det før nu. Men vi vil igen.

 

Det er en kvante begivenhed. Skabelseshistorien beretter, at I blev givet frø af Plejadeboerne for mere end 100.000 år siden. Det er dem det er, for de gik dette igennem. De har de samme egenskaber i sin historie, som I har, jeres. Vidste I, at Skabelseshistorien om jeres planeter alle er ens? Selv jeres hovedreligioner har en åndelig begivenhed, der finder sted i jeres historie, hvor menneskevæsner, der ser ud ligesom I, modtog viden om Gud. Læg mærke til: Det er ikke nogen, der er hulemænd, men i stedet nogen, der ser ud ligesom jer [moderne mennesker]. I jeres religioner, fandt det sted i en metaforisk have, som er jorden, og mennesker fik kendskab til polaritet [lys og mørke]. Det er det, Plejadeboerne gjorde over hele jorden.

 

Lemurianerne

Den lemuriske energi er den ene frø-gruppe, der var fuldstæng isoleret. I kan endda sige, det er den, hvor Plejadeboerne kom til først. Fordi Lemurien var en bjergø [Hawaii], overlevede den i en form, der var renere end andres. Selv de mest afsidesliggende grupper på Jorden havde areal til at spredes ud på [land], og det skabte mange forskellige tankevariationer. Men Lemurien var den samme i tusinder af år, hvilket gør den til en af de mest langlivede civilisationer i historien og den er næsten helt tabt for videnskaben. Vi har givet jer deres historie før.

 

Derfor bærer Lemurianerne en gammel sjæls ældste Akasha og en del af systemet med åndelig såning var dengang en måde kun nye sjæle kunne komme ind på. Kun få af de Lemuriske præster havde et fortidsliv i Lemurien , og de fleste var kvinder. Næsten alle Lemurianerne var nye på planeten. Dette var en hovedsagelig Jord-sjæls skabende proces, som først nu giver resultater.

 

Kære I, det var jeres femte gang at arbejde med “oplysnings-gåden.” I havde fire andre muligheder, som ikke kom forbi dette stadium. Men dette her har et potentiale, som vil overleve. Det er 2012 og energien heraf koordinerer med den galaktiske liniestilling Denne gang blev tidsfraktalen betragtet som et hoved-potentiale, og selv de Gamles profetier så jer gå gennem dette. Nu er I begyndt at gøre det. Selv for 50 år siden, var dette potentiale ikke fast, for jeres femte gang kunne have været jeres sidste, for den gamle energi er stærk, og tanken om mennesker, der ødelægger alt, var en reel mulighed. De, der læser dette ved, hvad jeg taler om. Nu har selv dét ændret sig, hvis I ellers har bemærket det.

 

Fremtiden

Nogle har spurgt: “Nå Kryon, hvordan vil fremtiden blive? Hvilken slags videnskaber vil vi få? Hvis dette om vores udvikling er sandt, hvad kan vi så forvente?”

 

Jeg ønsker at gå tilbage til jeres oldeforældre et øjeblik. Hvordan vil I forklare internettet til dem, når de ikke havde begreb om computeren? Hvordan forklarer man en hurtig bil til en person, der ikke har opfundet hjulet? Hvad er et landingsbane kontrolsystem, der anvendes, når der ikke er nogen menneske flyvning endnu?

 

Jeg kan ikke forklare, hvad der kommer, for I har ikke opfattelsen af, hvad der vil ske mellem nu og til den tid. Forestil jer information, der forekommer, hvor hvis én kender noget, kender alle det. Kan I forestille jer kvante instinkt? Det der læres af ét menneske læres øjeblikkeligt af alle. Hvis I ligefrem kan begynde at forestille jer sådan noget, har I måske en anelse om, hvad der kommer. Det ændrer ikke valg. Det ændrer visdom.

 

Der vil komme en tid, hvor fysik og videnskab smelter sammen med bevidsthed. Det er da, I vil indse, at det, Skaberen gav jer, kommer i en perfekt pakke. Det er ikke i æsker, hvor mennesker adskiller og studere det i forskellige bygninger, men noget, der kommer sammen hvor alle ting står i forhold til hinanden, og passer fint inde i en energi-gåde .

 

Det kan tage et tusind år, som det gjorde for dem, der gav Plejadeboerne frø og dem, der gjorde det før dem. Vi taler i skæve udtryk her, når vi bruger Jord år. Vi har heller ikke defineret, hvor lang tid “at krydse broen til oplysning” tager, eller hvor længe det at “krydse broen til kvante eksistens” varer. Men generelt tog fortidens civilisationer 1.000 Jordår at overgå fra den gamle energi til den nye. Men det tog mange gange, at vænne sig til legemlig kvante eksistens. Forsøg ikke at regne det hele ud, da jeres proces kan være hurtigere eller langsommere. Vi har lige givet jer denne information for at vise jer, at det er langsommere end I bryder jer om. Men dette er begyndelsen.

 

 

I er jeres egne frø

Jorden ventede på jer. Skabelseshulen, krystallerne var alle klar til jer. Potentialerne i hvert liv var der, for jeres sjæle energi var over dem. Men tag ikke fejl, jeres sjæle energi var investeret i dem, der gav jer frø og i dem, der gav dem frø. De er jer. Dette er forvirrende i 3 dim., for mange af dem holder stadig øje med jer, men da I er del af deres kvante DNA, er en del af jer stadigvæk med dem. Forsøg ikke at analysere dette helt endnu.

 

I sad ikke og så Jorden blive skabt, kære I. På andre planeter var I travlt optaget af at gøre det samme, I laver her. Der er ingen erindring om dette, blot et potentielt instinkt. De, der sidder i rummet, og som lytter til min stemme eller læser disse ord har alle været igennem det før.

 

Så, kære menneskevæsen, her til slut siger jeg dette til dig: du befinder dig et perfekt sted. Du sidder ved siden af andre, der har været igennem det samme, som du har været igennem. Det er tiden at løse menneskehedens små problemer med at gå fra det ene sted til det andet med ømhed og smerter i kroppen. Det er tiden at løse de psykologiske usikkerheder [psykiske kvaler], for disse ting ikke vil tjene jer. For nogle sker drejningen langsomt rundt om det hjørne, der en dag vil blive betragtet som Jordens menneskeheds hovedændring. Dette er begyndelsen af den.

 

Lad mig tage jer med 100 til 200 år frem: Lad os sidde i et rum sammen. I kommer til at se anderledes ud. Tingene vil blive meget anderledes, men I vil stadig være her, fordi det er det, I bestiller. [Dette er Kryon beskrivelse af jer i jeres næste liv eller hinsides dette.] Undertiden spørger menneskevæsenet: “Hvor mange livstider har jeg tilbage?” [Kryon smil] I skulle i stedet spørge, “Hvor mange Jordlivstider har jeg har tilbage?” [Større Kryon smil]. Hvor mange gange kan I gøre dette, kære I?

 

Systemets mål er at hæve galakse-vibrationen og være omgivet af planeter, der er opstegne og har overført energi til hinanden. Snart vil I gøre det samme for andre, og I gættede det, I vil gøre det igen der. Lige nu begynder livet på en anden planet langt herfra. En anden Skabelseshule er ved at begynde at blive dannet. Det er ved at blive klar til jer! [Kryon griner] Er I trætte allerede? Kære familie, I er evige, der er et system, og det er smukt. Når I ikke er her, forstår I det fuldt ud og deltager uden spørgsmål.

 

I står ved et forandringspunkt. Gå fra dette sted og forstå denne tids dybde. Vær opmærksom på ændringerne i himlen for de er blevet forudsagt [vejret]. Frygt ikke ændringen, der står foran jer.

 

I er aldrig alene.

 

Og sådan er det.