Det mystiske instinkt

Sendt

Kanalisering af Kryon

 Det mystiske instinkt

Kryon gennem Lee Carroll den 31. august 2013

www.kryon.org

Oversat af Sigfred Skjold

Kanalisering af Kryon

Denne live kanalisering blev givet i Gaithersburg Maryland i Washington DC-området.

 Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags kommunikation, som de trykte sider ikke giver. Så nyd det forstærkede budskab givet i Gaithersburg i 2013.

Hilsner, kære I, jeg er Kryon i magnetisk tjeneste. Min partner træder til side, men han er stadig sluttet til. Vi har sagt det før: denne proces, der kaldes kanalisering, er ikke en overtagelse. Kanalisering er en sammensmeltning der er tilladt, en aftale med menneskets bevidsthed sammen med dets eget Højere Selv. Denne foreningsaftale er ikke svær at lave, så længe virkeligheds kassen med tro og tradition tillader det. Hvis du har lært, at denne proces ikke er korrekt, så er det svært at kanalisere. Så en stor del af min partners evne til at kanalisere er, at han ved, at det er virkeligt og føler fred med det.

Kanalisering kræver træning og praksis, så den langsomt bliver behagelig. Det er et smukt “sted”, hvor menneskevæsnet kan sidde og blot “være” i de få øjeblikke, mens oplysningerne leveres udenom det indblandede intellekt. Min partner bliver oversætter. Han tager ikke-lineær kvanteinformation fra min side af sløret og skaber en lineær strøm i sit kulturelle sprog. Det har taget ham år at lære den proces.

Filtrene som menneskevæsnet har i sit sind, er nogen, der er udviklet af kassen med dens tradition og opdragelse. Dette bliver hans “livsstil”, og skal så ses bort fra i det kanaliserede budskab for at blive så kortfattet og så fyldestgørende som muligt. Disse budskaber skal leveres på en måde, der vil give så meget mening som muligt for mennesker, uden menneskelig forvrængning. Kære I, mens I lytter til dette, giver det ikke alt sammen mening. Det er derfor, vi giver mulighed for at lytte til disse budskaber senere, at blive omskrevet, så I kan sidde med det og overveje det, så I kan forbinde det med andre stumper af information og forstå, hvorledes det er forbundet.

 

Lektien begynder

Mens jeg begynder denne lektion, minder jeg dig om, hvorfor vi giver den, for vi har aldrig før diskuteret dette i sin fuldstændighed, så det er tid til at lægge et fundament eller grundlag for fremtiden. Den bedste måde at gøre dette på, er at give en fremstilling af, hvordan tingene fungerer inde i jer. Mens vi fremviser dette, bruger vi sprog, som I ikke er vante til, og begreber, som I ikke virkelig har arbejdet med før. Vi er opmærksomme på dette, men det er nødvendigt, det begynder, hvor det skal starte, og det må respektere forskelligheden af de bevidstheder, der er her. De mange faser af læring, I er i, er vidt forskellige, for nogle af jer har gjort denne form for arbejde så længe, I kan huske, men andre af jer lige nu er ved at vågne op til potentialerne i det, I er. Uanset hvad, giver vi historien og undervisningen, som om I alle var i gang med det. Det er det rigtige for dagen.

Der er esoteriske processer i den menneskelige krop, som er meget vanskelige at forklare. For nylig gav vi jer flere af dem, og hvordan de virker. Vi begyndte at tale om synkronitet, og hvordan den virker i den menneskelige krop. Vi diskuterede Gaia, vejledere og energier på den anden side sløret. Vi har også givet jer et foredrag om den flygtige Akasha. Hvordan den taler til cellerne i jeres krop? Er den i din hjerne, eller er den det ikke? Hvad siger den? Du kan se disse tidligere Kryon budskaber, fordi min partner optegner dem alle.

Så nu er det tiden at tale med jer om forestillede trossystemer, og hvordan de er begyndt at arbejde i jeres favør, og hvorledes bevidstheden bliver mindre lineær. Alt dette synes at være begreber, der er idealistiske, men nogle af jer bruger dem lige nu. Der er et især, som vi har gemt til nu, fordi det er vanskeligt at forklare. Det er det, I kalder instinkt. Der vil komme forklaringer i dag om, hvordan det fungerer, som vi ikke har nævnt eller forklaret før.

 

Et kort gensyn med menneskets ni egenskaber

Der er et helt esoterisk system, som vi tidligere har kanaliseret til jer, kaldet menneskets Ni egenskaber. Disse egenskaber vekselvirker og arbejder sammen i cirkel, og jeg ønsker, at min partner vil undervise om dem i den nærmeste fremtid. Jeg vil have ham til at udvikle dette i mindst tre træningsdele, så menneskeheden kan sætte det sammen og se hvilke forhold, de har til hinanden. Dette for at forstå jer selv bedre. De ni egenskaber er, som vi har kanaliseret dem, delt i tre grupper. Det er ikke så svært at forestille sig, men vanskeligheden begynder, når I prøver at forstå, hvordan de forholder sig til hinanden, hvad de kan betyde for dig, hvordan de er forbundet i dag, og hvordan de vil være det i morgen. Der er ni af dem. Vi fortalte jer, at tre af egenskaberne, har det samme navn – det Højere Selv, et i hver gruppe med tre. Vi identificerede grupperne værende menneskekrops-gruppen, Sjæle gruppen og hjælpe gruppen. Det Højere Selv er i hver enkelt af dem. Men det, vi taler om i dag, drejer sig udelukkende om det, vi vil kalde menneskekrops- gruppen, og ligesom med så mange af de andre, er der mere i det, end det ser ud til. Det kaldes instinktet.

 

Instinktet

Ordet instinkt er en del af den menneskelige bevidsthed. I har alle denne på det kropslige plan, og vi vil diskutere dette i dag på en måde, vi aldrig har diskuteret det før. Vi vil kun fortælle jer en lille smule om det, men forhåbentlig nok til at fange jeres interesse og få jer til at forstå, at I består af mere, end I tror – meget mere.

Instinktet er tidligere blevet beskrevet som den intelligente del af dine celler. Det kunne påvise, at der også er en ikke-intelligent del, men lad os sige, at der er en mere uvidende del, og tro det eller ej, den uvidende del er din hjerne. Nu opfatter hjernen mange ting, og den er en yderst fremragende regnemaskine. Det er det bedste hukommelses og beregningsforholds instrument på Jorden i dag. Alt det, du har oplevet, er i din hjerne. Den afpasser hvordan du opfører dig, hvad du vil gøre, hvordan du vil handle, hvad du tror, og hvordan du opfatter ting. Men lad mig fortælle dig, hvor den ikke strækker til. Den ved ikke noget om, hvad der foregår i dine celler eller din emotionelle krop. Den kan sende signaler for at styre din krop, men den er blind for, hvad der sker efter den har gjort det. Den er også let forvirret.

 

Din hjerne er ikke med, længst fremme

Du kan intellektualisere dette i meget lang tid, men du vil aldrig med din hjerne finde ud af, hvad dine celler gør. Har du allergi overfor noget, som din krop endnu ikke har erfaret, hvad skyldes?  Måske er det mad, du aldrig har smagt eller et kemikalier, du ikke har set. Hvordan vil du få det at vide? Når du begynder at spise denne mad, eller indtage dette kemikalie, bør hjernen da ikke råbe, “Gør det ikke! Du er allergisk over for dette! Du kommer til at betale prisen!” Men det gør den ikke. Den er ikke forbundet med cellestrukturen. Men instinktet er det.

Instinktet er den intelligente korporlige krop. Det ved alt om dit samlede system. Det er faktisk ligeså intelligent som din hjerne, men på en anden måde. Så, hvad kan et menneske gøre for at finde ud af, om han/hun er allergisk over for noget? Lad os sige, at det er dig, så du kan spørge din hjerne, men den har ingen idé om det. Så i stedet, placerer du mad eller kemi i hånden og muskel-afprøver det. Det kaldes kinesiologi, et stort ord for noget meget simpelt. Muskel-afprøvning er brugen af kroppens instinkt til at give dig et “ja eller nej” signal om noget den kender til, men din hjerne gør ikke. Så i kinesiologi processen, forstår du, at du har erkendt, at der er en del af din krop, der ved mere end din hjerne gør? Faktisk er det en proces, der har været anvendt i århundreder, og den er meget præcis.

Dette instinkt ved meget mere end hvad du er allergisk over for, min ven. Det er også helt indstillet på kvantedelene i dit DNA, der ved alt om din åndelige og cellulære udvikling, Instinkts-håndtryk med dit Højere Selv på alle de tre Menneske gruppe niveauer, og det er svært at beskrive. Hvis du sætter denne information ind i et cirkelkort, kan du tegne linierne mellem grupperne, og du vil se, hvad jeg mener. Det er din intelligente krop, og den er forbundet med alt.

Lad mig stille dig et spørgsmål, kære du: Synes du ikke det er mærkeligt, at der er visse former for sygdomme, der kan lure i dine celler og kan angribe dig, men at du kun kender til det gennem ubehag eller via din død! Hvilken slags hjerne er det, du har, som ikke ville fortælle dig om det? Du får aldrig signal gennem din hjerne om noget af den slags, bortset fra ubehag og smerte! Men instinktet ved det, det øjeblik det sker. Instinktet ved, hvornår sygdommen trådte ind i din krop. Som dine hvide blodceller kommer til de steder, hvor det er nødvendigt og kæmper, alarmeres hele dit immunforsvar! Men du har ingen idé om det, for din hjerne gør kun det, den altid gør – den beregner og husker. Men i dette tilfælde, gør den et meget dårligt stykke arbejde med hensyn til at hjælpe dig med at overleve.

 

Om Instinktet

Hvad er Instinktet? Hvor er det? Dette er vanskeligt at forklare. Vi fortalte, kære menneskevæsen, at den flygtige Akasha information heller ikke er i din hjerne. Du kan ikke gå til din hjerne for at finde ud af, hvem du plejede at være i et tidligere liv. Med instinktet er det ligeså. Det er ikke i din hjerne, men i stedet er det i hver eneste celle i din krop og hver eneste molekyle af dit DNA. Forskellen mellem instinktet og Akasha er, at instinktet er øverst (et lineært begreb til dig), og det udsender altid, er der altid. Hvis du ved, hvordan du kan lytte til det, og hvor det er, kan du stille ind på det. Muskelprøven er én måde at få viden på, en meget grundlæggende måde. Nogle af jer ved også, at instinktet reagerer på akupunktur. Vidste du det? Din hjerne gør ikke.

 

Merkabah – Instinktets Kvante felt

Instinktet er klar over alting på celleniveau og udsender hele tiden. Det er så dygtigt til at sende, at det strømmer ind i det, som kaldes kroppens Merkabah. Nu er Merkabah et kvantefelt omkring kroppen, der meget kraftig pulserer esoteriske oplysninger, herunder legemlig sundhed. Mange har evnen til at se og læse dette felt.

En medicinsk intuitiv kan stå foran dig og med forskellige grader af succes læse budskaber fra dit instinkt. Denne intuitive person, behøver ikke at muskel-afprøve for at vide, at der er noget, der foregår i dine celler. De kan se det eller mærke det i feltet omkring din krop. Nu kan du have troet, at en medicinsk intuitiv ser på din lever eller dit hjerte, og lave en slags analyse. Det er en meget lineær tænkemåde og ikke det, der sker. Det er din troskasse der er i gang med overarbejde. I stedet sanser den medicinsk intuitive kvante energien i dit felt som et udtryk for det, der kemisk foregår, og hvad der kunne være ved at udvikles inde i dig, som dit instinkt udsender om dit helbred. Det er anderledes, end du troede, ikke? Det er instinktet, og det er kun én af de ting, som instinktet gør.

 

Minedrift i Akasha – Instinktets rolle.

Det næste, jeg har tænkt mig at fortælle, har vi givet jer før. Men jeg vil forklare det bedre i denne kommunikation. Dit instinkt er også en vejleder i, hvad du personligt har brug for. Lad mig forklare: Gå en side tilbage med mig. Vi har tidligere talt om minedrift i Akasha. Så lad os et øjeblik åbne døren hertil. Er det muligt, kære I, at I kan gå ind i det enorme lager af egenskaber i jeres tidligere liv og udvælge noget, som I har brug for i dag? Svaret er ja. Det hedder minedrift i Akasha, og det er en fast bestanddel af Kryon undervisning. Men det er virkelig svært at beskrive måden, det udføres på af det enkelte menneske. Det er en personlig intuitiv proces. Men en af egenskaberne ved det, der ofte misforståes, er imidlertid, at tilladelse fra instinktet er nødvendig. Dette skyldes, at instinktets intelligente krop ved, hvad du har brug for. Det er da vejlederen, eller filteret, der giver dig tilladelse med hensyn til, hvad der kan trækkes ud af dit Akasha og bruges. Det vil sige nej til useriøse ting, og ja til de ting, der vil tillade dig at helbrede dig selv for sygdommen, leve længere, og øge effektiviteten af dit DNA. Det er en intelligent kropsregulator.

Instinktet er ligeglad med hvordan du ser ud. Det bekymrer sig om dit helbred. Hvis du ønsker at gå ind i dit Akasha og trække  noget ud, som du har brug for til at overleve, vil det lige være der sammen med dig. Hvis du ønsker at gøre huden klarere, vil det ikke reagere. Kan du se hvad jeg mener? Det er vejlederen i minedrift i Akasha. Mens vi er ved det, er Akasha meget klar til bruges til dette. [Kryon vink]

I har fortjent det, I har levet, kære I, og det er meget tilgængeligt. Det ligger i en kvante suppe af livstids information, der er klar til at blive brugt. Hvis du har en sygdom i kroppen lige nu, og du måske ønsker at drive mindrift i Akasha på en måde, som vil skabe healing, kan du det. Ligesom alt lineært, fordrer det en ny, moden bevidsthed og arbejdspraksis. Men kroppen er rede til at

“overtage” cellestrukturen i et tidligere liv, der ikke havde nogen sygdom. Blåtrykket for dette bor i dig, fordi du har fortjent og levet det. Instinktet er ansvarligt for spontan tilgivelse! Videnskaben har ingen idé om, hvordan et menneske gør sådan noget. Instinktet kan hjælpe dig med “at få” dette i dit indre fortjente Akasha og placere dette i din cellestruktur. Det er så intelligent det er! Forestil dig at udrydde sygdom så fuldstændig, at der ikke er nogen tegn på, at den nogensinde har været der? Det sker hele tiden. Forestil dig at være i stand til at slippe fri for en kemisk afhængighed på en nats tid? Det er nøjagtigt det samme princip.

Har du nogensinde siddet i et møde og noget siges eller en følelse rammer dig, og du får kuldegysninger? Hvad sker der? Du vil måske sige: “Det er kuldegysninger over det sagtes rigtighed.” Gæt hvor det kom fra? Instinktet ! Instinktet har evnen til at signalere dig sandheden. Det gør hjernen ikke. I virkeligheden vil din hjerne ofte komme i vejen for det. Det er hjernen, der indeholder opfattelsen af det, du er baseret på med hensyn til erfaring og hukommelse. Det er dit 3 dim. overlevelses instrument. Men hjernen kan ikke give sandheden. Den kan kun give dig det, den opfatter som sandheden, baseret på et logisk forarbejdet, beregnet, hjernecelle ræsonnement og kun baseret på dine tidligere erfaringer.

Din hjerne kan sige til dig lad være med at røre ved brændeovnen på grund af noget, der er sket en gang. Men den kan ikke give dig sandheds kuldegysninger stammende fra oplysninger, den ikke har. Intellektet vil have dig til at tro, at din hjerne er suveræn. Men hjernen er kun en del af kroppen, og en ikke ret intuitiv del. Det er Instinktet, der kender sandheden. Instinktet er forbundet med kvante delen af dit DNA og kender derfor også din åndelighed og den indre Guds sandhed.

 

Det næste skridt

En af fremtidens menneskevæsners egenskaber er at bygge bro mellem jeres menneskelige bevidsthed og jeres Instinkt. Dette er en af de tre ting i celledelene i ni egenskaber lektien, menneske-energidelen. Det skal nødvendigvis være en bro af nye værktøjer, så I ikke længere behøver at foretage en muskel-afprøvningen. Faktisk kan du blive din egen intuitive mediciner. Giver dette ikke mening? Så når en virus eller bakterier invaderer din krop – noget som din hjerne ikke kan advare dig om – vil du vide det alligevel! Denne bro vil begynde at færdiggøre menneskets udvikling og er det næste logiske skridt mod længere levetid. Jeg ved, det giver mening for dig. Du skulle være i stand til at opfatte disse ting, når de viser sig, i stedet for at gå til læge og få en undersøgelse. At gå til læge for en undersøgelse er ikke noget dårligt, men det burde kunne afprøve gyldigheden af det, du ved der sker, og ikke være opdagelsen af det.

 

Den anden hjerne

Instinktet gør så mange ting for dig! Nogle af jer er begyndt at få et større billede af, hvad jeg vil med denne diskussion. Her er et begreb, som vi virkelig ikke har været ninde i før. Vi vil give det et navn, men du må ikke misforstå det. Du har kun ét ord for dit intelligente kontrolcenter, og ordet er hjerne. Så vi kommer til at give dig begrebet, at Instinktet er din anden hjerne. Denne fungerer overhovedet ikke som din første hjerne gør, men den er smart og den er intelligent, og den ved, hvad du har brug for. Nogle gange kan den endda erstatte en funktion, som din logiske hjerne normalt foretager.

Lad mig vise dig, hvad jeg mener. Her er et puslespil, en medicin gåde: Når en ulykke sker, som fuldstændig skærer din rygmarv over, efterlader den dig uden følelses eller muskel funktion fra taljen og ned. Dette skyldes, at signalerne fra hjernen til musklerne ikke længere er i stand til at blive sendt. Vejen for disse signaler er afbrudt. Du kan derefter tilbringe resten af  livet i en stol, måske endda givet føde af andre. Men gåden er, at der er nogen dele i dig, der fortsætter med at fungere alligevel. En af dem er dit hjerte. En anden er fordøjelsen. Mange af disse ting fortsætte med at arbejde, selvom du får at vide, at din hjerne, det centrale nervesystem, organet, der sender alle signalerne der får tingene til at fungere, fik sine signaler afbrudt. Ledningen som signalerne sendes i gennem rygsøjlen, er brudt. Så hvad får alle disse organer under halsen til at fortsætte?

Dit hjerte afhænger af signaler fra hjernen for at kunne fungere. Det har brug for de elektriske impulser, der sendes fra bestemte dele af hjernen, hvilket skaber en synkroniseret rytme, for at hjertet kan slå. Når hjernen afbrydes, holder hjertet alligevel sin rytme. Hvordan kan det ske? Nu skal jeg fortælle dig det: Instinktet overtager og fortsætter signalet. Det er der altid, for Merkabah er kropsbred, ikke centraliseret på ét sted, som din hjerne er. Organerne vil fortsætte med at fungere, men vejen til musklerne er væk. Selv reproduktion kan stadig ske! Hjertet holdes igang og fordøjelsen fortsætter, altsammen uden forbindelsen til hjernen.

Instinktet er intelligent! Det er en anden hjerne. Lægevidenskaben er ofte forundret over dette og jeg gav dig lige svaret. Så Instinktet er intelligensen i din krop, der er smartere med celletingene end din hjerne. Nu vil jeg pakke det hele op.

Hvad forventes der, du gør med al denne information? Jeg vil have dig til at komme i kontakt med Instinktet. Det er hjerteforbindelsen kære I. Det Højere Selv, Instinktet og menneske-bevidstheden er de tre menneske-energier, der har behov for at smelte sammen – Menneskebevidstheden, Det Højere Selv og Instinktet.

Når DNA begynder at arbejde med højere effektivitet, begynder der at blive bygget broer mellem disse ting. I vil begynde at føle det, når I anerkender og fornemmer sandheden. Når I begynder at få dømmekraft og anse tingene for det, de er, holder I op med at kigge jer omkring efter svar. I er langt mere selvstændige, og jeres svar er ofte de samme som dem omkring jer giver, der har den samme dømmekrafts motor. Alt dette  kommer nu indefra, i stedet for fra en udvendig kilde.

Mange vil fortælle jer, at alt dette er noget vrøvl. De fortæller jer om Gud og beder jer om at tro på dem. De fortæller jer, at I blev født snavsede, eller at der er samfund, der forsøger at kontrollere jer, eller at overalt hvor man ser, er der en sammensværgelse imod jer. De frembringer frygt, og resultatet er menneske frygt, forvirring, adskillelse og endda krig.

 

Det Intelligente Instinkt

Hvad nu, hvis du kunne begynde at forstå det indre Instinkts sandhed? Du vil forstå, at du er en del af Gud på denne planet, og du kan skelne mellem, hvad det er, og hvad det ikke er, der sker omkring dig. Menneskevæsnet bliver smartere, når de to hjerner forenes og du er i stand til at overskue din egen sundheds situation og griber fat i tingene, inden de kommer dig af hænde, og endda at fornemme Guds sandhed i dit Akasha’s smukke system.

Vi fortalte jer dette i Akasha diskussionen tidligere. Hver eneste af jer har en anderledes kost baseret på, hvad du synes virker for dig. Der findes ikke sådan noget som oplyst kost, bortset fra en sådan som gives af din egen dømmekraft. Instinktet er smart. Det arbejder med din Akasha og det ved alt om dine sjæle aspekter. Den er forbundet med dit Højere Selv. Det ved, hvilken føde, der fungerer for dig, baseret på dine umiddelbare tidligere liv. Dette er i din Akasha, og dit Instinkt er i kontakt med det.

Nu, da I begynder at bygge bro til Instinktet, begynder alting at ændre sig. Spørgsmålene, I stiller i dette rum (og de er altid de samme), behøver ikke at stilles: “Kære Kryon, hvordan kan (dit navn) udvinde noget i sit Akasha. Jeg (dit navn) vil gerne derind, jeg ønsker at vide det ene, vil jeg gerne vide det andet. Hvordan kan jeg (dit navn) skabe dette og dette andet i vores tilværelse?”

Kære du, den dag kommer, hvor du aldrig mere vil være nødt til at spørge om disse ting end du vil spørge en person på gaden om, hvordan man går. En dag, når det drejer sig om esoteriske ting, vil du ikke føle, du er i mørket eller at der er dele, der mangler. Når Instinktet begynder at være til stede i din bevidsthed, vil begreberne begynde at smelte, og de manglende dele vil begynde at fyldes i. Du kommer til at blive meget klogere på, hvem du er, og noget af det, der kommer til at vise sig er, at du ved, du ikke er herfra! Du vil fornemme det! Du er fra den store centrale sol. Du er derfra, hvor jeg er, og du vil vide, at du er evig! Du vil vide, at du har haft mere end ét liv, og det vil være noget, som du ved ligesom Instinktet ved det, og ikke noget du intellektualiserer frem med computeren i dit hoved.

Det er hjerteforbindelsen kære I. Instinktet er det, der skaber følelser. Lad mig fortælle jer, kære I, at Instinktet hjælper jer med at forelske jer. Instinktet giver jer energier, som I ikke kan forklare. Instinktet gør jer sådan lidt skøre (ingen kan forklare denne “være forelsket” følelse), men Instinktet ved alt om det. Instinktet kan ændre hver eneste celle i din krop, og det vil ’bejae’ sand information og give personlig hjælp. Dette vil skabe mere dømmekraft og et viist menneske. Der er ikke noget som det, og det vigtigste er, at “sandhed er sandhed”, og flere og flere mennesker vil se, hvad du ser. Kan du se, hvorledes Instinktet vil tjene menneskeheden, og hvordan det giver hånd til dit Højere Selv og viden om Gud?

Det har været vores historie i denne dag – om noget i jer, der er forbløffende og klar til at arbejde for jer. Måske du ikke har kendt omfanget af det, eller hvad det var? Måske vidste du ikke, hvordan det fungerede, eller hvor vigtigt det er? Nu ved du lidt mere. Og til slut, den smukke del: Det er ikke et væsen inde i jer, kære I. Det er jer – broen fra den kødelige krop til det Højere Selv, den smarte del af jeres celler.

Og sådan er det.