Den menneskelige sjæl åbenbaret

Sendt

Kanalisering af Kryon

Den menneskelige sjæl åbenbaret

Denne live kanalisering blev givet i San Rafael, Californien

søndag d. 13. december 2014

www.kryon.org

Oversat af Sigfred Skjold

Kanalisering af Kryon

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Yderligere er information endog tilføjet. Ofte har det der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags kommunikation, som de trykte sider ikke giver. Så nyd det forstærkede budskab givet i San Rafael den 13. december 2014.

________________________________________

Hilsner kære I, jeg er Kryon fra den magnetiske tjeneste. Vi ønskede at holde pause et øjeblik for at lade følget komme ind, og for at dem her, der er følsomme, kan føle det. Det er så svært at give oplysninger, der går ud over det, I forventer. Selv efter det er givet, er det uvist om nogle af de oplysninger, der fremføres, bliver i jeres sind eller ej.

Dette er den sidste kanalisering i året 2014. De sidste to gange, jeg har siddet foran jer, har jeg givet resuméer; Men dette er virkelig ikke et resumé overhovedet. Det er “det næste skridt.” Jeg har tænkt mig at kalde det “Den Menneskelige Sjæl Åbenbaret.” Informationen, begynder virkelig at forklare noget, der er uforklarligt, men vi må binde den sammen, og jeg ønskede at gøre det i år.

 

Vanskeligheden ved budskabet

Jeg ønsker at starte med et eksempel på, hvad vi forsøger at gøre. Jeg vil gerne fortælle jer om Sjælen. Jeg ville gerne fortælle jer det med udtryk, jeg aldrig har brugt før, men jeg kan ikke. I har ikke ordene eller den erfaring, eller energien til at forholde jer til det. Derudover har I virkelig ikke begreb om hvor I er på vej hen- ikke virkelig – men det er så smukt! Et eksempel: Lad os et øjeblik sige, – forestil jer sammen med mig, bare forestil jer – at et skib fra en anden planet lander. Det er venligt, og ud træder et menneskelignende par! De giver jer deres navne, og hvor de er fra, og de taler jeres sprog. Men som I stirrer på dem, ved I udmærket godt, at de ikke har Gudsfrø i sig, I har i jer. Det er ikke en del af deres scenarie, men de har intelligens og de er interesserede i mennesker. Men I kan se, at det er mest akademisk, og der er ingen reel medfølelse. Forestil jer et øjeblik at de er sikre, og at de er på en udforsknings mission og I er de eneste mennesker, der er i stand til at tale med dem. Blot forestil jer det. De kommer til at få alt det, de ved om menneskeheden fra jer. Hvad er det, de kan spørge jer om? Lad os forestille os det.

De ved alt om menneskelig historie, og alligevel har de ét brændende spørgsmål, som kun et menneske kan besvare. De fortæller jer dette: “Så længe vi har holdt øje med og studeret menneskeheden, er der stadig én stor gåde for os. Der er en ting, vi ikke har forstået. Fortæl os om kærlighed.”

Hvor skal I begynde? Dernæst hvilken slags kærlighed? Vil I fortælle dem om kærligheden, I har for planeten, kærligheden til jeres partner, til dyrene i jeres liv, til jeres forfædre, til jeres mor og far? Er det til dem, I har mistet? Hvordan vil I begynde? Hvor mange slags kærlighed er der? Hvad er forskellen? Selv i dette, når I begynder at forsøge at fortælle dem, og selv om de havde masser af tid, hvor ville I begynde? Hvordan vil I beskrive kærligheds usynlige følelsesmæssige område?

I kunne sige alt det, I ønskede at sige, og de kunne høre, men de ville ikke forstå. Ser I, de har ikke konceptet. Når I forelsker jer, er der en fortykkelse af ånden, noget velkomment, men usynligt og ubeviseligt og umåleligt. I ser ind i øjnene på jeres nyfødte, og der er kærlighed, og der er øjeblikkelig kommunikation. Kærlighed har et felt omkring sig, der er smukt og det vibrerer. To Mennesker danner til sammen en binding og skaber faktisk en tredje energi, når de kommer sammen. Kærlighed kommunikerer øjeblikkelig over lange afstande. Den er mere end et sprog. Hvordan vil I beskrive den?

Lad os lade som om de sidder der og lytter til jer. Så længe I ønsker at tale, tager de noter. Når det er tiden at gå, takker de, giver jer hånden, og de mener det. De er taknemmelige. Deres forskning er gjort, og så flyver de væk. Kan I forestille jer, hvad de siger til hinanden? De er ikke tættere på at kende til kærlighed, end de var, før de landede! Dette skyldes, at alt det, I har sagt, ikke er mærkbart, uskelneligt. De kan ikke helt erkende noget, de aldrig har oplevet. De kan kun høre om det og fagligt “kende” til det.

Dette er det vi pusler med i aften, og alt det vi har til jer, er kun det, I kan opsuge. Så vi går over til det tredje sprog – det med intuition og åndelig forståelse på hjerte niveau. Vi vil have jer til at forstå, så meget som I kan.
Gensynet

Lad os gennemgå, hvad vi har sagt om menneskesjælen. Sjælen er ikke en del af det, der er kropsligt, men den bor i jer på et kropsligt niveau. Så den er ikke kemi, den er ikke synapsisk (hjerne skabt), og det er ikke intuition. Den er ingen af de ting, I har studeret. Den er noget, I endnu ikke kan forstå, da den ikke passer ind i nogen kasse, I har oprettet til jer selv i jeres 3 dim- videnskab. Den er en del af Skaberen – den skabende kilde, der er ansvarlig for “Alt der er.”

For længe siden, byggede den Skabende Kilde et smukt, velgørende system, og det havde brug for et Univers til at gennemføre det i. Nu har I galakser og planeter og liv. Alle blev de sat sammen over tid, udført korrekt og ikke ved et uheld. Den Skabende Kilde, der byggede planeten, omgiver jer stadig. Galaksen, I er i, er på en måde også inde i jer, og den skjuler sig. Den skjuler sig, fordi den er en del af testen på planeten, så I med frit valg kan opdage, hvad der er der. For at skjule det endnu mere, er der kun en vis procentdel af oplysninger, I kan håndtere, så I ikke selv er klar over, at I ikke ved alt. I er ikke klar over dens storhed eller hvad den er, men intuitivt er I klar over det, for hvert menneske “føler”, at der er noget mere.

Kære menneskevæsener, så langt tilbage som I kan se i jeres historie, ankom I på planeten og I søgte Skaberen. Det var en indre intuition. Dette skyldes, at Plejadeboerne kom og gav jer ændret DNA og viden om lys og mørke. Dette er skabelsesberetningen, og denne opmærksomhed får jer til at søge efter kilden til alle ting.

Den menneskelige sjæl gennemtrænger alt i jer. Den er ikke lokaliserbar og er ren mange-dimensional energi – hellig energi hinsides noget, I nogensinde kan måle. Den er ikke i et omfang, I nogensinde har set. I har ikke et ord for den. I har ikke farver til den, heller, fordi den er for langt over nogen sanse opfattelse, som noget menneske nogensinde vil få. Men den er kærligheds delen, som I føler og sanser. I kan ikke forklare dette overhovedet. Det er begrebsmæssigt over jeres tankegang. I kan simpelthen ikke forklare jeres sjæl, og I kan ikke forklare Skaberen. Men I ved, de er der.

En Sjæl har intet køn. Den er omfattende og smuk og fyldt med pragt – og den er inde i alle. Kære I, den er inde i mig. Jeg er ikke et menneske, men den er inde i mig! Jeg taler til jer fra en æres og taknemmeligheds position. Jeg har aldrig været et menneske, og nogle gange kan jeg ikke tro, hvad I går igennem. Forbløffende for mig er, at I har villet melde jer til dette! Men sjælen er større end noget, I kan forestille jer. Den er motoren i medfølelse for universet.

DNA Forbindelsen

Er sjælen del af jeres DNA? Ja, selvfølgelig. Jeres DNA tillader Sjæle energi, der skal bæres på en bestemt måde, hos hvert menneske. Jeg har identificeret lagene den befinder sig i, men det er ikke det hele. Den er i hvert kemikalie i jeres krop. Den opholder sig i jeres bevidstheds energi på måder, I ikke kender. Den er tilgængelig på måder, I ikke kender, og den elsker jer hinsides al måling.  Jeg kan ikke fortælle jer, hvad den er, igen fordi I ikke har begreberne til at forstå det. Men hvis I et øjeblik kunne tænke på de smukkeste farver, I nogensinde har set, ville det være som indpakningen den kommer i. Den mest benevolente kraft I nogensinde har følt, den ville være døren til sjælen. Den største kærlighed I nogensinde har haft for nogen, eller fra nogen ville være åbningsordene, den ville sige til jer. Det overgår alt, I nogensinde har oplevet på planeten, og Plejadeboerne vidste og forstod dette. Med tilladelse fra Den Skabende Kilde, gav de det til jer for længe siden. Jeres DNA blev ændret, og I har nu 23 kromosomer på grund af det.

Kære I, de ting, jeg giver jer i dag lyder fremmedartet, for underligt og mærkeligt for mange. Vi er forberedt på det, men mange af jer er nødt til at høre disse ting. Jeg taler til gamle sjæle, både lyttere og dem der er her personlig. I vil ikke alle få et forhold til det, men mange kan føle sandheden. Jeg vil gerne fortælle jer, hvem I er, og hvis jeg ikke har givet jer disse oplysninger før på denne måde, er I nødt til at høre dem nu.

 

Begyndelsen

Da menneskeheden var klar til at blive frøsået af Plejaderne, var I blot en del af dyrene på planeten, designet til at være i det udviklingsmæssige stadie, I var i. I var virkelig toppen af den udviklingsmæssige stige. I var langt hinsides hulemændene, og I var rede. I så ud som I gør nu, og handlede som I gør nu. Men efter planen, var I klar. I udviklingsskemaet, var det virkelig ikke så længe siden. I var menneskevæsener, klar til at modtage noget, som kun få planeter har fået, og I havde 24 kromosomer (som aberne har, lige under jer i omfanget af evolution).

Begyndelsen på denne proces skete for 200,000 år siden.  Et hundrede tusinde af dem var lige ved at få processen klar, så I kun ville ankomme som én slags mennesker i stedet for mange slags, sådan som de andre dyr fremviser. Selv jeres videnskab stiller spørgsmålet om, hvorfor der ikke er nogen menneskelige varianter naturen ellers producerer i alt andet. Men esoterisk, er spørgsmålet dette: Da det var tiden at bygge Lemurien og frøsætning fandt sted, som det gjorde, hvem tror I, var her for at modtage frøene? Tror I, det blot var almindelige mennesker, der var kommet op gennem Jordens biologiske udviklingsmæssige proces? Var det blot ved en tilfældighed, så et andet dyr, ligeså godt kunne være blevet planetens Adam og Eva? Svaret er nej. Det var jer, og I inkarnerede fra Plejaderne i dette øjeblik!

Jeg ønsker at fortælle jer noget. Når det gælder reinkarnation, er en sådan ikke begrænset til denne planet. I var opmærksomme på det, var I ikke? I måtte komme et sted fra. Når I har eksponentiel vækst af menneskeheden, hvor tror I, at puljen af Sjæle kommer fra? Svaret må være andre steder. Åndelige liv kommer ikke ud af ingenting. Sjæle venter og er klar til at være en del af denne planet.

Reinkarnation har fundet sted i millioner af år på andre planeter, længe før de 200,000 år siden. I kom fra Plejaderne! I var enige om at droppe det, I havde udviklet jer til, kom tilbage i en grundlæggende form, og modtog frøene. Det var fordi I skulle have af en vis form for kemisk beredvillighed kaldet Sjæle erindring. Alle disse ting, I aldrig har hørt om, skulle være korrekte for at frøene kunne tages. For sammensmeltningen af DNA’et i de 23 kromosomer måtte arbejde for jer og komme ind i en biologisk krop, som ikke ville blive overvældet af det.

Skabelsesberetningen

Som vi siger, dette er jeres skabelse historie. Så lad os sige det på en enkel måde, så I kan forholde jer til jeres tids mytologi. Adam og Eva var særlige; de var jer. De var ankommet (inkarneret) frisk fra et andet sted, rede til at modtage viden om lys og mørke. Denne proces var ikke tilfældig, og jeres skrifter har fortalt jer det. Det er, hvem I var. I er ikke blot gamle sjæle. I er meget specielle gamle sjæle. I er kommet fra Plejaderne, et stjernesystem, I vil have svært ved at tro på. I kom fra alt til næsten ingenting, og I gjorde det, fordi I så potentialet i dag. Hvor mange livstider har I levet i de sidste 100,000 år? Hvad har I været igennem for at komme til i dag? Det er enormt.

Jeg ønsker at fortælle jer, hvorhen det går og potentialet af, hvor det kan gå hen. Så jeg ønsker at male nogle tidshorisonter for jer, og jeg ønsker ikke at skræmme jer med hvor lang tid det vil tage. Men jeg vil vise jer mulighederne i, hvad der kan ske, og det er her det bliver mærkeligt.
Livet i Galaksen

Tror I der er andet liv i jeres galakse? Hvis du er en, der venter på bevis, så kan du godt holde op med at læse, for det vil vare et stykke tid, før du får beviset, du har behov for. Men nogle ting er indlysende. Da I var unge og gik til stranden, postulerede I da, om der var andre strande på planeten? Hvis ja, sagde I så derfor: “Der er ingen, før jeg kan bevise det og tage af sted og se dem alle?” Nej, I havde regnet ud, at det er simpelthen måden havet virker på… overalt. Der er titusindvis af strande, selvom I kun ser én – det er sund fornuft. Jo, livet er på den måde i galaksen … overalt. Det skete bare ligesådan, som det gjorde på Jorden, med den samme proces. Tanken om at I er de eneste, der har levet, er absolut imod al sund fornuft. Men stadig, kan du sige, “Jeg stadig har problemer med hele idéen.” Hvis det er sådan, så er du et af de mennesker, som er programmeret til at acceptere skabelses mytologien stå over videnskabelig sandsynlighed. Der er ingen dom for dette, men det kan forsinke jeres selvrealiserings storhed.

Når jeg siger Plejadebo, hvad synes I om det? Hvad forestiller I jer så? Måske et væsen med menneskelignende form kun lidt højere og meget klog? Måske de kommer her i køretøjer eller øjeblikkeligt uden køretøjer? (ja så) Hvis de kommer øjeblikkeligt (som de faktisk gør), hvad kunne det fortælle jer om, hvad de har, I ikke har?

 

De Syv Søstre

Lad mig male et billede om jeres frø-forældre: Plejade-stjernerne, Konstellationen de syv søstre, består faktisk af ni sole. Af de ni, er der tre hovedsagelig beboede planeter (alle til sidst bosat af Plejadeboere). De har været et samfund med oplyste humanoider i to millioner år. Tænk et øjeblik – I har 200,000 år og 100.000 af det, hvor I faktisk var frø-sat ordentligt. Det var faktisk virkelig først for kun halvtreds tusinde år siden, det hele begyndte i Lemurien og andre relaterede steder. Men jeg har lige fortalt jer, at Plejaderne har været i gang med det i to millioner år!

Derfor kigger I på et samfund, der er otte gange ældre end jeres, – otte gange! De gik igennem, hvad I gjorde, næsten til tee! De voksede op og modnedes på den måde, I gjorde, og der var også en tidsramme for dem. De gik ind i opryknings status, ligesom I nu gør, og alt ændrede sig for dem. I To millioner år har de været igang, og en stor del af det, omkring 10.000 år, blev brugt på at dræbe hinanden. Lyder det bekendt? Dræbe hinanden! Faktisk var de på bevidsthedens legeplads med kaste med sten og give øgenavne, uden nogen modenheds elegance, men i mørke. Det er de selvsamme problemer, som I har været igennem. De passerede markøren og de begyndte at modtage information, ligesom jer.

Plejadeboernes Egenskaber

Kære I, deres DNA er struktureret ligesom jeres; blot er den kemiske tæller anderledes. I har sandsynligvis vidst det. I kommer til at finde dette i hele galaksen, for principperne, der skabte det her, har skabt det samme overalt. Det er den grundlæggende galaktiske byggesten i livet. Det findes også i jeres solsystem, og I kommer til at se det en dag, når I er i stand til at færdes til alle de steder, I observerer. I vil finde DNA! Så “aha’ et!”, og I kommer til at begynde at få forståelse for, at dette er en naturlig forekommende livsproces overalt.

Som de modnedes og voksede op, begyndte Plejadernes DNA at blive mere levedygtigt. Procentdelen i dets effektivitet begyndte at stige – 44%, 54%, 55%, 66%, 77%, 88%. Lad mig fortælle jer, hvad der sker ved 88%. På det tidspunkt, begynder I rent faktisk at smelte sammen med sjælen. I er designet til at være guddommelige, vidste I det? Jeg vil gerne fortælle jer noget: I er designede til at leve for evigt! Jeres design er fornyelig biologi. Hver celle bliver ved og bliver ved, især guddommeligheden i jer. Når det begynder at blive mere effektivt, skaber celleforyngelsen nye celler fra blåtrykstammen, ikke kopier, som den gør nu. Denne cellestruktur bliver aldrig rigtig gammel. I bliver aldrig gamle! “Kryon, det lyder rart, men hvad vil I gøre med overbefolkningen, når en civilisation aldrig bliver gammel?” Lad mig give jer et vink: Plejadeboerne har fået tre planeter. Siger det jer noget? I lærer at bevæge jer rundt, og I lærer noget om universet. Det er ikke et spørgsmål, og det er ikke et problem. Det bliver et smukt, et let valg. Desuden er det guddommelig visdom ikke at genskabe – et ultimativt frit valg at styre folketallet frit og med kollektiv visdom.

En Plejadebo er det tætteste, I nogensinde vil se til en engel i jeres liv. De arbejder med de 88%. De har kontrol over fysik, og det sker naturligt, foretages ikke med apparater. De har filtret sig sammen med alt det, de ønsker at være indfiltret med, [indfiltring bruges her som et fysik udtryk]. Den menneskelige sjæl er guddommelig, fysisk i sin kerne, med viis kontrol over alt. Skaberen er i sjælen. Den Skabende Kilde er universets mesterfysiker. Hvis I er på de 88% af det, har I fået kontrol over alt. Det er frøet, I har indeni. Lyder det bekendt? Hvad var det, nogle af planetens mestre gjorde, der var så bemærkelsesværdigt? Brug jeres sunde fornuft – det var deres kontrol over fysik. Mirakler? Måske mester-lignende evner bare er DNA der arbejder på 88%.

Plejadeboerne blev podet af andre. Vi har talt om Orion og Arcturus. Disse navne er jeres frø bedsteforældre. Der er endda et før de navne, som I aldrig har hørt om. Tænk på den tidsskalaen, og det bør give mening. Jeres planet er mere end fire milliarder år gammelt. Hvor har I været? I er det nye barn i blokken her! I er virkelig nye. Forestil jer, hvad der foregik i jeres galakse, mens Jorden afkøledes. Ved I, hvor lang tid en milliard år er? Forestil jer, hvad der foregik, og livet, der gik gennem sine egne cykler. Det er sund fornuft og indebærer god sandsynligheds tænkning hos dem, der kalder sig forskere.

Denne er den eneste planet med frit valg i denne galakse i dette øjeblik, kære I, og hver udvalgt planet har denne egenskab – en ad gangen. I har netop passeret en vigtig markør, og alt livet i denne galakse, der har det guddommelige DNA, kender til jer. Signalet blev sendt i december 2012. Jeg vil gerne fortælle jer, hvad det gør. Det bringer fest, håb, besøgende og hjælp. Det virkelige modenheds system begynder. Dette var ikke noget “givet” i jeres sandsynlighed. Faktisk trak I det ud i sidste øjeblik.
Åndelig Evolution

Min partner har brugt dagen til at tale om åndelig evolution i cellestrukturen i jeres krop. Denne udvikling begynder at skabe et samlivsforhold mellem jeres DNA, jeres Akasha og jeres intuition. Alle disse ting har han dækket, men aldrig rigtig talt om sjælen. Årsagen er, at vi ikke har givet ham det endnu. Systemet med åndelig udvikling kommer gennem sjæleperioden. Det kommer ikke gennem pinealkirtlen eller hjernen. Pinealkirtlen sanser det Højere Selv. Intuition sanser det Højere Selv. Men sjælen er energien, der leverer informationen. Sjælen er tilsluttet gitrene. Jeres menneskesjæl er katalysatoren og har altid været den gradsinddelende energi, som I er nu klar til at modtage. Denne opstignings energi kommer ikke gennem menneskedelen af cellestrukturen. Det kan den ikke. Mange planeter mislykkes og ødelægger sig selv, fordi en hel civilisation “vokser op” og modning er en frit valgs proces gennem ikke-cellemæssige systemer.
Forskellige “Erindringsarter”

Tidskapslerne*, der åbnes, som Plejadeboerne har aktiveret, vil blive “set” af adskillige dele af jer. Nogle, gennem gitrene, men nogle ses af Sjæledelen af jer.  Sjæledelen af jer griber kun ind, når I nærmer jer de 44% (af effektiviteten af jeres DNA). Det er signalet til, at det fuldt ud kan udfolde sig. Åndelig udvikling vil blive en stigning af noget, som vi aldrig har talt om, men som I er begyndt at føle. Vi kommer til at kalde det Sjæleerindring. I er begyndt at huske ting hinsides jorden!

Jeres hovedsagelige Akasha rummer kun erfarings kendetræk fra Jorden. Lad mig fortælle jer noget om det. Vi gav jer information for længe siden om, hvad der sker med jeres Akasha erindring, når I passerer over sløret. Den bliver her på Jorden. Det sker i Skabelseshulen, i et krystallisk stof, der husker eller gemmer alt. Det er ligesom I har jeres eget krystal, og det bliver på planeten. Når jeres sjæl kommer tilbage, opfanger den informationen, sætter den ind i jeres DNA, og så tager I hver for sig afsted ind i endnu et reinkarnations eventyr. Med andre ord, jeres Akasha forbliver her på planeten.

Så lad mig stille jer dette spørgsmål: Hvis det er sådan, hvorfor kan så nogle af jer huske hvem I var på en anden planet? Svaret er, at nogle af jer husker Plejade energien. Nogle af jer husker, at I faktisk gik igennem dette tidligere! For nogle giver det jer håb, fordi I ved, hvad der skete. I fik 88% at se i jeres DNA for lang tid siden, og det er derfor I er her. Chancen for at det sker her, behøver faktisk denne erindring, og I kommer ikke til at miste den! Hvem ved, hvor lang tid det vil tage? Det betyder ikke noget, fordi I kommer til at blive her hele tiden. Dette er Sjæle erindring, ikke cellulær DNA Akasha erindring. Sjæle erindring vedrører alt liv, alle steder. Til sidst, kan I endda huske, at I er evige.

Hvem var I for fem millioner år siden? Dette vil også ske for jer. Vil I virkelig vide, hvor jeres sjæle kommer fra? Svaret er fra alle planeterne med frit valg, der har taget afsluttende eksamen. I kommer ikke fra himlen fra nogle Sjælekilder i Den Skabende Kilde. I kommer fra andre steder, der har været igennem dette, kære I. Det er dem I er. Imidlertid vil dem i rummet og dem der lytter og læser ikke være her, medmindre I har en vis egenskab ved Sjæle erindring, der allerede er i arbejde.
Fremtidens Træk

Denne egenskab af åndelig modenhed er så attraktiv, kære I, at I ikke kan lade det være alene. I VED, hvordan det føles at komme til et sted, hvor I er ét med Gud. I har været der, og I har gjort det, og I var den første på planeten til at modtage frøet. Nu begynder I at vækkes og huske lidt om, hvad det lignede – bare lidt. I kæmper med konflikterne ved at være et menneske, men på samme tid, ved I, hvad der kunne være forude, og hvad I kan gøre. Frustrationen sker, og nogle gange er der kemisk ubalance. I de sidste to år er der endda mange der er døde. Måske har nogle af disse været jeres venner? I var ikke rede til det. Måske de har været partnere? Jeg vil gerne fortælle jer noget, hvis I ikke har hørt det før: De er tilbage! Grunden til at de tog afsted var at få en ny blank tavle nu ved genopfriskningen af energien. De måtte tage afsted for at bane vejen for jeres tilbage venden, kære I, på grund af det, der skete i 2012. Det blev planlagt de skulle tage tidligt afsted, for at bane vejen for jeres tilbagekomst.

Ser I, der er et storslået system her, der er hinsides benevolence. Der er et system her, der oser af den største kærlighed til Den Skabende Kilde, og I kan ikke forestille jer det. Det drypper af ære for jer, venter på at I bliver ét med Gud. Selv hinsides dette, at I øger andelen af effektivitets procenten af jeres DNA, bringer jeres sjæl mere kreativ energi ind fra den centrale kilde. Det er udviklingen af den menneskelige ånd. Det er langt hinsides biologi, langt hinsides bevidsthed, når I trykker hånd med universets skabende Kilde.
Timing: Altid Udfaldet

Jeg afslutter denne enkle historie om Sjælen. Nu ved I, hvad der sker. I vil måske ønske at gense ordene: “Hvor lang tid tager det?” For længe. [Smil] Kære I, det er blot begyndelsen. I er i år to [2013 blev året for gen-kalibrering; 2014 var år et-]. Nu vil I langsomt begynde at se mennesker modnes i ånden. Vi har sagt det igen og igen. Tingene, der er i dag i menneskeheden er så meget ude af balance, vil begynde at blive balanceret og modnes med tiden. Lige nu kæmper den mørke energi for sit liv. Til sidst, vil I se ændring overalt i ethvert aspekt – selv i politik.

Balance, medfølelse og visdom vil begynde at ses. Når I reinkarnerer næste gang, kommer I til at huske, hvem I er, det er mit løfte. I vil måske ikke huske jeres navn eller hvilket Menneske I var, men I vil huske, at I var her, og at I er tilbage. I kommer til at fortsætte, hvor I slap. I vil blive kloge gamle børn, hinsides noget barn, I kender i dag fremviser og I kommer ikke til at lave de fejl, I gjorde i denne omgang – ingen af dem.

Dette er ny visdom og den vil ankomme sammen med jer. Meget mere end det normale Akasha, vil Sjæle erindring holde jer sikre, og jeres børn vil bære det, I bærer. Det er måden, det kommer til at virke på. Grundlæggende Sjæle erindring vil drive det fremad, forbi fred på jorden ind i opgradering! Er dette for esoterisk for jer? Er det okay. Jeg har fået tid så I kan forstå det. Check ind sammen med mig – om omkring ved en million år.
Og sådan er det.

Http://www.kryon.com/CHAN%202013/k_channel13_saltlake.html