Den Kosmiske Kok

Sendt

Kanalisering af Kryon

Kryon gennem Lee Carroll

Den Kosmiske Kok

www.kryon.org

                Oversat af Sigfred Skjold

Kanalisering af Kryon

Denne live kanalisering blev givet i Woodridge, Illinois
d. 26. juli, 2015

Kryon gennem Lee Caroll oversat af Sigfred Skjold

Hilsner, kære I, jeg er Kryon fra den magnetiske tjeneste.

Kære menneskevæsner, I er ikke i vores dimensionalitet og vi anerkender, at I kan ikke se os, ligesom vi ser jer. Der synes at være en prøve igang, og I er klar over det. Det er ikke en test af menneskevæsnet, men snarere en energiprøve. Hvor langt vil I gå med den guddommelige energi, I er ved at opdage i jer selv? Hvor langt vil I strække jeres hånd ud for at møde Skaberens hånd inde i jer? I er en del af den benevolente skabelse af jorden, forklædt som et menneskevæsen med en legemlig form, uvidende om jeres kreative frø, endda om, hvordan I kom her. Det er dem, I er. I jeres lineære form, fortsætter I imidlertid med at stille alle de almindelige lineære spørgsmål: “Hvordan gør jeg det eller det? Hvor mange gange skal jeg gøre det? Hvor ofte? Med hvilken varighed?”

Disse er alle vidunderlige spørgsmål, I stiller – hvis vi var lineære. Men det er vi ikke. Mange af jer er forvirret m.h.t., hvad det næste er, de skal gøre , og hvordan det skal gøres. I spørger også altid om tiden, der er involveret. Det er ikke underligt, I stiller disse lineære spørgsmål, fordi det viser, I er opmærksomme på jeres åndelige vej. Det æres! Men igen siger vi, at selv når I spørger på en lineær, intellektuel måde, er vi kun i stand til at svare på en intuitiv, begrebsmæssig måde. Men da I kun hører på en lineær måde, kommer I ikke til at forstå det hele, da jeres forståelses antenne er lineær.

I afventer en 3 dim liste over, hvad der skal gøres, eller I venter på et lineært, praktisk svar på et praktisk spørgsmål. Men det, vi giver jer, vil være begreber til at hjælpe med at styre jer ind i ting, der er helt på den anden side  af det, I beder om. Vi giver jer også hele tiden kærligheds begreberne, selv når I spørger om “hvor meget, hvor længe” spørgsmål. Jeg vil have jer til at slappe af – alle sammen – i Guds arme lige nu.

Isolering fra Ånden

Åndelig organiseret tro på denne planet er i en meget gammel, overlevelses energi. Den sætter sjælen i en isoleret tilstand, i en lineær menneskelig kasse. Jeres spirituelle systemer kan ikke se jeres sjæle som en del af Gud overhovedet. Den er på en eller anden måde hængt op et sted, hvor den kommer til at overleve eller ikke overleve. Hvis I ikke gør de rigtige lineære menneskelige ting, vil din evige sjæl straffes eller belønnes i overensstemmelse hermed. Kære I, lyder denne information som at komme fra Skaberen, eller lyder den som noget, mænd har skabt til jer? Jeg vil have jer til at slippe af med begrebet, at din sjæl på en eller anden måde er i mørket og knyttet til menneskelig handling. Din sjæl er en del af jer og mig. Vi er allierede; vi er den samme i hele historien, og der er en ny energi på planeten, der bogstaveligt talt råber til jer via en sender, som I ikke helt har stillet ind på endnu. Jeg vil have jer til at slappe af og føle kærlighed til dette store paradigmeskifte. Det er så vigtigt for jer at forstå, hvor integrerede vi er med jer!

Der er så meget misforståelse om det virkelige forhold mellem mennesker og Gud. Når I mediterer, da vid, at vi har været med jer hele dagen. I forstår dette, gør I ikke? Vi er opmærksomme på jeres liv og alle jeres forhold. Jeres eksistens og jeres sjæle er alle helt igennem kendt af Gud!

Jeg vil have jer til at nærme jer tingene mere blidt og med mere tålmodighed og forståelse. Måske I kan sige dette: “Kære Ånd, jeg forstår ikke, hvad der sker, og jeg forstår ikke, hvad der forventes, er det næste, jeg gør. Jeg er lidt forvirret. Hvad skal jeg gøre?” Hvad forventer I, vi kommer til at fortælle jer? “Tag fire trin, drej til venstre, og trække vejret dybt fem gange?” [Kryon latter] Det kommer ikke til at ske på den måde. Vores svar kommer som synkronicitet, ændring og begreber til dig.

“Kryon, hvad er timingen i min situation?” Svaret på dette spørgsmål er altid det samme. Vær tålmodig, mens synkronicitet udfolder sig. Men dette er ikke et lineært svar og mange er frustrerede over dette. Efter alt, er dette svar ikke på nogen kalender eller et ur. Kære I, det er tiden til mere fuldtud at forstå synkronicitet.

Metaforen om Kokken

Jeg præsenterer en ny metafor: Vi kommer til at tilberede et måltid. Nu, gør dette min partner meget nervøs, da han ikke har nogen idé om madlavning. Bare slap af. [Taler til Lee]

Det at lave et godt måltid mad på denne planet er en kunst. I nyder mad og de bedste kokke er dem, der starter tidligt og forbereder sig og forbereder sig og forbereder sig. I et professionelt køkken, er der flere kokke, men i denne metafor, er der kun én.

Måske har I lavet mad til en stor familie, og nu ønsker I at forberede et måltid, der er eksotisk, måske lidt anderledes end nogen form for eksisterende opskrift. Måske er I den slags kokke, der laver sin egen opskrift og bruger sin kokke-intuition? Hvorom alting er, starter I ofte med at samle ingredienserne sammen under forberedelsen. Nogle af jer vil faktisk sætte disse ingredienser i containere, for at være klar til at samle dem i det, der vil blive kogt på det rigtige tidspunkt. I første omgang blander I dem ikke sammen. I stedet har I måske en skål med salat, en skål med ris og måske nogle grøntsager. Så er der saucerne og au jus (med sky), som vil være det, måltidet vil blive kogt i, og faktisk tilføjet senere igen.

Der er nogle ingredienser, der skal placeres i det vigtigste måltid, da det er kogt ved en lavere temperatur, og derefter fjernet, når temperaturen forøges. Disse sættes måske til side og koges så endelig senere, når hovedretten er færdig. Så er der krydderierne – før, under og efter tilvirkningen. I vil også komme dem i forskellige beholdere og skåle. Som en stor kok, vil I måske endda blande krydderierne på forhånd.

Du vil måske endda begynde at forberede aftenen før, fordi der kan være visse dele af måltidet, der skal lægges i blød eller marineres på bestemte måder, måske endda forkoges for at de kan times korrekt for den endelige nydelse af måltidet. Det vil til sidst komme sammen i sin skønhed og elegance. Aromaen vil være dejlig, rede til fortæring med en smuk smag. Når det kombineres med visse former for saucer og visse former for drikkevarer, er det en fest, der er fyldt med kærlighed og stor påskønnelse. Tillykke! For, som kok, ved I virkelig hvad I laver.

Køkkenet bliver levende

Nu vil jeg ændre metaforen, så hæng ved. Vores metaforiske historie fortsætter og jeres køkkens virkeligheds paradigme er lige ændret. Hver ingrediens i hver skål har nu en enestående bevidsthed. Hver eneste ingrediens i hver eneste skål har heller ingen idé om, hvad I laver – ingen. Ingredienserne har heller ikke nogen idé om det endelige måltid. De er bare ingredienserne, der er der, men fordi de nu har bevidsthed, kan de også have en holdning nu! Jo, ikke nødvendigvis en holdning, der er negativ, men helt sikkert én, der er nysgerrig.

Du er kokken, og I er skaberen af måltidet. Som kok, har I placeret ingredienser omkring jer i skåle og forseglede beholdere, er ved at gøre dem klar. Lad os sige den ene er salaten, for eksempel. Den kan endda være en af de første ingredienser, der skal fremstilles, for den skal nedkøles. Den kunne endda være blevet forseglet og sat i køleskabet 24 timer før måltidet serveres! Men den er der helt alene, bliver afkølet i køleskabet – og den klager pludselig! “Hvorfor er jeg i køleskabet? Se, jeg kunne ikke undgå at bemærke at der foregår nogle andre ting. Jeg er helt alene. Hvad sker der? Hvorfor er jeg her i dette køleskab, og hvor længe vil det vare før jeg møder grøntsagerne? Dette er ikke acceptabelt.”

Nu, er grøntsagerne vrede , fordi de også forventer noget vil ske nu (grøntsager er ofte sådan). De venter og venter, men kokken har travlt med at forberede noget andet – saucen. Saucen har ikke nogen idé om noget som helst (sådan er sauce). Den er bare glad for at være her, ligegyldig hvordan. Den ved ikke, hvorfor den bliver pisket op eller hvad der sker. Den er vant til lidt af hvert, men den er opmærksom på en mærkelig Krydderi sammensætning, der bliver blandet sammen med den. Den er lidt ængstelig (og der er ikke noget værre end ængstelig sauce).

Kære I, i denne metafor, er Ånden ved at lave et måltid sammen med jer til jeres liv, men det kommer altid til at laves samen med andres. Metaforen er denne: Hvilken ingrediens skål eller beholder er I i? Hvordan forberedes I? Hvor lang tid vil det være, indtil de øvrige ingredienser kommer sammen med jer på en bestemt måde, for at det endelige måltid kan koges? Er det faktum i orden for jer, at der kan være nogen forberedelse? I kan komme sammen med nogle andre skåle nu, men der er stadig ingen færdiggørelse og tingene er gået i stå. Hvor lang tid vil det vare? Somme tider kombineres skåle, blot for at være der lidt længere.

Al denne planlægning sammen med andre afhænger af synkronicitet. Den skal også koordineres. Når visse ingrediensskåle møder hinanden og er rede, forberedes de nu. Men så er det måske nødvendigt at blandingen bevares en tid. Så hvis I er salaten og siger, “Kære Ånd, jeg har ventet! Hvor lang tid vil det vare? Hvad skal jeg gøre? Er du der?” Er det rigtige svar, “Slap af, salat!”

[Latter]

Det sker ofte, når I bliver religiøse og frustreret siger, “Salaten beder.”

[Lees spøg, ikke Kryons] [Mere latter]

Ingredienserne i dette vidunderlige måltid samles sammen og forberedes smukt og med elegance. De deltager i en mesterkoks timing. Men hver ingrediens er helt uvidende om, hvordan de kommer sammen eller om det sker overhovedet. I er utålmodige, er I ikke? Som ingredienser, ønsker I at vide, hvornår, hvor og hvor længe. Kokken ved det, fordi kokken kigger ud over alle ingredienserne og kender planen. Når det kommer sammen, kære I, sker det uventet og det hele på én gang. Men selv da, er der mere handling, for igen er der visse ingredienser, der skal tilføjes, selv i midten af madlavning, selv ved bordet!

Hvordan har I det med det? Er I involverede i for-forberedelse eller senere, under opvarmningen? Måske er I saltet, der kommer i sidst? I ved ikke noget om det, gør I? Og det er pointen. Hvor meget tillid har I til kokken? Det koger ned, ingen ordspils hensigt, til at I har tillid til den, der er Skaberen, mester chefen, for måltidet, der laves, er den afsluttende løsning, som I har bedt om. Hvor I vil hen med denne, ligegyldig hvad denne er, vil den altid involvere andre. Selv hvis I beder om en personlig healing, vil den indebære dem omkring dig. Det er et måltid, der er under forberedelse med mange ingredienser. Forstår I, at for at I kan få et svar, vil andre mennesker blive inddraget? Forstår I, at de har frit valg?

Så, lad os nu gøre dette måltid endnu mere kompliceret! Hver enkelt ingrediens har ikke blot en holdning, men de har nu frit valg! De kan sige nej. Forestil dig, hvad kokken står overfor på dette tidspunkt i madlavningen. Grøntsagerne bakker ud! I er nødt til at få nye grøntsager. Og det kommer til at forsinke måltidet en lille smule. Nye grøntsager kommer frem, og de forberedes så. Wauw! De er endda bedre grøntsager! Så alle de andre ingredienser må vente lidt længere, men de ved ikke, hvorfor. Nu er salaten mere frustreret end nogensinde, forseglet og venter i skræmmende mørke. Men måltidet er altid i gang, ser du, for kokken er meget tålmodig.

Elegant, er systemet. Det er smukt, og misforstået af næsten jer alle! I ønsker måltidet vil være færdig nu! Jeg ved, I forstår denne metafor. Så, hvor er I i scenariet? Hvor længe har måltidet været i gang? Er der en afslutning i sigte? Er I stadig utålmodige? Ønsker I afslutningen nu? Tog det tilsyneladende en afstikker? Kan I smage det, selvom det endnu ikke er her?

Kokken kender jeres navn, kære I. Kokken elsker jer, kære I, og alt det, vi har fortalt jer, er benevolent for jer. Hvad nu hvis I er, skal vi sige salaten og I har ventet så længe! I er blevet nedkølet og måske endda hakket. Så kom I ud, men der skete noget, og I skulle tilbage til nedkøling igen! Så finder kokken pludselig, at ingredienserne, virkelig er kommet sammen på en uventet måde, og måltidet skifter pludselig retning. Det kommer til at blive anderledes! “Tilbage i køleskabet med dig, salat!”

Hvad der endelig finder sted, er noget, I aldrig kunne have projekteret på en lineær måde. Imod alle odds, kan resultatet tage en anden retning – måske endda bedre end det oprindeligt planlagte måltid, fordi nye ingredienser kom frem, der gjorde det mere komplet. Ser I, kokken ser alle ingredienserne hele tiden. Du ser kun én – dig. Intet er for kompliceret for kokken.

Hvad med det? Er I villige til at forstå synkronicitet? At se, hvordan det hele fungerer, kræver tålmodighed og tro på kokken. Vi har spurgt om dette før, selv i ting, der ville synes øjeblikkelige, ligesom healing. Nogle gange er der processer på planeten, der kræver svar lige med det samme, simpelthen en del af en større billede. Nogle gange vil I ikke forstå, hvorfor grøntsagerne skulle bakke ud, eller endda hvorfor døden så ud til at sejre. Det endelige måltid er større, end I kan forestille jer, kære I. Men gennem det hele, vil vi have jer til at vide, at vi aldrig har koblet os fra jer – aldrig nogensinde. Ser I, vi kender jeres navn. I er vores familie. Kan det gøres tydeligere, at vores hånd er strakt ud til jer. Måltidet er virkelig godt. Stol på kokken. Tålmodighed!

Og sådan er det.