Den gamle sjæl defineret

Sendt

Kanalisering af Kryon

Kryon gennem Lee Carroll

Den gamle sjæl defineret

www.kryon.org

Oversat af Sigfred Skjold

Kanalisering af Kryon

Denne live kanalisering blev givet på Bali, Indonesien
d. 29. marts, 2015

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Der er endda tilføjet oplysninger. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags kommunikation, som de trykte sider ikke giver. Så nyd det forstærkede budskab givet på Bali den 29. marts 2015.

Hilsner, kære I, jeg er Kryon fra den magnetiske tjeneste. Der er altid system i det, og i dette særlige tilfælde i den nye energi, ærer systemet i dag lige så meget den gamle sjæl som ethvert andet system.

Kære I, vi har fortalt jer mange gange før, at dem, der på dette nye tidspunkt gør forskellen på jeres planet, er dem, der har mest erfaring. Når vi siger mest erfaring, mener vi dem, der har levet livet om og om igen i jeres Jords energi på denne planet. Dette er sandheden om den gamle sjæl, vi taler om, og det er sådanne med livstider af erfaring.

Jeg vil gerne fortælle jer noget, hvis I ikke allerede kender det. De gamle sjæle er dem, der er ved at vågne lige nu til nye ideer og opfattelser. En gammel sjæl kan være under 20 år eller over 80. Det betyder ikke noget, for jeres kronologiske alder gælder kun dette liv. Jeres Akasha alder refererer til hvor mange livstider I har haft, og hvor vise I er i dag på grund af det.

Selv nu vil der være dem, der vil spørge, “Er jeg en gammel sjæl?” Før vi kan svare på dette, ønsker jeg give jer nogle gammel sjæls parametre til at tænke over i dette mødes sidste øjeblikke. Men før jeg gør det, ønsker jeg igen at fortælle jer noget. Jeg ser sødme og skønhed og formålet med jeres væren her. Jeg kommer fra den anden side af sløret, hvor der ikke findes tid og en virkeligheds opfattelse, der er langt anderledes end her. På stedet, hvor jeg er, hvis I ønsker at kalde det et sted, er der anerkendelse af alt det, I er. Vi ser frustrationerne i det enlige liv, I lever nu, og samtidig skønheden i livene, I har levet før. Vi har set det, I har været igennem, og det, I tror, I er her for. Vi ser det hele på én gang i sin storhed, og stadig spekulerer I over, om “jeg er en gammel sjæl?” Det er forbløffende for os, som I sidder her og lytter, at I overhovedet nogensinde vil stille spørgsmålet.

Kære I, der er så meget her, som jeg ønsker I vil føle, som jeg ikke engang kan tale om. Jeg ønsker denne besked vil give genlyd af sandhed, så I ved, hvem I er. Jeg ønsker at starte en rejse, der hjælper jer til at give gyldighed til det, som I allerede ved på et vist niveau. Du er en gammel sjæl. Lad mig give en udtalelse. Jeg ved, hvem der er her, og alle, der lytter til min stemme i dette øjeblik i dette rum er gamle sjæle – I alle, hver eneste én.

Jer imellem er der en bred vifte i hvor længe hver enkelt af jer har været på planeten. Tænk på, hvad I har oplevet, de forskellige kulturer, som I har været i, kampene I har været igennem, og grundene til, I kom. Jeg vil gerne fortælle jer, at oplevelsen af denne gruppe er fantastisk, og det er ikke det, I tror. I tænker lineært, og I tror, I blot lever en række liv som forskellige slags mennesker. I stedet ser vi jeres liv som Jord katalysatorer.

Vi kalder en livstid en “oplevelse” eller et “udtryk” for en sjæl på jorden. Hvad tænker I om en sjæl, der kommer i tre måneder og tager afsted? I tror måske, der er noget galt dér, at det er en tragedie med et tabt barn. Men i virkeligheden sker det med før-aftale med forældrenes sjæle. Dette er sådan, en lektion kunne læres eller leveres eller en mulighed ville gives forældrene for at blive åndelige gennem deres sorg. Hvad med det? Så det repræsenterer en livstid, der er dyb af dens potentiale, hvilken kun er tre måneder langt! Ofte gives denne livstids erfaring kun af en gammel sjæl. Tror I, at I måske kan have gjort noget lignende? Det er så grundlæggende og så dybt og så meningsfuldt! Måske en mor åndeligt er vågnet og har stillet spørgsmål om sit liv på grund af noget I gjorde, og noget I var enige om at gøre, og I kom og gik på kun tre måneder.

Hvad med at komme til denne jord for at kun leve, indtil I er 19 og derefter afsluttes på slagmarken med en kniv, der går gennem dig? I kan sige, “Hvad godt gør det for nogen? Det er spild af liv!” Jeg vil gerne sige til jer, kære menneskevæsener, at hvert åndedrag I tager som gammel sjæl på denne planet er meningsfuldt, er tællelig, vil registreres, og er smukt. Nogle af jer skulle være på slagmarken som dem, der faldt, og nogle af jer skulle være på slagmarken som sejrherrer. Det er erfaring, og den er helt nødvendig for den gamle sjæl i dette tidsøjeblik. Hvad godt gør den? Måske I vil huske det tilstrækkeligt, til I en dag kan få magten til at sige: “Der vil ikke være flere slagmarker!” jeres visdom vil indse, at det er ligegyldigt, om I er vinderen eller taberen, for de repræsenterer begge upassende lav energi på en ny jord. Krig er ikke acceptabel! Kun en gammel sjæl vil vide dette gennem erfaring.

Jeg ønsker langsomt at give jer kendetegnene på den gamle sjæl, og jeg har tænkt mig at bede jer om at foretage selviagttagelse. Med andre ord, jeg vil have jer til at analysere disse ting personligt. Lyv ikke for jer selv. Nægt ikke noget for selv. Jeg vil have jer til at sidde og opklare dette for jer selv lige nu. Er disse jeres egenskaber?

 

Kendetegn Ét

Den første grund til at vide, om I er gamle sjæle, er at I sidder her og lytter til dette! Jeg har ikke et rum fyldt med mennesker foran mig, der er blot simpelthen er nysgerrige. På lærings niveauet der repræsenteres her, i den slags energi tiltrækkes der kun gamle sjæle.

Ønskede I at komme? De fleste siger ja, men få af jer blev trukket herhen af en person, der ønskede I skulle observere, hvad der sker. Jeg vil fortælle jer, at dette er synkronicitet og ikke noget tilfældigt. Selv de, der måske ikke selv har valgt at være her, men er her på grund af andre, er gamle sjæle. Dette gælder også for de lyttere, der måske lytter for første gang. Det er ikke tilfældigt!

Den første grund til I ved, at I er gamle sjæle, er at I er her. Kære I, hvad hører I eller tænker I på, når vi taler? Hører I på Kryon, eller tænker I på middagen senere? Vær ærlig. Gamle sjæle er nysgerrige! Når det kommer til denne energi, bliver de tiltrukket af det som et møl til en flamme. Gamle sjæle, I erkender, hvorfor I er her, og på et eller andet niveau, ønsker I mere. I er en svamp for informationen, og der suges ikke gennem nysgerrighed, men fordi informationen begynder at give genlyd af tidens sandhed. Det er nummer et.

 

Kendetegn To

Nogle af jer er begyndt at få det, jeg vil kalde dybe erindrings erfaringer. I har kaldt dette Deja vu, en sætning, hvilken betyder, at I måske tænker, I har oplevet den energi før. “Jeg har følelsen af erindring, selvom jeg ikke kan huske, at det skete eller ikke.” Nogle af jer får dette til at ske mere og mere. Måske I vil møde en person, så gå væk fra mødestedet og på et eller andet niveau være overbevist om, at I har set denne person før? Senere indser I, at I aldrig har mødt dem. Måske I kan gå til en forsamling, og I møder nogen, der er venlige og føles meget velkendte, som familie, men I har aldrig mødt dem. På en eller anden måde indser I hele vejen igennem, at det må være en gammel ven, og I genopliver et dybt venskab med Akasha familie. Måske I har mødt en mor eller en datter fra et tidligere liv? Mænd vil møde tidligere kammerater, som de på en måde føler et åndsslægtskab med, og de vil kalde dem ” kammerat ” og “fyr” eller hvad der er nødvendig for verbalt at signalere, at de ønsker at være sammen med dem. Det er endda mere end det.

Nogle af jer vil finde en bevidstheds lighed med andre, men det er mere end det. I begynder at huske ting, en energi, jeg vil kalde Akasha opvågnen. Flere og flere af jer er ved at blive ført ind i situationer, der synes velkendte, og I kan se ansigter, som I tror, I kender, men det er første gang i dette liv! Min partner får det til at ske, når han tager til lande og kulturer, han aldrig har været i før, og der møder han brødre og søstre. Det er svært for ham at forlade. Mange taler ikke hans sprog, og kan kun være tilgængelige via tolke, men han ser i deres øjne, og han ved, at de er familie. Så vidtrækkende, som det kan synes, er hans erfaringer over hele planeten med dem, han kender. Han møder familie.

Det er et tegn på at være en gammel sjæl, og nogle af jer får det til at ske igen og igen. Desuden hvor mange af jer ser 11:11 på uret jævnligt? Det er ude af synkronicitet til at blive set som en tilfældighed. I ser disse tal kombinationer for ofte til, at det er en chance? Vidste I, at dette er et leveringssystem til gamle sjæle, så de ved, de er gamle sjæle? Det er, hvad det handler om. Det er et system for kommunikation, kærlighed, der siger, “Vi ved, hvem du er, gamle sjæl!”

 

Kendetegn Tre

Måske er du en kvinde, der aldrig har fået børn, men på et eller andet niveau, har du det! Du ved det, og kan mærke det. Måske du aldrig har fået børn, og beslutter, du ikke kommer til at få det! Du behøver det ikke, for du føler, du har fået børn om og om igen, og nu er det tid til pause. Men du ved hvordan det er, ikke? Det gør du virkelig, gamle sjæl. Du har været her nok gange til, at dit Akasha giver genlyd af at være en dybtfølt mor. Det er det samme for mænd. En mand, der har en venlig natur og som aldrig vil skade et andet menneskevæsen ved måske intuitivt, at han har været en kriger. Han føler, eller ligefrem drømmer, at han få gange har jaget et sværd gennem et andet menneske og ved, hvordan det føles at tage et liv. Nuvel, hvis du er en mand der lytter til mig nu, udfordrer jeg dig til at gå derind i dit sind sammen med mig. Du vil føle det, og du ved, du har været en del af en foragtelig gerning. Det giver genlyd i dit Akasha, og det er en del af din cellestruktur. Så venlig som du kan være, eller så respektfuld som du måske kan være denne gang, ved du, at du har krigeren indeni.

Nuvel, hvis I virkelig ønsker at blive esoteriske, så lyt til dette. Kvinderne i publikummet, I ved, I også har en kriger inden i, og I kan føle det. I har deltaget i slagmarkerne på Jorden, og I ved det. Selvom I ikke kan reagere som værende en mand, kan I reagere på energien i at være i kampdramaet. I ved, hvordan det føles at overleve på slagmarken eller ikke gøre det. Der er så mange historie indblandede slag, der bliver vundet og tabt, at det betyder, at  alle jer her i rummet har deltaget i videst mulig omfang i mange af dem. Nogle gange døde I for jeres Gud og nogle gange døde I for ingenting, men I har alle haft oplevelsen at vide, hvordan det føltes at komme og hurtigt forsvinde og få en dramatisk død. Mænd og kvinder, I bærer rundt på denne fortids energi , og næste gang det påvirker jer, kan I beslutte, om I ønsker at gøre det igen eller ej. I den ældre energi, har mange af jer besluttet at gøre det igen og igen, og familier af militære mænd og kvinder var født. Andre vågner til en følelse af at se at blive færdig med det hele. Nogle kamp-trætte mænd bliver mødre. [Kryon smil]

 

Kendetegn Fire

Der er så mange tegn på at være en gammel sjæl, at I måske ikke er klar over dem. Nogle skjulte. Her er noget jeg vil have jer til at undersøge i jeres sind, som I sidder der: Er I naive eller kloge? Nu erkender jeg, at en naiv person, aldrig vil mene, at være en naiv person. Jeg taler om visdom hinsides jeres år. Har I visdom hinsides jeres år? Svaret er i alle tilfælde ja. I ved det, og I sidder der i al ærlighed med jeres krop, med jeres bevidsthed, og I ved det. Der er nogle unge mennesker her, der føler det dybt – visdom ud over jeres år. Hvordan er det muligt? Hvordan kan I beskrive, hvordan det føles? Kære I, jeg har lige givet jer én af nøglerne til at vide, at I er gamle sjæle, og jeg ved også, at I aldrig taler om det med nogen som helstHvordan kunne I nogensinde sige sådan noget til nogen, uden de tror, at jeres ego er ude af kontrol? Hvis I siger, “Jeg er klogere end nogen omkring mig,” vil folk sætte spørgsmålstegn ved jeres motiver og ønsker måske ikke at være sammen med jer. Men helt ærligt, mellem os nu, føles det ikke sådan? Kære du, her er en hemmelighed, som I alle bærer rundt på, og har dette til fælles med gruppen. Du kommer sammen med dem, og du er klar over, at du har fundet en viis familie. Jeres visdom kommer gennem erfaring. I har betalt for det, kære I. Det er sådan, du ved, du er en gammel sjæl.

 

Kendetegn Fem

Nu er det næste vanskeligt at håndtere, og vi har talt om det før i flere nylige kanaliseringer. Der er én ting, som Akasha skaber i jeres personlighed. Det om og om igen at leve livstider i den gamle energi skaber problemer for selvværdet. I æoner, har I stået imod den gamle energi, og I er ikke kommet godt fra det. Den gamle energi havde altid kommandoen, og I havde enten at skjule jer for den eller kæmpe. Mange af jer døde af det. Det blev aldrig spor bedre op gennem historien. Livstid efter livstid har I tilbragt i denne tilstand, indtil nu er I altid blevet slået tilbage.

Nu vågner I på et tidspunkt profeteret af de ældgamle på denne planet. Det er dybtgående med potentiel ændring, og profetierne opfyldes. Energien er endelig på jeres side, og det er det, vi har talt om gennem de sidste få år. Men på grund af denne kamp med den gamle energi, hvad er så holdningen I viser? Det er en fuldstændig mangel på selvværd. Jeg har ikke tænkt mig at bede jer om at hæve jeres hånd lige nu for at validere dette, for de fleste af jer føler det. Søg i jeres sjæl lige nu, og I vil vide, jeg har ret. I kan være selvhævdende på ydersiden og I kan være stærke over for andre, men når I er alene, spekulerer I på, hvem I er. I spekulerer på, om I kommer til at fuldføre det; I spekulerer på, om I har ret. Det er den gamle sjæl.

Jeres erfaring gennem historien har forårsaget jer til at søge i jeres sind for at se, om I har værdien til at kunne være her nu i denne nye energi. Jeres logik afvejer alt dette og kommer ofte op med dette resultat, “Måske har jeg ikke værdien til at være her,” eller “Vil det ske igen?” eller “Jeg er meget træt af dette!” Det er det, I tænker om det, ikke? Manglende selvværd er den gamle sjæls egenskab. Det er fuldt forståeligt. Hvor mange gange taber I i den samme styrkeprøve, før I ikke ønsker at være en del af det længere? Men styrkeprøven er ændret.

Planetens energi er begyndt at vende rundt, og bevidsthedens lys og mørke balance ændrer sig meget. Som I lærer, hvem I er, hvorfor I er her, og hvorfor I føler som I gør, vil det begynde at give mening. Der er ikke noget bedre end at opdage sandheden, for det løser fortiden. Det at opdage sandheden om fortiden sætter også fremtiden i perspektiv, og I begynder at få det selvværd, som I fortjener Kampene mellem mørket og den gamle energi foregår lige omkring jer, og I ser de udkæmpes af samfundet på helt forskellige måder. Det er en generel følelse, at menneskevæsner kollektivt ønsker lighed, komfortabelt liv, retfærdighed, god livskvalitet og statslig ledelses integritet, overalt. Dette er hovedkampen i dag – skiftet fra i vagttjenesten at gøre tingene på samme måde ændres til noget, som menneskeheden ikke har set før.

 

Kendetegn Seks

Opdage formålet. Den gamle sjæl har så mange tidligere erfaringer, og der er så meget historie, at mange kigger sig omkring og siger, “Hvad er mit formål med at være her?” Ofte søger de at få andre til at fortælle dem, hvad det er. De kan gå til møder, hvor de er temmelig sikre på at de ved, hvad det er, men inderst inde, har de ingen idé om det. De spørger: “Hvad er mit formål? Hvad laver jeg her?” Dette er fordi energien er anderledes.

Som en gammel sjæl, stiller du disse esoteriske spørgsmål, fordi nogle af jer, hvis ikke alle, på et vist niveau føler jer ufuldbyrdet ved det I gør. I tror det er ikke nok, eller det er gået en anden retning, end I troede i starten. Gamle sjæl, dine spørgsmål viser virkelig, at du er en gammel sjæl! I en ny energi er du ved at lære din vej rundt igen, det er forvirrende og frustrerende! For så mange gange som I har levet før, har I aldrig levet i denne energi.

Dette er en grund-energi for jer, og så I føler jer lidt fortabt, eller måske er formålet med jeres liv ikke klart, fordi den nye energi ikke giver jer det feedback, den gamle energi gjorde. I ved ikke, hvad I vil sige, fordi I ikke kan stole på det, I føler. Så I stiller spørgsmålet, “Gør jeg det rigtigt? Er der noget jeg skal gøre bedre eller oftere?”

Jeg vil sige det igen. Gamle sjæl, når du begynder at ændre dig selv fra de gamle måder, vil din magt virkelig begynde at vise sig. Du begynder ikke kun at indse, hvem du er, men også at du fortjener at være her. I er ankommet med så meget erfaring, at I begynder på Akasha’isk vis at trække på den. I er måske ikke engang klar over, at I gør dette, men det er du virkelig. Intuitionen bliver højere, og du begynder at få råd til dit eget liv. Du modtager synkronicitet om hvor du skal gå, og hvad du skal gøre, alt baseret på din væren en gammel sjæl i dag.

Dem, der er lige er kommet ind på planeten, Kære I, ser sig kun omkring og lærer, hvordan tingene fungerer. De bare overlever. De har ikke erfarings-værktøjerne endnu, som I har. De vil få dem, men de prøver bare at regne det hele ud. Imidlertid ved I, hvad det handler om, og I har visdoms erindringen. I begynder at løse menneskeheds problemerne og for nogen tid siden fortalte vi jer, hvad formålet med jeres liv var. Vi forslog jer at slappe af og bare “være her”. Vi fortalte jer, at det er ligegyldigt, hvad I gør, og at jeres arbejde ikke er så vigtig som jeres tilstedeværelse. Dette er et begreb, der ikke fungerer sammen med det, jeres forældre fortalte jer.

Lyt: Det er ligegyldigt, hvad I gør! Jeres lys hjælper denne planet, ikke jeres arbejde. Jeres søgning efter hvem I er, hjælper denne planet. Bare det at sidde i stolen i dag, hjælper denne planet! Krystalgitteret husker, hvad I laver og energien, skabt af jeres bevidste søgning, vil vare i generationer. Ved at være her som en erfaren sjæl, sætter I jeres oplevelse af visdom, jeres livs modenheds energi ind i denne planets gitre.  Det er det, I laver lige nu.

Denne særlige nye energi på planeten lige nu, er som en svamp, der opsuger jeres erfaring og Akasha kraft, så de næste generationer vil få det, I har lært som en gammel sjæl. Der er et system her, der er langt hinsides det, I synes det kunne være. Bogstavelig talt, mens I sidder i fortvivlelse og spekulerer på, om I fortjener at være her, og hvad jeres livs formål er, opsuger denne planet alt det, I har gjort og modnes på grund af det. Det er systemet, den gamle sjæl har behov for at vide noget om.

Slappe af og være. Vid, at I er her med et formål. Slap af og lad synkroniciteten skubbe jer ind i det næste område, der vil være benevolent og smukt for jer, hvis I vil tillade det. I har været igennem så mange liv, hvor I har lidt, at det er nemt for jer at tro, at I er her for at lide igen. Det er I ikke! Forældre, ville I sætte jeres børn ind i denne verden med vilje, så de kan lide sammen med jer? Det giver ikke mening. Det er ikke åndelig sund fornuft! I er nødt til at begynde at bruge åndens intelligens, der ville spørge, “Hvad ville jeg gøre, hvis jeg var en kærlig, benevolent Gud?” Så vil der være en stemme indeni, der på et eller andet niveau siger, “Det er du! Du er en del af hele skabelsen.” I kan besvare jeres egne logiske spørgsmål, hvis I ønsker det, for jeres visdom giver jer et glimt af skaberens sinds sunde fornuft.

 

Kendetegn Syv.

Endelig tallet syv, og I ville måske aldrig tænke på denne mulighed. Kære I, I har noget, I føler dybt, og det er indlysende. Imidlertid tror I, at alle har det. Det har de ikke. Den gamle sjæl har i denne energi en evne til at føle sig dybt elsket af Gud, som andre ikke har. Det kræver en modenhed! Det kræver livstiders erfaring, for at I kan forstå Skaberens velvilje, hvordan det føles og hvad det betyder indvendigt.

Det er derfor, det er så svært at få en ung sjæl drevet fra at føle sig som et offer og i stedet føle sig elsket af Gud. Disse har ingen idé om, hvordan det føles! Men I har! Her er noget, som jeg aldrig før har sagt om min partner, og jeg afslører det her for første gang. Han gav jer Kryon historien mange gange gennem årene, og han fortalte jer, hvad der skete med ham, da han sad i stolen for første gang og kaldte på mig. Han følte sindsbevægelse! Det var hans katalysator og som tillod ham at sidde i stolen igen og igen. Ikke alene føler han det, han kunne også lide det. På et vist niveau, anerkendte ingeniøren det og vidste, hvad det var. Han var en gammel sjæl! Han er en gammel sjæl, og han var rede til at føle Guds kærlighed. Han genkendte familien og kære I, de nye sjæle gør det ikke. De forstår ikke følelsen, I har, som viser modenheden til at blive elsket af skaberen. De vil komme til det, men det kræver erfaring.

Hvis I er gamle sjæle, kan I mærke det. Hvis I kan mærke det, er I gamle sjæle. Tillykke til jer alle for at være dem I er. I er dem, der vil ændre planeten. I dette rum, er I nogen, der er kommet alle steder fra – fra så mange lande og med så mange sprog – og I har alle én ting til fælles lige nu: I er sammen og kan føle Guds kærlighed.

Du kommer til at ændre planeten med din blotte tilstedeværelse her, Lysarbejder. Krystalgitteret opsuger lyset, I bærer, det som I har fortjent og bragt til os alle. Dette er et dybt system, og planetens nye energi behøver de gamle sjæles erfaring og visdom til at påvirke dem, der vil blive født i fremtiden. Dette system er dybt, esoterisk og vanskeligt at beskrive. Tænk på det. Ved at leve her i dag, får I viden og visdom til de fremtidige generationer til at trænge ind igennem gitrene.

Hvordan tror I, at menneskeheden nogensinde kommer til at modnes og udvikle sig åndeligt uden denne viden? Svaret er, at den ikke kan gøre det, medmindre der sker en ændring, og katalysatoren for denne ændring er jeres gamle sjæles Akasha oplevelse. I er disse, der ganske rigtigt lægger det ind i planetens gitre ved blot at være her og forstå dette. Dette og tidskapslernes åbning *, vil langsomt skabe en opstegen planet. I planter fremtidens frø blot ved at være i rummet og lade os tale med jer.

Jeg lukker. Hvad vil I gøre med disse oplysninger? Jeg ønsker I vil tænke på disse ting, om I kan, hvis I vil. Jeg vil have jer til at tænke på dem alle, og stille spørgsmålet: “Er det muligt, at jeg er mere, end jeg tror, jeg er? Er det muligt, at Gud kender mig, som jeg sidder her med alle mine jordiske problemer og frustrationer? Bekymrer Gud sig virkelig om alle de ærinder, jeg har, eller børnene, som jeg skal opfostre? Bekymrer Gud sig om de pårørende, jeg må gøre tilpas eller bosserne på arbejdet? Er det muligt, at Gud elsker mig i alt dette? “

Svaret er ja, ja, ja og ja!

Så vigtig, gamle sjæl, er du! Tillykke. Det er dit formål med at være her – bare leve og vide, at du er elsket.

 

Og sådan er det.