Antagelser

Sendt

Kanalisering af Kryon

Antagelser

Denne live kanalisering blev givet i San Antonio, Colorado. 24. januar 2016

www.kryon.org

Kanalisering af Kryon

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kron] for at muliggøre en klarere forståelse. Endda er der tilføjet oplysninger. Ofte, har det, der sker live, en underforstået energi i det, der bærer en slags kommunikation, som den udskrevne side ikke har. Så nyd det forstærkede budskab givet i San Antonio, Colorado.
————————————————————————–

Hilsner kære I, jeg er Kryon fra den magnetiske tjeneste. Igen, vil der være en justerende tid for dem foran mig. Justeringen er i jeres virkelighed, dømmekraft og for jeres eksistens paradigme. Selv for dem af jer, så vågne og opmærksomme, er der stadig kun én mand i en stol foran jer. Stemmen er den samme, som den var for et øjeblik siden, men de af jer der kan skelne, ved at energien ikke er den samme.

Min partner ved, at der er en medfølende, benevolent energi, der kommer fejende hen over ham, der viser ham, at det er tiden at forlade sin krop, og han gør det.
Han bevæger sig væk på en måde der er vanskelig at beskrive. Han sidder ikke her – ikke rigtigt. Hans proces rydder stien, ikke for en overtagelse, men for et partnerskab. Han plejede at arbejde på det – arbejdede alt for hårdt på det – og så lærte han at give slip og, på det punkt begyndte budskaberne at strømme.

Det er på denne måde med al menneskelighed. Min partner talte i dag og i går om, hvordan han bruger synkronicitet og ikke logik til at vejlede sit liv. Her er ingeniøren der fortæller jer, at I ikke skal bruge logik! Det er virkelig en kombination af processer, er det ikke? Det er logikken i overlevelse baseret på åndelig sund fornuft, og en logik, der siger Ånden har et overblik, som I ikke har. Derfor, hvis I kan lære at stole på Ånden, får I et overblik, som I aldrig selv kunne få. Så i stedet for at gå efter det, I kender, går I efter det, som I ikke kender, men I føler er tilgængeligt. Det er synkronicitet. Det er en proces med at kalde på et område, I alle har, men er svær at indse – virkelig svær. I er nødt til at træde til side, fra det, I har det godt med, og har virket for jer hele jeres liv.

Justerings tiden er forbi, og nogle af jer føler det. Jeg vil have jer til at sidde et øjeblik og trække vejret. Her er spørgsmålet, “Kunne det virkelig være sandt?” Lige nu er det ikke blot budskaber fra en menneske, men i stedet er der en benevolent Skaber, hvem I er en del af, og denne Skaber kommer til at tale til jer på jeres sprog og på en måde, der skaber en større energi i dette rum, og for lytteren, er det langt mere end blot ord.

Disse kanaliseringer drejer sig ikke om information. De er meditative kanaliseringer, hvor jeg blot kommer til at sidde og elsker jer og, ja, der er dem, der lytter, der også føler det. Der er dem, der vil være på et helt andet plan, end I er på lige nu, med en holdning anderledes end I har, og i et paradigme på et senere tidspunkt, lyttende til noget, I ville kalde en optagelse. De vil også modtage det, fordi Ånden er på den måde – tidløs.

Men der er mere. Hvis jeg fortalte jer, at Ånden kender potentialerne for hvem der vil høre dette, ville det være for underligt for jer? Ånden kender potentialerne for hvem der er i problemer lige nu. Dage herfra nu, vil andre sidde og lytte til dette og føle Guds kærlighed. Er det for mærkeligt? Og hvis jeg fortalte jer, at det var tilfældet, ville I forstå, hvor tæt I er på Ånden lige nu, og hvor megen omsorg, der er for jer?

 

Der er en proces, som I skal være opmærksom på. Vi har fortalt jer igen og igen, at menneskevæsnet, der bare sidder der og venter på Gud, vil sidde i lang tid. I kan være opmærksomme på Ånden, på den store centrale kilde, og I kan være en troende. I kan være en gammel sjæl, som siger:“Ja, jeg føler det, jeg ved det!” Men I kan også være frustreret over, at der ikke sker noget, og jeg ønsker at fortælle jer, som vi har sagt før: I er nødt til at tage om grebet og åbne døren før noget kommer til at ske.

Kryon, har du ikke sagt til os ’giv slip og lad være med at prøve så hårdt’ ? Nu taler du om at handle. Hvilken af dem?” Mine kære, forveksle ikke dette! Det, vi fortæller jer er, at I skal give slip på jeres egne påfund og stole på Guds delen i jer, der ikke bruger et logik paradigme. Så er I aktivt involveret i at give slip!
I er nødt til at tro det. Tro er nøglen. I er nødt til at være på et sted, måske endda på knæ, hvor I spørger, “Kære Ånd, fortæl mig hvad det er, jeg har behov for at vide. Jeg er frustreret!” Så begynder det. Så begynder løsningerne at komme. Nu har nogle af jer har sagt, “Javel, jeg har gjort det. Men det er stadig et mysterium for mig, hvad der sker.” Åh, ja, det er et mysterium, fordi I har åbnet døren til et sted, I ikke kender noget til. Paradigmet er anderledes end det I forventer – hvor I går hen, når I åbner døren. I er nødt til at smide det I forventer, væk.I er nødt til at smide logik væk. Det er en hård handling at foretage, at give slip på det, I er vant til.

I er nødt til at bekvemme jer til at åbne døren, gå ind, og sige, “Det er her, jeg hører til. Jeg forstår ikke noget af det, men ih hvor jeg har det godt her!” I bliver mere end bare bemærket, kære I. Vi går sammen med jer hele tiden, men på punktet, hvor du siger, “Jeg er her, jeg er klar, jeg går ind ad døren”, så begynder et partnerskab at udvikles, som ikke var der før. Dette kaldes frit valg.

Det nye Paradigme er her

Det er interessant, at i denne nye energi der er flere mennesker begynder at se sig omkring. Der er flere og flere, der ikke forstår metafysik eller kanalisering, men de vil komme til et sted som dette for at høre Kryon give dette budskab. Dette skaber så en energi, ikke nødvendigvis en forståelse, men en energi, der siger: “Endelig, ved jeg, jeg kan åbne døren uden frygt.” Det er alt, de kan forlade med, og det er alt, hvad de havde brug for – sikkerhed for, at Ånden er en kærlig energi af benevolence og omsorg. Men jeg ønsker at gå hinsides det at åbne døren til tro. Ser I, i denne energi er der mere – meget mere. Jeg har tænkt mig at bruge en metafor, en historie.

 

Historien om den blinde mand

En blind mand åbner hoveddøren til sit nye liv og går ind. Han kan ikke se noget, men han ved, at han er på et særligt sted, og han gør, hvad en blind person vil gøre: Han undersøger langsomt, forsigtigt. Han tager mentale noter: Dette er, hvor døren er; her er vinduet; her er en flugtvej, hvis jeg har brug for det; Jeg vil tælle skridt; Jeg vil lytte til, hvordan det lyder; Jeg finder køkkenet for at få noget at spise; Jeg vil finde alle de ting, som jeg har brug for at overleve og have det komfortabelt og leve. Jeg vil udforske og finde dem en ad gangen og vide, hvor alt er. Jeg vil flytte ting, hvis det er nødvendigt, indenfor min umiddelbare rækkevidde.

Når den blinde mand gør det, mener han: “Nu kan jeg leve her. jeg åbner døren, og jeg er i mit rum. Det føles godt. Jeg fandt køkkenet, jeg fandt soveværelset, og nu har jeg alt det, jeg behøver for at eksistere.” Der er han, og han bor der en måned, et år, i en menneskealder. Han har det behageligt i sine omgivelser, fordi han ved alt om dem. Han vil gå til mange metafysiske møder, og han vil tale om sine oplevelser med Ånden. Han vil vidne om, at han ved, han har Gud inden i, og han vil sige, “Jeg er en gammel sjæl. Det føles godt, og jeg ser små ændringer i mit liv.” Men der er mere på vej.

Han begynder at høre om nye værktøjer, der kan opdages, og han tænker ved sig selv, “Jeg har udforsket hver afkrog i mit område – Alle værelserne i mit hus, jeg har ikke fundet noget nyt” Det er lidt frustrerende for den blinde mand. Han vil have mere. Han ved intuitivt, at der i sandhed er mere. Han går til et andet møde, hvor meget diskuteres. Han får at vide, “Gå hjem og find det.” Han kigger igen og han finder ikke noget mere end han fandt før.

Så får han besøg af en person, der ikke blind, en person, der ser bedre end han kan. Denne person er opmærksom på ting, han ikke er. De taler sammen, og den blinde mand siger til ham, der kan se, “Jeg har kigget overalt. Kan du hjælpe mig med at finde noget, som jeg ikke har opfattet?”Den, der kan se lytter til hans spørgsmål og ser på tværs af lokalet. Han siger: “Har du aldrig nogensinde fundet elevatoren? Den er lige ovre på den anden side af lokalet.”
“Jeg troede, det var et vindue. Hvorfor skulle der være en elevator?”
“Det vidste du ikke? Du har levet i en 80-etagers bygning!”
Den blinde mand indså, at han havde levet sit liv i et lille område af en enorm bygning. Senere, da han er alene, trykker han på knappen til elevatoren og den åbner sig.  Det er begyndelsen på en opstegen personlighed. [Latter] Der er så meget at udforske! Hvad holdt ham fra at finde elevatoren?

 
Vores begrænsninger er vores antagelser

For det første, så selv om han undersøgte alt, gjorde han det med en antagelse om, hvad der var til rådighed, og hvad han ville finde. Han vidste ikke at en elevator var til rådighed, så alt, hvad han berørte  og følte, var baseret på en opfattelse af, hvad det ville være. Elevatoren føltes for ham med en hjerne, der ikke kunne se, som et vindue. Det var et vindue, han ikke kunne åbne, men fordi hans hjerne forventede et vindue, var det, det han fik.

Er jeg kommet igennem? Hvad er det, du ikke forventer? Hvad er det du ikke ved noget om eller måske har du opdigtet at dit sind er der eller ikke er der? Jeg ønsker at fortælle hver enkelt af jer noget: Guds kærlighed er ikke begrænset til det ene rum, du lever i Dette er en metafor. Hvordan ser dit rum ud, åh blinde du? Jeg siger dette, fordi et menneske ikke øjeblikkeligt får et andet syn. Det, I kalder intuitiv kraft er ikke medfødt. I stedet har I en tendens til at sminke jeres sind kun baseret på det, I opfatter må være virkeligt. Hvad er virkeligt og hvad er det ikke? Virkeligheden er anderledes for den blinde, end for dem, der kan se. Metafysisk, det er det samme. Hvilken størrelse bygning tror I, I bor i?
Der er svar og løsninger på hvert enkelt problem, I kom med her. De har fået sat jeres navn på sig, og nogle af dem er på anden sal, tredje sal, den fjerde. Jeg vil have jer til at forlade dette sted og vide, at der er en elevator! Selvfølgelig er dette en metafor. I ved præcis, hvad jeg taler om. Hvad er det, I har ikke gjort, ikke har tænkt på, eller som I tror, I ikke kan gøre?

 

Virkelighed: Et anderledes Paradigme?

Vidste I, at I sidder i hinandens Merkabah’ er? [Åndelige felter] Vidste I dette? Merkabah’ en, det der er menneskets hellige felt, er 26 fod bred (otte meter). Det betyder, at hver eneste af jer her sidder i en andens område. Måske overlapper de to, tre, fire eller endda fem personer? Jeg ønsker at spørge jer om noget: Har I nogensinde tænkt over det? Hvis I har, betyder det noget for jer?
Når I ikke er alene, og omkring mellem andre gamle sjæle, er I da klar over elevatoren? Vidste I, at en kollektiv bevidsthed er mere magtfuld intuitiv? Vidste I, at en kollektiv Akasha kan være et paradigme, I aldrig har overvejet før? Forestil jer, hvad I kan gøre med en gruppe af ligesindede, når alle disse hellige energi felter er blandet sammen! Vidste I, at I selv ligefrem kunne ændre vejret? Ved I, hvor store I er? Dette er ældgammel information, som I altid har haft i næsten ethvert trossystem fra de oprindelige mennesker, der gik på jorden. Nu kender I mekanikken i det.

Men I føler jer alene, og måske isolerede, ikke? Det er på grund af menneskehedens enestående skævhed. Hver enkel krop, der lytter, er alene med sig selv. Alle har ét navn og ét lukket cellesystem, og man går fra sted til sted alene. I tænker også på denne måde, fordi alt er “én ting” der arbejder sammen eller afsondret fra hinanden med andre “én ting”. Jeg ønsker I kommer ud af besynderligheds boksen. Bygningen I “bor i” er større end I tror.

Kære I, ja der er en elevator i jeres livshus og, ja, den er skjult for de fleste. Når I sidder ved siden af en anden gammel sjæl i et møde som dette, har I så meget omkring jer, som I ikke overvejer. Dybest set, i en besynderligheds skævhed ser I på en eller anden og siger, “Hej, hvordan går det?”Det var det. Der er ikke en øjeblikkelig og intuitiv forståelse af forbindelsen til en forbløffende mængde medfølende, benevolent kraft. Det er eksponentielt, det I kan gøre, når I kommer sammen! Jeres hilsner burde omfatte synet af Gud i alle andre og forbindelser, I kan dele.

De ældgamle på planeten vidste dette. Når de havde deres møder og kom sammen, vidste de dette på et eller andet niveau. Det gør de stadig! De forventede det, og de fik det til at arbejde for dem. Når de ikke havde mad nok, kom de sammen og skabte det. Hvad siger I til det? Der er nogle gamle historier, og I spekulerer på, om de er troværdige, da de fleste af jer har mistet den intuitive Gaia forbindelse. De indfødte mødes ofte, vidende at magten, de havde sammen med hinanden, kunne ændre deres situation.

De kunne bogstavelig talt påvirke naturen, visse dele af den, og de ville ubevægelig sidde sammen, viklet ind i formålet, og de ville vente og vente – og så ville bøffelen komme ind i deres tilstedeværelse, sidde ned, og opgive sin livstid – lige foran dem! De festede i en uge og brugte alle delene til at holde dem varme og sunde. Jeg ønsker I vil forklare mig dette system ved hjælp af linearitet. Det kan I ikke. Kære I, det er menneskebevidsthedens kollektive magt, som er på linje med naturen, som også er en del af jer.

Der er en storslået, universel benevolence, der er på jeres side. Det er den kreative kilde, der ved hvem I er. Tag ikke væk herfra og tro, I er alene eller at ingen bekymrer sig for jer. Der er et følge, der går ud sammen med jer, men det sker på anden sal og højere oppe, og I ved ikke engang, at der er en anden etage! Jeg vil have jer til at finde elevatoren – en metafor, der betyder, at der er mere her end I tror, meget mere end I tror.

Gamle sjæl, dette er det du har ventet på. Nogle af jer er her i dette ærinde og er nu netop begyndt at få det tilkendegivet for sig. Alt det, vi siger er, at der er mere til hver enkelt af jer, end I nogensinde har overvejet, og det er meget, meget mere end noget, der er blevet undervist i, i dag. Der er noget at udforske metafysisk, esoterisk og åndeligt inde I jer, der vil smadre tingene på vid gab.

For år tilbage, sad ingeniøren, manden foran jer, i en stol og blev nysgerrig. Hvem er Kryon? Hvad var Kryon? Ville det smerte? Ville det være ondt? Et rimeligt spørgsmål, er det ikke? Ville det være noget, der ville overtage hans sind og ødelægge hans liv, eller hans sjæl? Det er et rimeligt spørgsmål, er det ikke? Alle spørgsmål var baseret på frygt, men det er overlevelses bevidstheden, som I alle har. Det er endda “åndelig overlevelses bevidsthed”, da I får at vide, at Gud er kærlighed, indtil I gør noget forkert. Så Guds kærlighed vil straffe jeres sjæl for evigt. Dette er så langt væk fra noget, der kommer af ren kærlighed, at det råber, at det kom fra mænd, ikke Gud.

Der er dem, lytter til dette, der stiller de samme overlevelses spørgsmål og har paradigmer, der viser sig hos dem lige nu, som de er bange for. Hvad vil der ske? Vil det gøre ondt? Er det rigtigt?
Skaberen, der er i jer, er en del af jer og er benevolent. Dette partnerskab med jer er fyldt med medfølelse og kærlighed. Det kommer ikke til at gøre ondt. Det tog lang tid for min partner at indse, at hver eneste gang han sad i stolen, var det han følte kærlighed. Det var mærkeligt, fordi det var ikke det, han var vant til. Det var en begyndelse. Hans skævhed kom ofte i vejen. Var det korrekt for ham? Var det korrekt for hans sjæl? Igen og igen, stillede han disse spørgsmål og alt vi gjorde, var at give ham kærlighed. Så kom der en dag, hvor han vidste, at det var i orden, og han indså, at han havde fundet elevatoren – noget, der havde gemt sig for ham hele hans liv, selv i hans åndelige tænkning. Han blev altid fortalt, at der var en Gud, men mennesker levede i stueetage perioden. Ingen fortalte ham, at hele bygningen tilhørte ham, og at han var medejer af det hele.

Dette er, hvad vi lærer jer, ikke sådan, at I kan kanalisere ligesom min partner, men sådan at det, der er jeres Højere Selv kan mødes jævnbyrdig med jer, og I kan begynde en rejse, som I ikke virkelig har overvejet endnu. Det kommer til at give jer fred med de største problemer og spørgsmål, I tænker, I har. Det kan ikke løse alting i morgen eller næste dag eller næste måned, men I vil have evnen til at trække vejret og føle afslapningen, fordi I ved, det er i jeres fremtid, det kommer.

Slap af. Guds Systemet er en del af jer, og når cyklussen er rigtig, vil løsninger være der. Ånden dømmer ikke Ånd. Universets Skaber har frø i jer. I vil altid være, og I har altid været. Dette er en sætning, der betyder, at jeres sjæls bevidsthed er evig. Døden er en menneskelig begivenhed, ikke en åndelig. Sjælen er evig. Den har altid været det og vil altid være det. “Dit navn eksisterer her” vil altid leve evig. “Dit navn eksisterer her” var der altid. Det, som du anser for så helligt, som er kernen i dig, selve bevidstheden, der er i live i dig og har dit navn på sig, er energien, vi kender og elsker. Den er evig. Du vil aldrig dø – ikke den del – og du vil altid være opmærksom, selv når du forlader denne planet for det næste eventyr. Det er budskabet. Det var godt, synes du ikke? Det er fyldt med løfter og skønhed, fra en bedste ven på anden sal.

Find elevatoren.

Og sådan er det.