2013 – Et vanskeligt år

Sendt

Kanalisering af Kryon

2013 – Et vanskeligt år

Kryon gennem Lee Carroll juli 2013

www.kryon.org

Oversat af Sigfred Skjold

Kanalisering af Kryon

 
 

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags skommunikation, som de trykte sider ikke giver. Så nyd det forstærkede budskab givet i Laguna Hills i 2013.

 

Hilsner kære I, jeg er Kryon i magnetisk tjeneste. I dette øjeblik, i dette rum vil det se ud, som om der er et skifte eller en ændring i energi. De, der sidder og lytter, kan ikke være klar over dybden af det, der sker med min partner, legemligt, for at kanalisere. I dette øjeblik anerkender alle celler i hans krop tilstanden han er i, og de har suspenderet alle unødvendige kropslige processer. De har suspenderet aldringen, fordøjelsen, og endda smerte. De har suspenderet alle disse ting, så de kan lytte og være klar til pinealkirtlen-energien. Den åbner med så få filtre som muligt, og dette vil tillade stemmen, de kender, er i dem for at komme igennem. Stemmen er den fra hjemmet. Det er det, der sker.

Så der er en samarbejds-energi her, og det er nyt, for i den ældre energi, hvis I talte med nogle, der ville gå ind i en trance dengang, ville de komme ud af det og fortælle jer,  at det var en udmattende oplevelse. De kan sige, “Det har suget mig for energi! Jeg er træt.” Men når min partner er færdig med kanaliseringen, kunne han danse! (Hvis han vidste, hvordan). Faktisk er energien stor og vældig og han er ikke træt i slutningen. Dette skyldes i de få øjeblikke, han er i denne ændrede mange-dimensionalle tilstand, indgydes han ikke blot med information, men med livskraft. Han er i en tilstand, som de fleste menneskevæsner ikke tillader sig selv at være i. Det er en tilstand, der er helt og aldeles åben for “Gud delen” i mennesket. I denne tilstand, er der healing og en godtgørelse af forandring. Så jeg giver jer information, der er langt mere personlig end blot budskaber fra den anden side af sløret. Den taler til Guddelen i dig! Den er vekselvirkende.

Dette er et vanskeligt år (2013), og vi kommer til at forklare mere om det om bare et øjeblik. Men lige nu, vil jeg gerne fortælle jer endnu en gang, at jeg ikke er her som en isoleret bevidsthed. Hvad I hører nu, er en kortfattet, lineær transmission på jeres sprog, som I er i stand til at forstå. I 23 år har min partner praktiseret dette. Det tog ham fire år bare at åbne munden og prøve det. Det tog ham endnu tre, før det faktisk flød i sætninger, for det, vi startede i ham er broen, som han måtte forstå og krydse. Han startede med tanke grupper, som ikke havde linearitet. Det var helt begrebsmæssigt. Snart leverede han disse tanker med mere linearitet, men han kunne ikke huske det, de var, da de kom for hurtigt. Dengang havde han ingen vekselvirkning med sit bevidste selv, og budskaberne blev simpelthen leveret til ham, for så at blive husket og sagt tilbage til et publikum. Det var næsten som om han lagrede tanken, for derefter at give det tilbage i sprog.

Det var de tidlige dage med at lære at kanalisere. Jeg kan huske dengang, da han sagde: “Jeg giver op. Dette er for svært! Hvorfor kan I på den anden side ikke være mere lineære? Gå ned i hastighed og giv det til mig, så jeg kan levere det.” Da han startede denne dialog, åbnede han døren for at få svar. Vi sagde: “Hvorfor kan I som mennesker ikke være mere mange-dimensionalle?” Så mellem de to begreber, udviklede min partner evnen til at åbne sin lineære kasse og fjerne strukturen. Han af-strukturerede sig selv og det tillod os så at få det til at passe ind i stedet, han havde skabt til os i sin proces. Han havde brug for sin krops instinktivitet for at trænge ind og bidrage med strukture-ringen af mange-dimensionale budskaber til et sprog, der leveres og opleves i jeres realtid. Jeg har lige givet jer historien om hans kanalisering.

Så det I hører os sige gennem ham er i jeres virkelige tid fortolket så godt, som han nu kan gøre det i en tre-dimensional legemlig krop. Det han føler fra min side af sløret er også tilgængeligt, så han kender hver af jeres Akasha’er i disse øjeblikke. Hankender  til vanskelighederne, der fik jer hertil for at lytte. Han ved det, jeg ved i øjeblikket. Han kender til forholdene og synchroniteterne der tillader jer at være, hvor I er i bevidstheden og at leve, hvor I er.

Han ser det, I ikke ser, og det, vi ser. Han ser hvorledes opsætningen af jeres liv, uanset jeres alder, tillader den næste fase af jeres liv at udvikle sig. Han ser det, der ville bringe jer til dette rum, eller at lytte til dette, eller for at få en “aha” oplevelse eller en støtte til at forstå lidt mere af jer selv. Dagens direktiv er: “Find din indre herlighed.” Nuvel, her er Gåden! Jeg ønsker kort at tale om det.

 

Hvorfor er året så svært?

Så meget som jeg taler om det, og så meget som min partner taler om det, er der stadig en del af den gamle sjæls hjerne, der siger, “Er det virkelig nødvendigt?” Og svaret er ja. Det er det virkeligt. Menneskehedens vending af siden foregår fuldstændig mellem den gamle energi og potentialerne i den nye. Forskellen ligger virkelig i balancen mellem mørke og lys, og det der sker, når I udsætter mørke ting for lys, de aldrig har set før. Jeg kan bruge alle disse metaforer, men i stedet vil jeg give jer nogle egenskaber, I måske ikke forventer. Jeg har tænkt mig at begynde med det sværeste først.

 

Bortgang af nogle af Lærerne

Hvordan forklarer vi det for jer, kære I, så det giver mening? Vi vil forsøge. Før 2013 arbejdede I på et andet puslespil. Der var ingen absolut, 100% chance eller fuldstændig sikkerhed for, at I ville komme til foretage dette skift. Fri vilje er sådan, og Ånden kan kun give jer oplysninger baseret på potentialer. Vi giver jer de oplysninger vi ser foran os, som repræsenterer øjeblikkets nu. Vi kan ikke forudsige det, I vil gøre, men i stedet giver vi jer potentialerne i det, der kunne ske, baseret på det, I tænker og gør i øjeblikket. Vi kan altid give jer et større billede, så I selv kan se det for jer, fordi vi står og observerer alt. Vi har et overblik, I ikke kan have, og denne oversigt har altid indikeret, at I bevæger jer i en retning, der er mere positiv end I selv kunne se. Selvom I ikke kan se en oversigt over potentialerne så klart, som vi kan, råber virkeligheden omkring jer, at det sker! Men det går så langsomt. Alt dette kunne med det samme vendes rundt, imidlertid sker det er aldrig absolut, på grund af den frie vilje.

Det er ligesom at kigge på uret. I kan ikke rigtig se urets viser bevæge sig, vel? Men når I kikker igen på den efter et stykke tid, er den faktisk flyttet. I ser en plante vokse, og der sker det samme. I ved væksten sker, men det er for svært at se det i virkelig tid. Så menneskevæsnet tager snapshots og gør antagelser baseret på det, de ser, i stedet for helt at måle i deres sind, hvordan energien vil gå. Der sker meget som mennesker ser, og det er forvirrende. Det synes malplaceret i forhold til det, de kunne forvente på dette tidspunkt.

Alt dette for at sige, at nogle af jer er ved at miste venner, der dør, og det synes ude af takt med denne nye lovede energi. Jeg ved, hvem der er her, der lytter og læser, og det synes uhensigtsmæs-sigt, at I vil miste en ven eller en elsket på dette tidspunkt. Nu er der nogle i rummet, der for nylig har mistet dem de elskede, og det synes specielt skadeligt, da disse kære ikke så ud til at være “klar til at tage afsted” endnu. For min partners vedkommende mistede han en medarbejder i Kryon arbejdet, og jeg kan huske øjeblikket, da han fandt ud, at han var vred på mig. Han sagde til mig: “Det er uretfærdigt, ikke korrekt, og hensigtsmæssigt! Denne mand var en lysarbejder der gjorde gode ting. Vi har brug for ham! Han var healer. Andre havde brug for ham. Han syntes at have mange år tilbage, og nu er han gået.” For to uger siden, mistede min partner endnu en ven. Han er ikke alene, for mange omkring ham, her iblandt jer i rummet oplever de samme ting.

For nogle er det året for tab. Så jeg vil gerne give jer nogle forklaringer. Jeg ønsker at fortælle jer klart, at det vi ser nu, kunne vi ikke fortælle jer før. Der er en stor usagt fremtid, der er begyndt at bygge sig selv op lige nu. Det er en fremtid, vi ikke kunne fortælle jer om, fordi I ikke var ankommet til stedet, hvor skiftepotentialet var så stærkt. Nu er I der i 2013. I har passeret midtpunkts markøren af jævndøgns-præcessionen, og det var virkelig et afgrænsningspunkt, de indfødte også så. Det er en tidsfraktal, men det kaldte de det ikke. Dog var det så klart for dem, at de på deres åndelige måde, byggede sine kalendere og profetier omkring det. Nu kan vi fortælle jer om det, og der påbegyndes noget planlægning på den anden side, der indblander jer alle.

Der er gamle sjæle, der måtte tage afsted tilsyneladende før sin tid, så de kunne komme over på min side af sløret lige nu. De havde brug for at opfriske sig selv og hurtigt komme tilbage, bogstaveligt her i året som nyfødte på planeten. Det er sådan, at de vil være de ældste, når det var jeres tid at gå til det næste liv. De vil så være dem, der allerede var der, og som vil begynde at lære jer det, I vil have behov for at vide. De vil være det avancerede hold for fred på Jord.

Så nu ser I, hvorledes dette forløber. De var nødt til at tage af sted og hurtigt vende tilbage. De var nødt til at stille sig selv på linie med de rigtige steder, og forvente hvor I så vil være, kære du. Kære gamle sjæl, de havde behov for at være katalysatoren, der kunne vække jer næste gang, så I får gjort arbejdet, I har valgt at gøre. Så når I inkarnerer i jeres næste udtryk, vil de være der, og de vil synchronistisk finde sig selv som jeres lærere og som dem, der vil imponere jer mest, og dem I vil lytte til. Nogle af dem kan faktisk være relateret til jer på samme måde, de var til jer denne gang, eller tæt på det, og I vil genkende dem.

Intet af dette føles rigtigt for jer,  og det ved vi. Nogle af jer føler jer såret. Men vi ønskede at dele et system med jer, der respekterer det, I skaber. Plantningen af fremtidens frø har krævet, at nogle af sjælene skulle være der tidligere for at starte vækst. I vil komme til senere. Nogle af jer vil ankomme der meget senere, men de vil være der. Lad dette på en eller anden måde tage “brodden” af jeres frustration og sorg og få jer til bedre at forstå det. Der er åndelige formål med alt dette, og det er blevet manifesteret ordentligt i kærlighed. Det var det første.

 

Året for Beslutning

Det andet punkt er, at dette er året, vi vil kalde begyndelsen af beslutning, og dette føles heller ikke godt. Beslutning formodes at være et meget positivt, retfærdigt ord i jeres sprog, der betyder aftale, balance og et kendetegn, hvor alle vinder. Men det er ikke den måde, vi ser det på. Beslutning er for os en ubalance løsning. Forestille jer noget, der balancerer på et bræt med et omdrejningspunkt i midten. Det har altid været vipning på den ene eller den anden måde, og det har aldrig gået helt i den ene eller den anden retning. Det vakler og forbliver blot i en mellemtilstand i årevis. Måske flytter det lidt rundt, men det går ikke helt til den ene eller den anden side. I år kan det. Så hvis I har ubalance i tanken, kan dette være tiden, der kan flytte den til den ene eller anden side. Menneske-heden er begyndt at føle dette, og I begynder at se mental ubalance løse sig selv. Hvis nogen er ubalancerede, kan de til sidst flytte til fuld ubalance. Mange af disse kommer til at knække i år, og I har allerede set dette i jeres egen kultur.

En mand går ind i et klasseværelse og skyder børn ned. I ved, det er ikke rigtigt. Det krænker intuitiv moralsk menneskelig værdi og bevidsthed, men I ser alt for meget af dette på et år. I kommer til at se mere, og det er uheldigt, men det er beslutning. Denne beslutning er en bundfæld-ning af den slags ubalance, som ikke kan eksistere i formen, det har nu, eller i graden og mængden det har nu. Det kan ikke eksistere i energien, I skaber. Det må løses, og I vil også se det samme i visse former for systemer.

Alt det, der er i en mellem-tilstand, og har vaklet i årevis i uløst konflikt eller uhensigtsmæssighed, vil begynde en vej til beslutning. Nu vil nogle af disse løse sig selv positivt, men mange vil ikke. Derfor føles årets energi så mærkeligt for jer. Det er derfor, der er så mange sindsyge, [som I kalder dem] der kommer i forkanten i øjeblikket. Det er derfor, I er så forsigtige lige nu, som om I gik på æg. Dette år af fuldmåner er det meget passende blevet kaldt!

Lad mig nu give jer et andet kendetegn på alt dette, som kan være anderledes for nogle af jer, for nogle af jer, der lytter til alt dette, de siger, “Jo, men det er ikke mig Kryon. Dette er et godt år, og tingene passer ganske godt sammen. Jeg har endelig nogle løsninger på ting, som før i tiden var vanskelige. Nu er de ved at løse sig selv. ” Præcis! Velkommen til løsning. For nogle er dette året, hvor tingene passer sammen. Dette skyldes mange ting, men en af disse er, at energien i dem omkring sig er så anderledes, at de gamle negative egenskaber har opløst det, der plejede at blokere vejen. Det er løsning.

Som vi har sagt før, er der fremtider, der er blevet vist til mange af jer, så I følte de var jeres, men så prøvede I dem tidligere, og de virkede ikke. Nu er de i en energi, der er perfekt til løsning og succes. Nogle af jer får dette til at manifestere sig selv og løses på en måde, hvor alt til sidst passer sammen. Så for jer, er dette år godt, og I har ventet i lang tid på, at noget af dette manifesterede sig. Men for de fleste af jer, er det ikke tilfældet. Hvert eneste menneskes hver eneste vej, er helt unik, især for de gamle sjæles vedkommende. Der kan ikke være en brugsanvisning for alle, eller et sæt regler, der virker for alle. Så nogle vil være på tidspunktet for positiv løsning, men for de fleste af jer er dette ikke et godt år.

Vejledningen til at komme igennem alt dette, er den samme som det, vi har givet før: Hold ud, vær forsigtig; hvil. Dette er ikke et godt år til at starte kolde ting, da meget omkring jer opløses og ikke er balanceret endnu. I kan sige, at det svarer lidt til Merkur retrograd egenskaber hele året rundt, og det føles sådan for nogle af jer. [Latter] Så frygt ikke dette, men se det snarere som justeringen,  det er. Kig på det som en del af det dybtgående puslespil, I har skabt, og som I nu passerer igennem. Forestil jer, at tidernes slag er forbi. Forestil jer en tredimensional slagmark, hvor røgen forsvinder og alle kroppene stables op på hinanden. For at I kan tage hjem, er i nødt til at gå gennem slagmar-ken og se på dem alle, hver og en. I er nødt til at føle smerte og se deres forvrængede ansigter og forstå, at hver eneste af dem var en eller andens barn. Det kommer til at tage hele året at komme igennem slagmarken, og det kommer ikke til at føles godt. I kommer til at vågne op om natten og tænke over det. Det er den bedste metafor, vi har.

Det er i høj grad ubehageligt at skifte en energi som denne. De livsinstruktører og clairvoyance læsere, der arbejder i selve denne bygning, arbejder på dette puslespil hver eneste dag, og de vil fortælle jer, at de har folk kommende, der ellers aldrig nogensinde ville komme til en clairvoyant før. Dette er fordi de er ved deres forstands endepunkt. “Hvad sker der?” vil de spørge: “Hvorfor mig? Hvorfor nu?” Mange vil have en tendens til at føle sig som offer og bebrejder sig selv og tror, at alt er ved at dreje rundt på en grim måde på grund af noget, de gjorde.

 

I kan se det i jeres Nyheder

Det sidste punkt er dette: Alt omkring jer, kære I, er et bevis på det, jeg fortæller jer. I har to lande, der er i oprør i øjeblikket, og et tredje hvor det er ved at ske. Alle tre har været stabile i en meget lang tid. Hvem vil have troet, at Egypten ville være en del af det her? Egypten syntes at være i balance i årtier – eller var det? Syrien regerede sig selv med jernhånd og skabte en stabilitet af magt, der var absolut. Hvad vil så forårsage, at disse bryder ud på måden, de gjorde, og på dette tidspunkt? Hvis I tager et kig på, hvorfor og hvorfor nu, vil I se at timingen helt er omkring 2013 og 2012. Og det drejer omkring menneskelig bevidsthed, der er begyndt at være mere gennemsigtig og siger, “Vi ønsker ikke det, vi forstår nu og ser det er fortsættelse af ubalance i vores land. Vi ser det aldrig bliver bedre, og nu vil vi have afslutning og vi ønsker en løsning.” Det er det, I kigger på.

Det er grimt at se på dette, for der er død, lidelse, sorg og uro. Der er frustration, og løsningen på det hele kan tage længere tid end I ønsker. Men en dag vil I se tilbage og se resultaterne tydeligt. En menneskelig massebevidsthed er begyndt at ændre sig og kræve det, den forventer fra integritets-vejen. Regeringerne ønsker ofte de gamle magtmåder, men deres folk ønsker skoler, hospitaler, sikre gader og parker, og fred med sine naboer.

Så forvent mere af dette, især i år. Jo mere uro, I ser, jo mere bliver der arbejdet med puslespillet. Så vi afslutter dette budskab på måden, vi startede det. Jeg ved, hvem du er, du pragtfulde. Jeg sidder ved dine fødder i ærefrygt. Gå ikke glip af pointet! Gamle sjæle har været her i alle menneskehedens overgange. Forstår I det? Fire gange kom I tæt på dette skifte, I i dag oplever og fire gange gik I glip af det. Fire gange døde I i færd med at forsøge. Denne gang gjorde I ikke.

Gå ikke glip af dette: Der er noget i jeres Akasha, en “erindrings knap”, der bliver trykket på og spiller en følelse, der siger, “Vi har følt dette før, og det lykkedes ikke så godt.” Lad ikke denne energi definere jer. Det er dualitets og frygt knappen, der siger at tingene altid er på den måde, og de vil gentage sig selv, fordi det bare er måden, livet fungerer på. Nej det er det ikke! I er storslåede og I har mulighed for på dette tidspunkt endelig at begynde at se det, og kaste al frygten og stemmerne om på livets bagsæde og fortælle dem, at du er ansvarlig nu, og du alene kører din virkeligheds bil. Det er dagens budskab.

Jeg er Kryon, forelsket i menneskeheden for det, den på trods af alle odds har gjort.

Og sådan er det.

Kryon