Transformationstid

Sendt

Transformationstid

Ærkeenglen Michael gennem Joyce Diddan Hansen d. 13. sept. 2001

http://www.christspirit.com

Kanalisering af Ærkeenglen Michael

 

(Alle har fået udleveret et lille lys og sætter deres lys hen omkring et større lys, der symboliserer Jorden)

Det er en besked til hele gruppen.
Det er fra Ærkeenglen Michael. Han siger til jer.
Som I tidligere har hørt i aften er det vigtigt at I er her, alle jer der er til stede, og der vil blive talt vigtige ord til jer her i aften, som det er vigtigt at I tager med jer hjem og at det er vigtigt at I tænker over de ord og at I får sat ordene om til handling. I er alle søstre af lyset. I har en opgave med jer i dette liv. Nogle af jer er klar over det og andre sidder og er ikke rigtigt sikker på om beskeden nu også er til dem. MEN DET ER DEN.
I har en vigtig mission med jeres liv, og det er på grund af de hjerter som I bære i jer. I har nogle meget smukke hjerter, nogle meget lysende hjerter.
Vel bære I også sorg i jeres hjerter, men I har så meget lys i jeres hjerter at det er vigtigt at I får sendt lyset ud til andre mennesker.
I har mange visdomsord med jer og I bærer alle som en helings kraften i jer. O g han beder jer om, i denne tid, i denne transformationstid, hvor der bliver arbejdet med lys og mørke, at I er opmærksomme på jeres egne tanker. Arbejd med jeres tanker på den måde, at I skal arbejde hen imod og få jeres tanker rene for I bærer det i jer.
Den bedste måde I kan hjælpe på omkring den her transformationstid, det er at sprede lyset ud. Få jeres ord drejet om til handling. Send lys hvor der er mørke og han lover jer at I vil få alt den støtte som I har behov for til at jeres hjerter når ud til andre mennesker, men I må selv gå vejen. Det hjælper ikke at sidde der hjemme i stuen og række hænderne imod himlen. I er her for at gøre et stykke benarbejde. Tal hvor I kommer frem. Det er vigtigt at I bliver hørt og det er vigtigt at I overskrider nogle af jeres grænser for jer som ikke tror på en sag. At I giver en hjælpende hånd der hvor I ser, at det behøves. Det kan være svært for nogle af jer at overskride den grænse, men stå frem og tvivl ikke på jer selv. Dette er sandheden og I er alle som en elsket. Vær hilset. Jeg er Ærkeenglen Michael.