Det virkelig store kosmiske billede af hvad der sker på Jorden

Sendt

Kanalisering af Ærkeenglen Michael

Det virkelig store kosmiske billede af hvad der sker på Jorden

Ærkeenglen Michael gennem Meredith Murphy februar 2014

http://www.expectwonderful.com

Kanalisering af Ærkeenglen Michael

Oversat af Savannah Johannesen

savannah.johannesen@gmail.com

Vær hilset højt flyvende venner

Hvordan er de strømninger, som I føler i dag? Vi ser, at I nu mere og mere synkronisere jer med dét, som er forandret inden i jer. I er begyndt at få en fornemmelse af optimisme efterhånden, som I begynder at føle, at jeres forfinede og opløftede felt træder frem. Et felt, som er på vej ind i et mere balanceret arrangement, efterhånden som I træder frem i tilstande af større og større sammenhæng i hvert niveau af højnelse…… de er ikke niveauer, men I vil nok tænke på dem som sådan, fordi de føles så anderledes. Efterhånden som I træder frem i disse nye tilstande af sammenhæng, er jeres energifelt faktisk sat sammen på ny, hvilket skaber sammenhængen. Dvs. at I har inkorporeret nye aspekter ind i jeres energifelt ved at tage dem frem inde fra jeres DNA, og ved at give slip på andre.

Det tilkommer jer at fremskynde alt dette med jeres villighed til at støtte kroppen og være i jer selv i disse øjeblikke af dyb omorganisering og omformatering. Alt dette er muligt på grund af jeres interesse på Sjælsniveau, og jeres interesse i det menneskelige liv, i samarbejde med, og i fusion med, disse større enheder af jeres eget selv. Det, mine kære venner, fører de oplevelser I har ind i verdener, som er ophøjede og betydningsfulde for Kosmos evolution.

Kosmos. Ja så sandelig, forventede I det? [blinker]. Vi forundre og morer os over at kunne sige ting som dette til jer, som om vi var budbringere af nogle meget store og seje nyheder, forstår I det?

Fordi, det er lige præcis, hvad dette er…. nogle store og meget seje nyheder til jer! På jeres højere niveauer i den Kosmiske Bevidsthed, hvor I er, ruller I selvfølgelige metaforisk jeres ikke-fysiske øjne af os, ( vi blinker når vi siger dette), for I ved selvfølgelig allerede disse ting. Ikke desto mindre morer det os  at være i stand til at lege med jer og formidle dette budskab til jer, hvilket gør denne indre viden til en slags forkyndelse til jer i Jordens verden.

Så vær venlige at høre på os! Tillad os at lege med jer. Når alt kommer til alt er dette en af de mest udsøgte energier i jeres verden: denne evnen til at være flydende og fleksibel, og at lade humor og leg være sådan nogle simple og nemme måder at kende henrykkelse på. Delish! Vi må bare sige delish, fordi vi ved at dette er et favoritord hos nogle få mennesker her, og vi har lyst til at glæde jer med jeres favoritter, og simpelthen at opløfte og henrykke jer med herligheden i at være jer i dette NU øjeblik i tiden, i Alt hvad der er. Og for at fortælle jer hvorfor også I burde føle jer så udsøgt glade.

Nu, alvorligt talt kære venner, vi vil spørge jer dette: kan I føle jeres fanklub? Kan I føle de mange fokuseringer af lys, som kigger på jer med intens nysgerrighed og forbløffelse? For de er så sandelig til stede. De er til stede på en sådan måde, at I kan føle dem, hvis I åbner jer op for dem med denne bevidsthed. Så hvis I lader jer tune ind på disse energier, som bliver meget inspireret —- oprigtigt og inderligt mere end I nogensinde kan forestille jer det—– af de muligheder I skaber. Så vi vil tale mere om HVORFOR det føles sådan.

Disse væsner bliver meget inspireret af de muligheder, som I skaber, og hvis I tuner ind på dette kan I gøre hele denne udfordring med Guddommelig Inkarnation så meget sjovere for jer selv! I kunne holde en pause og hilse på jeres fanklub! Og lyt til jeres egne hjerter og jeres indre, viden når de deler en dyb forståelse med jer, om den fundamentale effekt jeres kreativitet og mod, jeres dristige, utrolige transformation har på deres egen forståelse……. forståelsen af din fanklub! Om deres verden og deres egne civilisationer og kulturer.

For ser I, jeres verdens civilisation og kultur er allerede ved at blive genfødt. Vi kan godt li’ dette ord (Renaissancing), vi fandt lige på det. Forstod I det? Der foregår en masse kreative ting her. Dvs. at en masse kraft bliver håndteret med udvidet fokus her! Og den energi som I tog med på arbejde, og den energi som I har opnået gennem jeres egne udfordringer, hvor I virkelig, og vigtigst af alt, hvor I FULDT UD, tager til jer, at I er Skaberen af jeres egne erfaringer! WOW. Det er det stof drømme er lavet af for så mange andre kulturer og vi spøger ikke. Vi overdriver ikke ved at sige dette.

Det er altafgørende for andre kulturer at være vidne til opløsningen af vanskelige energier ….. det er ALTAFGØRENDE—– for at de kan føle, at det er muligt at åbne deres verdener til en større frihed. Er I klar over dette? Mange verdener er ikke så frie som I skulle tro. Mange erfaringsdomainer er mere begrænsede. De ved ikke, hvordan de skal løse de udfordringer, som de er sikre på at de ville have, hvis det var muligt at erfare intensiteten af enorm kontrast.

Mens vi har arbejdet sammen har I brugt fokuseret tid på at blive mere ren. I har brugt tid på at skabe en mere neutral og fredfyldt oplevelse fra jeres bevidsthedstilstand.

Vi har brugt enormt meget tid sammen, I og mig, med at give slip på behovet for at kontrollere andre for at opnå dette, og ved at blive klar over, at I kan gøre det selv. Efterhånden som I gør dette, lærer I, at I ikke har brug for at verden ændre sig. Det betyder ikke, at I ikke gerne vil have at tingene er anderledes. Dog forstår I, dybsindigt og fuldstændigt, at I ikke har behov for at verden bliver et bedre sted, for at I kan være lykkelige.

Faktisk giver I jeres verden fri. Og mere end det! I bevæger jer hinsides de ideer om at den eneste vej til fredfyldt inkarnation er ved at begrænse det der sker UDEN FOR JER, fordi ellers kan I ikke overskue det. I tager jeres egen kraft tilbage. I skaber jeres egne oplevelser fra jeres bevidstheds fokus, og ved at være opmærksomme på jer selv.

Kære venner, ser I det utrolige formål med rækkefølgen af de ophøjede fokuseringer? Hvordan denne rækkefølge generelt er nyttig, når I tænker tilbage på jeres egen genvindelse af jeres hukommelse og genvinding af jeres egne kapaciteter?

Vi startede med en basisintroduktion til De Nye Harmonier. Vi opmuntrede jer til at invitere de højere enheder, de højere niveauer af JER ind i spillet. Vi tilbragte mange, mange dage med at tale om, hvordan I kunne gøre dette, og samtidig støttede vi jer fordi I tillod dette. Det lykkedes os at vikle jer ind i en mere forfinet kropsenergi for at støtte jer meget mere i åbningen af jeres resonans til alt hvad I er, således at I kunne rumme mere af dette og lade det komme ind.

Derefter fokuserede vi på overflod, primært finansielt. Frygten og manglen på tillid, som mange af jer har til jeres penge, forhindre jer i at føle og favne den frihed, som I har her. At favne den frihed er essentielt for jeres mission.

Derefter gik vi over til Selv-kærlighed, for at begynde at få jer rigtig tunet ind på jer selv, for at skabe en tilstand af opmærksomhed på JER SELV, hvor renhed kunne opnås, således at I kunne få den oplevelse, at forstå, at I ikke har behov for at andre mennesker ændre sig, for at I kan finde lykken.

Så vendte vi os imod inkarnationen af jeres højeste niveauer fordi Måneformørkelserne og Jævndøgnene udgjorde den perfekte platform hertil, og jeres selv-kærlighed gjorde et højere niveau af inkarnation muligt. Denne selv-kærlighed skabte det potentiale, at jeres skabelse ville blive næret ved dens tilknytning til Den Guddommelige Vilje.

Så nu er vi her fordi I elsker jer selv meget mere, og I føler jer meget mere klar og frie. I er meget mere klar i jeres fysiske form og i det fysiske er I mere i NU’et.

Nu har vi delt og arbejdet med ideer som sætter jeres normer. Husk på, at hele dette fokus på selv-kærlighed fundamentalt handlede om at skabe normer for jeres oplevelser. Fordi I er i stand til at sætte normer, der støtter jeres opstandelse og udvidelse, vil vi NU tale om forhold.

Vi forbereder jer nu til at tage styrelsen tilbage i jeres verden. Det er det der er ved at ske. Vi er nu ved at forberede jer til at tage styrelsen tilbage i jeres verden på en sådan måde, som I ikke kunne drømme om. Det er det, det hele handler om. Selvfølgelig kan I tage styringen nu, hvornår I end ønsker det. Men for at kunne fungere sikkert med styringen, må I udvikle jer mere.

I bliver nødt til at udvikle jeres kapaciteter, som vi lige har diskuteret, så i dag taler vi om DET VIRKELIGE STORE BILLEDE, DET VIRKELIGE STORE KOSMISKE BILLEDE, for at styrke jer, ved at putte alt dette i en kontekst som er mere Universal.

Det er for at I kan udvide jeres bevidsthed og begynde at se den helhed, som I længe er blevet fortalt at I influere, er en ting, som vil give jer glæde og give jer en større mening med hvad I laver, så I bedre forstår mere af HVORFOR.

Disse andre verdener, disse verdener som mange af jer faktisk tænker på eller har tænkt på — vi håber, at I ikke tænker på dem mere, på samme måde, som I vokser i jeres neutralitet omkring alle mulige ting. For i lang tid huskede I disse verdener mens I vågnede op til jeres multi-dimensionalitet, og I troede, at disse andre verdener var bedre end Jorden. Rigtig mange af jer ønsker til tider at vende tilbage til nogle af disse andre verdener.

Rigtig mange af jer ”så op” til disse andre kulture — som Plejaderne, Arkturus, Sirius, Andromeda —- disse andre verdener hvor I er til stede på en anden måde, det er derfor I føler en samhørighed med dem. Og til tider ønsker I at vende tilbage dertil. Disse andre verdener er ikke bedre; de er bare anderledes. Så det mest essentielle for forståelsen af det vi sender i dag, den virkelige seje store nyhed vi taler om—- er at forstå at disse andre verdener er mindre kreative. Meget mindre kreative. Hvad er grunden til dette? De har langt mindre kontrast. Langt mindre frihed…. og de ser på og lærer af JER.

I har længe vidst at Jorden er et fri vilje Univers. Vi kalder det et Univers, fordi det i sig selv er en helhed af dybteliggende individualitet. En enhed af utrolig diversitet og kontrast og frihed, og på grund af alt dette: enormt kreativitet.

Disse andre verdener, som resonere med jer, og hvorfra mange af jer til en vis grad kommer fra, er smukke! Men de her mindre frihed og de her mindre kontrast, og som et resultat heraf, har de mindre kreativitet. Og dette er grunden til, at de er så interesseret i hvordan I, kære venner, kan finde en måde at føle kærlighed på, og finde ud af hvem I er midt i denne overflod af diversitet og kontrast, midt i intensiteten af distraktionerne som findes her. Så I viser dem hvordan det skal gøres.

I viser dem faktisk hvordan det skal gøres; I viser dem, at det er muligt at gøre det! I går nu på en ny lysvej. Så hele den idé om at jeres verden har haft hele Universets interesse, har virket abstrakt for jer før, men vi håber at I nu forstår det.

Så I gør ikke det som så mange har stræbt efter at gøre —- hvilket er at finde fred ved at fjerne intensiteten og kontrasten fra jeres oplevelser.

Selv her på Jorden har mennesker gjort dette, ved f.eks. at blive munke. Kun at interagere med andre munke, hvilket er i nogle meget kontrollerede omgivelser, med meget mere struktur og meget mindre frihed og absolut mindre kontrast. Det er ikke det I gør. Og I lever heller ikke i et lukket, traditionelt religiøst samfund, som også har været en anden måde for fortidens mennesker at leve på. De omgav sig kun med mennesker, som havde den samme tro som dem.

Der er stadig mennesker, som mener, at det er den eneste vej! Som mener, at alle skal tro det samme som dem. Vi vil have, at I, i disse perspektiver, ser at tanken: dette er den ENESTE vej, skyldes manglende selvsikkerhed. Det er manglen på selvsikkerhed, som bliver udtrykt. Vi har rigtig mange gange delt den viden med jer, at virkelig sikkerhed kommer gennem erfaring. Så fordi I selv åbner op for at lade jeres fulde væsen opleve Jorden sammen med jer, sender I faktisk en lille bitte smule selvsikkerhed ind i mikset af mange andre kulture, som arbejder med kontraster, som I gør det med så megen dygtighed.

I er mange som ikke er flyttet til bøhlandet. De fleste af jer her ikke fjernet jer selv fra alle formerne for kontraster og forbindelser for at finde en vej til fred. Vi forstår at de fleste af jer har haft lange perioder med fokuseret tid til at kigge ind i jer selv for at kunne fremskynde jeres hukommelse og jeres højnelse.

Men de allerfleste af jer er forblevet meget involveret i verden, også selvom I måske ikke ser det på den måde. Men mange af jer har partnere, venner og elskende og børn og forældre, som lever i verden, og det er en del af planen. Det er derfor vi altid opmuntre jer til at stole på, at folk gør tingene på deres egen måde. Føl ikke at I har brug for at forsøg at ændre andre. Jeres vej er ren neutralitet.

I er her for at finde den indre brønd af fred og glæde, og for at finde jeres rene neutralitet, og løfte jer selv op og ind i et mere udvidet kosmisk udtryk af jeres væsen, og så at tage styringen tilbage. At tage styringen og at skabe en ny jord.

Så for at kunne gøre dette ønskede I ikke at jeres frihed blev fjernet. I ønskede ikke, at kontrasterne blev ødelagt af andre eller forsvandt. I ønskede, at alt den kontrast skulle være der for at inspirere jer, således at I ville have et uendeligt antal idéer til, hvordan I så kunne se, hvordan tingene gennem jeres preferencering kunne blive smukkere, mere harmonisk, mere utrolig i jeres oplevelser, og for at kunne skabe en oplevelse af vision og muligheder for jer selv. I er i stand til at føle denne rene neutrale FRIE underliggende enhed, OG til at føle kontraster, og at arbejde med det hele.

DET er det nye folkens.

Det er det nye som alt stræber efter i højnelsen af jeres planet og i inkarnationen af den Guddommelige fyldighed i hver eneste af jer, at føle den underliggende enhed, og visheden om, at det er sandheden om jeres væsen. At vide at I naturligt er i harmoni med alt og alle. At forså, at I er evige og at dette kun er et spil — hvilket tager alt frygt ud af billedet på alle måder. Og så? I jeres rene, selv-kærlige, opmærksomme tilstand med neutrale normer, åbner I op til alt hvad I er og stiger i frekvens. Stiger op over tilfredshed og rækker ud efter, som mennesker er designet til at gøre, det ultimative, den imaginære perfektion, fornemmelsen for skønhed og udsøgthed, som kommer fra Kildens kerne og unikhed, som er JER, for at skabe fra dette perspektiv.

Brug jeres kraftfulde tilstedeværelse, jeres neutrale bevidsthed af hinanden, jeres unikhed i Nu’et til at føle glæden ved jeres egne præferencer, til at føle ivrighed og entusiasme for det I allerbedst kan li´. Løft jer selv meget mere ind i disse tilstande af forventning og glæde så I igen finder JERES strømninger i den menneskelige form, hvilket I vil opleve som et sus af lidenskab. Efterhånden som I går ind i jeres passion og lever fra jeres passion, vil I finde lyksalighed i inkarnationen, midt i alt denne kontrast og i bevidsthed om den naturlige enhed og harmoni, som I har med alting.

Dette, kære venner, viser ALLE, enhver som fokusere på jer, i hvert hjørne af Skabelsen (så at sige), at man ikke skal frygte kontrast. At kontraster kan være brændstoffet til udsøgte materielle oplevelser af opløftelse og kærlighed og sand væren.

I giver alt liv modet til at åbne mere op, til at føle sig sikker nok til at tillade mere frihed og kontrast, således at kreativiteten kan blomstre. DET ER DERFOR at Jorden er så vigtig. Det er derfor I er så fantastiske. Det er derfor at I har en fanklub! Og det er derfor at I er Familien af Lys, kendt i hele skabelsen for jeres mod, for jeres kreativitet! Og for jeres kraftfulde, fantastiske frygtløshed, og at I går ind i verdener og gør ting som dette! Det er derfor at denne tid, som I nu er fokuseret i, er blevet varslet og imødeset i så lang tid.

Det var ikke så I kunne eliminere alting udenfor jer selv, som irriterede jer, så I kunne føle jer godt tilpas. I er her ikke for at få alle andre til at tænke, som I gør det, for at kunne finde fred. Det var for at lære at bruge jeres bevidsthed til at skabe jeres værenstilstand og derved at sætte alle og enhver og alting fri. FRIHED er hvad DETTE handler om. Frihed og Kreativitet.

I befrier disse kvalitetsoplevelser overalt i skabelsen, hvilket udvider bevidstheden, som er jer, som den enhed, der fungere som Alt der er, som Kilden……. I gør udvidelsen af bevidsthed, hvilket I naturligt higer efter som Kilde Skabelse, mere og mere muligt.

Og derfor er vi så begejstrede.

JEG ER Ærkeenglen Michael