Det vigtigste først

Sendt

Kanalisering af Ærkeenglen Michael

Det vigtigste først

Ærkeenglen Michael gennem Carolyn Ann O’Riley december 2012

http://www.carolynannoriley.com

Oversat gennem Jørgen Leisted

Kanalisering af Ærkeenglen Michael

Velkommen, og vær hilset, mine smukke lysets væsener!

 

Det er et nyt øjeblik, det er en ny tid, det er et nyt sted… begynd her!

 

Hvorfor bære jeres bagage med jer et sekund længere, slip det mine elskede venner, gør plads for det nye.

 

Det er tidspunktet til at trænge igennem jer selv, og alle jeres energi områder, med den Guddommelige nye bølge af ynde og kærlighed, som strømmer ind på Jordplanet. Luk jeres øjne og træk vejret dybt. Se denne Guddommelige nye bølge af yndefuld og kærlig energi lægge sig omkring jeres skuldre, som et behageligt varmt sjal. Mærk de lysende energifarver af storslået opaliserende hvidt, flydende guld, perlende rosa med tråde changerende af lilla. Måske kan I dufte den svage duft af syren, eller mærke en varm følelse når I hilser denne nye energi velkommen.

 

Dette er jeres nye begyndelse, dette er jeres nye morgengry. I har ventet i æoner på at dette skulle opstå, og nu er det her.

 

Det kan se ud som de samme gamle ting… men, fjern denne opfattelse fuldstændig fra jeres sind, det er langt større end I nogen sinde har kunnet forestille jer det vil være. Ja, det har nogle af de samme gamle trætte billeder, og ja, der er stadig problemer som er forbundet med enhver, men forstå nu, at det er dagen hvor ændringerne vil begynde for jer.

 

Mine elskede yndefulde væsener, det er tid til at omarbejde manuskriptet for jeres gamle måder at leve på. Hvordan vil I gerne se denne nye tidsalder udvikle sig? Tænk grundigt efter, og reflekter dybt over jeres evne til at ændre på jeres gamle opfattelser om hvordan det altid har været. Dette er jeres tid for kreativitet, hvor I mentalt omtegner det som altid har været, til et mentalt billede, som var det første gang.

 

Se mentalt friskheden, morgen duggen, den rene duft af oppløjet jord, træernes knopper som var det et evigt forår. Visualiser den pink farvede rose, som langsomt åbner sig, og sommerfuglen der dukker op af sin kokon. Mal mentale billeder af marker og solsikke, der blomstrer så langt øjet rækker, og med guldsmede der farer omkring. Mærk følelsen inde i jer selv, om det at være en fugleunge der skal lære at flyve for første gang. Som fugle unge, så tillad jer selv at blive fyldt med undren og ærbødighed over den ophøjethed og skønhed, som venter på at blive udforsket.

 

Dette er jeres nye begyndelser, mine elskede venner, og kun I kan male det nye billede på jeres lærred, som I ønsker at se.

 

Tillad denne budbringer, at føre jer på en meditations rejse for at frigøre alt hvad der har været, og plante frøene til alt hvad der skal komme.

 

Sid i en stol eller lig ned, hvad I end foretrækker. Det er tid til at have det behageligt og være uforstyrret for en stund, når I rejser inde i jer selv gennem meditation.

 

Luk øjnene og tag nogle få dybe vejrtrækninger. Visualiser ved hver indånding, at I indånder kærlighed og fornyelse. Ved hver udånding, udånder I smerte, frygt, frustrationer og tvivl.

 

Med den sidste udånding, mærk jeres krop slappe af. Tillad, og giv jer selv lov til at mærke roen, freden og stilheden på dette trygge sted.

 

Mine elskede venner, bed jeres ego om at sætte sig på jeres venstre skulder. Giv jeres ego instruks om, at det kun må være en tilskuer til denne rejse, det har ingen ret til at deltage.

 

Gennem bøn til Skaberen, så bed venligst Skaberen om at være hos jer med et gennemsigtigt gyldent skjold af lys. Visualiser at det er hele vejen rundt om jer, hvor det danner en bobbel fra hoved til tå, og beskytter jer fra alle udefra kommende påvirkninger, og giver jer varmt, strålende lys og kraft. Negativitet vil simpelt hen bøje harmløst af på jeres skjold af beskyttende lys.

 

Mine elskede venner, Skaberen har besvaret jeres bøn. Jeres beskyttende bobbel er blevet suppleret og fyldt med skæret af det storslåede opaliserende hvidt, flydende guld, perlende rosa med tråde af changerende lilla. Energierne til denne bobbel vil fortsætte med at strømme fra Skaberen, cirkulere tilbage igennem jer, og tilbage til Skaberen i et fortsættende cirklende loop mens I er i meditationen.

 

På dette tidspunkt er I nu Guddommelig beskyttet, og intet kan endog kommunikere med jer, som ikke er for jeres højeste bedste, uden jeres tilladelse.

 

Tag en dyb indånding, mine smukke væsener af lys, og mærk den lettere afslappede følelse af at være Guddommelig beskyttet og vejledt ind i denne meditation. Tag en dyb indånding, og vid, at I trækker vejret til Skaberens puls.

 

Tag en dyb indånding, og tillad jer at se og mærke i jeres spirituelle forestilling, jeres Skyts engle og inviterede åndelige vejledere, når de er sammen med jer nu. Englene fører jer så ind i jeres Æteriske spirituelle hjerte chakra. En engel står ved jeres fysiske væsen indtil I kommer tilbage fra jeres meditations rejse.

 

Mine elskede venner, I visualiserer, ser, føler og mærker dette i jeres forestilling, jeres skyts engle, åndelige vejledere og specielt inviterede gæster, er nu med jer i jeres spirituelle hjerte chakra. Jeres engle og vejledere hjælper jer med at finde den gyldne dør som betyder, ”Til min højeste inderste vejledning”. I jeres forestilling har i fundet den gyldne dør, og nu drejer I det æteriske spirituelle dørhåndtag, åbner døren, og når I træder ind over dørtrinet, så ved I, at I er på et spirituelt vækst eventyr.

 

I befinder jer i en hvid marmor korridor med en elevator. Englene trykker med det samme på elevator knappen, og det tager kun få sekunder før elevatoren ankommer. I følger med englene på elevatoren, og bemærker med det samme, at elevatoren er blevet udvidet siden I sidst brugte den. Jeres engle forklarer, at jeres inviterede gæste gruppe nu er udvidet eksplosivt. I erindrer nu jeres egen spirituelle familie, og de følger jer overalt hvor I går.

 

Med et smil fra øre til øre, så nikker I med hovedet i samtykke med englene. Selvom I stadig kan være uklare om det, som I er klar over, at jeres slægtskab fra naturen stammer fra himlens rige. Selv om nogle af jer kan have drømme og erindringer, om andre galakser eller planeter, så er jeres originale oprindelses kilde den himmelske. Alle er, og blev født fra denne ENE KILDE.

 

Elevatoren er nået til trettende etage og stopper. Lyset inde i elevatoren ændres til strålende flydende guld. Dørene åbnes, og der, på en sky vandring, ser I en sti der fører til jeres helt eget indre krystal væksthus.

 

Jeres engle forklarer, at ved siden af jeres helt eget krystal palads, hvor I har udført meget af jeres indre arbejde, der har I også et indre krystal væksthus. Dette meget specielle sted bliver brugt til at bortskære de ting, som ikke længere tjener jer for det højeste gode, sammen med der hvor I planter frøene for den fremtidige vækst.

 

Efter at have gået et kort stykke, ser I krystal væksthusets tag glimte i det fjerne. Da I nærmer jer indhegningen af dette glashus, ser i denne budbringer holde døren åben for jer.

 

Da I går ind, ser I række efter række af alle typer vækster. Hoveddelen af væksthuset er fyldt med grønne vækster, men der er nogle rækker, som har sorte, døde eller døende planter, og disse har brug for jeres øjeblikkelige opmærksomhed. Jeres engle forklarer, at de døde eller døende planter skal fjernes, og fremtidens nye frø skal plantes i stedet for. Hver af disse rækker langs stien har en mærkeseddel. I vil, ud fra mærkesedlen på rækkerne, være i stand til at sige hvilke områder af jeres liv, der kræver det største arbejde.

 

Begynd med at tage fat på rækken der er nærmest døren, som har nogle områder der er behov for at blive fjernet, og gå hen imod det som har brug for nogen opmærksomhed. Jeres engle og vejledere rækker jer en spand og en lille skovl, og beder jer om at grave dem op som er døde eller døende. Når I har trukket dem op af jorden, så læg dem i spanden, og fortsæt ned langs rækken indtil hele rækken er blevet bearbejdet.

 

Efter at den sidste plante er blevet lagt i spanden, så sig en lille bøn med taknemmelighed, taknemmelighed over at få denne mulighed til at plante nye frø og nye muligheder, som vil blomstre i denne række. Englene får jer til at sige en enkelt bøn, ”Jeg tilgiver alt inden i, jeg tilgiver alt inden i og udenfor”. I rækker spanden til englene, og ser at indholdet forstøver øjeblikkelig. Englene har øjeblikkelig overgivet denne gamle døde energi tilbage til Guddommelig nåde.

 

Englene får jer til at begynde igen på den samme række, når de rækker jer frø pakker til at genplante der hvor de gamle planter er blevet fjernet. Når I går hen til hvert område langs med rækken for at genplante, så bemærk, at jorden, hvor de gamle planter var, også er blevet renset. Renselsen har efterladt glimtende gylden krystal, som glimter på toppen af jorden.

 

Så grav, ganske enkelt, et lille hul og plant frøene fra pakken. Frø pakkerne er mærket med det som I ønsker at genplante. Når frøene er plantet, så vander I frøene med vand fra en vandkande, som englene rækker jer. Efter plantningen af hver frø pakke, så sig en lille bøn med taknemmelighed for den mulighed I har fået til at plante nye begyndelser. Når I er kommet videre, og har genplantet hele vejen ned gennem rækken, så se jer tilbage og mærk tilfredsstillelsen med at tillade nye drømme, at blomstre i jeres liv.

 

Se jer omkring efter andre rækker som har brug for assistance. Dem som har det, så arbejd jer ganske enkelt gennem dem efter de samme instrukser, træk de gamle planter op og læg dem i spanden, englene forstøver dem, og I genplanter nye muligheder. Bliv ved med at arbejde til I mærker en følelse af fuldendelse. Det kan være, elskede venner, at I har en stor del arbejde at gøre, og i dette tilfælde ønsker I måske at opdele denne aktivitet i flere afsnit.

 

Vid, at I kan komme tilbage og arbejde i jeres krystal væksthus så ofte I har brug for det, og så ofte I har lyst til det. Planterne elsker altid jeres opmærksomhed og omsorg. Dette er et af jeres steder, som hjælper jer med at udføre jeres indre arbejde.

Når I har fuldført al optagning og genplantning, så vil jeres engle og åndelige vejledere føre jer tilbage til elevatoren. Elevator dørene åbnes og I træder ind. I bemærker, at lyset inde i elevatoren er ændret til en blød rosa glød. Det bløde rosa lys føles varmt og velkommende.

 

Når dørene lukkes, mærker I elevatoren starte, og næsten øjeblikkelig er I tilbage til det oprindelige niveau hvor I startede fra. Elevator dørene åbnes, og I er tilbage i den hvide marmor korridor.

 

I ser et glimt af jeres glødende inderste væsen i spejlet, og I er så taknemmelige for alle de nye begyndelser, som vil manifestere sig i jeres liv. Jeres engle fører jer tilbage over den gyldne dørs dørtrin, tilbage til jeres spirituelle hjerte chakra, og derefter assisterer de med tilbagekomsten af jeres spirituelle inderste væsen, ind i jeres fysiske form.

 

Tag en dyb vejrtrækning for at hjælpe med at genorientere jer når I vrikker med fingrene og tæerne. Når I er parat, så åben øjnene. Gå ud i jeres dag, idet I husker på, at jeres indre højere visdom, og englenes stab der støtter jer, altid er til jeres tjeneste, og arbejder sammen med jer for at hjælpe jer med at nå det højeste og mest passende potentiale. Lyt til de første tanker der popper op i jeres bevidsthed, og vid uden skygge af tvivl, at I modtager daglig spirituel vejledning.

 

Elskede venner, I er velsignet ud over hvad ord kan udtrykke, og elsket ud over alt hvad der kan måles, mere end noget Jord plans sprog nogensinde kan udtrykke.

 

 

Jeg er Ærkeenglen Michael, Skaberens budbringer, af kærlighed, glæde, visdom, lys, fred og nåde.