Lourdes i Frankrig

Lourdes i Frankrig er et smukt bjergrigt område i de franske pyrenæer, som rummer en fantastisk mild energi… Enhver der kommer dertil vil ikke kunne undgå at mærke denne healende strøm.

Over 6 millioner pilgrimme rejser til byen hvert år.
Hele byen emmer af denne feminine Maria energi. Det er en fantastisk energi som fylder hele området med en meget kærlig, tilgivende og velsignende energi. At komme til Lourdes er at blive mødt med et nærvær af Jomfru Maria/Moder Maria og modtage en masse stærk healing.
Så hvis du ønsker at opleve et sted der er helliget Moder Maria energien, så er Lourdes et fantastisk sted at rejse hen til. Du kan ikke undgå at mærke hendes nærvær og ”blessings” i hele området.
Omegnen omkring Lourdes er også fantastisk, Pyrenæerne rummer en meget stærk, ren og healende energi. Der er mange hellige steder rundtomkring i bjergene, feks. Lac du Gaube, en klar lille bjergsø, hvor der er en meget høj og klar energi. Bjergene er stærke og uspolerede og det er nemt at få kontakt med energien og ”spirit”.
Historien er helt tilbage at Jomfru Maria viste sig for en ung pige, Bernadette Soubirous i 1858.

Bernadette modtog 18 visioner og “samtaler” med Jomfru Maria, ved Masabielle, en ”grotte” i udkanten af Lourdes. Hun blev bedt om, af Jomfru Maria, at vaske sig og drikke af en mudderpøl “Gå, drik af vandet og vask dig deri” og når hun havde gjort det sprang en klar og ren kilde frem, og som løber stadig. Der er regisreret og sker mange mirakler.
Syge som raske valfarter til kilden for at søge helbredelse og mirakler ved at bade i og drikke af vandet kilden. Bernadette sagde “I tager dette vand som medicin… I må have tro og I må bede.
Et stærkt sted med intens hjertelig energi.