Spirituelt vægttab er en healingsproces

Sendt

af
Gillian MacBeth-Louthan
TheQuantumAwakening
oversat til dansk af Lone Jensen
www.lones.dk

 

Vægttab er en healingsproces, som ikke er skabt eller bestemt til at blive hastet igennem eller skåret væk, som når man høster en skov.

Forestil dig, at du går gennem hvert rum af dit hjem. Se på alt, hvad du har samlet. Hver genstand repræsenterer noget eller nogen, du engang elskede, et minde, en gave. Nogle af dine tanker kan være søde, andre morsomme og andre igen triste. Hver genstand har en følelse, et minde og en energi bagved sig.
Forestil dig din krop på samme måde. Hvert gram af kroppen repræsenterer dine tanker og Skaberens tanker omkring dig og for dig. 10×100 g tanker svarer til 1 kg følelser. Jo flere tanker, jo flere følelser, jo flere kilo. Hver repræsenterer noget, du besluttede dig for at holde fast i, indtil du var klar til at give slip.

Da tanker former ting, begyndte disse gamle følelser, som du ikke har frigivet eller renset, at forme ekstra kropsvægt. Ikke en ekstra arm eller ben eller hoved, men ekstra fedt i form af kropsvæv. Hvor meget er et kilo fedt egentlig værd? Hvor mange følelser og minder indeholder et ekstra kilo fedt? Kan videnskaben nogensinde regne det ud?
Se hvor meget, du stadig holder fast på. Hvem er det, hvorfor er det – og hvem og hvad tjener det stadig? Hvorfor bærer du stadig rundt på det, og hvordan hjælper det dig med at blive en bedre person eller Lysarbejder?
Træd tilbage et øjeblik og se på dig selv. Se hvert kilo kropsvægt som en følelse, der må filtreres gennem det menneskelige sind. Som en energi, der behøver at blive frigivet gennem den menneskelige krop. Se på hvor dine tårer stadig sidder, din vrede og din angst. Din krop er et bibliotek af situationer og minder, som stadig behøver healing. Vi kan skyde skylden på generne, fede fødevarer, vores forældre eller Macdonalds, for alt, hvad vi stadig holder fast ved, men du og jeg kender sandheden bag de ekstra kilo substans.
Det er ikke tid at tabe vægt (da det alligevel altid ser ud til at finde dig i livets gemmeleg) det er tid at heale de følelser, som er gemt i de ekstra kilp, som vi stadig holder fangen. Det betyder ikke, at du skal sætte farten op eller dykke ned i fortidens spildevandsbeholder, men du har brug for at stå på strandbredden af selvet og vinke farvel, mens du ønsker de ekstra kilo God Rejse.
Den menneskelige krop er et helligt sted, som holder vores vægtige følelser fanget, indtil disse følelser er elsket nok til at blive frigivet for god opførsel. Hvem og hvad holder vi stadig som fanger i denne krop, sind og ånd?
Hvor meget energi kan et ekstra kilo kropsvægt indeholde. Hvor mange tanker og tristhed og vrede tog det at skabe disse ekstra kilo? Hvor lang tid tog det at skabe det? Alt som er tykt. tæt og forbundet til fortiden er klar til skifte form. Du – og kun dig – er den eneste, som kan få det til at ske.
Er du klar til i sandhed at give slip i nu’et? Moder Jord er klar til opstigning i tanke og handling gennem dig. Er vi alle de sandsække, som holder hende nede og holder jorden bundet? Hvis vi giver slip – vil hun så? Hvis vi bliver lettere – gør hun så også?
2004 handler om at bringe himlen ned på jorden gennem menneskelighed, opmærksomhed og den menneskelige krop. Karma bliver filtreret gennem krop og sind; lys bliver filtreret gennem krop og sind, og kærlighed behøver et sted at lande indenfor kroppen og sindet. Se vibrationen af selvkærlighed som en bulldozer, der rydder din fortids jord. Al vægt kommer fra fortiden, det kan ikke eksistere i fremtiden uden at du siger det. Der er et stort lys, som længes efter at blive frigivet indeni de ekstra kilo kropsvægt, som ikke længere tjener os. Er vi verden, som holder de lys, som vi søger? Er det gemt indeni vores fysiske form, hvor det ikke har nogen værdi for nogen eller noget?
Ved at lette din krop, rense dine tanker og frigive følelsesmæssig baggage uden at grave gennem det, så hjælper vi alt I universet med at blive mere. Vi behøver ikke at blive mere ved at tilføje ekstra kilo. Det er tid at tænke let, pakke let og fremstille let på alle niveauer af krop, sind og sjæl.