Smertende Fødder og Omgående Manifestationer

Sendt

VINGER af
af Karen Bishop 23. juni 2009
www.whatsuponplanetearth.com

 

Emerging Earth Angels

VINGER

af Karen Bishop

Smertende Fødder og Omgående Manifestationer – 23.06.09

Velkommen!

Efter solhverv og nymåne. Er der følger og har noget som helst ændret sig?

Fordi solhvervet, den 21. juni, tjente til at forankre os mere helt ned i jorden, og på denne måde skabe et nyt ’rum’ for mange af os som de officielle og retmæssige ’opsynsmænd’ og skabere af den nye virkelighed og nye jord, er der begyndt at forekomme nogle interessante manifestationer.

Usædvanlige smerter i fødderne, ubehag i fødderne, ømhed, brændende følelser, fornemmelser i nervetrådene eller måske en følelse af at være blevet kvæstet… alt samen i fødderne, er almindelige symptomer for en ny forankring i og en jordforbindelse til jorden. Ubehag i underbenene kan også forekomme. Vi trækker meget energi ind i jorden nu og fastholder den der, og vores fødder og underben arbejder på denne måde på overtid.

Men der forekommer også andre interessante manifestationer.

Den øjeblikkelige manifestationsenergi er med iver vendt tilbage. Vi har en enkelt tanke eller ønske og det kan manifestere sig næsten omgående, eller i det mindste indenfor få timer. Så mange ting er dukket op for mig i de sidste få dage, og på en så umiskendelig måde af øjeblikkelig manifestation, at jeg til sidst var nødt til at erklære ”O.K. univers. Hvis dette endelig er det vi foretager os, så kunne jeg tænke mig dette, og dette, og dette…!” Og alting ankommer næsten omgående.

Vi har med succes brudt igennem en ny barriere, omend bid efter bid. Vores nye opholdssted og nye ’rum’ er nu til rådighed, men der forekommer også stadigvæk nogle interessante ’tekniske fejl’ og situationer. En viden og opmærksomhed omkring det, at ikke alle griber denne mulighed, er stadigvæk til stede. Nogle er endnu ikke vågnet op, er endnu ikke parate til at flytte os videre, har endnu ikke åbnet sig op og overgivet sig til noget nyt, har endnu ikke givet slip og givet op og befinder sig derfor stadigvæk i mørket. Fordi de fleste af os har enorme hjerter og ønsker at alle er der sammen med os, kan en del af os stadigvæk kærligt blive tilbage og forsøge med vores kærlige hjerter at genne andre videre. De fleste af os ønsker i virkeligheden ikke at lade vores elskede bag os. Men vid, at de vil finde deres vej til tiden og at vi igen vil blive genforenede.

På denne måde kan vi stadigvæk have den ene fod i én virkelighed, og den anden fod i en anden virkelighed. I vil vide at dette er sandt, hvis I oplever enorme højder og utrolig glæde i det ene øjeblik og så pludselig en voldsom nedgang i jeres energi, med følelser af tristhed, vrede, frustration og stor smerte i andre øjeblikke. I høj grad at føle os emotionelle, når noget vidunderlig sker og med stor taknemlighed, er endnu et eksempel. ”Jeg tror jeg begynder at græde!” sammen med ”Dette gør mig så følelsesbetonet!” kan næsten ende med at blive nye mantraer.

Mange af os har tilbragt måneder med at forberede os på denne tid med afgang, ved at give slip på alt det, der er muligt, hvad enten det var frivilligt eller ikke. At være tøjret til noget som helst der er ”der tilbage”, vil helt sikkert holde os tilbage og holde os nede. Vi er absolut nødt til at være frie og rene, uden nogen forbindende energisnore til det gamle, for at kunne flytte os over den dimensionelle grænse. Hvis nok af os vælger at blive og understøtte, eller blive og opmuntrer energier ”der tilbage” til at komme videre, vil den afgørende mængde ikke blive nået, og vores oplevelse med at krydse over vil blive formindsket eller i det mindste reduceret i en vis grad.

Men det er som altid op til os, eftersom vi er de ultimative skabere. Så der forekommer derfor virkelig et miskmask lige nu, men igen, tingene er ikke desto mindre som altid i guddommelig og perfekt orden.

Andre manifestationer i forhold til at nå den ”anden side”? Et interessant velkomstparty ankommer. For mig kom det i en ikke-fysisk form… en samling af sjæle, der var så begejstrede over at have en ny beboer. Og disse sjæle, som allerede har boet på den anden side, ærer i så høj grad de nye, der ankommer, eftersom de ved at vi vil blive et uundværligt link og forbindelse til den gamle verden, for at kunne bringe flere sjæle over og for at tjene menneskeheden som jordiske engle. De nyankomne (os), har en mere direkte forbindelse til den gamle verden, eftersom vi er dem på ascension stigen, der er tættest på det sted vi lige har forladt.

Efter at have brudt gennem barrieren, kan stor glæde være til stede sammen med en meget ny følelse af endelig igen at være i stand til at åbne op. Ganske enkelt at gå udenfor og at åbne vores arme vidt op for alt det, som naturen har at tilbyde, kan atter føles åh, så godt! Og at gen-forbinde med naturen på en meget ny måde føles absolut guddommelig. Ja, vi kan endelig gå udenfor igen.

Brik efter brik, er vi blevet ført til vores meget nye roller og nye steder i dette meget nye land. Jo tættere vi kommer på at nå vores nye ’rum’, jo flere brikker begynder at forbinde sig for at give en virkelig mening. Og efter vi endelig modtager det store budskab om vores nye roller, eller snarere forbinder os med friskheden, begynder alting at rulle som en snebold og at manifestere sig med rivende fart.

Andre manifestationer? Jeg har aldrig før modtaget så meget post fra Norge, Finland og Holland, som jeg har modtaget de seneste måneder. Disse nordiske lande åbner nu op med rivende fart, og holder et meget specielt ’rum’ for den nye verden. Med en meget høj vibration, bemærkede en af mine læsere tidligere, at disse lande repræsenterede den nye verdens kronechakra, og jeg er med hele mit hjerte enig. Bare at læse energien i disse breve, føles virkelig storslået, og vid også, at hvert eneste område på globen har sin egen særlige energi og rolle.

Forholdet imellem Afrikansk-Amerikanske og Kaukasiske racer begynder også at blive forbedret og healet. Dette sker ganske hurtigt nu, og det føles virkelig meget magisk. Det er utroligt at se denne nye energi udfolde sig som ved magi. Og Iran, selvfølgelig, oplever også en større bevægelse og forandring.

Hvad hvis I er en af dem der oplever meget lidt af det nye, der er beskrevet ovenfor, og ikke oplever ret meget i forhold til rivende manifestationer?

At give slip på hvilken som helst modvilje er livsvigtig, hvis vi ønsker at bevæge os videre. Hvis vi kan acceptere at vi indvilgede i at flytte os ind i lavere vibrerende situationer, for at kunne bringe mere lys ind og derfor blev vildledt så vi faktisk ønskede at gå, så vid at vi nu virkelig er færdige med dette, og at det var nødvendigt på dette tidspunkt og så kan det være nemmere at give slip og at bevæge os videre. At fortsætte med at have modvilje og være negativ kan holde os tilbage.

Overgivelse er også vigtig for at kunne ankomme til et nyt sted, og jeg ved meget godt at mange af jer er i gang med at overgive jer. Vores nye roller og nye ’rum’ er måske ikke det, vi nogen sinde ville have forestillet os for os selv. Men hvis vi vælger at overgive os og acceptere det, der bliver afsløret for os og hvis det føles rimelig godt og rimeligt rigtigt, om end det er et stort skridt eller noget af en udstrækning for os, vil vi i sidste ende se tilbage og være så utroligt glade for, at vi indvilgede i at acceptere det, der blev afsløret for os og det vi blev bedt om at gøre.

Vores sjæle er altid ved roret. De hjælper altid, altid som fyrtårnet med at guide os til vores næste skridt, eller snarere, til det nye sted, som vi før vores fødsel havde bestemt os til for denne gang. Vi går nu ind i et meget nyt territorium. Vi flytter os meget hurtigt ind i positionerne for vores sjæles formål. På denne måde er det meste af vores ego eller kontrollerende selv nødt til at være af vejen, eller i det mindste villige til at acceptere noget meget nyt og anderledes. Modvilje fra et lavere vibrerende, kontrollerende eller vredt ego kan skabe ravage i denne proces. Tiden er inde til at vi tager os sammen, eftersom vi holder meget mere energi fra lyset og lige så vel holder de nye grundtegninger for den meget nye planet jorden.

Dette fører os derefter til den næste fase. Mange modtager information om at tiden endelig er inde til at danne samfund på jordområder. Uden meget tilbage, eller meget at holde fast i, er tiden endelig inde. Ønsket er nu stærkt i mange. Deres vision er stærk og det er fordi tiden endelig er inde. ”Heavens Gate” beskriver i høj grad detaljerne i denne proces, med at skabe det nye, og hvordan den vil udfolde sig. På den ene måde at opholde os i Himlen (de nye samfund), samtidig med at vi tilbyder vores tjenester til dem, der spørger efter dem på den dimensionelle grænse (vores nye roller), anbringer os i to virkeligheder. På denne måde vil vi virkelig komme til at lære, hvordan vi med lethed navigerer disse vande, hvis vi skal være effektive i forhold til at opfylde vores roller.

Sidste november annoncerede jeg at min jord var til salg her i New Mexico. Jeg havde brug for en større parcel, og jeg vidste derfor, at jeg var nødt til at sælge mit nuværende stykke land på 8½ acre (for de af jer, der har spurgt, så jo det er stadigvæk til salg). Det nye stykke jord, som jeg har købt, har en meget usædvanlig energi, og den vil på en meget specifik måde relatere til de nye Jordiske Engle som leder vejen, men tiden er endnu ikke helt inde til at annoncere dets fulde formål. Fuldstændigt at forbinde med dette formål og begynde skabelsen af dette ’rum’, har resulteret i stor støtte fra de ikke-fysiske verdener, og helt sikkert en fuld fart fremad oplevelse. Stjerne væsnerne og englene er meget involverede, og også jeg er meget begejstret.

Jeg fortæller jer dette, fordi jeg ved at mange af jer vil være, eller snarere allerede har, lignende oplevelser, der relaterer til ’rum’ I ønsker at skabe som det nye opholdssted. Disse nye ’rum’ vil være forskellige for alle, og de vil alle sammen se forskellige ud, men de vil komme fra erindringerne og gen-forbindelserne med vores sjæle og vores sjæles formål. (Når jeg begynder at tale om det, vil jeg afsløre grundtegningerne for disse ’rum’, lige så vel som andre ting, eftersom disse informationer kun vil hjælpe med at validere det, som mange af jer allerede ved eller har forudset.)

Så, mange vil derfor blive guidet til eller endda begavet med parceller af jord i tiderne, der kommer. Og lagt dertil kommer de evner og den viden som så mange vil anvende for at understøtte og skabe disse meget specielle nye ’rum’. På denne måde, vil den ensomhed som mange af os har følt så længe, hastigt begynde at sprede sig. Hvis vi kan være villige til at åbne op endnu engang, vil hvem og hvad vi har brug for bare helt sikkert ankomme til os på en ubesværet måde.

Dette nye scenarie, som er beskrevet ovenfor, åbner sig nu hastigt og bevæger sig nærmest som et lyntog ind i vores ’rum’ med stor kraft og magisk energi. Det er som om at noget meget kraftfuldt og vidende er ved roret, og sikrer at tingene manifesterer sig på alle mulige perfekte måder. På denne måde vil vi føle os understøttede som aldrig før, og lige så vel med understøttelse til vores forretningsfacader.

Efterhånden som vi begynder at forbinde os med vores nye roller og nye ’rum’, begynder manifestationerne at rulle som en snebold. Vores nye roller og nye ’rum’, venter måske tålmodigt på, at vi opdager dem, og de undrer sig måske endda over, hvor vi er. Hvis I ikke er særligt gode til at tale med de ikke-fysiske og stille spørgsmål, eller måske føler jer blokerede, fordi ’rummet i intet rum’ kan være så udfordrende, kan I altid bede om et tegn eller om at denne information bliver afdækket for jer på en umiskendelig måde. Det vi har brug for, ankommer sædvanligvis til os på måder, som vi kan relatere os til, eller på de måder, som er lettest for os at modtage.

Så, vi vil nu, efter vi på det seneste har oplevet at være usynlige, oplevet manglende respekt og er blevet behandlet dårligt, opleve lige det modsatte. Jeg har oplevet en ny respekt og en ny ærbødighed som aldrig før i de sidste få uger og måneder, men vid også, at jeg ikke vil acceptere noget mindre. Jeg vil afvise at deltage i eller anerkende hvad som helst, der er anderledes. Og dette, suk, er måden at forblive i de højere vibrationer på. Jeg er sikker på, at mange af jer oplever det samme.

Når disse nye højere vibrerende ’rum’ begynder at åbne sig op for os, føles de så guddommelige og med så meget kærlighed til stede, at det er som at være i en helt anden virkelighed.

Dagen før solhverv, var jeg babysitter for mine etårige tvillingebørnebørn, eftersom mit ældste barnebarn havde et svømmeparty til sin niårige fødselsdag, hvilket var på dagen for solhvervet. Vi var bare os tre, og tvillingerne, der forsøger på selv at stå op, er meget dygtige til at kravle. De kravlede op i mit skød (vi var alle på gulvet), de kyssede og krammede mig, slyngede kroppen om mig og smilte med glæde og nydelse, der lyser rummet op, og kravlede så væk for at udforske mere. De vendte snart tilbage for mere gen-forbindelse, kærlighed og knus og for flere smil og kys. Med tårerne strømmende ned af mine kinder, følte jeg, at jeg var ankommet i Himlen. Disse smås højere vibrationer, deres måder at forbinde sig på, deres måder at kommunikere telepatisk på og ganske enkelt bare deres energi, er virkelig noget af en oplevelse. Jeg er så utroligt velsignet… og de er i fysisk form! Den naturlige glæde, som de er i besiddelse af, er i sandhed forbløffende.

I lang tid stod der et mægtigt englevæsen i stuen i deres hjem, og Solomon kravlede gentagne gange over til englen og så op på ham. Dette stod på i ugevis. Han var besat! Vi så alle samen dette væsen så mange gange, at vi begyndte at sige ”undskyld mig”, når vi var nødt til at gå igennem ham. Lige før den store overgang i solhvervet, var min stjerne ledsager lige så vel ved min side 24/7. Disse kærlige ledsagere hjælper med at ”beskytte” os, imens vi går igennem overgangen. Jeg har set dette så mange gange. Vi bliver altid beskyttede under processen. Og når vi er i en meget afgørende overgang, som den allerseneste, er vi altid mere sårbare end normalt og har brug for ekstra beskyttelse.

Men nu er vi atter i sikkerhed, når vi opholder os i en ny virkelighed og når vi besøger den gamle verden, behøver vi blot at vibrere kærlighed imens vi samtidig vælger at ignorere alle lavere vibrerende energier, som omgiver os. Jo, vi er her endelig i et nyt ’rum’, med stor støtte og det føles guddommeligt!

(Ville vi nogen sinde have gættet, at det at vibrere højere ville betyde, at vi ikke længere kan stave eller være gode til grammatik? Tak til så mange af jer, fordi I skriver om lignende oplevelser og på denne måde validerer min egen!)

www.emergingearthangels.com

Med masser af kærlighed og taknemmelighed… indtil næste gang,

Karen