Sirius tre ansigter

Sendt

af
Gillian MacBeth-Louthan
Oversat af Sigfred Skjold
TheQuantumAwakening

Den 22. juli 2009 går vi ind i Løvens og Sfinxens Stjerneport, da vi alle står ved indgangen til en ny forståelse af lys, liv og kærlighed. Stå tidligt op fra din søvn denne dag og gå ud og mød gudinden Isis i form af Stjernen SIRIUS, da hun stiger op før Solens Sol. I hendes lænd af lys lever tre stjerner. To er kendt, og en kommer frem i alle hendes herlighed. Sidste år forkyndte ‘Sirius C’ hendes energi. Hun er sædet for den helbredende Kvindelige Sjæls liv og fremtid, Solen for håb. Hun kommer frem energetisk, ses ikke af himmel øjne, men føles af hjertet. Forkynder for alle i dette solsystem om sin tilstedeværelse og sine gaver.

Visualiser udstrålingen og stråleglansen fra disse 3 ansigter, Sirius der kommer frem i dit TREDJE ØJE, i DIT HJERTE, og ind i DIN KRONE. Mens hun giver dig gaven i tidscyklus’er. Forbinder dig og din højere chakra·trilogi sammen med kronen, det tredje øje og hjertet med alle de hellige rum gennem tid, kendte og ukendte. Bringer dig til et punkt hinsides dette kryds af tid og rum, som om en dør åbnes lige foran selve dine øjne. Forkynder dig at længe savnede dele af dit væsen rejste sig fra en galaktisk søvn ind i årvågenhed. Tonen af skabelse lyder i hver celle i din krop på jorden og cyklus’er gennem alle 144 niveauer af dit lys, vender den monadiske indgang af din begyndelse hjemad. Tonerne af Fader Universet lyder i menneske Sønnerne, der fuldfører en cyklus af Tid.

Sirius C udsender to lysstråler. En sammensmeltning af sakral (2. chakra) chakra’et med det tredje øje kundgør, så alt liv kan se det indefra og skabe fra dette punkt. Søg ikke udvendig efter din skabelse, men vid, at den holdes kærligt inde i alle mænds og kvinders livmoder på jorden. Lyset fra den Store Centrale Sol hinsides solen, mangler dig til at manifestere, mangler dig til at modtage, mangler dig til at holde lyset.

Uden hjælp fra dem på jorden, fortsætter lyset bare med at rejse videre uden en vært. Så kend din vigtighed i Skematikken i den Levende foton. Lys har brug for dig som du har brug for lys; det er ikke andet end et symbiotisk ægteskab, arrangeret, men dog hellig i oprindelse.

Hold dine tanker inde om morgenen d. 22. juli 2009, når du ser på Stjernen Sirius, med HELLIG HENSIGT. Lad denne Hellige Hensigt blive udsendt til alt liv, mens du træder ud af den ene tidscyklus til den anden. Giv slip på fortidens bagage, som du pakkede så kærligt sammen. Efterlad den ved vejkanten.

Ryd vejen inde i dig selv for det, du har udråbt at ville modtage. Lyset af Fred, lyset af Kærlighed! Når du til sidst kommer til afklaringen i dit eget hellige rum og intet har at bebrejde, intet der spærrer din vej, ingen undskyldninger, Hvad Vil Du Så Gøre Med Dit Lys!!! De kommende energetiske døråbninger og hellige begivenheder beder dig besvare dette spørgsmål.

Den 22. juli 2009 stiger Sirius op før Solen og bebuder det ATLANTISKE og OLDEGYPTISKE nye år. Den 8. august (8:8) har vi 8:8 LØVE porten, som aktiverer et andet niveau af den sovende erindring om gamle sandheder, på jorden og i stjernerne. Bringer erindring om et celle- og stjerneniveau, den hellige Aktivering af Optegnelsernes Hall på hver planet og stjerne i dette Ene Univers. Tid, som vi opfatter den, vil skifte. Kendt og ukendt TID forener sig selv.

HVAD KAN DER GØRES MED DENNE SIRIUS ENERGI

Kom tidligt op den 22. før solen stiger op og hils på det store Lys fra Sirius. Gå udenfor, vend ansigtet mod øst, tillad før-solopgangs·energierne at komme ind i dig. Spørg om at blive frigjort fra alt, der ikke længere tjener dig og blive fyldt i fuldendelsen af det, som tjener din højeste sjælesti og åndelig udvikling. Natten inden jeg tegner jeg en stor Davidsstjerne på et stykke papir og i midten lægger jeg mine åndelige nytårs·beslutninger. Alt det, jeg længes efter at blive giver tak for, alt det jeg allerede er. Med et krystal lagt på giver jeg det tilladelse til at forsvinde ud hele natten igennem, så Sirius·energien kan omfavne det.

En god lyd at bruge til denne proces vil være OMMMM / eller NURRRRR som aktiverer engle·chakra’et mellem det 3. øje og krone·chakra’et. Anbring tungen på mundens tag og indton, så længe som muligt. Det giver en tone med en meget høj frekvens. (Jonathan Goldmans Lyd info) Al hensigt forstærkes på det tidspunkt så bare flyd med det.