Reiki – universel livsenergi

Sendt

af Birgitte Bruhn
www.reikihealingkurser.dk

 

Reiki er en healingsform, og med den kan man lade sig selv op for at få mere energi.

Man kan også fjerne smerter og samtidig helbrede, blot ved at lægge en hånd på sig selv.

Reiki er beskrevet i over 3000 år gamle Sanskrit tekster, og i midten af 1800-tallet genopdagede den japanske munk, dr. Usui, Reiki Og allerede 150 år senere kan man finde reikiudøvere i alle lande. Reiki er et japansk ord, Rei betyder universel energi eller Gud og Ki betyder livsenergi.
Det er ikke nødvendigt at tro på Reikienergien, den virker alligevel. Det er helt overraskende hvad man på en let og enkel måde kan opnå af gode resultater, både til hjælp for sig selv og for andre.

For at kunne anvende Reiki skal man gennemgå en ”transmission”, det vil sige at man får lukket op for den universelle energi der hedder Reiki. Det får man på et kursus. Efter kurset kan man resten af sit liv anvende energien, den forbliver der og er altid til rådighed. Man kan ikke gøre noget forkert med Reiki, det er en kærlig energi, der kun kan gavne og forbedre. Det er så let at anvende Reiki, det kræver ikke koncetration eller forskellige ritualer først. Det er blot at lægge en hånd et sted på kroppen hvor man nu har brug for det, og så tænke at nu vil jeg sende Reiki, så går resten af sig selv.

Det er så fantastisk hvad man kan opnå med Reiki. Man kan få en bedre kontakt til sin åndelige vejleder, og få åbnet for større indsigt til den enorme hjælp der er omkring os.

 

Jeg kom i forbindelse med Reiki ved at min venlige nabo anbefalede mig at tage et kursus. Hun vidste at jeg som underviser var enormt træt efter en arbejdsdag. Jeg blev så begejstret og glad for at jeg nu kunne hjælpe mig selv, genoplade mig selv, som om jeg var et batteri. Det er en daglig glæde også at kunne hjælpe andre af med deres fysiske og psykiske spændinger og problemer, så min begejstring blev så stor at jeg nu selv laver kurser i Reiki.

Har du lyst til at læse mere om reiki kan du gå ind på min hjemmeside, som hedder reikihealingkurser.dk eller maile til mig på birgitte.bruhn@reikihealingkurser.dk