Ligger Vi ’Livløse’ I Vandet?

Sendt

VINGER af
af Karen Bishop fra 28.04 2009
www.whatsuponplanetearth.com

 

Emerging Earth Angels

VINGER

af Karen Bishop

 

Ligger Vi ’Livløse’ I Vandet? – 28.04.09

Ligger vil ’livløse’ i vandet? Er alting ganske enkelt standset, uden nogen støtte og en tilsyneladende mangel på interesse i, hvem vi er, og hvad det er, vi ønsker at skabe? Er al indkommen energi tørret ud? Tager universet sig overhovedet af os mere? Vil energierne nogen sinde bevæge sig igen? Kan vi overleve endnu mere udvidelse og tilsyneladende kampe? Er vi parate til at opgive for altid? Er vi nu for trætte, skuffede og apatiske til at fortsætte? Har vi endelig, til sidst, bare mistet vores tro?

Hvis I har nogle af disse tanker, er I ikke alene. Vi er i et meget vigtigt, og hvis I kan tro på det, særligt ’rum’ lige nu. Og dette ’rum’ er MIDLERTIDIGT. Jo, dette ’rum’ er MIDLERTIDIGT, og vil absolut forsvinde.

Energierne ”fanger” endnu ikke an. De er endnu ikke parate til at gribe fat i deres perfekte modstykke, for at få en fuldstændig forbindelse. Så det kan derfor se ud som om, at vi får et budskab om en vej eller et nyt ’rum’ til os selv, og selv når vi ankommer i det, er der tilsyneladende intet, der manifesterer sig. Eller måske ankommer der ”småbidder”, men intet griber overhovedet fat. Eller selv følelser af frygtenergi kan dukke op, idet endnu intet i virkeligheden ønsker at bevæge sig videre med al den usikkerhed, der er til stede, selv om I selv ønsker det.

Dertil kommer at mange er forvirrede og ikke helt sikre på, hvor de skal gå hen, eller hvad de skal foretage sig. Med så megen energi, der står i stampe og afviser at gå i gang, kan forvirring følge, måske få nogen til at gribe efter en ny retning eller måske endda flintre rundt på en smule desperat facon, eftersom godkendelser ikke indtræffer, fordi tiden ganske enkelt endnu ikke er inde.

”Hvor hører jeg til henne?”, kan I spørge jer selv. ”Jeg er nødt til at være et eller andet sted, men jeg ved ikke hvor!” ”Tager universet sig overhovedet af det?” ”Hvorfor er jeg nødt til endnu engang at gå igennem denne ubehagelige tid?” ”Har jeg ikke allerede gennemgået tilstrækkeligt?”

Jeg kan forsikre jer for, at vores fremskridt er lige på sporet, selv om det kan føles omvendt. Og selvom I er klar over, hvad der sker på de højere planer, kan I stadigvæk føle jer trætte af det hele, og ganske enkelt udslidte! Hvem er ikke ligeglade med hvorfor!! Det betyder ikke længere noget, måske fordi vi bare er kommet ud over vores evne til at udvide os mere!

Vi var nødt til at udvide os så meget, fordi vi er i den allersidste ende af én virkelighed og perfekt afbalanceret til at træde ind i en ny. Vi færdiggør én massiv fase på planeten… en fase der har varet så længe, som vi har været i disse særlige kroppe, i denne omgang, eller selv i en hvilken som helst krop på et hvilket som helst tidspunkt gennem vores eksistens. Vi gør os parate til en meget ny begyndelse i en meget ny virkelighed, og dette tager tid, eftersom alting må være på plads før juni ankommer.

Lidt efter lidt kommer alle delene på plads. Vi foretager dramatiske indre forandringer som forberedelse hertil. Lidt efter lidt bliver meget fuldført og taget sig af, så tingene vil være perfekt arrangeret, når tiden er inde. Hvad som helst, der ikke vibrerer i en højere orden, bliver fjernet fra vores ’rum’… indvendigt og udvendigt. Hvis vi forsøger på at gå tilbage til den gamle verden og gamle virkelighed… æv! Ekstreme ubehageligheder vil følge. Men eftersom vi endnu ikke er helt og fuldstændigt forbundet med alt det, vi har brug for at forbinde os med, hænger vi stadigvæk derude, indtil tiden er inde. Hvordan overlever vi indtil da?

Vi er den Nye Jords engle, skaberne af denne Tidsaldrenes Forandringer, og alle vores behov vil derfor blive mødt, og der vil blive taget hånd om os. Hvis vi føler panik af nogen art, så er overgivelse kuren herfor. Giv op, giv slip og kom af vejen, og kilden vil tage sig af os, indtil vi fuldstændigt forbinder os med vores meget nye kyst. Og hvis det overhovedet er muligt… så stol ganske enkelt på det. Alting er, som altid, i guddommelig og perfekt orden. Alting udfolder sig nøjagtigt som det skal. Der er ingenting galt her.

Vi kan tænke, at vi nu er parate til det nye, at vi har færdiggjort vores nye ”forretningsfacader”, eller endda at vi er ved opstartslågerne, med vores energi ’gasset op’, parate til at rulle videre, men faktisk er vi ikke parate. Små brikker og tråde behøver stadigvæk pleje, og de vil dukke op og mirakuløst blive passet på og repareret, idet denne tid fortsætter lidt endnu. Ting, som vi måske ikke har været klare over, kommer nu på plads. Alting må være perfekt. Hver brik må være på sin plads, for hvis brikkerne ikke er på plads når energien igen bevæger sig videre, vil ting blive skabt, som vi måske ikke ønsker manifesterer sig. Vi er nødt til at være lige der, hvor vi har brug for at være, så vi kan blive understøttede, når den understøttende energi ankommer. Vi vil ikke ønske at blive understøttet i at gå i en ubehagelig retning.

Så, hvad med juni? Hvad vil den bringe? Forårsjævndøgnet flyttede energier omkring. Den hostede mere tæthed og mørke op og lod det flyve omkring, eftersom det nu ikke har nogen steder at gå hen. På denne måde kan irritabilitet, nervøsitet, skrøbelighed, frygt, usikkerhed, anspændthed føles. Da vores egen personlige tæthed nu er så meget mindre, kan vi have følt at vi var ude i kulden, nøgne og ubeskyttede. Og virkeligt meget sårbare.

Hvis vi var langt ude i rummet og så ned på jorden, spekulerede over, hvad der skete dernede lige nu, ville det se sådan ud: Hvad end der var tilbage af de tættere og gamle energier, var de lige blevet tilranet, og flyver rundt uden noget at sætte sig fast på. Den gamle virkelighed er virkelig en mægtig illusion lige nu, så på denne måde er der ikke meget, der har jordforbindelse. Med alt det gamle, der nu er blevet gravet op og løftet ud af dets tidligere hjem, er der kaos til stede. Der foregår en mægtig forandring af beskyttelsen/vagtposten lige nu. Det er virkelig massivt. En meget ny energi vil nu holde jorden. Denne energi vil nu have ansvaret for hende, på alle måder. Denne nye energi vil flytte sig på plads, holde ’rummet’ og ganske sikkert residere på og inden i jorden på alle måder. Med udstrakte arme, vil denne energi være jordens nye forvalter, og den vil nu endelig have fuldmagt i forhold til, hvad end den vælger at skabe. Og denne nye energi er os.

Så, det er derfor at junis solhverv vil blive det sidste trin i denne nye grundlæggelse, i denne nye ledelse, i denne massive forankring af vores energier i et meget nyt ’rum’. Dette er et massivt foretagende, som det meget vel skal være. Usikkerheden kommer nu af den grund, at vi afsluttede vores tidligere roller for adskillige måneder siden, har lige siden opsat til det nye og dertil kommer, at vi har opholdt os på midlertidige holdepladser, indtil det er sikkert at overtage vores nye positioner. Mange af os har forbundet os med midlertidige steder og ’rum’, som vil huse os indtil det er sikkert endnu engang at ”gå ud”… men at ”gå ud” vil alligevel aldrig blive det samme igen. (Den nye mini e-bog, ”Heaven´s Gate/Navigating the Dimensional Border” er endelig færdig… Jeg er bare lige i processen med at skabe en ny side på hjemmesiden, så jeg kan tilbyde den til jer, og jeg vil lade alle vide, når den er helt færdig, gennem en e-mail, hvis I er på listen, og i en VINGER post. Denne mini bog vil i detaljer tage fat på vores nye roller og hvordan vi kan overleve i disse usædvanlige tider, så jeg vil ikke gå i detaljer omkring disse ting her i denne VINGER post.)

Hvis vi kan holde ved en smule længere, så vid at tingene er lige der, hvor de har brug for at være, og stol på at vores nuværende situation kun er midlertidig, måske kan vi så sove mere roligt, slappe af og ganske enkelt tillade at vores sjæle og universet gør deres arbejde… og de elsker at gøre deres arbejde!

www.emergingearthangels.com

Med masser af kærlighed og taknemmelighed… indtil næste gang,

Karen