Sirius

Sirius Malet af Peter Fich

 

Sirius eller Alfa Canis Majoris, er den stjerne der er tættest på os, kun 8.58  lysår fra vores galakse.

Det er den lyseste stjerne i stjernebilledet Store Hund, og kaldes til dagligt for Hundestjernen. Den er en dobbeltstjerne, og  ledsages af  en anden lille stjerne, usynlig for det blotte øje.  Den er en ”hvid dværg” og det gør den ekstremt tung og kompakt, meget varmere end vores egen sol, men mindre. Den omtales ofte som ”hvalpen”og de to stjerner  kredser omkring hinanden.

Hver ca 50 år kommer de så tæt på hinanden at der udvikles meget stærke så kaldte magnetiske storme, der påvirker hele galaksen, og ikke mindst os. Man kan se at der ofte kommer ekstra uro i de år hvor de 2 er så tæt på hinanden som de var  feks i 1944 og 1993 hvor Jorden havde store uroligheder på verdensplan.   Men også  under normale faser af cyklusen, er en enorm mængde elektrisk energi skabt på Sirius, hvilket gør den til den mest strømførende, “positive” stjerne i vores hjørne af Universet.   Den tibetanske mester Djwhal Khul , kanaliseret gennem Alice A. Bailey proklamerede at de sirianske energier stimulerer både det bedste og det værste i menneskeheden, som vist i de større konflikter.

Sirius fungerer som  en energiportal til vores galakse, og selve planeten og dens indbyggere har en meget udviklet bevidsthed. De befinder sig  i den 6:e dimension. Sirianerne er vores brødre og søstre, som holder et vågent og kærligt øje med os her på Jorden.                                                                                    Her i denne genfødselens tid leder og guider det Galaktiske Råd og Sirius´s Høje Råd os ind i den nye opstandelses energi – 2012 energien.

Efterhånden som vi lærer mere om vores galakse, og især dens magnetfelt, finder vi, at strømme af energi fra stjerner rejser i bestemte retninger. Nogle stjerner modtager energi,  andre sender det ud. Sirius sender sin energi af stærkt ladede partikler, gennem hele vores system via de magnetiske feltlinier. Vi modtager bogstaveligt talt energi fra Sirius.

Sirius har, historisk set, spillet en betydende rolle for manga kulturer. Feks. baserede sig den Ægyptiske kalender sig  på Sirius opgang, den første dato på  året da den atter steg over horisonten efter at have været skjult af solen i ca 70 dage. Mange tempel var også  viede til Sirius i det gamle Ægypten, hvor den havde status som Gud/Gudinde.

Sirius, Plejadernes Syv Søstre og de syv stjerner fra Store Bjørn, danner en triangel, en treenighed.  Denne konstellation har en meget vigtig indflydelse på vores solsystem. Alt levende tilhører en eller flere af de 12 stråler og hvert individs spirituelle struktur er en sammensætning af disse 12 elementer.