Plejaderne

 

Plejaderne, der også kaldes De Syv Søstre, eller Atlas´døtre, er en samling af lysende funklende stjerner der rummer mere end 500 unge stjerner i en gennemsnitlig afstand på omkring 400 lysår.

De syv lysende stjerner du kan se uden teleskop  er Alcyone, Merope, Celeno, Taygeta, Sterope, Electra og Maia.

Plejaderne står som en feminin energi der rummer moderaspektet, og som også kan kaldes for de kærlige, sølvklokkesyngende stjernesole.  Plejanerne er en gruppe af multidimensionale spirituelle væsener fra Plejaderne, som er her for at assistere menneskeheden i dens åndelige udvikling. De er højt åndeligt udviklet, og det spirituelle niveau de er på lige nu, er det næste trin i vores mennekelige  åndelige udvikling. De har en udpræget tro på Gudommen og tjener kun det højeste bedste i vores udvikling. Til udseende ligner de os mennesker og er af den samme race, Adam Kadmon.

Selvom de er 541 lysår borte har de lært at rejse til og kommunikere med andre verdener. De rejser med deres stjerneskibe via hyperspace, der gør at de kan være på Jorden på små 5-7 timer. De kontakter os også ved  telepati og gennem kanalisering eller andre former for inspiration. De forstår vores frygt for det ukendte, og gør derfor meget ud af at ikke at virke truende, men altid komme med kærlige og opløftende budskaber.

Der er mange der kanaliserer Plejaderne idag, læs blandt andet her på spiritweb.dk

Plejaderne figurerer også i mange gamle legender som  feks fra de Nordamerikanske Indianere.   I nogle Cherokee sagn fortælles der at de som  folk nedstammer fra  Plejaderne I tidernes morgen. De siges at have kommet til Jorden som ”starseed” for at bringe lys og viden til jorden og menneskerne.