Arcturus

Billede af Janos fra psychedelicadventure.blogspot.dk

 

Arcturus er den klarest lysende orange stjerne i stjernebilledet Bjørnevogteren, og befinder sig ca 36 lysår fra Jorden.

Den er den fjerde stærkest lysende stjerne på nattehimmelen. Arcturus er ifølge det kendte amerikanske trancemedie fra 30-erne, Edgar Cayce, den mest avancerede civilisation i hele vores Galaxe. De har universets mest avancerede flåde af stjerneskibe, der drives af krystaller som trækker energi direkte fra den Store Central Sol. Et af de mest kendte stjerneskibe der cirkler rundt jorden hedder Athena efter den græske gudinde. De har været involveret i Jordens udvikling siden begyndelsen, før det at de første rodracer kom til jorden. De menes være dem der laver de smukke fantastiske korncirkler man kan se rundt omkring på Jorden.
Arcturianerne lever i en femte dimensions civilisation, og de er fuldkomment fokuseret på Kærligheden, altså Kærligheden til Guddommen. Arcturianerne arbejder meget tæt sammen med de Opstegne Mestre, som de kalder for ”the Brotherhood of All”, og hvoraf flere selv kommer fra Arcturus. Arcturus ledes af ”de ældste”, som har den højeste spirituelle udvikling på planeten. Arcturus er et godt eksempel på hvordan Jordens fremtid ser ud.

Der er mange arcturianer i inkarnation på Jorden lige nu, og deres hjertesag er at lære hvert enkelt menneske at erkende sig sin egen Guddommelighed. Energien fra Arcturus fungerer som en følelsesmæssig, mental og spiritual healer for hele menneskeheden, og er tilgængelig for os alle. Den står også som en energi portal ”gateway” som vi mennesker passerer igennem i døden og i genfødselen.
Der findes, hvad man ved, 2 racer på Arcturus. Den ene er af Adam Kadmon racen, ligesom dem fra Plejaderne, og som også Tuatha De Dannan folket tilhører. Den anden er en lidt mindre type, omkring lidt over 1 meter med store mandelformede brune øjne og blågrøn hud.
Arcturianerne lever egentlig ikke på Arcturus, som er en gloende stjerne ligesom vores egen Sol. De lever på en lille blå planet der cirkler omkring denne store orangelysende stjerne. Denne lille blå planet er endu ikke set fra Jorden.